Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

she wore blue velvet.

photos by michawissen.com

Varför dras man till sammet? När jag gick in i denna klänning var det liksom samma feeling i bröstet som när man ser en hunkig kille på stan. Ville klappa på den.

photos by michawissen.com

Långärmade klänningar är så fint också tycker jag. Särskilt i smaragdgrönt.

photos by michawissen.com

Och särskilt när de är jättekorta i kjolen och har öppning i ryggen.

photos by michawissen.com

Bilderna tog Michaela Wissén när jag var i New York förrförra veckan.

photos by michawissen.com

Här hoppar nog hennes hund omkring och gör något gulligt ^^

photos by michawissen.com

Klänningen är från American Apparel.

photos by michawissen.com

Och här är klänningens theme song.

 

Translation. Photos by Michaela Wissén, dress from American Apparel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Jag tycker det är intressant att folk genast reagerar när någon väljer att köpa kläder från American Apparel men aldrig reagerar när någon handlar kläder från HM. Det ena företaget har schysta villkor för sina arbetare men sysslar med vidrig sexism och utnyttjar sina anställda. Det andra har vidriga villkor för sina arbetare och är dessutom ett sexistiskt företag (dock inte lika extremt). Rimligen borde vi bojkotta hela industrin men vi väljer att bara bojkotta AA. Anledningen tycks vara att butiksarbetande västerlänningar anses mer värda än sömmerskor i Bangladesh.
  Hm.

  Maja 2016-02-10 14:43:17
  Svara
 • hejje.. vill tipsa om min tradera-sida.. har massa cropped tops och fina saker!!!
  puss!!
  http://www.tradera.com/Profile/Items/List?alias=seller&memberId=2639918

  A 2016-02-09 23:22:07
  Svara
 • Men skorna då? Vill se skorna, och var är dom från?

  Ewa 2016-02-09 21:40:49
  Svara
 • Finaste färgen och materialet <3

  sandra 2016-02-09 20:51:48 http://sastronauten.blogg.se/
  Svara
 • Åh herre vilken fantastisk klännning!

  Sandra - att leva med asperger, borderline & ätstörning 2016-02-09 17:15:49 http://sssandie.blogg.se
  Svara
 • En snabb fråga bara Sandra, hur ställer du dig till att handla av ett företag som publicerar sexistisk reklam? Som feminist har jag själv otroligt svårt att stötta ett företag som späder på sexism och är därför nyfiken på hur du resonerar när du handlar på AA. Dock kan jag inte säga annat än att klänningen är himmelsk och att du är galet snygg i den! Kram!

  Elsa 2016-02-09 15:07:54
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Men snälla, jag utgår ifrån att du är en perfekt människa och handlar ALLA dina kläder i andra hand, inte använder onödiga produkter som belastar miljön (smink, ansiktstvättar, deodoranter, hudkrämer, mm, mm, mm), aldrig åker bil eller flyger flygplan, äter veganskt och ekologiskt. Gör du det? Bra. Nu kan du fortsätta att skuldbelägga andra personer. Man har olika prioriteringar, en del prioriterar miljön eller sexistisk reklam, en del djurrätt och andra lite av allt men inte fullt ut!

   Amanda 2016-02-10 19:43:16
   Svara
 • Åh, jag har varit inne i AA-butiken i Covent Garden cirka fem miljoner gånger bara för att klappa på den där klänningen. Det som har fått mig att tveka är hur sjutton jag ska bära den utan BH (inte av estetiska skäl, enbart för att mina bröst, även om de inte är megastora, ändå behöver ganska ordenligt stöd). Sandra och fellow readers – har ni några tips? Jag känner ändå att den dära klänningen bara måste hamna i min garderob. Kram!

  Elin 2016-02-09 12:47:58
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Kyllingfilet-BH (hva heter det??) sånn man klistrer rett på huden uten stropper. Finnes feks på Lindex, MEN fest den med ekstra tape til huden. Sportstape man kjøper på apoteket fungerer fint. Tips tips!

   Lin 2016-02-09 22:18:55
   Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hm, har inga bra tips på hur man kör utan bh, jag hade däremot gärna burit denna klänning med en bh som har vacker rygg, t.ex denna http://www.hm.com/se/product/31598?article=31598-D#article=31598-D Det är ju lite trendigt nu, så de flesta butiker har några stycken i utbudet 🙂

   Emilia 2016-02-09 13:56:28
   Svara
 • Alltså, jag vill inte starta nåt här men…är den inte blå? 😛

  L 2016-02-09 12:03:44
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Tror bara det blivit lite fel i texten om smaragder eftersom både titeln och sen låten som är länkad har blå i sig 🙂

   E 2016-02-09 13:18:02
   Svara
 • Hej allihopa. Nu är det så här att jag tänkte be er alla om hjälp! Finns det någon som har erfarenhet av att flytta utomlands och då tillsammans med familj?? Kan ni inte berätta för mig vart ni flyttat, hur ni gjorde o.s.v. Alla tips är bra! Jag och min man är 30 och 27 år och har ett litet barn på 1 år. Just nu är jag mammaledig men ska börja studera på distans snart och min man har blivit arbetslös. Vi bor i en liten stad i södra Sverige och känner bara att vad tusan ska vi göra med vårt liv?! Det finns inga jobb här och framtiden ser inte så himla ljus ut just nu. Vi fick tanken igår om att vi faktiskt inte ens behöver bo i Sverige? Vi är öppna för alla förslag och skulle bli så himla glada om någon här kunde komma med lite tips. Tusen tack!

  Teresa 2016-02-09 11:48:35
  Svara
 • Åh, har provat den men var tvungen att hänga tillbaka den för liksom vad har man under?? Jag är inte bekväm med att köra utan bh heh

  Alice 2016-02-09 11:43:07 http://sprallice.blogg.se
  Svara
 • Dødsfin!

  Synnøve 2016-02-09 10:20:30 http://itadakimat.com
  Svara
 • Asså, sammet kan ju vara det finaste! Ända sen jag hade en spygrön sammetsklänning när jag var sju, som jag älskade över allt annat, har jag inte kommit i från ha-begäret när det kommer till allt i sammet.

  Johanna 2016-02-09 09:52:50 http://aplexakna.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra!

  Vet du vad, nu med nytt år och allt så tror jag att det är dags för ett inlägg om brevvänner! Just nu befinner jag mig i en stad i norra Thailand och tänker på megaångesten när jag kommer sitta på planet hem om cirka 2 månader – vänner som svikit och dragit, trasig familj och jag, ett skillsmässobarn som sakta försöker orka resa sig upp. Jag behöver människor!
  Människor att älta, gråta och gå på promenader med. Människor som inte tänker svika eller dra, som stannar när det är svårt och jobbigt. Sandra, hjälp mig och hjälp andra! Tack för din fantastiska blogg! Du är bäst! /Julia

  Julia 2016-02-09 09:52:23
  Svara
 • Skulle också gärna vilja ha lite sammet i min garderob pga nostalgiska skäl, men bara jag tänker på själva materialet gnisslar det i tänderna på mej. Så det får nog vara. 😉

  sarah 2016-02-09 08:33:03
  Svara
 • AAH SAMMET <33

  Sandra 2016-02-09 07:34:13 http://atilio.metromode.se
  Svara
 • jaa sammet är så himla fint!! och lite lite obehagligt på samma gång. får såna rysningar i kroppen av att ta på det.

  felicia 2016-02-09 07:08:43 http://tigerlilys.blogg.se
  Svara
 • asså så himla vacker!! älskar verkligen sammet på vintern, känns ju typ som man har en mysig filt på sig!

  anna 2016-02-09 07:06:56 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!