Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 saker jag rekommenderar just nu.

☆ 1. Lena Andersson – Allvarligt talat. Läser den nu. Den är så fin! Återkommer med en mer ingående recension i en snar framtid.

☆ 2. Tre av mina favoritfilmer på Netflix som du borde se ikväll: 2 dagar i Paris, The One I Love och Stranger Than Fiction

☆ 3. Läppstiftet ”Rouge Coco Olga” av Chanel. Så bra åttiotals-beigerosa.

☆ 4. Creamy chicken pasta på Ruby’s på Mulberry Street i New York. Seriöst topp tre godaste pastor jag vet.

☆ 5. Two Dots. Iphonespel. Har du inte börjat spela än är det dags, själv har jag snart klarat alla banorna (hittills).

☆ 6. Stora hoops med månar.

☆ 7. Bye Felipe på Instagram. Deprimerande att det finns så mycket idioter till män därute, men roligt pga alla briljanta burns.

☆ 8. Råbiffen på Vina på Sofiagatan 3 (obs på att recensionen jag länkar till kan vara något av det mer pretentiösa jag läst, men hittade ingen hemsida)

☆ 9. Grapefrukt! Det är säsong vilket innebär att det både är billigt och extra gott för tillfället.

☆ 10. Olive Hummer, så himla rolig och bra matblogg.

 

 

Translation. Ten things I recommend at the moment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Och jag vill rekommendera den här länken: http://boredomtherapy.com/women-making-history!

  Maija 2016-02-11 20:21:15
  Svara
 • Vill inte vara neggig men är det bara jag som får pedofilkänslor av stilen på gif:en? Får liksom pedofil-associationer á la pedofile/rapeculture i och med den porriga anspelningen på det som annars förknippas med barn/djur. Fattar givet att du inte menar det men vill kanske någonstans ifrågasätta/medvetandegöra och jag har stört mig på det här länge i sociala medier så nu kanske du får ta det. Sorry för klagokommentar men var tvungen att få det ur mig, förlåt!

  Lisa 2016-02-11 13:52:21
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hahaha så jäkla långsökt.

   Ida 2016-02-12 17:48:11
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Haha, va? Jag tycker att det känns väldigt skevt och tråkigt att du direkt associerar sådana fina grejer som rosetter, rosiga kinder och pussmunnar till pedofili/våldtäkt. Känns lite långsökt. Reagerar du likadant på korta kjolar till exempel? Kan vi inte få använda dessa attribut utan att den där våldtäktskulturen ska få ta dem ifrån oss och göra dem till sina? Själv skrattade jag rakt ut åt gifen för att den var så underhållande på nåt sätt. Jag tycker det är befriande med Sandras självdistans!

   L 2016-02-12 01:10:28
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Nej jag reagerar verkligen inte på korta kjolar och brukar inte vara den som reagerar på saker och ting. Jag är generellt ingen pekpinne-människa så därför reagerar jag när jag reagerar om du förstår. Kan hända att det är överdrivet men kan också hända att det ligger något i det antar jag.

    Lisa 2016-02-12 15:08:19
    Svara
 • Kollade in Bye Felipe, men precis som med Tindernightmares, och Textsfromyourex, blir jag så fruktansvärt frustrerad efter bara några få minuter att jag måste sluta läsa och bara skrika rakt ut! :'(

  Edie 2016-02-11 09:56:17 http://thenordicprincess.blogspot.com
  Svara
 • http://vinaaa.squarespace.com <– Här är adressen till hemsidan till Vina med råbiffen ifall att någon är intresserad! Måste dit!!

  Evelin 2016-02-11 03:11:46
  Svara
 • Hej Sandra! Hur lång tid i förväg behöver man boka bord på väldigt populära restauranger i New York för att vara garanterad ett bord? Kraaaam

  Tilde 2016-02-11 01:59:32
  Svara
  • Svar på Tildes kommentar.

   inte alls! tror inte de ens tar bokningar 🙂 du kan nog bara promenera in och sätta dig på väntelistan, brukar vara dryga timmen i new york på de flesta ställen. puss.

   sandrabeijer 2016-02-11 08:57:23
   Svara
 • Hallå. Behöver hjälp. Hur gör man för att inte cravea någon annans bekräftelse/kärlek/närhet konstant? Har aldrig haft ett seriöst förhållande och känner att det gör mig så himla lättflörtad. Första bästa kille som ger mig sin uppmärksamhet har mig på fall liksom, och sen blir jag alltid lika hjälplös i hans charm tills han bestämmer sig för att det roliga är över. Vill bara vara självständig nog att säga fuck you till alla som inte tillför något helt amazing till mitt liv, men känner att jag inte kan vara det förrän jag har haft ett förhållande så jag vet på riktigt liksom att det är bättre att stå på egna ben än att vara i en relation bara för bekräftelsen. Jag är så trött på meningslösa one night stands.

  Emily 2016-02-11 00:25:07
  Svara
 • Jag fastnade på byefelipe en lång stund, haha! Kan även rekommendera tindernightmares och textsfromyouex på samma tema!

  Pam 2016-02-10 22:45:47
  Svara
 • Assholes online är en fantastisk svensk version av Bye Felipe!

  lilla S 2016-02-10 22:41:19 http://fruktklister.blogspot.se/
  Svara
 • Hallå, jag hittar inte de där filmerna på netflix? Är nåt fel på mitt netflix-account? Kram.

  Ida 2016-02-10 21:11:36
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   kanske kan va så att du bor i ett annat land än sverige? olika utbud per land. kram.

   sandrabeijer 2016-02-10 22:28:01
   Svara
 • Så himla fina tips, har precis köpt en bok av lena andersson av tips ifrån dig. Kram

  Annamariaa 2016-02-10 18:17:42 http://Annamariaa.blogg.se
  Svara
 • Men haha ! Recensionen var, ursäkta, bland det dummaste jag har läst. Kan någon säga till karln att han ska försöka hålla sin skönlitterära skrivande någon annan stans?

  sandra 2016-02-10 17:31:17
  Svara
 • TACK!!! åh vad glad jag blir att du gillar. Puss på dig!!!!

  Siri Barje 2016-02-10 17:17:22 http://olivehummer.ellematovin.se/
  Svara
 • Herregud så deprimerad man blir av nummer 7. Vad är det för feeeel på män? Hur uppfostras de att se kvinnor? Som porrdockor utan annat syfte än att tillfredställa dem?? Jeez… 🙁 🙁 🙁

  Bella 2016-02-10 17:00:41
  Svara
 • Örhängena!!! Finaste jag någonsin sett, TACK för tips <3 <3 <3

  Lina 2016-02-10 15:49:24
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!