Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

poddinspelning, novellskrivning och musikhjälpen-middagen.

wednesday

En gång i tiden – närmare bestämt för tre dagar sedan – var det onsdag och jag gick upp svintidigt och åkte till Taverna Brillo. Där drack jag kaffe med min guldis Gustav.

wednesday

Sedan gick vi till Perfect Day Media och spelade in ett pilotavsnitt av vår podd! Har länge haft en idé om att göra en podd som är jättekort, typ tre stationer på tunnelbanan, fyra låtar, en sminksession eller hur du nu väljer att räkna det. Jag och Gustav pitchade in en idé till Perfect Day och i onsdags spelade vi in. Det gick okej, jag var lite nervös som jag alltid är när jag gör saker för första gången. Men tror att det kan bli fint så fort vi är varma i kläderna. Gustav var en stjärna som alltid.

wednesday

Efter podden gick jag hem och redigerade bilder samt skrev. Jag skriver en novell för ett norskt förlag som kommer komma ut senare i år. Så hej alla norska läsare! Berättar mer när jag får : ) Noveller är så himla roligt att skriva förövrigt.

wednesday

Vid halv ett bestämde jag att det var dags för lunch. Jag åt tacos som vanligt. Med massa goda grejer i som ni ser.

wednesday

Lagom till att jag ätit upp kom ett bud och plingade på med den gulligaste lilla kakan jag sett. Tändsticksasken är där för att visa storleken. En canelé heter det tydligen och smakade som en segare, vuxnare sockerkaka – alltså jättegott. Fick även en liten kopparform så att jag kan laga egna vilket aldrig kommer hända, men jag är ändå glad för formen pga gulligheten.

wednesday

Sedan jobbade jag vidare. Tog ett foto i badrumsspegeln så ni fick se hur jag såg ut den här dagen också.

wednesday

På kvällen hade jag och Magnus finbesök – det var nämligen dags för Musikhjälpenmiddagen! Jag auktionerade ju ut för Musikhjälpen i november en middag hos mig där jag skulle laga din favoriträtt. Min gäst hade önskat sig oxfilépizza med rödlök, tomater, mozzarella och bea. Så så fick det bli. Jag gick till Ciao Ciao och köpte finpizzadeg samt den bästa oxfilén jag kunde hitta.

wednesday

Det var Daniel som hade budat hem middagen med mig! Han hade åkt ändå från Vänersborg för att komma hem till oss, och hade med sig en flaska bubbel och var så jäkla gullig. Kolla vad fint han skrev i sin blogg om vår middag :’)

wednesday

Pizzan gick hem vilket också var skönt. Jag gjorde två sådana här och allt gick åt utom en liten pyttebit. Till det hela drack vi önskningsdrycken cola och pratade om livet och bloggar och musik och allt möjligt bra.

wednesday

Middagen avslutades med dessa fina donuts som jag kirrat till efterrätt.
Och det var min onsdag på ett ungefär!

 

Translation. My Wednesday. In the morning Gustav and I recorded a pilot of a podcast and the rest of the day I worked from home. In the evening it was time for my Musikhjälpen-dinner! Musikhjälpen (Swedish for music aid) is an annual project that raises money towards a forgotten disaster. I started an auction during the project where you could win a dinner with me and all the money would go to Musikhjälpen. Daniel won and we had his favorit dish: pizza with meat and bearnaise sauce!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej!
  Var finns det tjusiga glittercaset till din iphone?! Har sökt på asos men hittade bara till 5 och inte till till min 6s. 🙁
  Tack på förhand!

  Isabel 2016-02-16 07:40:22
  Svara
 • Äh men vad fint med middagen <3 och ÄNTLIGEN en podd! Så najs

  Linn 2016-02-16 06:05:29 http://linnwiberg.metromode.Se
  Svara
 • Tyckte hans inlägg om er middag var så himla fint. Han verkar vara fantastiskt gullig, och du också Sandra! Vilket radarpar!

  Moa 2016-02-15 21:40:10
  Svara
 • Perfekt poddidé! : D Och härligt att middagen blev lyckad!

  Fröken Cocco Sohl 2016-02-15 14:20:39 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Fick en tår i ögat efter jag läste hans inlägg om Musikhjälpen-middagen. Så fint.

  Sofia 2016-02-15 12:33:14
  Svara
 • Så poddpepp är jag!!! När släpps den?

  Saga 2016-02-15 12:16:57 http://weheartit.com/sagaurora
  Svara
 • suverän podd-idé! låter som himmelriket för nån som bara har några kilometer till jobbet, så man nån gång faktiskt kan lyssna färdigt på en podd innan nästa kommit ut. ser fram emot det! puss! (finfint middagsbesök också!!)

  lovisa 2016-02-14 22:49:27 http://polichinelle.se
  Svara
 • musikhjälpenmiddagen! smälter.

  Vicky 2016-02-14 18:44:57 http://vickys.se/
  Svara
 • Ja va roligt med podd! Jag kommer garanterat lyssna 🙂

  Jenny 2016-02-14 14:14:06 http://mvhjenny.blogg.se
  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Daniel Johansson 2016-02-14 03:41:56 http://dannejohansson.se
  Svara
 • jag vill lyssna på podden nu nu nu!

  ISA 2016-02-13 23:31:04 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad gullig Daniel verkar!

  Tinna 2016-02-13 20:57:58
  Svara
 • Så himla fin middag ni verkar ha haft!

  johanna 2016-02-13 18:10:23
  Svara
 • MEN JA. sandra OCH gustav i podd! 😀 nice!

  linda 2016-02-13 16:26:24
  Svara
 • ibland önskar jag att jag kunde bli gustavs kompis, han verkar vara ett så ultimat gosigt och roligt häng! tror du han är typen som hade sagt ja om en frågade efter en ny-kompis-kaffe någon gång?

  johanah! 2016-02-13 09:58:06
  Svara
 • Så spennende med novelle! Gleder meg til å lese 🙂

  Kristine 2016-02-13 09:46:09 http://www.hermig.com
  Svara
 • åh, älskar canelé! måste hitta en sån gullig form. himla avundsjuk på daniel också, hade varit sjukt mysigt att få komma hem till er och äta pizza <3

  elsa 2016-02-13 09:26:33
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!