Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en helg i åre.

I torsdags åkte jag och Magnus till Åre för att åka skidor med Anton och Nina! Vi var så här glada över detta.

åre.

Vi vaknade ganska tidigt på fredagen, åt en rejäl frukost och klädde på oss ungefär trehundra femtio lager kläder.

åre.

Och så begav vi oss ut i backarna. Jag har inte åkt skidor på två år, hade längtat. Det är så vackert, går så snabbt och luktar så gott. Mitt frostiga hår såg ut som en pälskrage.

åre.

Till lunch åt jag en quesadilla med mandelpotatis och chilisallad.

åre.

Och efter lite mer skidåkning, en powernap och en drink på ballen begav vi oss ut på stan. Vi gick till Werséns och drack cava i baren. En kille svimmade prick framför oss, stort drama.

åre.

Till middag åt jag en musselpasta med morötter och grädde. Den var helt okej, håller tyvärr på att förvandlas till en pastasnobb 2.0. Ändå kan jag inte låta bli att beställa det om det finns på menyn. Ibland (läs: ganska ofta) kan jag få matematisk ångest där jag räknar ut hur ofta jag kommer få göra en viss grej (till exempel äta pasta) om jag exempelvis bara äter det två gånger i veckan. Ja, och sedan måste jag liksom beställa det för att höja antalet gånger i livet. Rekommenderar inte att göra detta by the way, leder mest till en feeling att man snart ska dö.
Åh nej nu byter vi ämne.

åre.

På lördag var det så otroligt fint skidväder, vi åkte upp till toppen. Ser ni vad lite människor det var ute i backen? Väldigt lyxigt.

åre.

Förutom lunch (åt en räkpasta..) hann vi fika godis också.

åre.

Åkte tills det mörknade.

åre.

På kvällen blev det bastu och öl. Ölen låg på kylning på skidsemestrigt vis.

åre.

Dagen efter var det dags att bila hem till huvudstaden igen.

åre.

Stannade för pizzalunch i Färila, jag åt en med räkor, lök och ananas.
Nu är jag hemma i Stockholm igen, tack för den här helgen Åre!

 

Translation. This weekend Magnus and I have been skiing, eating and drinking with Nina and Anton in Åre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Blev megapepp på skidor och har bokat en resa nu. Kan inte du visa dina skidkläder? Tycker allt sportigt är så fult men måste köpa något att ha i backen ju

  E 2016-02-17 20:53:53
  Svara
 • Blev megapepp på skidor och har bokat en resa nu. Kan inte du visa dina skidkläder? Tycker allt sportigt är så fult men måste köpa något att ha i backen ju

  E 2016-02-17 20:52:49
  Svara
 • Hi Sandra! I really like your writing style (even the translation is not 100% the same), waiting for your book to be in English, until then do you have any book recommend? 🙂

  Milla 2016-02-16 14:27:21
  Svara
 • Tips tips! (nu kanske pizzan var superb men i alla fall) jag skulle vilja tipsa om att äta på Condis i Järvsö vid nästa fjäll-tripp! Ligger alldeles vid vägen som går igenom byn (83:an) så ingen omväg eller så:)

  Johanna 2016-02-16 12:46:37 http://johannaperssons.blogg.se
  Svara
 • Åh vad härligt!!! Åre är ca min favvoplats på jorden <3<3<3 men hallå åker Magnus utan hjälm??

  elin 2016-02-16 12:20:01
  Svara
 • Fy vad fin svartvit bild på dig och Magnus!

  Therese 2016-02-16 08:06:20
  Svara
 • Åh, dette så innmari koselig ut!

  karen anna 2016-02-16 00:41:51 http://karenanna.net
  Svara
 • hej bästa Sandra! på lördag ska jag på en fest med temat ”välj en artist/ett band och klä ut dig till ett typiskt fan”, hur kul?! Jag ska satsa på att vara spice girl-fan. Och du är ju självaste experten! Vad ska jag tänka på? Vad ska jag maxa med? Vad ska jag skippa? Tips tips tips!

  Jag har: blond långhårig peruk (är korthårig egentligen) + buffalos.

  Kjam kjam!

  Lisa 2016-02-16 00:37:27
  Svara
 • Vad jag gillade bastu och öl bilden <3

  ISA 2016-02-15 23:41:21 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • bilden på sig och magnus är för fin! och gud va härligt med skidor, känner mig alltid så hurtig och cool när jag är på skidsemester haha.

  anna 2016-02-15 20:24:35 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Åh vad härligt med skidweekend! Har inte åkt skidor på tre år tror jag…pratar varje vinter om att åka på skidresa men sen blir det aldrig av. Så himla tråkigt.

  Amanda 2016-02-15 18:32:06 http://momentswithme.blogg.se
  Svara
 • Sandra jag har gjort nåt så himla dumt. Jag har ”hackat” mig in på mitt ex facebook och messenger och nu kan jag inte sluta läsa allt han skriver om med folk. (Vi har fortfarande kontakt och jag vill fortfarande bli tillsammans igen). Hur ska jag göra för att sluta? mest av allt är jag rädd att han ska komma på mig och det ska förstöra allt. Såg nu precis att han fått en notis om en inloggning från orten där jag bor men såg inte ut som att han läst den…

  M 2016-02-15 18:23:01
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   sluta upp genast! mitt ex gjorde samma sak mot mig och när jag fick reda på det kände jag att jag aldrig mer kunde lita på honom igen. det är en enorm kränkning av någons privatliv. fattar att det är svårt men du kommer inte direkt göra chansen större att ni blir ihop igen.

   frida 2016-02-16 00:01:43
   Svara
 • så himla fint. så himla avis. + en fråga såklart. vart är din vita eyeliner från? köpte en, från nyx, och liksom, det blir noll färg. verkligen noll. kram!

  amanda 2016-02-15 17:43:34
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!