de olika kvarteren i niotillfemstaden.

Förutom bloggen har jag ju en himla massa olika krypin här ute på interwebz. Om man vill skulle man ju kunna följa mig som något slags heltidsjobb. Och det är ju klart ni vill.
Här finns jag förutom på sandrabeijer.se:

insta

Instagram: sandrabeijer
Instagram såklart! Den kanal jag uppdaterar mest frekvent förutom bloggen. Ser detta som en slags behind the scenes med de bilder som inte hamnar på bloggen. Dessutom i realtid på ett annat sätt än vad bloggen är.

bloglovin

Bloglovin: Niotillfem 
Bloglovin är typ det bästa som hänt mig på internet. Har ni inte det – skaffa! Så praktiskt med rss-läsare där man samlar alla sina bloggar och kan se när de senast uppdaterades.

pinterest

Pinterest: niotillfem
Pinterest är en bokmärkessajt där man kan samla allt man tycker om på internet. Jag använder detta för allt möjligt: stilinspo, hemdrömmar och mat jag ska laga till exempel. Här har jag skrivit lite mer om min egen pinterest.

twitter

Twitter: niotillfem
Twitter är det sista jag gör innan jag går och lägger mig. Då läser jag igenom vad alla pratat om här under dagen. Jag själv kanske uppdaterar min twitter 2 gånger i veckan, oftast med saker jag tänker på eller bra artiklar jag läst och vill sprida vidare.

facebook

Facebook: niotillfem
Min blogg har sin egen facebook-page så om du lajkar den får du Niotillfem i ditt facebookfeed!

spotify
Spotify: Sandra Beijer
Har lite över 24 000 följare på min spotify vilket känns ju himla flott för någon som inte är artist. Är galen i spellistor ni vet och här hittar du samtliga. För en mer noggrann genomgång och hur jag brukar sortera mina listor kan du läsa om här.

flickr

Flickr: Sandra Beijer
På flickr laddar jag upp alla bilder jag ska blogga samt sorterar dem i mappar för att hitta bilderna bättre när jag ska blogga om något särskilt, typ mina bästa kjolar eller så. Hur jag organiserar min Flickr kan du läsa om här. 

youtube

Youtube: Sandra Beijer
Jag använde ju länge Vimeo istället för Youtube pga snyggare spelare. Men nu har Vimeo blivit så himla knepig med sina musikregler så nu är jag tillbaka på youtube istället. Följ min youtubekanal för att kolla på filmerna innan jag lägger upp dem på bloggen vetja.

apprl

Apprl: Sandra Beijer
De flesta metrobloggar har som en egen liten webshop nederst på sin blogg. Hela webbshoppen kan man hitta på Apprl.com, och där kan man även starta sin egen shop. Apprl är lite som ett pinterest man kan tjäna pengar på typ. Uppdaterar inte så jätteofta men ska försöka bli bättre.

IMG_8181
Snapchat: niotillfem
Snapchat har jag haft något år på mobilen men aldrig använt pga förstår absolut ingenting av denna app. Nu har dock Gustav lovat mig att lära mig hur det fungerar i helgen. Så kanske blir jag aktiv här snart. Ni är välkomna att adda mig tills vidare i alla fall!

portfolio
Cargocollective: sandrabeijer
Slutligen har jag en portfolio på Cargocollective. Detta är kanske mest för min egen skull för att få en översikt på de olika grejerna jag jobbar med utanför bloggen. Här hittar ni alla mina krönikor exempelvis, om ni blir sugna på att läsa någon eller så : )

Det var det, tror jag inte glömt något nu. Man vet ju aldrig, många kvarter är det.

 

Translation. The different places on the internet where I am active besides the blog.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • OMG you’ve got Snapchat!! Adding you right now with mine (sahakiel) <3, lately I've been using it a lot :3

  Libertad 2016-02-18 18:40:40 http://www.sahakiel.blogspot.com
  Svara
 • Periscope! ?

  Hej 2016-02-18 16:28:47
  Svara
 • du borde skaffa goodreads! skulle helt klart följa dig där. älskar den appen, får typ alla mina bästa boktips därifrån pga betygssystemet.

  julia 2016-02-18 16:18:29 http://book.ratata.fi
  Svara
 • Du är fantastiskt duktig på att hålla igång dina plattformar tycker jag! Snapchat är en så himla oanvändarvänlig app – jag verkligen drar mig för att använda den.
  Har precis skrivit två riktigt pedagogiska och genomgående inlägg om att
  1. Komma igång med Pinterest: http://teknifik.se/2016/02/stor-guide-vad-ar-pinterest-och-hur-funkar-det/
  2. Börja använda Pinterest mer professionellt för att få fler följare, optimera sitt innehåll med mera: http://teknifik.se/2016/02/pinterest-for-foretag/

  Kanske kan vara intressant eller inspirerande för dina läsare som vill komma igång mer på Pinterest! 🙂

  Tack för superbra blogg, som alltid 😉

  Elin Häggberg // Teknifik 2016-02-18 09:35:09 http://www.teknifik.se
  Svara
 • Heej bästa Sandra!
  Jag har precis blivit helt besatt av pinterest och spenderar flera timmar där varje dag… Jag skulle jättegärna vilja ha en liten lista (älskar dina listor) på dina favoritkonton eller anslagstavlor på pinterest. Puss.

  Felicia 2016-02-17 22:34:09
  Svara
 • men fint att du äntligen e på snap sandra! adda mig (linnwiberg)

  linn 2016-02-17 19:33:54 http://linnwiberg.metromode.se
  Svara
 • Wow, jag är imponerad att du hinner med att uppdatera på alla ställen 🙂

  Jeanette 2016-02-17 18:21:32 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Älska internet! Men hur i hela helvete ska man välja ut vilka sociala medier man ska fokusera på? Älskar twitter, men var tvungen att ta bort pga åt upp all tid. Nu när jag har en nystartad blogg hinner jag bara med bloggen, andra bloggar, fb och insta. Snapchat känns omöjligt att klämma in i ekvationen. (obs tycker alltså att alla sociala medier är roliga – lite för roliga bara)

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-17 16:45:08 http://vegokak.se/
  Svara
 • Åh, hade blivit så glad om du kunde göra en Snapchat for dummies-guide när Gustav ändå ska lära dig, har också appen men har inte alls fattat grejen…

  Hedvig 2016-02-17 16:34:06
  Svara
 • Pinterest <345

  Fanny 2016-02-17 16:24:50 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!