mammor, blyga killar och att göra vad fan man vill.

7f99e3b8e05fe20b2843de1ead19ecac
Här kommer den första delen av era favoritögonblick på sistone. Blir så blödig när jag läser det ni skriver, rann ner en tår eller två i kaffet.


Den där fredagskvällen för tre veckor sedan, då vi satt på en fest. Alla gick ut för att röka, du tystnade mitt i en mening och sa, stammade på orden och med finsk klingande accent; ”Jag tycker så mycket om dig”.


Att min mamma kommer hem nästan varje dag och har längtat till att få krama mig


När jag och min kompis Hanna skrev till våra bästa kompisar hemma att vi kommer hem om några veckor efter 4 månaders backpackande på andra sidan jorden och en av dem några dagar senare skrev ”idag köpte jag en gräddfil med utgångsdatum efter att ni kommit hem. Om en liten gräddfil kan klara sista tiden så kan jag också.”


När jag kutade från toaletten och inte visste vad jag kände och berättade för honom att det är en bebis i magen hånglade han upp mig och sen hade vi sex. För att han visste att jag var en tramsbralla och trodde att han inte skulle vilja ligga mer om jag blev gravid.


Du är så fruktansvärt bra, sluta aldrig skriva”- min crush
:’ )


Hur vi, efter fem år, slumpmässigt bor i samma stad igen utan varsitt förhållande. Och att hans nu-kramar-du-mig-lite-längre-än-normalt-kramar, hans blick under lockig lugg, hans intellekt, hans magiskt bruna ögon och hans kindkyss i förbifarten av ett hej då på spårvagnen gör mig så fucking förvirrad. På ett bra sätt.


Gick hem med en lite blyg kille på fredagskvällen. Vi somnade tätt intill varandra och han ville aldrig släppa iväg mig igen. Nästa morgon pussade han mig i nacken och smet tyst iväg. Nu har han inte slutat texta mig sen dess och jag blir alldeles pirrig i magen bara av att tänka på honom.


Your jokes are super funny and I´m not even being sarcastic
Sa han som jag är olyckligt kär i, men som gjorde mig lyckligast pga en mening på elva ord.


Åkte hem mitt i veckan för att hälsa på min mamma när hon fyllde år. När jag plingade på dörren fick hon inte fram ett ord, och tårarna började rinna omedelbart. Vi bor 67 min ifrån varandra och jag saknar henne varje dag.


Mitt i min värsta vinterdepression köpte jag en hundvalp. Han är världens mjukaste, roligaste, varmaste och gulligaste, men kan också vara världens jobbigaste. Han heter Farfar och han älskar mig, det är det enda som spelar någon roll just nu.


du gör bara vad fan du vill?
ja” sade jag.
så jävla sexigt.
nu har vi varit ihop i tre månader.

 

 

Translation. Some of your favorite moments recently. From this post.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Åh <3

  Elin 2016-02-29 21:29:37 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Jag och tre kompisar åkte till Köpenhamn över nyår för att dricka øl och fly nyårshetsen. Lite efter tolvslaget kom en blond kille fram till mig och fråga om jag inte råkade va Amanda Bergman (typ min största idol). Sedan klickade vi över gemensamma intressen och konstaterade att amason nog är det bästa svenska bandet som någonsin funnits. Någon timme senare vandrade vi hand i hand genom Köpenhamn tills vi siste kom till hand air bnb takvåning där vi hade sex i hans rum med stora fönster. Det va första gången jag fick en orgasm av sex och när jag sedan vandrade därifrån kände jag mig så lätt i kroppen. Han va helt fantastisk och när vi skedade i hans breda säng började vi skratta av konstaterandet att det va det perfekta sättet att börja det nya året på.

  Hej 2016-02-25 17:35:10
  Svara
 • FARFAR!! <3<3<3 bösta namnet

  karin 2016-02-19 15:32:30
  Svara
 • Sandra! Jag älskar ditt badrum men vet inte om du läser kommentarer på gamla inlägg så skriver det här! Bygger som bäst på ett dockskåp och blev så glad när jag såg att ditt badrumsgolv är lika som i mitt dockskåp. Jag hade såna problem med att bestämma om golvet skulle bli till köket eller badrummet. Men nu när du satt in ett liknande i badrummet vet jag att jag gjort rätt 😉 Kolla vildamilla på instagram. //Milla

  Milla 2016-02-19 06:17:31
  Svara
 • FARFAR!! jag dör *hundra gråtemojis*

  silje 2016-02-19 01:39:00
  Svara
 • hoppas det ej är för sent att bidra! här är det finaste som hänt mig på senaste:

  jag bor sedan oktober i australien och blev blixtförälskad i min nya pojkvän. australien ligger långt bort och ibland saknar jag mina kompisar eftersom alla nya vänner är från pojkvännens umgängeskrets. men så var vi där i köket bara han o jag på en fest o så sa han ”tänk så coolt att vi har vänner nu, du och jag. mina vänner är VÅRA vänner nu”. mitt hjärta smälte för det är så typiskt honom att få mig att må bättre när jag saknar alla hemma i sverige. drew i love you!!

  johanna 2016-02-18 22:49:34
  Svara
 • ”Han heter Farfar”
  Alltså, jag dör!!! <3

  Charlotte 2016-02-18 22:15:49
  Svara
 • dessa inlägg är det bästa som finns <3

  ems 2016-02-18 19:50:18
  Svara
 • Nej men åh så fint <3

  Neamdring 2016-02-18 18:43:56 http://neamdring.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Vill börja med att tacka för en fantastisk blogg, har följt dig i kanske fyra år och du är verkligen ett glädjeämne i min vardag 🙂 Jag (20 år i Stockholm) har precis som du – och nog delvis p g a din blogg – en förkärlek till New York och har haft planer med en kompis att åka dit i maj. Tanken var att vi skulle stanna i ca en månad och ba göra allt vi kände för och leva lajf. Men nu har hon kommit fram till att hon inte har råd att åka, så jag är utan resesällskap. Vill gärna hitta en ny resekompis (mina andra vänner är bundna till olika utbildningar, jobb osv, så ingen av dem har möjlighet att åka, i alla fall inte så länge som jag skulle vilja) och kom att tänka på dina brevväns-inlägg. Kanske skulle du kunna ha ett resekompis-inlägg också, för sådana som jag som har en speciell resa de längtar efter att göra men saknar någon att dela äventyret med? :))))
  Kram! <3

  Miranda 2016-02-18 17:27:38
  Svara
  • Svar på Mirandas kommentar.

   Hej! Googla på reseguiden + hitta reskompis så hittar du massa inlägg och kan skriva inlägg och söka själv 🙂 så gjordr jag och nu sitter jag här med fyra underbara tjejer i Singapore och har det så jäkla bra!

   Anna 2016-02-19 11:12:24
   Svara
 • Att en hund heter farfar :’)

  Klara 2016-02-18 16:58:22
  Svara
 • Älskar dessa posts, påminner en verkligen om hur många små fina ögonblick som sker hela tiden.

  Linnéa 2016-02-18 16:57:19 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Mamma-överraskningen <3 <3 Borde verkligen göra nåt för världens bästa morsa snart.

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-18 15:48:49 http://vegokak.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!