Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

outfit of the day: tisdag, onsdag, torsdag och fredag.

Låt oss ta en titt på hur jag har sett ut i vardagsveckan. Minus måndag då, måndagar existerar inte i mitt liv. Eller jo. Men man kan ju drömma.

OOTD

I tisdags sken solen in i vardagsrummet och vi hade helt nystädat!

OOTD

Jag hade på mig en kashmirtröja från Soft Goat och en kjol från Monki.

OOTD

På onsdagen hade jag byxor. Blå sammetsbyxor från Forever 21 närmare bestämt (bättre bilder här) och en tröja från American Apparel.

OOTD

Torsdagen var mer preppy i kjol och skjorta.

OOTD

Skjortan är från Boy by Band of Outsiders och något av en favorit i min garderob.

OOTD

På fredagen hade jag en ny klänning som jag fått av River Island. Den hade egentligen massa paljetter på sig men de klippte jag bort ^^
Alltså så mycket nittiotal i denna lilla klänning, kände att jag kunde vara med i en musikvideo. Blev dock mindre peppad när jag la upp den på instagram och fick jättemånga kommentarer om att blomman ser ut som SD-loggan! Gudars, vill ju inte gå runt i en sd-klänning liksom.

OOTD

Glad lördag på er. Hoppas ni klär på er något fint ni blir glada av idag!

 

Translation. Four outfits from this week.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Åh nej! Jag tänkte också SD. Blir så less!!! 🙁

  Jenny 2016-03-02 21:53:46
  Svara
 • Omg vilken fin tavla med liksom immiga palmblad! Var har du fått tag på den?
  Kram!

  Ebba 2016-02-22 17:38:43
  Svara
 • alltså, jag tänker att det är jättebra att nån som du, som är uppenbart inte SD, har den klänningen. Herregud, reclaima allt som de försöker sno från oss!

  J 2016-02-22 08:31:30
  Svara
 • förlåt sandra men tänkte verkligen också på sd när jag såg klänningen 🙁 tänker att det iaf är bättre att du vet om att många gör den associationen. dock va ju klänningen superfin och tyckte de va ett bra tips du fick på instagram om att måla med tygfärg, eller kanske brodera i en annan färg?

  Astrid 2016-02-21 01:08:27
  Svara
 • Hej, en fråga ang ert elfasystem. Vilket djup har ni valt? Jag vill ha en sådan till bokhylla men kan som vanligt inte bestämma mig när finns alternativ. 25, 30 eller 40? Tänker att 25 ska räcka för inbundna böcker? Help

  Amanda 2016-02-20 23:15:07
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   minns inte exakta djupet men vi har det djup som elfa rekommenderar på hemsidan att det ska vara i en bokhylla. tror det är 25. absolut inte 40! det kommer nog se knasigt ut. kram.

   sandrabeijer 2016-02-21 08:40:32
   Svara
 • Hej bästa Sandra!
  På tal om ingenting vill jag tipsa om filmen the secret life of walter mitty. Tycker alltid du ger så fina filmtips och gör grymma filmlistor mest jämt! Och den här filmen är så himla sevärd helt enkelt och förtjänar plats i alla världens listor. Om jag fick bestämma. Tips tips tips.

  josefin 2016-02-20 22:32:39
  Svara
 • Hej!
  Nu ska jag göra nåt som jag inte tänkte att jag skulle. Nämligen fråga dig (eller kanske nån annan som läser det här) om råd. Grejen är nämligen det här: jag blev kk med en kille som jag varit kär i. Inte så smart, men vi har alltid haft en sexuell spänning, så när han gjorde slut med sin flickvän, hände det ganska snabbt att vi började snapchatta om att ligga med varandra (Detta var i augusti 2014).. Han bor i Umeå, jag bor i Stockholm (och vi är 25-27)
  Vi fortsatte med sextning. I december 2014 kom han på besök, och vi hade sex på riktigt. När han var hos mig, frågade jag om jag kunde sova över hos honom när jag skulle åka förbi Umeå om några veckor. Han svarade ”hmm kanske”, vilket jag tyckte var konstigt – vi var ju vänner, och hade precis haft otroligt bra sex, varför inte göra om det? Så jag krävde ett svar. Vilket var ett nej. Utan någon förklaring. ”Jag vill inte att du ska ha några förväntningar” var allt jag fick ut honom.
  Så jag besökte inte honom, men så småningom tog vi upp att snappchatta och sms:a om att ligga med varandra. Det var ganska tyst under sommaren, men när hösten kom gjorde vi det ganska ofta. Jag hade hört rykter om att han skulle vara ihop med en väns vän, men alltid när jag frågade med vilka han hade varit med var svaret att han varit med sina kompisar. Jag antog att om han blivit ihop med någon, skulle han berätta det för mig. Vi var vänner, tänkte jag.
  Nu i januari fick jag veta att han har en flickvän. Just denna väns vän. Och att de varit ihop ett tag (han vägrar att ge ett ordentligt svar, men enligt vissa av våra gemensamma vänner har de varit ihop sedan hösten 2014).
  I december sms:ade han hur han vill ligga med mig och vi pratade om att han skulle komma till Stockholm och besöka mig.
  När jag fick veta att han har en flickvän, skällde jag ut honom. Inte bara för att han bedragit henne, utan att han medvetet ljugit för mig. Allt han berättade om sitt liv antydde att han var singel. Vi skämtade om hans flörtningsteknik. Jag sa även att han borde berätta för henne.
  På nyårs sa jag till och med till honom att tjejen (som han alltså är ihop med) tror att de är ihop, och att det kommer bli hemskt för henne OCH för honom när hon får reda på sanningen. Jag sa att om han behövde så kunde han berätta för mig, jag var ju hans vän och skulle lyssna honom. Han sa inget.

  Ska jag berätta för tjejen? Han har varit otrogen mot henne så länge de varit ihop. För ja, tycker definitivt att våra sms och snapchats räknas som det. Det var ju ren porr, ärligt talat. Jag berättade för en av våra gemensamma kompisar, som är nära vän med flickvännen. Att göra det var en så stor lättnad, jag tänkte att hon skulle berätta för flickvännen – men hon valde att prata med killen, och sen bestämde sig att inte berätta för flickvännen. Killen hade dock lämnat några viktiga detaljer i skymundan…

  Nu ber han att jag inte ska berätta. Han vill ha möjlighet att berätta själv. Jag gav det till honom för en månad sen, och då ville han inte berätta någonting för henne. Problemet är att jag inte kan lita på att han berättar sanningen för henne.

  Jag är dock rädd att jag vill berätta för flickvännen eftersom jag var kär i killen. Tänk om jag fortfarande är det, och är bara svartsjuk? Jag skulle inte vilja såra flickvännen – men om jag var henne så skulle jag vilja veta. Och det gör mig illa att tänka att han kan bedra och ljuga, och belönas med ett lyckligt förhållande. Jag mår illa när jag tänker att han skickat mig sina dick pics en kväll, och kvällen efter varit tillsammans med sin flickvän. Jag mår illa när jag tänker att flickvännen tror att han är trogen…

  Samtidigt känns det att jag måste berätta för henne, för min egen skull, så att jag kan lämna det hela bakom mig. Som ett sätt att visa att jag inte är någon passiv sorgsen figur som han kan behandla som han vill.

  Usch. Allt är så förvirrande.

  Snälla, hjälp.

  M 2016-02-20 22:18:58
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Berätta!! Vet du hur många år jag slösade bort på en kille som var serieotrogen mot mig? Om nån bara sat nåt så hade jag kunnat valt själv hur jag ville göra istället för att sitta fast i något jag inte ville ha.

   Jenni P 2016-02-22 12:51:10
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   BERÄTTA FÖR FAN?!!!!!!!! jag skulle få panik över att spendera mitt liv med en idiot. Skulle bli glad om jag blir övergiven av en otrogen svikare vilket han är, om han inte har stake att säga till sin flickvän att han varit otrogen med dig. Alltså grejen är att jag fattar inte varför ni tvekar? Trippa inte på tå runt honom, han är en vidrig man, behandla honom därefter och berätta för den här tjejen seriöst. Som kvinna har man sina aningar.

   Kentuckt 2016-02-21 09:54:29
   Svara
 • Haha, måndagar borde tas bort överhuvudtaget.
  Så fin du är förresten :-)))

  camillaesi 2016-02-20 20:05:40 http://www.camillaesi.blogg.se
  Svara
 • Hejhej, bara påtal om saker man får för sig att undra ibland, har du körkort? Puss!

  Maria 2016-02-20 19:51:54
  Svara
 • Hej! Fint vardagsrums! Var är bordslampan ifrån, den guldiga med massa lampor? 😀

  Linnéa 2016-02-20 17:21:53
  Svara
 • Sandra!Har en fråga som jag har funderat på. Hur är din relation med din styvpappa? Jag vet att någon gång när du skulle hem till din mamma och styvpappa så skrev du ”hem till mina föräldrar” så undrar ifall du ser honom som din pappa eftersom du har haft en komplicerad med din egen. Känn ingen press på att svara haha, är bara nyfiken

  Klara 2016-02-20 16:41:13
  Svara
 • Så himla snyggt! Älskar din klädstil.

  Sandra - att leva med asperger, borderline och ätstörning 2016-02-20 16:16:27 http://sssandie.blogg.se
  Svara
 • Känner att jag måste säga att bloggen bara blir bättre och bättre, så bra kvalité på inläggen, stor variation, aktuella ämnen… Alltid härligt att kika in här!

  Alva 2016-02-20 14:41:37
  Svara
 • Haha fick också SD som första association, men det är väl bara så huvudet fungerar.

  Fröken Cocco Sohl 2016-02-20 13:39:38 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Men herre jävla Gud rent ut sagt. SD-loggan? Vad är det för fel på folk? Hoppas du fortsätter bära klänningen och påtalar för idioter som drar avsurda kopplingar att de är just idioter.

  Annette 2016-02-20 11:20:25
  Svara
  • Svar på Annettes kommentar.

   Håller med. Som någon annan skrev så har SD ej ensamrätt på blå blommor. Det är en blå blomma på klänningen, den är inte ens lik SD’s logga? Reagerade heller inte på blomman förs jag såg kommentarerna på Instagram, och efter att ha läst kommentarerna så tänkte jag inte heller på SD genom att se klänningen. Tycker folk överreagerar nu.

   x 2016-02-20 12:55:09
   Svara
 • Gud vad fin tavelväggen blivit! Särskilt med den lilla spegeln till.

  lilla S 2016-02-20 09:32:13 http://fruktklister.blogspot.se/
  Svara
 • Vi kan ju inte låta SD ha ensamrätt på blå blommor! Fortsätt använda den, själv hade jag inte en tanke på SD när jag såg den. Kram 🙂

  Linda 2016-02-20 09:28:50
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Åh det tycker jag var fint sagt, klart att de inte ska få ha det! Såg dessutom inte heller liknaden förän jag hade läst igenom kommentarerna på instagram.

   E 2016-02-20 10:38:05
   Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Va? Vem tyckte det då? Eller har Sandra tagit bort den kommentaren? Haha fast SD var faktiskt det första jag tänkte på också när jag såg tröjan.

   Frisa 2016-02-20 10:22:38
   Svara
 • Sitter ni aldrig i soffan med tanke på att kudden ligger exakt likadant med samma veck alla dagar?

  fff 2016-02-20 09:05:00
  Svara
 • Jag äälskar din skjorta och har försökt få tag i en liknande! Tyvärr verkar det som att boy band of outsiders har lagt ner? 🙁 🙁
  Tycker att det är jättesvårt att hitta en välsittande vardags-button-down skjorta för tjejer. Jag har försökt köpa herr-skjortor i små storlekar men antingen blir det för pösigt eller för tight över tuttar/höfter. Om du eller någon av dina läsare har något tips om var man kan leta skulle jag vara väldigt tacksam! Kan betala upp till ett lakan för den perfekta skjortan 🙂

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-20 08:46:16 http://vegokak.se/
  Svara
  • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

   Fred Perrys!!! Jag har the typical problem med stora tuttar och smal midja, men Fred Perrys damskjortor sitter skitbra på mig.

   Anna 2016-02-20 14:53:10
   Svara
  • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

   Hejhej! Jag köpte en button down-skjorta på Solo för typ 300 kr för nåt år sen, kolla där! Sen har GANT jättefina button down-skjortor för tjejer för ca exakt 1000:-. Boomerang har också bra Oxfordskjortor för tjejer, dock är de inte button down (längre), men brukar passa de med lite större byst. Lycka till alla skjortälskare! 🙂

   Charlotta 2016-02-20 10:10:24
   Svara
 • Hej!
  Vars kommer lilla bordet som står vid soffan ifrån?

  Lisa 2016-02-20 08:09:20
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!