Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

5 sminkfavoriter just nu.

make-up

Flera har uttryckt att de önskar mer smink i bloggen. Självfallet, er önskan är min lag. Jag älskar smink ju, spenderar en hel del tid framför spegeln och har fler än en gång fått snubbkommentaren ”du skulle vara finare med mindre smink”. Men alltså. Nej nej. Smink är roligt och naturligt är ej min grej : )

make-up
Anastasia Dipbrow Pomade
Denna lilla burk har förändrat mitt ögonbrynsliv. Innan hade jag penna men den här målar man på med en pensel och den bygger och formar mycket enklare. Jag noppade bort typ alla mina ögonbryn när jag var tretton så kan inte direkt få Cara Delevingne-bryn, men den här hjälper så gott det går.

make-up
& Other Stories Pouf Orange Lip Pencil
Jag tycker korall, aprikos och andra orangetonade färger är fint när man är väldigt blek och rödlätt. Det här är en orange läppenna som jag använder innan jag sätter på läppstift. Att blanda den med rosa läppstift skapar en jättefin färg!

make-up
Sampar So Much to Dew Midnight Mask.
Det här är en nattmask jag verkligen kan rekommendera. Den återfuktar så jäkla bra, till och med när min hud varit sandpappertorr och jag tänkt att allt hopp är ute så har jag märkt stor skillnad när jag sovit med denna.

make-up

The Faceshop Lovely Me:ex i creamy peach.
En jättefin aprikosrosa ögonskuggefärg. Jag har en ljusrosa ögonskugga från & Other Stories på halva ögonlocket närmast näsan liksom, sedan denna färg på den andra sidan och skuggar därefter litegrann med en mörkare kolabrun färg. Här kan man se ganska bra hur denna ser ut på mig.

make-up

Diamond Lash Eyelashes. 
Är du hooked på lösögonfransar: sluta genast köpa dem i singelpar. I Japan (och säkert många andra länder i Asien) kommer de i sånt här multipack och det är ju en miljon gånger vettigare och billigare. Dessa köper jag på Ebay. Jag är alltid på jakt efter lösögonfransar som är halva eller hur man ska förklara. Så att de liksom inte ligger över hela ögat, då tycker jag att de tenderar att tynga ner och man istället ser lite onykter ut? Bättre bild hur jag menar och vad jag gillar här. Hur som helst har Diamond Lash många såna fina! Ska köpa en miljon när jag är i Tokyo!

 

Translation. Five make-up favorites.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vilket nr har du på fransarna? 🙂

  E 2016-02-29 23:31:08
  Svara
 • Åh nattmaksen verkar spännande!

  Jeanette 2016-02-22 14:58:08 http://jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Behöver verkligen nåt bra till min sandpapperhud! Skulle förresten vara grymt med en ögonbrynsvideo. Jag är verkligen en analfabet på bryn 🙂

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-21 19:47:13 http://www.vegokak.se
  Svara
 • Åh, jag älskar sådana här inlägg!!

  Sandra - att leva med asperger, borderline och ätstörning 2016-02-21 17:31:08 http://sssandie.blogg.se
  Svara
 • Vilken färg på dipbrow har du? Funderar på att köpa en men är osäker på hur de olika färgerna ser ut.

  E 2016-02-21 16:01:22
  Svara
 • Rund bokhylla tror jag du efterlyste?
  http://www.jollyroom.se/produkter/alice-fox-bokhylla-cirkel-4-p-vit

  Isabella 2016-02-21 15:45:15
  Svara
 • Smink är så kul. Ögonskuggan är jättefin på dig!

  Sara 2016-02-21 15:01:03 http://saranguyenphoto.wordpress.com
  Svara
 • Bästa tipset om fransar! Förstår inte hur folk kan köpa ett par för typ 80 spänn när de kostar 10-30 kronor om man köper de direkt utan mellanhänder.

  Daniella Caspian 2016-02-21 11:59:30 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • köper alltid dpends fransar nr1, de är halva och ganska glesa vilket gör att det blir lagom effekt. finns bla. på åhléns. har fått många komplimanger från folk som tror att det är mina riktiga 🙂 lösögonfransar slår fransförlängning alla ggr!

  Jessica 2016-02-21 11:35:38
  Svara
 • Åh, Sandra, kan inte du göra ett inlägg om hur en sätter fast lösögonfransar? Har säkert tittat på en miljon videos men tycker det är SÅ svårt, och att de liksom inte riktigt fäster längts ut på kanterna oavsett hur jag gör!

  Ariel 2016-02-21 11:19:04
  Svara
  • Svar på Ariels kommentar.

   Bästa är att ta lite extra lim allra längst ut på varje kant och vänta tills det nästan har torkat, bättre för lång tid än för kort. Tror det brukar stå att man ska vänta 30 sekunder men har aldrig varit problem med i alla fall 2 minuter för mig (använder lösögonfransar i princip varje dag). Då sitter de som berget! 🙂

   Saga Li 2016-02-21 19:46:01 http://www.saga-li.blogspot.se
   Svara
 • jaa sminktips <3 <3 bästa bästa.

  felicia 2016-02-21 11:11:51 http://tigerlilys.blogg.se
  Svara
 • Vilken sort av diamond lashes är det som är halva, bra form och längd? Vet du? (tack för tips! sökt med ljus och lykta efter färdiga halvor som inte ser för ”manga” ut)

  Anette 2016-02-21 10:52:51
  Svara
 • Hmm, kan du inte bara klippa lösögonfransarna till den form du önskar?

  H 2016-02-21 10:10:16
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   jo såklart! det gör jag redan. men de som redan är halva är formade på ett annat sätt. kram.

   sandrabeijer 2016-02-21 10:15:23
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!