Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fem olika nagellackskombinationer.

Jag är på konstigt humör idag. Orkar inte tänka. Vill vara ifred eller någonstans med jättemånga människor där man bara försvinner in. När detta inlägg publiceras fikar jag dock med min mamma. Sådant brukar hjälpa ändå.
Pyntar bloggen med lite olika nagellackskombinationer – för att måla naglarna kan hjälpa när man har lätt ångest. Man hamnar liksom i något slags zen när man måste fokusera hundra procentigt på att inte måla utanför kanterna. Lite som att laga mat men pilligare. Jag har ljusblå naglar just nu om någon undrade.


Första gången jag gjorde manikyr i hela mitt liv var 2011 när jag var ganska nyinflyttad till New York. Blev ett par i pastell.


Min senaste manikyr gjordes i Paris i november. Blått är min favoritfärg på naglar för tillfället.


När Nina och Anton gifte sig i somras hade jag (förutom kläder då eh) ljusrosa understass samt pastellgrönt nagellack. Essie gör så fina glassiga varianter.


Som de här två också, i aprikos och jordgubbsrosa.


Såg ut så här på en vår för 3 år sedan.


Och just detta har jag faktiskt idag. Blått är flott.

Och som ni kanske märkt håller Metro på att bygga om min blogg just nu, så om något är knasigt är det därför, så ni vet.

 

Translation. My favorite colors on nails.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!