måndagspepp.

Morrn morrn.
Här vare måndag som vanligt. Jag ska filma och fotografera två stora samarbetsjobb denna vecka, fixa de sista ändringarna i min bok innan den skickas iväg till redaktör samt spela in tre avsnitt podd med Gustav. Vette sjutton hur detta ska gå, kommer antagligen få minst två sammanbrott.
Men vet ni – allt går! Till slut går allt. Om bloggen skulle halta lite vet ni varför men jag hoppas verkligen inte det blir så. Jag vill ju att vi ska ha härligt härinne.
NU är det dock hög tid för lite måndagspepp. Varsågoda!

12745818_1072531222792035_5419261378938413541_n

På lördag den 5 mars (nu på lördag) spelar jag skivor på indieklubben Babasonic!
Detta var mitt stammisställe när jag var sjutton – nitton år. Har dansat till samtliga indiehits, hånglat med typ alla indiekillar födda runt 84 och druckit billig öl och träffat nya kompisar där. Detta har alltså varit livets klubb för mig på många sätt. Senast jag spelade skivor där var för tio år sedan på deras femårsjubileum (då dörrvakten vägrade släppa in mig pga trodde ej att ”lilla gumman” skulle spela. idiot) och nu är det dags igen. Jag ska spela indie och northern soul så att era öron smälter. Spelar kl 23- 00. Komsi!
EVENT HÄR.

1400x1400_8952275

Aziz Ansari – Buried Alive. 
På sista tiden har jag kollat på all stand-up av Aziz Ansari på Netflix. Han är så himla himla rolig. Stand-up kan man ju annars vara allergisk mot, men snälla va inte det! Kolla på Aziz, bli lite småkära, skratta lite. Och har ni missat hans komediserie ”Master of None” föreslår jag att ni skolkar från skola och jobb och stannar hemma och ser direkt.

spring
Spotify Running.
Alltså detta kanske är old news för många men jag upptäckte denna funktion alldeles nyss. Det finns alltså en knapp på mobilfunktionen av Spotify som heter ”Running”. Klickar man i den känner den av hur fort man springer och sedan levererar musik den tror man gillar i den takten. Orkar ej va smart.

rymden

Lite info om rymden pga vi bor i den. Klicka här för att se.

.

Translation. Some links to brighten up your Monday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Alltså det här med rymden!!!! Dör vad häftigt

  Elin 2016-03-11 13:03:35 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Har du samma problem som jag att du flagnar lite varstans??? och foundationen funkade på det? lätt att jag ska testa då. Har du nått tips på nån annan foundation som funkar? min hy är megamegamegatorr och smular..:(

  Josefin 2016-03-04 10:49:12
  Svara
 • Det här är ingen fråga eller kommentar tillhörande inlägget i sig, men bara något jag tänkte på just nu. Har följt din blogg sedan ca 2007, har kommenterat ytterst sällan under alla dessa år. Men nyligen har jag börjat läsa kommentarerna oftare och även kommenterat själv då och då. Jag forskar i näthat, vilket är ett rätt otrevligt ämne i sig, samt som engagerad feminist är jag alltför van att läsa otrevliga, hotande och förminskade kommentarer online. Så då är det så himla skönt att komma in här och kunna läsa trevliga och uppmuntrande kommentarer. Eller om det är kritik eller frågor, så är de skrivna på ett sådant sätt att det inte blir en dålig miljö (oftast iallafall, säker på att du får rensa då och då du med). Då blir det så galet mycket roligare att svara på dina andra läsares frågor om råd osv. Så tack Sandra, för att du har hällt ditt krypin som en fristad från dumheter!

  Madeleine 2016-03-02 01:17:21
  Svara
 • Alltså din blogg är den roligaste, mysigaste och härligaste ever. Du är så smart och queenig 😀 Varje inlägg är så on point, tack för att du verkligen alltid levererar, även om det bara är ett lite lite inlägg! Lycka till i veckan, det blir alltid FREDAG 😀

  linnea 2016-03-01 09:00:47
  Svara
 • Hej! Jag kanske är trög men hur får man tag i själva länken till rymdklippet om man vill dela den fast inte via fb..?

  j 2016-03-01 08:56:30
  Svara
 • Men alltså guuud vad smart med Running-funktionen :O

  Amanda 2016-02-29 21:44:48 http://momentswithme.blogg.se
  Svara
 • God mandag! Dette er jo ingen hvilken som helst dag – det er 29. februar, den magiske ekstradagen! I dag drakk jeg mimosa til frokost, bare fordi! Håper du også får en strålende mandag, Sandra, og at du rekker alt du har på planen denne uka. Kos deg!

  Synne 2016-02-29 13:33:22 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Älskade Master of none! Längtar till säsong 2. Vet att många kritiserat den för att vara för träig och orealistisk men dialogen är nog den mest träffsäkra (för mig iaf) jag sett det här decenniet. Jag gillar deadpan leveransen och det där flytta ihop avsnittet var så himla bra.

  Nilla 2016-02-29 10:48:37
  Svara
 • Rymden alltså – SÅ coolt. Och lite läskigt.

  Hey Emelie 2016-02-29 10:31:00 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • heja dig sandra! tänk på att din fredagskväll kommer vara SÅ FANTASTISK efter en sån här vecka.

  sara 2016-02-29 08:11:48 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Men gud va peppig och rolig vecka ju!!!!

  Beata 2016-02-29 07:51:50 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • Alltså jaaa vad kul! Jag var på Baba nästan varje vecka under min gymnasietid. Sån nostalgi! Det var också samtidigt som jag började läsa din blogg faktiskt 🙂 En sådär 8 år sen nu alltså, helt sjukt.

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-29 07:36:55 http://vegokak.se/
  Svara
 • Det kommer gå galant, trust me. Du är en starkt kvinna och med lite viljestryka kan du greja det mesta! Bra pepptalk, puss

  Karin 2016-02-29 07:26:50 http://www.magnusdotter.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!