video: testar asiatisk läppstifts-tatuering.

hej

Smink är ju himla kul och särskilt sånt som inte går att få tag i hemma i Sverige. I förrgår köpte jag ett sydkoreanskt läppstift som fungerar som en gnuggistatuering typ. Tänkte att det kunde vara roligt att göra en video med resultatet!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Så här ser produkten ut. Man stryker på färgen och drar sedan av den.
Ja, det bästa är väl helt enkelt att ni spanar in videon:

Processed with VSCOcam with a6 preset

Knäpp grej va? Jag älskar den! Fick i och för sig ganska så torra läppar mot slutet av kvällen, men anade iofs att det skulle ske. Så kanske inte direkt för dagligt bruk men ändå himla bra idé.

Hittade en proffsigare video där de testar den också om ni vill se mer.

 

Translation. Trying out Berrisom Lip Tint!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Åh! Jeansjackan som du har är så fin Sandra. Skulle vilja veta variftån den är?

  Mvh

  Alex 2016-03-15 13:03:33
  Svara
 • Loreal har en liknade grej! Hade en applicering som räckte hela Bråvalla för två år sedan.

  Daniella Caspian 2016-03-14 00:49:38 http://Vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Jag har dessa läppstift som inte rör sig ur fläcken på 24 timmar! 🙂 http://www.boots.com/en/LOreal-Paris-Infallible-24H-Lip-Colour_1427486/

  Sofia 2016-03-14 00:38:40
  Svara
 • haha, vilken grej? Du måste ge slutresultat senare! Höll det hela dagen?

  Anna 2016-03-13 22:41:54
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hon skrev ju ”Knäpp grej va? Jag älskar den! Fick i och för sig ganska så torra läppar mot slutet av kvällen, men anade iofs att det skulle ske. Så kanske inte direkt för dagligt bruk men ändå himla bra idé.” 🙂

   Jenny 2016-03-14 18:17:01
   Svara
 • haha det här var så KUL

  grogg 2016-03-13 22:20:25
  Svara
 • Fiffigt värre 🙂

  Svara
 • Cool! Hvor kan man købe den??

  Anna 2016-03-13 21:10:01 http://annasteenberg.dk/
  Svara
 • Upptäckte nyss ditt brevvänsinlägg, hade så gärna velat skriva men är så länge sedan inlägget publicerades så känns lite för sent nu. Kan du inte köra en till omgång? Tycker det är en så himla fin idé!

  Natalie 2016-03-13 19:58:05
  Svara
 • Najs! Måste bara säga att du är så bra 🙂 Ändra dig inte för något eller någon

  AL 2016-03-13 18:00:45
  Svara
 • Spännande – och kul video! Jag har ett sånt där everlasting tjohejsan från Cover girl som jag köpte i US där man först målar färg som sen får torka och sen har man ett genomskinligt läppstift/läppglans som man fyller på med under dagen för fukt. Sitter väldigt bra! Använde du nåt lipsyl eller liknande under dagen utanpå? Borde ju kunna funka för att undvika torra läppar. 🙂

  Elin Häggberg // Teknifik 2016-03-13 15:50:47 http://teknifik.se
  Svara
 • Geniale greier! Elsker videoene dine, de er så herlig galne.

  Bettina 2016-03-13 14:06:00 http://stjernekikkert.blogspot.com
  Svara
 • Haha, men alltså vad skön du är 😀 Riktigt bra grej för en lat person som mig!

  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag behöver hjälp typ prick nu!!Jo det är så att jag pluggar på uni och har drömmar om att jobba på ett bokförlag och bli bokförläggare men det stora problemet är då att jag sökt på nätet men hittar ingenstans vad specifikt man ska plugga för att bli detta. Jag tänker att jag läser 90 hp litteraturvetenskap och så läser jag 3 till andra kurser som jag tycker är relevanta. Du har ju haft nära kontakt med bokförlag och förläggare(antar jag) och jag undrar om du vet vad de har pluggat för att ta sig dit? skulle du kunna fråga din bokförläggare vad hen pluggade och om det var svårt att få jobb? just det här med jobb är någonting jag oroar mig väldigt mycket över. Detta är min dröm men jag har läst så himla mycket på nätet om hur tufft det är att få jobb inom denna bransch så är det ens värt att jag försöker? uuughhhh hjälp mig snälla! puuussss

  M 2016-03-13 13:22:20
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej M!
   Jag går i samma tankar (dvs DRÖMMAR, åh <3) som dig, har just varit och pratat med en studievägledare. Ska mest troligt söka in nu i veckan för att börja läsa till hösten. Hade varit jättekul att prata med någon annan som går i samma tankar, om du vill kan du maila mig på [email protected].
   Kram!

   Kajs 2016-04-12 16:17:28
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Jag vet nu inte vilken del av landet/världen du befinner dig i eller kan tänka dig att studera i, men jag kan verkligen tipsa om programmet i retorisk och litterär kommunikation på Uppsala universitet. Annars programmet i kulturentreprenörskap.

   L 2016-03-13 20:29:45
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej M! Är inte Sandra men svarar ändå pga jag funtar också på att jobba på förlag i framtiden men jag har redan pluggat några år så tänker att jag kan svara hur jag gjort/tänker och vilka linjer osv jag har hittat.

   Förlags och bokmarknadskunskap! Finns som ett kort program/kurspaket på grundnivå vid Lunds universitet. 60 hp om jag inte minns fel, alltså bara ett år så man måste läsa annat också. Förlags och bokmarknadskunskap finns även på Stockholms universitet men då på avancerad nivå dvs magisterprogram, så då måste du ha en kandidat först. Att läsa 90 hp littvet som du tänkt göra tror jag verkligen är the way to go! Har själv läst det och har lärt mig så himla mycket som är vettigt och kul och smart och bra. Litteraturvetenskap kan väl aldrig vara fel om man vill jobba med böcker. Just nu läser jag klart min kandidat inom littvet med andra humaniorakurser, och om jag fortfarande är intresserad av att bli förläggare efter min kandidatexamen tänker jag nog läsa magisterkursen i Stockholm. Det jag diggar med humanioravärlden är att det i många fall finns så många sätt att nå sina mål, ingen specifik framtid som är huggen i sten, inget visst program som man MÅSTE ha gått för att få ett visst jobb. Visst är det en osäkerhet och säkert någonting som skrämmer bort många, men själv ba älskar jag det.

   Lycka till & kram!

   Anna 2016-03-13 19:03:22
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej! Förlagskunskap e på avancerad nivå vilket betyder att du måste ha en kandidat innan 🙂 sen är det ett år på tex stockholms uni. Vissa år går kursen att läsa på lunds universitet 🙂 kursen börjar på hösten. jag vill också bli förläggare och detta är vad jag lyckats luska fram!

   Hej 2016-03-13 18:18:16
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej! Rätt säker på att de har kurser i förlagskunskap på Lunds universitet, värt att kolla upp! De kan säkert tipsa om bra kurser att komplettera med också. Lycka till!

   Nika 2016-03-13 16:25:50
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   hej! jag ville bli bokförläggare under en period i mitt liv och sökte därför in på Kulturvetarlinjen och gick den ett år. Så den kan man nog iaf gå. Men alltså – ring eller maila en bokförläggare eller flera på ett förlag, det är klart de kommer svara!!

   sandrabeijer 2016-03-13 14:43:49
   Svara
 • Hej hej hej! Tänkte tipsa om sharla in japan på youtube, en kanadensisk (? Hur säger man?) tjej som bor i japan och har huuuuur många videos på roliga restauranger och saker man kan hitta på i Tokyo, hennes andra kanal (sharmander) är enbart en engelsk kanal men också massa tips på god mat osv, tänkte du skulle gilla!

  Lisa 2016-03-13 12:36:16
  Svara
 • Vad kul! Som ett lip tint typ? Prova och visa mer! 🙂

  Sabina 2016-03-13 12:05:26
  Svara
 • Tufft!!!

  Emma 2016-03-13 11:34:35
  Svara
 • Va roligt! Hoppas på ännu mer tester av sånt som är lite knäppt och japanskt!

  Ha det fantastiskt i Japan Sandra!

  Malin Lindblom 2016-03-13 11:06:15
  Svara
 • vilken grej! jobbigt dock att det ska ta en kvart varje gång.. gulli äru förresten! <3

  ellen 2016-03-13 11:05:04 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Japalska mascaran Fiberwig från dejavu är så himla bra. Går att få tag i hemma men är mycket billigare på plats här i Asien. Tips, tips!

  Moa 2016-03-13 10:01:47
  Svara
 • Snubblade över denna länk
  https://tokyocheapo.com/lifestyle/yozakura-tokyo-nighttime-cherry-blossom-viewing/

  Jag är ju tyvärr inte i Tokyo men du kanske kan ta med oss? 😉

  linnea 2016-03-13 09:36:46
  Svara
 • Vad coolt! 😀 Den vill jag prova själv!

  emzi 2016-03-13 08:51:37 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Knäpp grej! Jag privade ett lipsyl igår med solskyddsfaktor och mint. Tänkte: hm, smakar ak-kola, och på efter ett tag kändes det som att läpparna svällde. Lustigt…

  Karin 2016-03-13 08:50:10 http://www.magnusdotter.blogspot.com
  Svara
 • Alltså det finns så knäppa och bra sminkgrejer, måste ta en sväng till Japantown och leta snart känner jag.

  Linnéa 2016-03-13 06:25:30 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!