bättre bilder med sandra beijer.

collab with telenor

Som ni vet är jag bästis med min mobiltelefon och i vår har jag tillsammans med Telenor tagit fram en liten fotoskola för att ta bättre bilder med mobilen! Idag är det dags för att första avsnittet.

collab with telenor

Från och med idag får alla som har ett Telenor abonnemang 100 GB molnlagring (grattis oss) med appen Capture. För att fira detta har vi gjort fyra små filmer så att du kan bli ett fullfjädrat fotoproffs.

1

I första filmen beger vi oss ut för att fotografera miljöbilder utomhus. Jag ger bland annat tips om komposition, likeraketer och hur man kan lyfta bilden genom att addera rekvisita. Dessutom testar jag ett gäng olika mobiler för att se hur bilderna blir med olika kameror.

Spana in filmen här:

Vill du ta en närmare titt på bilderna jag tog hittar du dom här!

collab with telenor

Läs mer om om Telenors app Capture och annat på foto.telenor.se.

 

Detta inlägg är ett samarbete med Telenor. 

 

Translation. Together with the Swedish mobile operator Telenor I have made a photo guide how to take better pictures with your cellphone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • What a fun video! I will love to have it in english (or improve more my swedish!!) so I could get the tips 😛

    Libertad 2016-03-21 08:23:22 http://www.sahakiel.blogspot.com
    Svara
  • kul video! du borde ha en foto-kategori i kategorilistan på bloggen, för jag tycker du har gett många bra fototips tidigare! kram

    Lisa 2016-03-19 14:54:07
    Svara
  • Hallå hur gör man slut med en vän? Vi har hängt ihop sedan högstadiet, när jag var osäker och gjorde allt för att vara till lags. Vi umgicks som en del av ett större gäng som nu har splittrats, till viss del för att många inte orkade med henne längre. Nu har jag också kommit till den punkten, kan inte ta hennes skit längre. Hon kan vara mycket nedlåtande och njuter av att trycka ned människor framför andra. Gissningsvis beror det på hennes egen osäkerhet, men det går ut över oss och det är inte OK. Hon är medveten om sitt beteende, vi har pratat om det några gånger, men det blir ingen förändring. Jag orkar och vill inte ta det längre. Hur gör man slut med en vän? Måste jag aktivt göra något eller ska jag bara dra mig undan tills det rinner ut i sanden? Vad är bästa sättet?

    S 2016-03-19 12:37:58
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

      Hej! Jag har gjort slut med flera vänner som var riktiga energitjuvar. Och jag har gjort på båda sätten som du skriver. Vid ett fall ”rann det ut i sanden”, jag slutade höra av mig och avstod från att tacka ja när hon gjorde det. Vid ett annat fall sa jag att jag ville avbryta vår vänskap och berättade varför. Det var jobbigare såklart men nödvändigt då. Svårt att säga vad du ska göra, men alt 2 är ju mer rakt och ärligt. Plus att det faktiskt är rätt skänt att få säga vad man tycker. Det blir ett avslut. Men. Din vän verkar ju ha betett sig illa mot dig länge och har inte ändrat sig trots att ni pratat om det. Därför kan jag tycka att du inte är skyldig henne något utan ”gör slut” på det sätt som känns bäst för dig! Lycka till!

      Ida 2016-03-19 15:10:21
      Svara
  • Jeansjackan du har på selfiebilderna är så himla fin. 🙂 Vart är den ifrån? Älskar din stil!

    Med vänlig hälsning Alex

    Alex 2016-03-19 12:25:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!