Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hjälp! jag har bråkat med min bästis!

idag är avsnitt fyra ute av Beijer och Broströms Bryderier. I dagens avsnitt svarar vi på frågan vad man sjutton man ska göra när man har bråkat med sin kompis. Hur bråkar man ens med kompisar? Själv är jag ganska dålig på det faktiskt, ärligt talat knyter det sig i magen bara av att tänka på det.

Hittar ni oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier. Prenumera gärna!
Och här är en RSS till er med Android.

 

Translation. Episode 4 of 15 of mine and Gustav’s podcast. About when you fight with a close friend.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej! Jag har en androidmobil och använder poddappen Acast. Er podd finns inte där. Brukar kunna lyssna på de flesta, bland annat din och Michelles gamla podd. Hoppas på att detta går att lösa 🙂

  Marika 2016-03-31 20:41:39
  Svara
 • can really do this plus the house party tips in English! perhaps a little post about it ?

  apony 2016-03-31 18:24:26
  Svara
 • Sandra! Din kompis Marica som syns lite då och då i dina inlägg, är hon ihop med eller dejtar någon just nu? En kompis som undrar… 🙂

  Hemlig 2016-03-31 14:26:10
  Svara
 • Hej! Jag har lyssnat på alla avsnitt av er pod nu and I love it. Ni är grymt sköna. Jag hade tyckt det var jättekul om ni kunde göra ett avsnitt som handlar om Stockholm! Vi är så många som är nyinflyttade och upplever det som övermäktigt att göra denna stad till ”vår egen”, och jag är grymt avis på er (dig och alla andra) som liksom hittar överallt (det är iaf vad jag tror), har överblick ang staden etc. Var börjar man? Hur gör man? Vad ska man INTE göra? Hjälp!

  Malin 2016-03-30 21:28:26
  Svara
 • Tack för en bra pod Sandra! Lyssnade på sista avsnittet på väg till praktiken i morse! Så bra!

  Patrik at Brass&Gold 2016-03-30 21:05:59 http://brassandgold.com
  Svara
 • Hej Sandra, jag har lyssnat på din och michelles podd väldigt mycket på senaste och jag hittade till din blogg idag. Men varför slutade ni med podden och kommer det någonsin komma fler avsnitt eller är den slut för gott? Vet att ni inte lagt upp något på ett år nu. Men vill verkligen veta haha 🙂

  Izabel 2016-03-30 20:49:52
  Svara
 • Hej Sandra jag saknar dina answer to past weeks comments-inlägg! Alltså fattar att det inte går att göra dom varje vecka men tycker så HIMLA mycket om dom! Så jag ville bara säga det. Ps du äger <<<333

  Alma 2016-03-30 20:18:57
  Svara
 • Hej Sandra! Har en lite snmåknasig fråga, men undrar vars du köper dina tshirt-bh:ar? Har provat ett par stycken, men den ena satt lite dåligt och på den andra så böjde lixom kanten på dem upp sig så man alltid ser kanten av bh:n mitt över brösten, om du förstår. De du har verkar ju vara helt perfekt formade, knappt någonsin man ser BH-kanten!

  Tove 2016-03-30 17:45:58 http://nouw.com/toveso
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Inte Sandra men hade exakt samma problem som du/ni innan. Tills jag hittade en BH fr calvin klein på rea (seductive comfort bra). Är ganska dyra till ordnariepris men har ändå köpt fler pga dom är 1. sköna 2. snygga 3. syns ej under tröjan. Låter som jag typ e salesperson för calvin klein men är verkligen ett för bra tips för att inte tipsa om. Jag har köpt mina på twilfit så man kan prova innan man köper 🙂

   Julle 2016-03-31 20:04:40
   Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   jag undrar också detta!!! mvh en med tusen fina tröjor som inte används pga så svårt att hitta en bra bh som inte märks (framför allt under en vanlig vit himla t-shirt)

   E 2016-03-30 21:38:05
   Svara
 • riktigt bra podd, fint cykelsällskap och precis lagom långt att ta sig hem på jobbet från. tyckte en hel del var väldigt intressant, särskilt eftersom det nästan (iaf enligt min tolkning) är på väg att bli/blir lite dålig stämning i själva inspelningen mellan er :))) fint att höra att allt inte är rosenskimrande i era kompisgäng (heller). väldigt ärligt att erkänna. något som jag dock tyckte var lite tveksamt var hur ni pratade om att joakim var ”lättstött”. nu har jag ju verkligen inte hela historien bakom mig och jag blir också lite irri på att folk är så jädra lättkränkta ibland MEN anledningen du pratade om var ju te.x. att du hade råkat glömma att bjuda in honom när du hade fest. en sådan grej känns ändå rätt rimligt att bli sur över, det skulle jag också bli om nån av mina närmsta vänner hade partayy och jag inte blev bjuden. eller? jag kanske missförstod?

  puss!

  lovisa 2016-03-30 17:38:44 http://polichinelle.se
  Svara
 • Asså Sandra jag ÄLSKAR er podd <3333 ni är så ärliga och härliga så vill bara sitta och lyssna på era små samtal jämt

  Maria 2016-03-30 17:10:42
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!