måndagspepp.

God morgon! Hoppas ni mår bra där ute i världen, att våren är på intåg och att ni inte är extra ledsna över något. Jag är nu inne på mina sista dagar i Tokyo. På torsdag bär det av hemåt igen. Känns ändå helt okej. Saknar min lägenhet jättemycket och ser verkligen fram emot att äta massa frukt och grönsaker för det blir man inte direkt bortskämd med här.  Och tack för jättemånga bra tips i sminkinlägget förra veckan! Har gjort en lång lista i min anteckningsfunktion i mobilen. Hade exempelvis ingen aning om att man ska kombinera en olja med en fuktkräm för full effekt. I shall try this. Och också så glad över att så många tyckte om boksomslaget till Allt som blir kvar. Så otroligt nervös för detta boksläpp.
Här kommer lite måndagspepp!

Ni har ju säkert inte missat att Håkan släppte nytt för några dagar sedan. Men om ni missat: här är låten! Jag tyckte den var ganska sådär om jag ska vara ärlig. Fick Bruce Springsteen-vibbar och han är inte min favvo. Men Håkan är ju Håkan liksom. I slutet av denna månad ska jag se honom live med Gustav och det ska bli så kuuuul.


How to cut a pineapple.
Bra info för att få ananasen sådär flådig som man får den utomlands.

IMG_9791
Radiopsykologen  – Som en blomma på tapeten.
Älskar radiopsykologen och lyssnade på detta igår kväll. Lena, damen som ringer in,  summerar på något vis sitt liv så väldigt fint. Även om det finns mycket mörker såklart så blev jag ändå så glad och lugn av detta avsnitt. Livet sker, massor händer och till sist sitter man där och funderar tillbaka på det och har så många spännande upplevelser som små paket. Lyssna!


Date With Marie Antoinette.
Så flott photoshoot på bloggen Hermanas Miranda!


Humans of New York. 31 mars.
”I found him on one of those dating sites. I was a little worried at first because his profile said: ‘I’m back, ladies.”
Så bra love story som en bloggläsare tipsade om på Humans of New York. Denna kvinna vinner.

 

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Vilken fin pepp! Jag älskar kvinnan på HONY. Så himla fin historia. Min favoritdel är: ”I felt like I was sixteen. Nothing could bother me for months. I couldn’t eat. I couldn’t sleep. Everything worked out just like I imagined. It will have been eight years together, this July.”

    Ingrid 2016-04-05 08:46:12 http://ingbergman.blogspot.se
    Svara
  • Humans of ner york, bästa. <3

    Fanny 2016-04-04 10:49:44 http://Fannyblingman.blogg.se
    Svara
  • www.skincity.se har väldigt mycket bra hudvård och där kan man dessutom få så himla bra hjälp av personalen. Jag har testat denna serie och gillar den skarpt. Är också en känslig hy-person som är väldigt röd och flammig men denna har gjort underverk! http://skincity.se/sv/product/4003/synchroline-synchrorose-intensive-cream-spf-30

    liza 2016-04-04 09:41:00
    Svara
  • efter en lång resa är det så himla skönt att komma hem <3

    Beata 2016-04-04 09:11:24 http://radarmagazine.se/beata/
    Svara
  • Sandra! Jag kom faktiskt på det i efterhand att jag glömde tipsa om en grej som är så himla bra (antagligen var det kanske nån annan som gjorde det istället men men). Har nämligen efter kakans tips börjat rengöra med ”blam” ist för sånt skummande grejs och det är det bästa ever!!! Använder ett fr neals yard som kakan bloggar om hör: http://ng.se/blogg/kakan/vad-e-det-med-ekologiskt-egentligen
    Det rengör liksom utan att torka ut över huvudtaget + så kan man använda blamet till andra återfuktare grejer. Vet att kakan också gillar ett fr elmis men det har jag inte provat.
    Kram!!

    Tilde 2016-04-04 09:04:12
    Svara
  • Vilka fina måndagslänkar! Jag tycker så mycket om radiopsykologen och hans lugna och snälla röst. Det känns som att han kan lösa allt <3

    Annie - lättlagat vegokäk 2016-04-04 07:16:44 http://vegokak.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!