tokyoshopping: skönhet.

I lördags visade jag ju er vad jag hade handlat i Tokyo på kökstemat. Idag är det dags att kliva över till skönhetssidan.

tokyo shopping

Japan är sheetmaskens mekka. Jag köpte ett storpack, tror det är runt 50 stycken för ungefär 150 kronor. Tog guldfärgen för att den hade finast omslag men såg sen att det står ”white” på den. Så kanske råkade ta en med ”whitening”-effekt på huden? Eller? Oh well, strunt samma. Kul med ansiktsmasker iaf. Kakan gjorde nyss ett helt inlägg om sheetmasks som du kan läsa här förresten.

tokyo shopping

Självklart införskaffade jag såååå hiiiimla många lösögonfransar av mitt favoritmärke Diamond Lash. Köpte seriöst lösögonfransar för 1500 kronor. Ganska mycket pengar alltså, men i det långa loppet ändå värt. Jag har ju låtsasfransar i alla fall minst två gånger i veckan och i Sverige ligger priset på ungefär 60 kronor per lösögonfranspar och dessa är istället på runt 18 kronor. Mycket nöjd med min samling.

tokyo shopping

Smart band att ha i håret när man tar av sig sminket. Detta är från Forever21.

tokyo shopping

Tre saker har vi här:
– En pormask-borttagare som Nina rekommenderade. Inte testat den än dock.
– Mascarafrans-separerare! Så smart! Jag använder en synål ibland och det känns ju helt livsfarligt. Detta bättre.
– Shiseido-produkter är förstås billigare i Japan så det fick blev en ögonfransböjare för att min gamla helt tappat stunsen. Letar du efter en bra ögonfransböjare – denna är the shit.

tokyo shopping

Var typ tvungen att testa något från det märket som har en bebis som frontfigur (pga huden ska bli som en bebis). Så bisarr grej. Blev ett kompaktpuder!

tokyo shopping

Här har vi en så oerhört smart historia. Värmekuddar att lägga i skor och innanför jackan så man inte ska frysa. I Sverige vet jag bara att man använder dessa ibland när man åker skidor i kalla klimat och lägger i vantar, och att de är ganska dyra. Dessa kostar någon krona styck och det är ju frikkin GENIALT att ha i ett land där vi sitter och huttrar på uteserveringar från april + under våra kyliga sommarnätter. Är redan ledsen för att jag inte tog hem fler. En kudde håller en hel kväll och värmer upp hela kroppen.

tokyo shopping

Alexandra köpte corgistrumpor till mig i väntan på den riktiga corgin ^^ Alltså ska inte ha en prick nu. Men en dag så.

tokyo shopping

Och så fick jag den minsta lilla porslinskaninen av min bloggläsare Sofia. Ingen skönhetspryl i och för sig men så gullig ju, den bor i mitt kök.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej Sandra!
  Har en kompis som är i Tokyo just precis nu och jag bara MÅSTE ha dessa saker!
  VAR exakt har du inhandlat allt detta från? Shibuya 109? Och vilken/a affär/er i så fall? Tänker främst på pormaskborttagaren, separeraren samt Shiseido-fransböjaren.
  Du får hemskt gärna svara så snart du kan så min kompis hinner köpa hem det till mig ^^

  Skulle bli superglad då

  Puss!

  Jessica 2016-04-19 18:46:13
  Svara
 • Mega fine ting du har købt 🙂
  Og den lille kanin er sååå sød!

  Anna 2016-04-18 14:26:37 http://annasteenberg.dk/
  Svara
 • Finns också återuppvärmingsbara värmekuddar på clas ohlson! De kokar man i några minuter sen går de att använda igen. De håller tyvärr inte jättelänge men när jag varit ute i kylan med hästen (också ryttare som här ovan) och ska fixa saker i ett kallt stall brukar jag värma upp händerna en stund med mina för att komma igång. De man köper i hästaffärerna brukar vara engångsgrejer tyvärr!

  Cornelia 2016-04-17 19:05:40
  Svara
 • Whitening är ett typ översättningsfel. De menar mer brightening effect. Så om du har lite rödare eller mörkare partier blandas de ihop mer med resten av huden.
  Jag har bott i Korea i 1,5 år och trodde i början att allt var whitening men fick sedan förklarat av mina vänner =)

  Josephine 2016-04-17 16:07:17
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag funderar hur du tänker kring kläders ursprung och mänskliga rättigheter? Jag tänker att stora bloggare skulle ha möjlighet att tillsammans påverka klädindustrin i sådana här frågor, eftersom ni får ofta pr-produkter och gör samarbeten med olika klädmärken!

  Sara 2016-04-17 14:35:02
  Svara
 • Hej Sandra! Vet du om och var man kan få tag på en sådan/en liknande pormaskborttagare här i Sverige?

  Isa 2016-04-17 14:04:34
  Svara
 • Ååååhhhh vill typ ha allt haha. Älskade detta inlägg! <3

  x 2016-04-17 13:47:10
  Svara
 • Sandra. Du verkar så himla klok o jag har så mkt jag bara känner att jag vill säga till dig. Att jag är arton och inte kan festa för att jag går på starka psyk mediciner som fuckas upp helt av alkohol. Att min syster umgås med en kille som vill ta livet av sig. Och att jag själv varit på psyket i fyra månader men ändå inte blivit fri från skadebeteende. Förstår om du inte svarar för det här är kanske inte den sortens kommentarer du brukar få. Men tack i alla fall <3 önskar så att jag fick krama dig nån gång.

  Amanda 2016-04-16 21:46:22 http://sandrabeijer.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Du kan festa ändå! Du behöver inte vara ledsen bara för att du inte kan dricka alkohol på grund av din medicin. Huvudsaken är att du mår lite bättre när du äter dem och så småningom mår helt och hållet bra. Blanda absolut inte medicinen med alkohol. Gör det aldrig någonsin. Och du behöver ta mer hand om dig själv än om någon annan. Så tråkigt att din syster har en pojkvän som vill ta livet av sig men det är inte dina problem och det får inte vara dina problem. Lasta inte dina sköra axlar med mer än du klarar av. Bli bra och må bra och prioritera dig själv i första hand!

   Lisa 2016-04-16 23:02:47
   Svara
 • Har alltid undrat varför du inte gör ögonfransförlängning en gång var sjätte vecka istället? Är också en sån som trivs i smink och kan verkligen rekommendera!

  C 2016-04-16 20:11:45
  Svara
 • Hej Sandra. Ville bara säga att du är underbar! <3

  Amanda 2016-04-16 19:10:52 http://sandrabeijer.se
  Svara
 • Sandra du är bäst! Vad är en sheet mask dock?

  Minna Torstensson 2016-04-16 15:53:26 http://www.minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Sandra, på typ vilken ridsportbutik som helst kan du köpa värmekuddar att lägga i skorna. Som ryttare fryser man tårna av sig jämt så jag rekommenderar de! Her ingen super koll på pris dock men vill minnas att de inte är för dyra. Kram!

  Anna s 2016-04-16 15:31:57
  Svara
 • Heja lösögonfranssamlingen!! 😀

  linnea 2016-04-16 15:16:26
  Svara
 • Åååh så mycket härligt! Blir supersugen på att åka till Tokyo nu. OCH ska du ha en corgi??? Världens bästa hund ju!! Gaah så mys!

  Sandra Nicole 2016-04-16 11:00:15 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • Ska du köpa en corgi????! <3 <3 <3

  Sofie 2016-04-16 10:01:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!