sandra och gustavs bästa stockholmstips.

Idag är det en ny podd ute av Beijer och Broströms Bryderier! Idag förtäljer vi våra bästa Stockholmstips. 10 stycken totalt – allt från utflykt till fest. Samt lite hemliga Stockholm life-hacks som är bra att kunna.

Ni hittar oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier.
Här är en RSS till er med Android och HÄR finns vi för dig som använder Acast.

 

Translation. Episode 7 of Gustav’s and my podcast. About our favorite hang-outs in Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Sandra och Gustav, snälla hjälp! Om ca två månader flyttar jag ihop med min kille och jag är LIVRÄDD. Vi har varit tillsammans i flera år och jag vet han är Personen i mitt liv, men vi har aldrig bott ihop. Tänk om det inte fungerar, om vi går varandra på nerverna? Hjälp!

  Rebecka 2016-04-28 20:47:34
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   är i exakt samma situation, livrädd. dör. men – man måste våga. man måste chansa. man måste försöka.
   men ja, himmel, jag är så rädd, rädd för att mina känslor ljuger, rädd för att inte få jobb, rädd för den stora summan pengar man belånar, rädd för att det bara ska bli fel, nu när allt skulle bli så rätt. Men, ska vi göra en deal? vågar du, vågar jag. vågar jag, vågar du. kram (peppkram!)

   Amanda 2016-04-29 11:39:23
   Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Lika bra att få reda på det nu i så fall 🙂

   Malin 2016-04-29 09:52:23
   Svara
 • så passande! på söndag åker jag till stockholm och är där hela maj på praktik (är SÅ rädd att stockholmarna ska tycka att jag bara är nån bondlurk…) så jag ska se till att lyssna på denna på tåget dit. 🙂

  linda 2016-04-27 14:12:33
  Svara
  • Svar på lindas kommentar.

   Räds inte! Jag har bott här senaste 10 åren och har märkt att de flesta stockholmare är inflyttade bondlurkar… 😉 så länge du håller dig till poddtipset om rulltrappan är du safe! Välkommen 😀

   Lotta 2016-04-27 16:17:33
   Svara
 • Det här avsnittet gav mig värsta stockholms-längtan!! Jag kommer ursprungligen därifrån men har bott i Paris de senaste 8 åren, o aldrig riktigt längtat hem. Men nu gjorde jag verkligen det! Tur att jag ska hänga där i 10 dagar i Juni, puh. Toppenfin podd över huvud taget <3

  elin 2016-04-27 12:17:07 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • hej sandra! jag lyssnar på er podd om hur en fixar en lyckad fest och jag har en fundering. hur mycket får en pynta egentligen?? fyller år och vill hänga upp ballonger och sånt men är det overkill? är det lite självgott att göra det när det är en själv som fyller år?
  SÅ MÅNGA FRÅGOR!!

  fundersamt födelsedagsbarn 2016-04-27 11:04:53
  Svara
 • Hej Sandra! Måste säga att din och gustavs podd är så himla mysig och era röster är så himla behagliga att lyssna på!
  Har även en fråga som Du kanske kan ta med detta i nästa frågestund? Jag och min pojkvän är så sugna på att flytta till Stockholm! Problemet är att ingen utav oss har någonsin stått i bostadskö för Stockholm då det aldrig slagit in. Kan inte du och dina läsare ge oss tips på vad vi kan göra? Det hade varit så fint! Tack och kram

  Linnea 2016-04-27 07:56:13
  Svara
 • du finns även på Spotify på både iPhone och android

  H 2016-04-27 06:24:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!