alla mina sneakers.

Sneakers är min (och de flesta andras just nu) skönaste och finaste grej att ha på fötterna. Long gone är tiden med tolv centimeters höga klackar. Visst var det fint, men gud vad skönt det är att alltid kunna springa så fort man kan. Här är alla mina gympadojor:

sneakers

Det här är mina senaste favoriter. En klassisk modell som jag fick av Reebok för några veckor sedan och har haft varje dag sedan dess. Krämvita och passar till allt.

sneakers

Och så har vi de här i rosa mocka! Som finskor fast sneakers! Några frågade om modellen och jag tror det går bra att söka på The Reebok Classic Leather + pink suede.

sneakers

Sedan har vi de här fina Adidasskorna i samarbete med sneakersnstuff från förra våren. Pastellrosa innersula och skosnöre. Här hittar ni bättre bilder på dessa!

sneakers

Ett par klassiska Converse All Star måste man förstås ha också. Mina är från Converse samarbete med Nike, så själva innersulan är som en springsula istället för helt platta som klassiska Converse. Så man kan promenixa hur långt som helst om man har lust.

sneakers

Det här är kanske inte sneakers direkt, men ändå. Snörskor i canvas med nittiotalig klack. Från Opening Ceremony. Bättre bilder på dessa finnes här.

sneakers

Här har vi ett par välanvända ljusrosa snörskor från Superga. De är så somriga tycker jag.

sneakers

Ett par Nike Cortez har vi här. Älskar dessa. Ser ni att de har mina initialer på sig också? *hundra hjärtemojis* Fler bilder finns här. 

sneakers

Dessa köpte jag i Tokyo. Ett par Adidas Gazelle i mocka. Här kan man titta närmare.

sneakers

Avslutningsvis har vi dessa i canvas och lite platå från Fred Perry. Tyvärr en storlek för stora så de glappar lite, men fina ändå. Särskilt till piké.


Det var alla mina sneakers det! Hoppas ni hade kul.

.

Translation. All my sneakers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vad heter modellen på dina kräm-vita reeboks? sjukt snygga erom!

  Hedda 2016-05-02 11:17:01
  Svara
 • SandrA? Är du där? Är Du okej? En dag utan blogginlägg har ju inte hänt sen urminnes? Eller njuter du bara? <3<3<3

  Johanna 2016-05-02 02:08:05
  Svara
 • Åh, måste ha de rosa från Reebok! 😀

  Är det någon läsare som fortfarande letar efter jeansjackan Sandra designade för JC så säljer jag min på Tradera nu 🙂

  Jaana 2016-05-01 16:29:34
  Svara
 • Hej, fina Sandra! Jag, liksom du, är ett fan av Haruki Murakamis böcker och jag undrar vilken din favorit av honom är 🙂

  Elin 2016-05-01 07:13:31
  Svara
 • Vilken storlek har du i fred perry-skorna? Vansinnigt snygga. Vill du sälja? Hittar dem inte någonstans!

  Karin 2016-04-30 22:55:41
  Svara
 • Åh jag vill också veta något nummer på den krämvita Reebokmodellen? Leta å letar på deras hemsida men kan inte hitta modellen! Det vore himla snällt 🙂

  Josefine 2016-04-30 20:31:44
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Jag har samma skor och de heter ”Reebok Club C 85 Vintage”. Dock är de slutsålda nästan överallt men googla och se om du kan hitta fler återförsäljare. Jag fick tag i mina på asos.com men de verkar bara ha enstaka storlekar kvar där. Lycka till!

   Julia 2016-05-01 12:59:40 http://prick.blogg.se
   Svara
 • Hej,
  Eftersom du är en så bra, kärleksälskande och fiffig person undrar jag om du har lite tips på hur man kan överraska sin pojkvän med någon grej på vår 1-års dag. Vi gillar inte ”för” romantiska grejer. Eller klyschor. Som en bukett rosor och Smycken och så går bort. Gillar egentligen mer personliga grejer men det står helt still… Han har ett speciellt jobb där man inte kan vara ledig på en weekend eller så så det går bort. Han är alltid ledig en dag i veckan och den varierar. Vill egentligen ge honom en grej men vet inte vad liksom. Vi har planerat att vi ska äta middag men inget mer… Snälla snälla kom med något tips! Kramar

  Annis 2016-04-30 19:57:01
  Svara
 • Med tanke på din skosmak tycker jag att du ska följa min anslagstavla All good things på pinterest! Pastell, tjejer och äventyr, allt som är bra alltså https://se.pinterest.com/nella0055/all-good-things/

  PS. På bussen i torsdags såg jag att personen snett framför lyssnade på Beijer och Broströms bryderier, precis som jag. Fint! DS.

  Petronella 2016-04-30 18:39:08
  Svara
 • Fina skor du har! 🙂

  ellenlundis 2016-04-30 18:32:55 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Hei! Har du et modellnummer eller lignende på den øverste Reebokmodellen? Finner den ikke noen steder 🙁

  Sarah 2016-04-30 12:53:28
  Svara
 • Härlig samling! 😀

  TIDSTJUVEN 2016-04-30 12:05:19 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • Tips gällande lite för stora skor, lägg i en extra sula! Jag hamnar alltid mellan storlekar och gör alltid så nuförtiden, funkar väldigt bra!

  Sanna 2016-04-30 09:28:52
  Svara
 • Jag har precis upptäckt charmen med sneakers! Jag var tveksam på om jag skulle använda om jag köpte ett par, så jag köpte ett par billiga ljusrosa och vita på en marknad och har använt ca varje dag sen dess. Så jäkla bra skor ju!

  Fredrikapåvinden 2016-04-30 08:39:44 http://fredrikapavinden.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!