Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

6 klädesplagg och accessoarer som jag tycker är extra fint just nu.

Mina fem största intressen i livet är nog:
– äta god mat
– laga olika pastarätter
– va lite salongs med kompisar
– skriva när orden brinner
– kläder
Tycker det är lite roligt varje morgon när man ska komma på vad man ska ha på sig? Även om jag kanske inte har en revolutionerande klädstil så vet jag precis vad jag tycker om, och de där dagarna när man känner sig särskilt fin känns det som att hela själen lyfter någon extra centimeter.
Här kommer 6 saker som jag tycker mycket om just nu:

a
Långärmade t-shirts. Eller tunnstickade tröjor med hög ringning i halsen. Kombinerat med höga blåjeans : två tummar upp.

b
Sammetsklänningar. Gärna med spaghettiband. Tänk typ Courtney Love.

f
Glossy nude lips i aprikosrosa. Ganska svår färg eftersom den typ försvinner bara man tar en liten kaffesipp. Men så otroligt fin tycker jag. Särskilt kombinerat med långa lösögonfransar och svart eyeliner.

e
Preppy med en nypa grunge. Så här tycker jag 2016 års sextonåring ser ut och jag tycker de är så HIMLA fina. Kära nutida sextonåring: förändras aldrig.

d

Rosa med sportiga detaljer. För att tona ner det übergulliga: kombinera rosa stuff med stora hoops, gympaskor, sportiga linnen etc. Så fint!

c
Mom jeans. Om ni undrar hur många mom jeans som jag provat i diverse olika provrum det senaste året så skulle jag tippa på över tio modeller. Ett extremt svårt plagg att känna sig bekväm i om man gått runt i minikjolar i femhundratusenmiljarders år. Men innan 2016 är slut så. Då ska jag hittat mitt par.

 

Bildkällor finnes här.

 

Translation. 6 accessories and clothing I like right now. Image sources here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Mom-jeans! Haha, trodde det var gravidjeans det gällde. Detta var ett nytt begrepp för mig! Eller inte egentligen, jag hade ju såna på 80-talet. Trodde aldrig de skulle komma tillbaka på modet igen! 😉

  Salome 2016-05-29 20:10:11
  Svara
 • Men hallå mom jeans! Dr denim har ju världens snyggaste och skönaste, Nora heter modellen: http://www.drdenimjeans.com/se/catalogsearch/result/?q=nora

  Anna 2016-05-27 16:54:49
  Svara
 • Någon som kan tipsa om bra mom jeans om man är rätt smal i midjan? Är den enda typen jag gillar men jag är väldigt smal (speciellt midjan) och får de aldrig att passa där när de sitter snyggt i benen 🙁 Handlar helst ekologiskt eller second hand, men om någon har tips på märken eller butiker där man kan hitta detta så vore jag så fruktansvärt glad! obs har provat på monki, vet inte om det var deras som är specifika mom jeans, men hade samma problem med de byxorna dvs benen får inte plats om midjan ska passa 🙁

  Hanna 2016-05-27 15:04:40
  Svara
 • Alltså Sandra din blogg är den bästa jag vet! Har läst de senaste inläggen tills detta och som alltid blir jag helt varm och pepp inombords! Du är så mysig, peppig, vettig och cool! <333 Angående monki-tipsen, jag ser typ ut som dig och deras KIMONO, som jag antar att du också har provat redan, sitter asfult på mig, så när du hittar de perfekta hojta till! 😀

  linnea 2016-05-27 08:45:55
  Svara
 • Såg att någon redan hunnit före men Monkis Kimono sitter som en smäck. Tål att upprepas.

  emma 2016-05-26 23:50:33
  Svara
 • Har du provat monkis jeansmodell kimono? ganska obekäma, men suuuuupersnygga. har två par 😀

  ellen 2016-05-26 22:07:02
  Svara
 • Beyond retro brukar ha mycket bra mom jeans! Haha men har också mycket svårt att känna mig bekväm i det längre när jag vant mig vid kjol eller stretchjeans. fFint är det dock!

  Lisa 2016-05-26 18:58:05
  Svara
 • din stil är ju bäst!! vill va i/ha dina kläder typ jämt

  Sophie 2016-05-26 15:07:25
  Svara
 • Åh! Mom jeans! ^^ I vilka affärer har du hittat dem?? Letar febrilt efter ett par men tycks bara finnas på Internet :'(

  Ebba H 2016-05-26 13:33:23
  Svara
 • Jag sällar mig till skaran som rekommenderar Monkis jeans. Satt som en smäck på första försöket..aldrig hänt förr.

  Joana 2016-05-26 11:54:58 http://vimlig.blogg.se
  Svara
 • Hej! I några dagar nu har man inte kunnat läsa din blogg via bloglovin pga bilderna syns inte?? Samma med Floras blogg förövrigt. Ville ba att du skulle veta :)) (använder iPhone) kram!

  Erica 2016-05-26 11:01:53
  Svara
 • Vil også finne det perfekte par av mom jeans! De på Monki er ja veldig fine, men så himla rare (konstiga) i størrelsen. Topshop har også noen fine, men tipper du har prøvd alle allerede 😀

  Hildur 2016-05-26 10:26:16
  Svara
 • Mom jeans är så himla svårt! En får ju 100% platt rumpa? Vill dock tipsa om Monkis mom jeans-modell, som dessutom är ekologisk!

  Emma 2016-05-26 09:32:42 http://stordad.wordpress.com
  Svara
 • Din blogg funkar inte i bloglovin, bilderna syns inte :((

  Jessica 2016-05-26 09:10:06
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   vet :/ metro håller på och försöker förstå vad problemet är. tills dess får du klicka på ”read original post” i bloglovin appen! kram.

   sandrabeijer 2016-05-26 09:13:43
   Svara
 • Det är så svårt att hitta mom jeans som sitter bra. Men det är skitsnyggt på andra tycker jag! +1 på att ha pasta som största intresset i livet <3

  Svara
 • beyond retro har massa fina mom jeans. Till ett bra pris dessutom

  Tina 2016-05-26 07:45:44
  Svara
 • En modell jag diggar än monkis high relaxed. Finns i olika bra färger. Jag har ljusa denim men måste inskaffa ett par till känner jag!

  Linn 2016-05-26 07:21:08
  Svara
 • Jag hatar att prova kläder. Klickar bara hem på måfå och hoppas på det bästa. Det funkar inte så bra.

  Ljuva Julia 2016-05-26 07:07:32 http://ljuvajulia.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!