Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

frågor och svar om milla, tokyo och gilmore girls.

tokyo.

Hej fina Sandra! Jag undrar när din Tokyoguide kommer? Är den på g? Är så himla spänd. Jag och min bästa vän ska nämligen dit 2 veckor i juni och det hade varit GULD att få ta del av dina bästa Tokyotips innan dess. Kram på dig
✎ Yes yes yes! Nu är den äntligen på g. Lördag eller söndag är planen! Så håll utkik.

Hej! I några dagar nu har man inte kunnat läsa din blogg via bloglovin pga bilderna syns inte?? Samma med Floras blogg förövrigt. Ville ba att du skulle veta (använder iPhone) kram!
✎ Vet : / Metro har dock hittat problemet nu, så bör vara fixat när som! Tills dess får ni trycka på ”read original post” i bloglovinappen. kram!

Har en fråga till dig! Är det någonsin problematiskt kring dig och människor i din närhet och bloggen?
 Typ någon som säger ”näe Sandra idag vill jag faktiskt inte vara med på din blogg” eller ”jag såg en bild på mig på din blogg som jag vill att du tar bort” eller ”du skrev det här om mig och jag vill att du tar bort det”.
 Eller liksom dubbelkollar du med folk som kommer vara med om det är okej?
Nyfiken ba!
✎ Hello! Denna fråga får jag lite titt som tätt. I och med att jag är bloggare så vet mina kompisar att jag kommer med en kamera allt som oftast. Jag tror att när man dokumenterar sitt liv och därigenom sina vänner så måste man vara uppmärksam på dom som man fotar och bra på att känna av stämningar. Jag publicerar till exempel aldrig bilder där någon kompis ser märklig ut eller ”ful”. Har lärt mig alla mina kompisar så kallade ”spegelminer” och vet när de känner sig fina. Jag hänger aldrig ut dem på bloggen eller lämnar ut för mycket info. Så svaret blir nej, så länge jag ser till att de känner sig trygga med min systemkamera stöter jag inte på några problem : ) Men skulle någon säga ”idag vill jag inte vara med” så skulle jag såklart aldrig fotografera dom ändå. kram.

emma & kalle's wedding.
Magnus har så snygg kostym, var är den ifrån? Vill tipsa min man som behöver en ny.
✎ Cos! Kram.

Hej Sandra! Jag har en fråga! Jag jobbar nu mera alltid så pass sent så jag aldrig hinner gå i affärer innan de stänger. Och på helgerna är man helt slut och orkar inte. Drömmer om lite nya kläder. Men min fantasi tar slut efter zaras hemida som är toppen. Har du några favorit hemsidor när du handlar kläder på nätet?
Kram
✎ Kolla mitt inlägg med studentklänningar, där har jag plockat från de sajter jag brukar handla på. Förutom dessa rekommenderar jag & Other Stories på nätet också, och Monki väl? Opening Ceremony och Netaporter är najs också om man vill spendera lite mer cash. kram.

marrakech.
Hadde ikke du og en superfin grønn fra nora kamali? (ang bikini-inlägget)
✎ Jo, men den är lite för stor nu. När jag slutade ät p-piller 2012 så krympte både mina bröst och mina höfter, så den passar inte lika bra. Har den i och för sig ibland ändå i Frankrike hemma hos mina päron, men den sitter inte lika snyggt. puzz.

Men har en undran, du som inte klarar av att gå ut utan smink (som jag har förstår det som) hur gör du när du går till stranden? Går du då utan smink? Eller sminkar du av dig i vattnet och sminkar på nytt sen? Blev nyfiken på det
✎ Nä men då struntat jag nog i det. Eller har lite mascara eller något. Förra året färgade jag mina ögonbryn och ögonfransar. Men det är mest i stan som jag känner att jag vill va sminkad. Ändå lungan på stranden. Bakom mina solglasögon etc : )

Milla and I.
Hej finaste Sandra! Kan inte du berätta lite kort om Milla? Vad är hon för ras? Hur är hon som person (för ja, jag är en sån som ser hundar som personer)?. Vill ha en egen Milla varje gång jag ser henne på din blogg! SÅ FIN! <3
✎ Abso! Här kommer lite info om Millivanilli: Milla är en strävhårig tax på 9 år. Hon är envisare än de flesta jag känner och väldigt sällskapssjuk. Hon älskar min mamma mer än livet självt och skulle sitta i hennes knä dygnet runt om hon fick välja.
Milla väljer noggrant ut vilka hon gillar och ganska många kvalar ej in på listan. Jag får dock va med på den så är väldigt lycklig över det! Hon skäller på en när hon inte får tillräckligt med uppmärksamhet, älskar leksaker som piper och är väldigt petig med maten. Hon är bra på kurragömma, sover som en människa på huvudkudden och är morgontrött och går helst inte upp innan tio. Hon hatar att vara ensam och det går inte riktigt att lämna henne i längre perioder än två timmar. Då ylar hon tills grannarna ringer på och undrar vad som händer. Eftersom hon är uppväxt med en labrador gillar hon även till skillnad från andra taxar att bada väldigt mycket. Hon är totalt ointresserad av andra hundar, har en teori att hon tror att hon är människa.

Hej Sandra! Såg på din snapchat att du såg en blond tjej live, vem var det? Hur söt, cool och duktig som helst ju!!
Astrid S!

tuesday
Sandra, varifrån är den där fina lådan med ananasar som står i hyllan bakom dig på första bilden? Så gulli! Vill ha en sån!
✎ Jag fick den i ett bud från företaget Photowall! Det är en tapet. Man kan säkert köpa tapetprov av dom och klä in en trälåda själv!

Jag har börjat kolla på Jane the virgin (Netflix), så intetsägande titel och profilbild. Men egentligen knäpp, fin och romantisk. Typ som den här serien där det var en snubbe som jobbade på ett bageri och han gjorde så att hans livs kärlek kom tillbaka till livet men de kunde ju inte röra varandra för då skulle hon vara död för alltid. Sen var han typ någon slags detektiv o knäppa grejer hände hela tiden. Vad hette den??
✎ Hej! Jag började kolla på Jane The Virgin men fastnade inte riktigt. Men serien du pratar om hette Pushing Daisies! kram.

bunny watch.
Detta är en rätt knepig kommentar som jag kommer skriva nu, men ändå. För några år sen (?) visade du upp en klocka med en kanin på, som jagar ett par morötter. Från asos. Jag kan inte sluta tänka på den här klockan än idag!?!?! Men den tycks inte komma in på lagret. Har nästan gett upp.
Så nu frågar jag dig! Har du nån aning om vart jag kan hitta den klockan nån annanstans? Är det något särskilt märke på den? Använder du din än? Om inte: kan jag snälla snäääälla få köpa den i så fall?
Mvh despo klockjagare.
✎ Det var en klocka från Asos och inget särskilt märke tyvärr. Jag köpte den 2012. Jag har faktiskt inte kvar min, hade sönder den och slängde den tyvärr. Annars hade du abso fått den. Kanske någon annan därute har en och vet något mer?

Jess är <3 vem vill du se Rory i Gilmore Girls med? (eller om du tycker hon ska vara själv såklart)
Hmm. Alltså jag tycker att alla hennes killar är väldigt snygga och hunkiga. Jess är min solklara favorit (hallå Peter Petrelli!) men tycker mycket om Logans självklarhet också. Dean är astråkig och sjukt onajs tycker jag. Men egentligen tycker jag nog inte Rory ska vara med någon av de här killarna. Tycker både att Logan och Jess kräver alldeles för mycket uppmärksamhet, playar henne på ett The Game-sätt och behandlar henne prinsessigt, som hon vore någon slags glasdocka. Hon är skärpt, smart, rolig och rätt hårdhudad. Så nä, i min värld klarar hon sig själv, eller hittar någon mer jämställd typ. Ska bli spännande att se de nya avsnitten!!

 

Translation. Q &A. Please read in Google Translator <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Då har jag en följdfråga, på det här med om dina nära är okej med att vara med på bloggen. Följer de det du skriver, och isf vad tycker de om hur du beskriver vad ni varit med om tillsammans?

  Peg 2016-05-27 19:38:04
  Svara
  • Svar på Pegs kommentar.

   hmm förstår inte riktigt frågan tror jag, men de tycker iaf att det är jätteroligt att någon dokumenterar allt vi hittar på, så det inte faller i glömska : )

   sandrabeijer 2016-05-27 21:45:36
   Svara
 • Oh, svar på kommentarer har seglat upp som ett av mina favoritinlägg. Konstigt kanske, men fint att se dig interagera med oss läsare.
  Ska bli kul att se din Tokyo-guide, vill man får man gärna titta in hos mig om man vill ha lite Tokyo- och Japan-ispo (kolla ”Japan-Guide” kategorin). http://tokyoyo.se

  Tokyoyo 2016-05-27 00:48:57 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Jeg har også klokken – bestilte den etter å ha sett den her 🙂 – men den passet liksom aldri, og har ligget i en skuff. Hvis du, eller noen andre, trenger en kaninklokke kan jeg selge!

  Kristin Storrusten 2016-05-26 20:32:10 http://royal.storrusten.net
  Svara
 • Fastnade för det där du skrev i förbifarten om p-piller, att du inte använder dem längre. Jag tycker p-piller (eller ja, preventivmedel i stort) är ett så HIMLA INTRESSANT ÄMNE, kan diskutera det i timmar. Det liksom kombinerar sex och frihet och relationer och jämställdhet. Så blev såklart nyfiken. Hur kommer det sig att du övergav p-piller? Vad för preventivmedel använder du och Magnus idag? (Antar nu att ni använder preventivmedel pga du har upprepade gånger sagt att barn ej är på kartan atm). Hur kom det sig att valet just föll på detta preventivmedel? Vad för bra/mindre bra saker upplever ni med ert preventivmedel? Hur skulle ert/ditt ultimata preventivmedel fungera? Etc, etc, etc

  Obs! Svara inte om du känner att det blir för privat <3

  Pussar!

  Linnea 2016-05-26 17:37:22
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jag slutade nyss äta ppillret jag varit på sen 16-årsåldern och jag blir så ledsen när jag tänker att jag spenderade 10 år med att vara en annan människa. Jag fick aldrig lära känna vem jag egentligen var, för att jag hade ett hemskt humör av hormonerna och var känslig för allt. Nu är jag en helt annan människa, kanske den personen jag borde varit.

   Jag vet att alla inte har den upplevelsen men bara att tänka på ppiller gör mig lite ledsen nu.

   L 2016-05-27 13:43:46
   Svara
 • Hej du kaninklockejagare, jag har den klockan och använder den inte längre. Tyvärr så funkar inte batteriet i klockan men det går ju lätt att fixa. Du kan få den om du vill mot en fraktkostnad bara. /Moa

  Moa 2016-05-26 15:21:09
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Jeg har også klokken – bestilte den etter å ha sett den her 🙂 – men den passet liksom aldri, og har ligget i en skuff. Hvis du, eller noen andre, trenger en kaninklokke kan jeg selge!

   Kristin Storrusten 2016-05-26 20:28:42 http://royal.storrusten.net
   Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Nääää åh. Är det sant? Hade varit helt fantastiskt. Gud vad glad jag blev nu. Vill du mejla mig? Niickie_(a)hotmail.com

   Nico 2016-05-26 17:57:25
   Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Vad fint! (inte jag som frågade om klockan men ändå) 🙂

   S 2016-05-26 16:52:28
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!