Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en lördagslista om tankar just nu.

Hej! Jag kämpar på med min Tokyoguide för att kunna publicera den imorgon. Satan i gatan vad det tar tid dock. För att inte bloggen ska eka tom denna lilla lördag kommer här en lista som handlar om grejer jag har för mig för tillfället. För det är såklart det enda ni undrar mest av allt i livet just nu  eller hur? : )

ootd
Jag måste
Färga om mitt hår, börja planera sommaren lite vettigare, städa i min garderob, ha minifest på balkongen!
Det sista är kanske inte ett supermåste men vore ju himla roligt.

Jag imponeras av
Välformulerade människor, som liksom har de perfekt svaren på tungan hela tiden? En sån vill jag bli. Samt personer som är kick-ass på contouring, det skulle jag också vilja kunna. Vet inte om jag bara är dålig eller om mina kinder helt enkelt är för runda : )

cap d'antibes
Jag längtar efter
Mina föräldrars hus på rivieran och att få ligga vid poolen och läsa jättemånga jättespännande böcker! Gud vad jag längtar.

Jag inspireras av
Skrivande talangfulla kvinnor. Lyssnade på Expressens podd ”Konversation” i veckan med Katarina Frostenson som är poet och ledamot i Svenska Akademin och författaren Negar Naseh. De är helt befriade från glättighet och så trygga i sin intelligens. Att ha ett helt oironiskt samtal om ryska poeter i typ 20 minuter är så långt bort från min värld, men på ett spännande sätt då. Hoppas jag får en skärva av deras seriositet en dag!

Jag drömmer om
Min senaste dröm och most recent på min bucket list är att skriva en novell för Novellix. Jag tycker det är så otroligt roligt att skriva noveller och Novellix format och idéer är så fina och välkomnar till läsning liksom. Ah, det vore flott helt enkelt.

tokyo.
Jag googlar på
Tokyogrejer eftersom jag kämpar på med guiden. Samt mina boktitlar och mitt namn ibland. Är även besatt av IMDB och kollar jämt upp allt om skådespelarna när jag kollar på en film eller serie.

Jag är peppad på
Sommaren såklart. Att den börjar nu! Att vi är i den! Att den får mig att må bra!

 

Translation. A little list. Please read in Google Translator.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hehe, stor igenkänning på att söka på filmen/tv-serien/intressant skådis på IMDB och läsa rubbet efter att en har sett filmen/tv-serien/intressant skådis!

  Svara
 • Hej Sandra, flyttade nyligen tillbaka till Stockholm och tycker det är så förbaskat svårt att hitta härligt, spontat folk. Minifester på balkonger, vandra i parker, eller paddla på Djurgården med sällskap känns liksom som en omöjlighet, allt måste hela tiden planeras i minsta detalj (och gärna veckor i förtid). Vad gör man om man blivit en New York själ och upptäcker att man hamnat i otakt med det svenska lugnet?

  Malin 2016-05-30 08:44:33
  Svara
 • Hej, skulle inte du och Gustaf kunna prata om att flytta utomlands i en podd? Vad behöver man tänka på, vad kommer man att sakna med Sverige, vad ska man ta med sig osv osv. Vore jättekul att få höra!

  Jenny 2016-05-29 15:47:42
  Svara
 • Jag kan inte mer än hålla mer om väldigt mycket. Speciellt städa garderoben och planera sommaren, båda områdena är väldigt katastrof för tillfället. <3

  Elin 2016-05-29 12:29:36 http://zyllah.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en liten fråga, som kanske är svår för dig att svara på, men som kanske någon av dina fina läsare kan! Jag undrar hur Zaras kläder är i storlekarna, då jag är sugen på att beställa lite sommarfint. Rymms en 42/44 i Zars klänningar eller är det helt enkelt för dem i mindre size?

  Linnea 2016-05-29 10:24:32
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jag tycker att Zaras kläder är helt okej rymliga. Enligt mina mått skulle jag behöva ha storlek 42/44 men de kläder jag har från Zara är i storlek M. Har inget plagg i riktigt stumt tyg dock så där vet jag inte om det skulle krävas en större storlek. Beroende på material så tror jag lätt att du hittar något som passar dig i antingen M eller L. Lycka till!

   J 2016-05-30 06:06:21
   Svara
 • Wah, poolbilden! Så. Himla. Mysigt! Och ja, spännande med ny Tokyoguide.

  Tokyoyo 2016-05-28 18:36:05 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Make up store har en ögonskugga som heter ”smog” passar bra för en blekis med rosa underton då det är en kall skugga. Tips är att bygga upp och ta lite åt gången. För att jämna ut det hela lite så kan man ha vid sidorna av pannan, då upplever iaf jag att det ser lite naturligare ut. Äggigt formad, medelstor fluffig borste så man kan blenda ordetligt också ;).
  Emma S fuktspray är toppen att spraya ansiktet med när man lagt basen, då smälter allt in så fint!
  Good luck!

  Josefina 2016-05-28 17:47:43
  Svara
 • Spännande med bucket lists! Kan du inte berätta mer vad du har på din lista?

  Alex 2016-05-28 17:12:48
  Svara
 • Ser fram emot Tokyo-guiden!

  Jessica 2016-05-28 16:30:38 http://jessicas-voyage.blogspot.se/
  Svara
 • Hej!
  Jeg vil anbefale deg å sjekke ut den norske TV-serien Skam! Egentlig en tv-serie for og om 16-åringer, men den er helt fantastisk. Tror du hadde likt den kjempegodt. Man kan se den (gratis) på nrk.no. 🙂

  Maria 2016-05-28 15:25:52
  Svara
 • Oh, tack för pod-tips.

  Joana 2016-05-28 14:04:28 http://vimlig.blogg.se
  Svara
 • Jag längtar alltid efter sommaren, men blir ofta ledsen när den väl kommer. Befinner mig mest i min lägenhet och ser det vackra vädret utanför men har ingen att hitta på skojiga saker med (mina kompisar är tråkiga och verkar mest vilja sitta inne vid sina datorer). Tänker varje år att nu jävlar, nu ska jag ta till vara på den, men sedan blir jag bara besviken.

  Så bor ni i eller nära Halmstad och vill hänga så hojta!

  Kim 2016-05-28 13:35:41
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   J bor i Stockholm o vill hitta på massor i sommar. Så synd vi inte bor närmare varandra men finns så mycket kul o göra. Picknick. Åka t djurgården. Äta gott ute utställningar olika trädgårdar o se mm. Mvh maria.

   Maria g 2016-05-28 14:57:19
   Svara
   • Svar på Maria gs kommentar.

    Hej Maria!
    Jag kommer förmodligen ha en del tid att döda nu i sommar. Bor också i Stockholm och är sugen på nya bekantskaper med härliga människor.
    Hör av dig om du vill träffas och hitta på något skojigt!

    madickenlarsson@gmail.com

    Madicken 2016-05-30 15:09:32
    Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   hallå kim! flyttar till halmstad för sommaren imorgon och har inte mycket till bekantskaper där! maila mig så hittar vi på något skoj: hannahellenjosefin@gmail.com

   H 2016-05-28 14:37:16
   Svara
 • Tips ang. contouring, jag köpte make up stores contour kit och tycker det funkar toppen. Väldigt enkelt för nybörjare som oss eftersom det bara har två färger plus att det lägger sig jättefint och håller länge! Har rätt torr hud också men har inte haft några problem. Happy contouring, puss!

  Lena 2016-05-28 13:05:41
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!