garderobsfavoriter just nu.

Nu var det länge sedan jag publicerade ett inlägg med mina favoriter i garderoben. Verkligen på tiden att favorisera älsklingsplaggen lite extra genom att lyfta upp dem i ett eget inlägg!
Här kommer sådant jag helst har på mig varje dag just nu. Och ursäkta för eventuella märkliga meningar eller felstavningar – har sådan mensvärk när jag skriver detta att jag ev glömt hur man placerar bokstäver efter varandra (skrivit denna ingress i tio minuter).

tokyo.

Denna svarta fejkmockakjol från H&M med dragkedja längst fram är min favvokjol at the moment! A-linjeformad och tajt utan att vara för tajt och går att kombinera med det mesta i garderoben.

tokyo

Min blå skinnjacka med luddig svart krage från Maje! Sitter så fint och är lätt och tunn och varm på en och samma gång. Så fint med fluffig krage också tycker jag. Dessutom är blå och svart min bästa kombination. Här har jag den tillsammans med kjolen ovan.

outfits

Vit oxfordskjorta från Gant. Krispigt och fresh är vad jag tycker om vita skjortor – de är precis som en sallad helt enkelt.

sneakers

Krämvita Reeboks som jag fullkomligt smutsat ner för att jag haft dom så mycket. Tur att Magnus köpte någon slags sneakers-tvätt i Tokyo, ska testa på den i veckan. Många har undrat vad detta är för Reebokmodell men jag vet inte riktigt? Det står inte i skon heller vad jag har sett, men visst är de fina!

thursday

Vita collegetröjor är så fint tycker jag, särskilt när de liksom är får-ont-i-ögonen-hur-ren-kan-en-tröja-va-vita. Denna är från FILA och lite croppad i längden också vilket jag gillar.

thursday

Denna jeansjacka från ASOS använder jag som en tröja och har nästan alltid i väskan för att ta upp om jag börjar frysa. Tycker om den korta modellen med de stora guldknapparna.

thursday. photos by rebecca fexby.

Ribbad grå t-shirt från H&M, köpte den förra året. Perfekta snittet på en tischa, har den i vitt också. (foto rebecca fexby)

dress

Avslutar med min nyaste klänning från Zara bara för att jag känner mig så fin i den!

Liknande inlägg:
Garderobsfavoriter genom åren.
Garderobsfavoriter 2011.
Garderobsfavoriter 2013.
Garderobsfavoriter 2014.

 

.
Translation. Favorites in my wardrobe at the moment!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej finis! Hur gör du när du sätter upp håret sådär med en liten duk runt? Då jag försöker ser jag bara ut som en skurgumma.

  Lisa 2016-06-05 11:23:55
  Svara
 • Hejhej!

  Du har inte funderat på om du har t.ex endometrios eller något liknande? Antar att du kollat upp jobbig mensvärk med läkare, annars gör det och tjata lite extra. Man ska ej ha så ont utan att få någon som tar det på allvar.

  Kram läkarstudent

  T 2016-06-02 12:48:43
  Svara
 • Snygg outfits.

  Johan 2016-06-01 06:22:05 http://finest.se/soulful
  Svara
 • Hej! har en fråga som inte har någonting med detta inlägg att göra men vet inte var eller vem jag ska fråga så tänker att detta är ett bra ställe då antingen du Sandra eller nån annan läsare säkert har ett bra svar. Men till frågan: det är så att jag ska på Håkans konsert på söndag och undrar hur långt innan man ska va där, alltså börja köa. På biljetterna står det att insläpp börjar 17.30. Jag har ingen lust att stå det hur länge som helst i förväg men vill ju inte heller stå längst bak under konserter. Någon som kanske va där 2014 eller ändå vet och har ett bra svar? Tack!

  Ella 2016-05-31 16:01:01
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Men om du inte vill stå där för länge kan du även åka ner så du är framme vid kvart i fem. När du väl blir insläppt är Ullevi så pass stort ändå att du kommer få superba sikt! Ett tips om du har ståplats: lämna inte din eller dina vänner och gå på toaletten själv innan konserten börjar! Det råkade jag och min vän komma överens om och jag hittade aldrig henne igen den kvällen så vi fick tillbringa konserten på olika håll!

   Lisa 2016-05-31 22:31:59
   Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Jag var där 2014 och jag och min kompis åkte ner så vi var där vid klockan 4 ungefär. Mest för att världens längsta kö är överjävlig att stå i.

   Lisa 2016-05-31 17:18:33
   Svara
 • Sandra, du är så fin!!! Älskar den röda klänningen <3

  elin 2016-05-31 14:03:49 http://devote.se/elinsparis
  Svara
 • Modellen på skorna heter Club C 85 Vintage 🙂
  Superfina! Jag letade igenom hela nätet innan jag hittade mitt par.

  Charlotta 2016-05-31 12:06:28
  Svara
 • Så mycket fint!
  Lite frågor såhär från ingenstans eftersom du är typ den jag vet som klär sig mest awesome! Jag vill jättegärna börja ha kjol men fattar verkligen inte hur jag ska kombinera den med andra klädesplagg, vad är ditt bästa tips på plagg till kjol? Sen vill jag ha mer skjortor i min garderob, för det är så fint, men var hittar en snygga skjortor som inte är megalånga eller glipar vid brösten?

  Mathilda 2016-05-31 09:43:38 http://mathildaahlberg.se
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Hello! Tänkte att jag kan ge lite tips till dig och alla andra, även om jag inte är Sandra, pga tycker att skjortor är livets bästa plagg. Typ. Jag har ganska ofta kjol och gillar att kombinera med en enkel, gärna enfärgad (typ vit eller grå eller svart) oversize-tischa (instoppad), skjorta (knuten eller instoppad), och sneakers. Både när det gäller korta kjolar och längre, plisserade. Urbant, luftigt, nice! Det svåraste plagget att kombinera med kjol tycker jag är jacka. Svårt att hitta rätt längd osv. Brukar köra kappa! Tycker det är snyggt, att det bryter av lite samt skapar dynamik i outfiten.

   Mitt bästa skjorttips om man vill slippa ev glipa vid brösten är att sätta en liten, liten säkerhetsnål på insidan av plagget just där det glipar. Finns att köpa färgade så att de inte syns 🙂 Favvo-märken när det gäller skjortor; GANT, Boomerang, Polo Ralf Lauren MEN också HM kan överaska ibland. Bomull är bäst, håller länge. Klassiska Oxfordskjortor är dessutom nästintill tidlösa, så kan lätt finnas i någons garderob från 70/80-talet, om en känner en person som var vuxen då. Gina Tricot har dessutom linneskjortor (!!!) för typ 200 pix just nu, in och spana! Kram!

   Charlotta 2016-05-31 10:47:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!