alla mina solglasögon.

solglasögon.

Men hörrni, det är väl klart att ni ska få spana in mina solglasögon, vad skulle vi annars göra en onsdagseftermiddag som denna? Jag har sex par finingar, häng med så går vi och tar en titt.

solglasögon.

Vi börjar här med två par från Dolce & Gabbana. Det första paret heter DG4254 och det andra DG4190. Extremt värdelösa namn.

solglasögon.

De första är kolakrämgrönfärgade och mina favoriter. Den med bra bloggöga har säkert märkt detta. Dessa har jag på mig jämt. Det är nästan lite synd om de andra solglasögonen för att jag favoriserar DG4254 så mycket.

solglasögon.

De andra är väldigt va-va-voom med så kallad butterflyform och riktig (!) insydd spets i bågarna.

solglasögon.

Här har vi par tre och fyra. De till vänster är också D&G och heter DG4262 och de till höger är från Le Specs och heter Runaways.

solglasögon.

Här har vi de från D&G. De är lite rakare och spetsigare däruppe och har leopardmönstrade skalmar.

solglasögon.

Och de här från Le Specs är sköldpaddsfärgade och har en väldigt fin form bara, tycker iaf jag. Dessa solglasögon har fått uppleva mycket i sina dagar.

solglasögon.

Sista paren! Båda från Sun Buddies och båda i samma modell som heter No 5 eller Liv. De till vänster i färgen Smog och de till höger i färgen Mirage. Dessa är helt nya! Jag har fått de av Felicia som jobbar på Très Bien.

solglasögon.

De i färgen Smog är väldigt filmstjärniga. Tänker att man kommer vinna solglasögonstävlingen på många uteserveringar i sommar med dessa.

solglasögon.

De i Mirage-färgen tycker jag går så bra ihop med mina egna färger. Gillar att de är lite randiga också eller hur man ska säga.

solglasögon.
Det var alla mina solglasögon! Ut i solen med er nu och tack för mig.

 

Translation. All my sunglasses.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Åhh det här är anledningen till att det är så tråkigt att ha glasögon, måste ha styrka i mina solglasögon såklart så har bara råd med ett par :/

    Elin 2016-06-01 19:27:56
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      MEN ELLER HUUUR. Helt klart bland det tråkigaste med att ha rejält synfel (jag kan inte ha linser pga att mitt ena öga är helt ”buckligt” så linsen åker åt sidan in i huvudet typ). Har ett par rayban wayfarers med styrka som jag haft sedan Dackefejden ungefär…

      Annika 2016-06-01 21:32:18
      Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      FEEL YOU (med dock att jag lade mina pengar på ett par vanliga glajjor) mvh fattig student med så ont i ögonen efter varje soldag :((

      Ida 2016-06-01 19:50:12 http://nouw.com/ettkolikbarn
      Svara
  • Plötsligt ser och läser jag ditt inlägg som om jag kom på flykt från krig. Så ytligt och så oupplyst om det som försiggår. Otal solglasögon hos en och samma människa!

    Christina 2016-06-01 18:58:55
    Svara
    • Svar på Christinas kommentar.

      Lägg av.

      x 2016-06-03 00:09:40
      Svara
    • Svar på Christinas kommentar.

      du vet att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt va? snälla acceptera bara att det här inte är den typen av blogg. ingen kritiserar en matblogg för att inte ta upp ämnen som krig och dylikt. nej, det är alltid s.k ytliga saker som ska få på käften

      Sophie 2016-06-02 11:45:37
      Svara
  • Love your collection especially the last one!

    -christine
    http://www.christinelovestotravel.com

    Christine 2016-06-01 18:06:39 http://www.christinelovestotravel.com
    Svara
  • Solglasögon kan ju vara bästa accessoaren pga är inte bara snyggt utan räddaren i ljusnöden under soliga dagar. Så fina par allihop!

    Klara 2016-06-01 15:14:18 http://klaraamandas.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!