Varför känner jag mig så lat?

1

Idag är avsnitt 13 av Beijer och Broströms Bryderier ute att avnjutas i era hörlurar. Vi svarar på en fråga från en tjej som känner sig lat. Varför känns det som att alla andra hinner göra femtusen saker medan man själv knappt hinner vakna? Och hur ska man göra för att faktiskt orka kavla upp ärmarna? En ganska vanlig fråga och känsla tror jag. Lyssna för att få reda på hur vi känner kring saken.

Ni hittar oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier.
Här är en RSS till er med Android och HÄR finns vi för dig som använder Acast.

 

Translation. Episode 13 of my podcast with Gustav.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • det skulle vara roligt med ett ämne som handlar om att hitta rätt i yrkes-djungeln. hur ska en förvirrad 20+ tänka när det är dags att söka utbildningar? jag har en hel lista på ämnen och yrken som verkar så himla himla intressanta och som jag skulle kunna tänka mig att jobba med men vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska göra för att bena ut vad det är just jag vill göra. tack och stor kram till er båda, ni är mina förebilder. hjärta!

    HEJ 2016-06-09 21:51:28
    Svara
  • Kan ni göra en podd kring det här med normen att alla ska skaffa barn och bilda kärn-familjen? Tänk om man bara vill äventyra och inte binda upp sig resten av livet? Om det inte är ett för känsligt ämne för dig förstås, men älskade alla peppiga kommentarer när du skrev om det på bloggen. Tror det är många som skulle älskat att höra det <3

    Alexandra 2016-06-08 16:48:00
    Svara
  • TIPS FÖR ATT INTE GRÅTA när en hackar lök
    stick ut tungan! låter knäppt, men tydligen så dras lök partiklarna till fuktighet. Så då blockerar tungan liksom så att de inte når ögonen. bra va

    A 2016-06-08 14:03:33
    Svara
  • den kommer ikke opp i itunes…

    anna hove 2016-06-08 09:55:10
    Svara
  • Spännande ämne. Kan verkligen rekommendera Ninas bok. Berör detta lite. Andra gör inte alltid så himla mkt. Hennes bok förändrade mitt sätt att se på vissa saker kring detta.

    Katarina 2016-06-08 09:25:12
    Svara
  • älskade podden! jag är långtids arbetslös och får inget till stånd fast jag har hur mycket fritid som helst. då känner man ju sig liksom dubbelt så misslyckad, när man inte ens har någon sysselsättning som man kan skylla på (”är för trött efter jobbet”). ska iallafall börja med listor igen!

    Katja 2016-06-08 09:02:49
    Svara
  • Spännande ämne indeed!!! Känner så särskilt när man fått lite sömn och kommer hem från jobbet och bara vill lägga sig i soffan och se på Suits exakt hela kvällen. Inte laga mat, inte träna, inte ens blogga.

    JENN FOREVER ABROAD 2016-06-08 08:54:50 http://jennifersandstrom.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!