5 inredningsdetaljer jag tycker om just nu.

1
(image source)

Klängväxter överallt. Så fint när man placerar växter på inte helt självklara ställen tycker jag. Som i taket, eller på golvet. Klängväxter är ju smart på det sättet eftersom de tycker om att röra sig runt och haka fast i grejer. Våra två klängväxter i bokhyllan har snart tagit över alla böcker. Ska visa sen så ska ni få se.


(image source)

Det här var ju också drömmigt, med en vas ovanför sängen. Hade jag inte haft en tavelram ovanför sängen nu hade jag kört direkt.

a
(image source)

Enkla tavlor från golv till tak. Längtar tills vår vardagsrumsvägg vid soffan har tavlor prick överallt. Börjat bygga på mig ett lager nu, tills hösten kanske det kan spikas. Det här är nästan allra finast tycker jag just nu, när konsten går i enkla färger och mönster. Inte för att vår tavelvägg kommer göra det, men ändå.

3
(image source)

Palmdetaljer. Iiih. Galen i palmer och alla tropiska växter.  Var jag växtansvarig i vårt hem skulle vi bara ha såna där palmer man kan köpa på Ikea som jag inte har någon aning om vad de heter men som Magnus kallar Försäkringskassan-palmen och Gustav flytta-hemifrån-palmen. Den i bild till höger. Restaurangen Pelikan i Stockholm har sådana överallt i sin matsal och jag tycker det känns så utomlandsigt och flott på en och samma gång.

4
(image source 1, image source 2)

Stora runda speglar. Runda överdimensionerade speglar är en sån fin inredningsdetalj. Vi har den till höger i sovrummet (från Svenskt Tenn). Ska visa mer av den väggen snart, nu har vi fått dit en bänk också.

5
(image source)

Ögonkudde. Vill avslutningsvis bara tipsa om denna suuuperfina kudde med broderade ögon. Den är påväg hem till mig nu. Finns här!

 

Translation. Five interior details that I like at the moment

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Haha, jag jobbar på Försäkringskassan och vi har såna palmer!

  Madelene 2016-06-11 14:04:05
  Svara
 • galen i kolonial stil? Really?

  Alice 2016-06-11 11:37:15
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   nja, skrev ju ”galen i såna tropiska växter som ofta finns i kolonial stil.” men kom på efteråt att det kanske låter lite skevt. tog bort. ursäkta och pardon.

   sandrabeijer 2016-06-11 11:47:45
   Svara
 • Mmm kolonial stil. Inte jättebra formulering..

  Clara 2016-06-11 10:29:08
  Svara
 • Förmakspalm brukar de palmer som säljs på Ikea kallas. Har en själv! Lovez it! Älskar alla växter som man får djungelfeeling av!

  Malin 2016-06-11 09:54:34
  Svara
 • jäkla A+ användande av snapchat av dig och Magnus när ni gjorde den där Frozen-låten. älskade det så himla mycket!!!!! vill också vara kär i en söt kille!!

  Josefin 2016-06-10 21:03:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!