brevvän för sommaren.

Flera har önskat ett brevvänsinlägg inför sommaren och det är klart att ni ska få det.
Jag har ju ett per säsong och nu är det ju i högsta grad sommar, så ni har helt rätt!
Kanske vill du ha någon att skriva till under semestern? Kanske ska du börja plugga eller jobba i en ny stad till hösten? Kanske vill du åka på en sista minuten med någon du aldrig träffat förut? Möjligheterna är oändliga, ni vet.

Såhär funkar det:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, ex LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

.

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
255kommentarer
  • Glömde skriva att jag bor i Helsingborg men var som helst i landet går bra! Alltid trevligt med miljöombyte!

    Julia 2016-12-19 19:32:11
    Svara
  • Hej! Jag hoppas att det fortfarande är folk som läser här även om jag är sentrött ute.
    Jag är 22 år och hyffsat nybliven singel. Denna hösten har varit fruktansvärt jobbig och jag har gett mig själv fram till nyår att må dåligt sen ska det bli förändring. Därför skulle jag vilja träffa någon ny kompis som vill umgås och/eller prata. Jag vill se mig själv som en spontan person och säger ja till det mesta! Från att dricka alldeles för mycket och dansa på stan alldeles för länge till att bara kolla serier i flera timmar. Jag tycker om djupa samtal, läsa böcker och springa. Skicka ett mail så kan det bli starten på en otrolig vänskap ? [email protected]

    Julia 2016-12-19 19:31:10
    Svara
  • GÖTEBORG

    Glömde mailen…. 🙂
    [email protected]

    Julia 2016-12-05 10:49:11
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej
    Jag ser att jag är sent ute men tänkte att ett försök inte skulle skada ändå!
    Är 32 och singel och nöjd med livet, men saknar en bästiskompis då många tyvärr bor på annan ort.
    Jag tänker enkelt, oprententiöst umgänge, typ seriemaraton, barhäng, promenader, någon loppisrunda, prat om livet 🙂
    Skriv ett litet mail så hörs vi vettja!

    Julia 2016-12-05 10:48:25
    Svara
  • Hej!

    Jag är himla sent ute, men försöker ändå! Jag är 24 år gammal, snart 25. Jag och min pojkvän gjorde ganska precis slut och just nu känner jag mig väldigt trasig. Men jag har bestämt mig för att istället för att gräva ner mig själv i en grop så ska jag försöka prova nya saker och lära mig en himla massa.

    Jag tycker väldigt mycket om att läsa böcker, att leta efter festliga saker att inreda min lägenhet med, laga vegetarisk mat, dricka för mycket kaffe, mysa, ta naps framför djurdokumentärer och hitta ny asbra musik att lyssna på. Jag tycker att naturen är amazeballs och vill väldigt gärna skaffa en hund. Om jag någon gång skulle bo på ett ställe som var en hybrid mellan en djungel och ett bibliotek, där man dessutom kunde hitta massa roliga saker så skulle jag nog vara himla nöjd. Jag har också ett ganska stort lager av fun facts som jag kan dela med mig av!

    Så om någon vill bli brevvän/kanske umgås (jag ska bo en stund hos mina föräldrar i Halmstad nu, nära Göteborg, men vet inte riktigt var jag kommer hamna sen), skicka ett mejl! [email protected]

    Kram!

    Kim 2016-08-13 14:54:15
    Svara
  • Hej! Jag vet inte om jag är lite sent ute nu men tänkte att det var i alla fall värt ett försök. Jag är en 22 årig tjej som bor i Stockholm och jobbar här samtidigt som jag pluggar lite på sidan av.

    Har snart bott i Stockholm i 1 & 1/2 år och har väl insett att det inte är lika lätt att träffa nya härliga människor! Jag är en väldigt spontan person och gillar allt från att dricka vin, prata i timmar, till att gå på olika event. Anser att det mesta är kul så länge man har ett bra sällskap! Hoppa fallskärm är dock inget man får med mig på att göra, haha 🙂

    Jag är en väldigt framåt person och skulle vilja hitta fler här i Stockholm som vill hitta på saker ihop.

    Tveka inte, dra iväg ett mejl!

    nathalie 2016-08-11 10:37:04
    Svara
  • Glömde skriva min mailadress i annonsen.
    Här kommer den
    [email protected]

    Sölvie Anderberg 2016-08-07 20:16:53
    Svara
  • Hej hej på dig. Hoppas någon fortfarande tittar här….
    Jag är 64 år och nybliven pensionär.
    Gift.
    Vuxna barn.
    Barnbarn.
    Pigg och glad.
    Ärlig och uppriktig.
    Empatisk.
    Humor har jag massor.
    Badar i sjö och hav.
    Cyklar.
    Bor i Skåne.

    Sölvie Anderberg 2016-08-07 20:12:06
    Svara
  • Hei

    Mitt navn er Marthe og jeg er 27 år. Jeg er fra Bergen, men har studert landskaps arkitektur i Oslo. Nå i august skal jeg flytte ett år til Malmø for å studere til min master. Jeg gleder meg så mye og skulle så gjerne blitt kjent med mer mennesker i nærheten. Jeg har besøkt Sverige flere ganger før i Stockholm som jeg har blitt veldig glad i, og jeg håper og tror jeg kan bli like glad i Skåne.<3

    Jeg vil beskrive meg selv som snill, harmonisk, tålmodig, litt ubesluttsom men veldig klok.:)

    Er veldig glad i å danse, se og spille teater, gjøre yoga/ Pilates, spille tennis og prøve nye saker. Jeg liker også å gå tur, være nær hav og strand, shoppe, fika, skrive og leke med farger og kunst. 🙂

    Jeg ser etter noen som har lignende interesser. og noen som har lyst til å finne på noe i enten Malmø, Lund eller København??

    Hør gjerne av deg!

    [email protected]

    Marthe 2016-07-30 22:36:16
    Svara
  • BREVVÄN

    Nu är ju det här brevvänsinlägget inte så nytt så det kanske inte är så många som hittar hit längre. Men jag chansar. Och skulle någon se detta om några månader och vara intresserad – skriv gärna då också! Jag kan ju inte lova att jag fortfarande är intresserad då, men troligtvis. Så testa bara, oavsett när.

    Det jag vill ha är varaktiga (såklart ska man inte tvingas fortsätta skriva mot sin vilja, men det är tråkigt när man får två-tre brev och sedan blir det inget mer) brevvänskaper, gärna beståendes av långa brev! Jag har haft en del brevvänner senaste tiden men flera av dem verkar bara ha slutat skriva så nu känner jag att det är dags för någon/några fler. Kanske är jag inte intressant nog att skriva med, men någon kanske vågar ge det en chans ändå.

    Mitt namn är Sandra och jag fyller 22 om bara ett par veckor. Jag sitter uppe för länge på kvällarna och blir onödigt trött, och kanske tänker jag för mycket (men vem vore jag om jag inte tänkte så mycket som jag gör?). Oroar mig gör jag också mycket. Jag har någon slags kristen tro och skulle därför uppskatta att skriva med andra kristna, men det är absolut inget krav för att du ska få skriva till mig. För tillfället jobbar jag inom äldreomsorgen – kanske blir jag kvar där, kanske inte. Försöker fortfarande ta reda på vad jag gillar att göra, men goda kandidater just nu är: skriva, sy, läsa, plantera spännande fröer, baka litegrann (är väl ingen bakfantast kanske men startade en surdeg för några veckor sedan och det är kul!). Andra intressanta saker är människor, språk och frivillig enkelhet. Jag vill prata om livet som det är, dela tankar om stort som smått, fråga dig om obetydliga och betydelsefulla saker, lära känna dig!

    Du får bo var som helst, i Sverige eller utomlands, och ha vilket ursprung som helst. Men jag vill skriva brev på svenska, och jag vill ha brev tillbaka på flytande svenska eller norska (tycker det är ett väldigt fint språk)!

    mailadressen: [email protected]

    Sandra 2016-07-29 00:31:19
    Svara
  • Hej! Jag heter Dina, jag är 26 år och kommer från Ryssland. Jag lär mig svenska för jag älskar olika språk och det vore jättekul att ha en svensk brevvän:)
    Jag älskar fotografering och ska studera dokumentärfotografi i höst (hoppas iaf), jag tycker mycket om språk, konst, böcker och film. Skriv gärna!

    [email protected]

    Svara
  • KARLSKRONA/BLEKINGE
    Hej allihopa! Bättre sent än aldrig!
    Jag är en glad tjej på 24 år som bor i Karlskrona och som önskar kompisdejta! Jag önskar få nya vänner då flera av mina befintliga flyttar härifrån.
    Jag är otroligt förtjust i att träna, gå promenader, vara utomhus, laga god mat, dricka gott, läsa böcker och har mycket i rullning mest hela tiden.
    Hör av er – min e-post är: [email protected]

    Varma solhälsningar
    Karin

    Karin 2016-07-20 13:01:39 http://www.instagram.com/Karin_bergman
    Svara
  • Hej jag heter emelie och är 32år.jag söke nya vänner.svårt att få tag i vänner där jag bor.
    Bor i skövde söker vänner lite över allt stockholm tex.Jag är 32år.skulle vara så roligt om man fick tag i någon här.Har dock inget körkort så jag kan inte komma vart som hellst.Tjejvänner mellan 23 till 35år. gillar det mesta.hittar gärna nya intressen bara man har roligt i hop i hop.gillar hundar,djur,se på film,fika gå på saker tex musikaler också vidare. hoppas på svar går bra med brevvänner med

    emelie pettersson 2016-07-16 20:33:35
    Svara
  • UMEÅ

    Hej!

    Jag heter Frida, bor i UMEÅ och är 25 år. Jag jobbar som lärare på mellanstadiet och älskar det! Just nu har jag semester/sommarlov och mina semestermål är: Lära mig om + hitta goda vita viner att dricka, läsa många böcker, handarbeta och lära känna nya människor! Jag tänker att här är ett utmärkt tillfälle att kunna få hjälp med den sista punkten (eller kanske kan vi kombinera allihopa så småningom!) Jag går på spelningar så ofta jag får chansen, älskar katter, gillar att dricka öl, att bjuda på middagar, anordna temafester och har en mindre djungel på min balkong. Jag gillar att hålla på med all möjlig kreativitet; jag spelar musik, skriver, syr, stickar, målar, fotograferar eller skapar egna små diy-projekt. (Jag och mina vänner har till och med en pysselklubb där vi träffas och pysslar på med just det man känner för dagen + dricker te/vin och peppar varandra. Så gillar man pyssel får man självklart haka på!!)

    Vad svårt att beskriva sig själv! En är ju så mycket och lite på samma gång!! Nåväl! Om du är nyfiken på vem jag är och vill höra av dig till mig, gör det på:

    Instagram: frida.isaksson
    Mail: [email protected]

    Eller leta reda på mig på Facebook och lägg till mig där!

    Frida 2016-07-15 15:44:18 http://molnillusioner.blogspot.se
    Svara
  • LITE ÖVERALLT/I SKÖVDETRAKTEN
    Hej!
    Jag heter Elin och är 17 vintrar.Som person är jag ganska blyg och lite tillbakadragen och har inte så många kompisar så därför söker jag nya vänner att kompisdejta,maila eller brevväxla. .Mina intressen är: teater, musik, baka, laga mat, kolla på Serier, läsa, promenera, spela Sims, politik, Harry Potter, lösa korsord, vara med vänner, måla, pyssla, skriva, kyrkan. Har Aldrig druckit alkohol och kommer nog förbli nykterist. Tycker om att prata om livet och har sommarlov senare ska jag jobba med teater. Hoppas att jag verkar trevlig men jag är dåligt på sånt hör och att sälja in mig. Om du tycker att jag låter intressant maila då[email protected]
    Ha det fint!

    Elin 2016-07-14 21:25:59
    Svara
  • BORÅS
    Hej!
    Jag heter Joanna och är 28 år, jag jobbar som HR-administratör på dagarna, men har för tillfället semester 🙂
    Jag skulle tycka att det vore så roligt att kompisdejta, så om du bor i Boråsområdet skicka iväg ett mail till mig! När jag inte jobbar gillar jag att resa, träna, dricka prosecco på takbarer, kolla serier, gå promenader, hänga med kompisar, laga vegomat, prata om livet, drömmar osv osv.
    Hade varit superkul att hänga! [email protected]

    Joanna 2016-07-13 11:10:42
    Svara
  • Hejsan hoppsan! (Är kanske lite sent ute haha, men hoppas någon läser detta ändå^^)
    Jag är 20 årig tjej (1995) som studerar Personal, Arbete och Organisation på Stockholms Universitet – tycker det är sååå roligt – och nu i sommar arbetar jag på Skansen! När jag inte pluggar eller jobbar tycker jag om att ha picknick, strosa i stan, äta god mat (vego) och dansa på Trädgården tihi
    Det skulle vara jätteroligt att hitta nya vänner i denna stad, en kan inte få för många!
    [email protected]

    Stockholm 2016-07-11 07:24:54
    Svara
  • UPPSALA
    Hej allihop!
    Känner mig fett taggad på detta!
    Jag är 22 år och bor i Uppsala med min pojkvän. När jag inte jobbar, på förskola, så tycker jag mycket om att laga mat, träna, bara hänga i parker med picnic, läsa böcker osvosvosv.

    Känner verkligen behov av fler uppsalavänner att hänga med

    Ha det fint och hoppas vi hörs och ses 🙂
    [email protected]

    Linnea 2016-07-07 19:49:21
    Svara
  • MADRID
    Hej. Jag heter Emma, är 21år och bor i Köln men kommer om en månad att flytta till Madrid. Jobbar med att skriva om fotboll som är det bästa jag vet i hela världen. Dricka öl, prata olika språk, läsa bra böcker, ha vettiga samtal, genusvetenskap och fotografera bra stunder är några av de övriga saker jag värderar väldigt högt. Söker någon att träffa i Madrid eller enbart skriva med, gärna någon som också intresserar sig för att skriva så man kan dela lite pepp osv men inget måste. Låter det intressant är det bara att skriva!
    [email protected]

    Emma 2016-07-07 12:32:59
    Svara
  • STOCKHOLM -Resekompanion
    Jag är en tjej på 23 år som älskar Game of Thrones, gå på bio och fantasy. Söker en vän och gärna någon som kanske kan tänka sig att vilja resa med mig lite spontant nu i juli till något av medelhavsländerna. Är nykterist. Hör gärna av er 😀
    [email protected]

    gullan 2016-07-06 22:58:40
    Svara
  • UPPSALA

    Hej alla fina! Jag är en tjej på 22år som bor i Uppsala med människosambo och kissesambo. Jag har många fina vänner men tycker definitivt inte en kan få för många!

    Jag tycker om att: prata om stort och smått, styrketräna, sitta på uteserveringar, en god havrelatte, lyxiga frukostar, katter (okej alla djur!!) äta mat (vegan, men du behöver inte va såklart), hänga i Stadsparken och helst spela kubb eller äta sushi + en himla massa annat.

    Vore superkul om någon ville skicka ett mail, så tar vi det där ifrån.

    Kram!

    [email protected]

    Emelie 2016-07-06 12:48:23
    Svara
  • STOCKHOLM
    Heeeej!!
    Tyckte det här verkade va ett skojigt sätt att träffa lite nytt kul folk på så tänkte att jag testar.
    Clara heter jag är 30 år (gaah hur hände det?!) och bor Stockholm. Finns massa saker jag gillar att göra men mest av allt gillar jag att dricka vin, ääälskar att dricka vin, prata djupsnack eller bara sitta och snacka skit. Sitta på uteservering och spana in folk. Gå långa promenader eller bara ligga i gräset och vifta på tårna. Laga mat (vego) och äta upp den. Gå på konsert och festival. Rota runt i nån kul second hand butik och loppisfynda. Mysa med gulliga hundar eller nåt annat sött djur (helst nåt mjukt och med päls). Ja finns ju hur mycket härligt som helst att göra. Tycker du att jag verkar ok hör av dig vettja så kompisdejtar vi 🙂
    [email protected]

    Clara 2016-07-05 22:10:26
    Svara
  • LUND/SÖDRA SKÅNE + resten av världen såklart!!
    Hejsan! Jag är en tjej på femton år som gärna skulle vilja ha någon att maila (pappersbrev går såklart också bra) lite med!! Jag gillar att hänga i parker tills kvällar blir nätter, fotografera & redigera bilder, gå på temafester hemma hos folk med små lägenheter, spela piano och sjunga till, lyssna på musik; håkan(!!), maggio, kent osv, spela kort, gå på museum (helst fotokonst), fikafikafika, läsa (biografier, tonårsromatik, poesi, allt möjligt), laga vegomat, promenera och lyssna på poddar, smygröka bakom gympasalen och att pressa blommor. Jag kommer vara ute på vägarna i världen, nästan aldrig på hemmaplan, i sommar. Så eventuellt kompisdejtande får bli i höst!! Jag vill gärna prata/skriva om allt möjligt; från djupare ämnen & existentiella frågor till mer vardagliga bekymmer, problem och lyckoämnen! Min mail är [email protected], så skriv gärna några rader till mig!! Jag lovar att svara så långt och snabbt jag kan, men kan få problem med att hitta wi-fi då och då, så bli inte ledsen om jag inte svarar direkt! Kramar från mig!

    Telma 2016-07-05 18:55:20
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hejsan! Jag heter Felicia, är 21 år och är sedan 3 år tillbaka (dafuq vad tiden går) bosatt i Stockholm. Är annars uppväxt i Lund/Skånska landsbygden och flyttade till huvudstaden för att studera. Jag läser en kandidat i teatervetenskap med inriktning dramaturgi och scenkritik och kommer till hösten att göra praktik! Blev i början av sommaren gruvligt sviken av vänner och kärleken och är under sommaren, och överlag, rätt ensam här i Stockholm. Jag har ett litet kompisgäng men önskar verkligen att bredda mitt umgänge!
    Vad jag gör på en ledig dag: fönstershoppar, sorterar min gigantiska pinterest, spanar på tradera efter vintage fynd, går på teater eller konsert, eller spenderar oändliga timmar på youtube där alltifrån djurklipp till Downton Abbey, tårtor och nailart videos tittas på.

    Snabbt om mig: Frukost är dagens bästa måltid, igelkott är mitt favoritdjur, är en ofrivillig multi-tasker som vid sidan av studierna har två jobb och ett ideellt styrelseengagemang i en studentförening på universitetet. Jag kan festa som ingen annan och tenderar att stå och skriksjunga valfri Håkan Hellström/Kent/BD låt på efterfester.

    mail: [email protected]
    Insta: felicia.m.m

    Kram på er!

    Felicia 2016-07-04 17:54:03
    Svara
  • Heja!
    Så det är något nytt för mig men varför inte testa,
    jag är en 26årig tjej som kommer från Estland egentligen men bott i Stockholm typ i fem år nu. Jobbar och pluggar och sysslar och gör ingenting och då gör allt igen.
    Som person skulle jag beskriva mig nog humoristiskt, jag ställer frågor om liv och människor, jag låter mig själv att vara besviken och arg men också att vara glad om allt. Mest av allt, jag älskar att diskutera om allt och lära mig och kanske lära någon men samtidigt handlar inte så bra ”small talk”, tycker det är onödig bara när det finns så mycket mer spännande historier som alla har att berätta 🙂
    Också tycker det stämmer med denna uttryck att bara tråkiga människor har tråkigt så trivs bra att göra allt själv men älskar alltid sällskap av roligare människor än mig själv :))) Men hej, vi hörs kanske! [email protected]

    Ann 2016-07-03 18:55:18
    Svara
  • UMEÅ/LULEÅ/ISH
    Jag är en 21årig ung kvinna (som fyller 22 i november) som stolt kan titulera mig som vegetarian, feminism och examinerad massör.
    För tillfället bor jag i Vindeln pga pluggar spa-terapeut på folkhögskolan här (samt är uppvuxen här i krokarna och fastnade såklart). Jag bor 5 mil utanför Umeå men funderar starkt på att flytta upp till Luleå efter jul, därav min osäkerhet kring rubriken.

    Jag kallar mig gärna writer då det inte låter lika uppblåst som författare. För jag har aldrig gett ut en text men skriver väldigt mycket ändå, jobbar på mitt projekt just nu (bok?!?!) och om några häromkring också skriver men behöver en spark (läs: jag behöver en spark) så kanske vi kan anordna en skrivgrupp? Då vi lyfter varandras texter och så vidare.

    Annars utövar jag gärna yoga hemma, dricker kaffe med havremjölk, öl på båten uppe i stugan och vikarierar på förskola under sommaren. Jag håller även på med tarot och är fascinerad över ”magi”.

    Jag är även nybliven singel och tackar därför sällan nej till spontana saker HEEHEEEHE.
    Kram på er!

    Tula 2016-07-01 23:23:35 http://www.lejonpart.wordpress.com
    Svara
  • STOCKHOLM

    Heeeej igen, är en 18-årig tjej från Uppsala som nyligen bosatt mig i Stockholm. Om dagarna jobbar jag mest så söker någon ny person att göra roliga saker med på kvällarna. Exempelvis dricka öl, dricka kaffe eller ta promenader. Är ganska desperat efter umgänge så vore underbart om någon hörde av sig!!!!! Mejla mig på [email protected] eller skriv ett meddelande till Milla Nenonen på fb! Hoppas vi hörs!

    Milla 2016-07-01 20:39:19
    Svara
  • Hej hörrni!
    Jag söker någon som vill spela chicago med mig.
    Gärna samtidigt som det förtärs mustigt rödvin och Sandras northern-soul-och-motown-spotifylista spelas i bakgrunden.
    Jag finns i Malmö, är 22 år, äger en guldig soffa och har en discokula i badrummet. Vi hörs!
    ( [email protected] )

    Emma 2016-07-01 19:58:03
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Josephine heter jag, 21 år i oktober. Flyttar från Malmö till Upplands Väsby tsm med min partner i juli. Är helt ny i staden och känner inte mer än några få släktingar. Ska läsa upp matematik 3b på komvux i höst så jag kan läsa vidare till min drömutbildning. Mer om detta om vi börjar skriva! Är superintrovert, gillar att läsa böcker och glo serier, lyssnar på The 1975 och Imagine Dragons mestadels. Är ett stort Doctor Who-fan men även annan scifi slår hjärtat volter för. Älskar klänningar/kjolar och jeans är det värsta plagget jag vet. Har en liten vovve på 1 år som är världens snällaste och busigaste. Är supertyst i början men pratar massor när jag kommer nära någon. Åh btw, avskyr att dansa. Snackar hellre. Skriv gärna! KRAM
    [email protected]

    Josephine 2016-07-01 01:43:58
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Nina heter jag och jag är en tjej på 18 år (fyller 19 i höst) som precis tog studenten och är sugen på att hitta nya vänner att typ bara hänga med, ha en bokcirkel tillsammans med eller kanske nån att ge sig ut på resa med (tänker Nya Zeeland, Australien, Bali eller nånstans iallafall där miljön är outstanding)? Jag gillar det mesta, som att läsa (därav intresserad av bokcirkel/att bara prata om böcker), fotografera, äta, promenera, springa, kolla en hel säsong av nån serie på raken, diskutera om stora och små saker, vara i naturen, laga veggomat, DANS och fest!, lyssna musik och podcasts osv osv osv. Gillar lite allt möjligt helt enkelt! Hade varit kul att hitta några nya vänner, hör av er!
    kram kram
    [email protected]

    nina 2016-06-30 22:17:54
    Svara
  • satt med en kommentar i 30 min och insåg att jag bara lyckas framställa mig själv som en ensam vilsen själ. så lika bra att säga att det verkar vara vad jag är, men söker någon att ventilera livet med (killar veganism vänner drömmar killar musik) antingen över MAIL eller över en isglass i DALARNA.

    Eila 2016-06-30 20:55:10
    Svara
  • ÖSTERSUND
    Hej. Känner att det saknas Norrland här, så måste bidra. 20årig journalist som bor i Östersund sedan 2 månader lite drygt. Kommer söderifrån och har inget umgänge här, vilket är väldigt tråkigt. Är sportnörd, men gillar också att prata samhälle och politik, musik, vegetarisk mat och feminism. Bland annat. Eller bara hänga. Är öppen för mkt. Hör av dig och ta en kaffe, ett glas vin eller ett träningspass kanske 😀 jonnaigeland (at) hotmail.com nås jag på.

    Jonna 2016-06-30 17:31:43
    Svara
  • STOCKHOLM/RESKOMPIS
    Hej! Emily heter jag och är en tjej på 19 år. Jag tog studenten för lite över ett år sen nu och har varit ute på vift i världen lite sen dess, men är fortfarande långt ifrån att stilla mitt äventyrsbehov. Jobbar lite nu över sommaren och in på hösten, men har seriösa funderingar på att åka ut i världen igen i höst/vinter. Destinationen är okänd än så länge, men kan tänka mig allt ifrån Norge eller London till Nya Zeeland och Asien. Så om du också har funderingar på att resa då, släng iväg ett mail vettja så kanske vi kan bli resekumpaner!
    Annars då? Det bästa jag vet är att stå i ett publikhav och dansa till en grym konsert. Musik dunkandes i kroppen + dans = en bra kombo med andra ord. Andra saker jag gillar: kaffe, vin, parkhäng, picknick, nattbad, nätshopping, bra böcker, festa, kolla serier, djupa samtal, samtal om ingenting och allt, spana killar, resa, träna, and the list goes on…
    Om någon befinner sig i Stockholmsområdet också och är lika uttråkad/i behov av någon eller några att hänga med som jag är jag mer än villig att styra ihop något form av häng. Vi kanske är flera stycken som vill dricka vin och gå ut och dansa tillsammans, ligga och diskutera livet i en park eller ta en cykeltur någonstans i natten?
    Hör av er!
    Mail: [email protected]

    Emily 2016-06-30 11:49:37
    Svara
  • STOCKHOLM/BERLIN
    HEY! Heter Keya, 20 år, stockholmare. Söker nya sköna personer som vill hänga och hitta på saker. Är en sån som har koll på gratis-event (och andra event) som händer. Har gett mig dän på att inte skaffa sl-kort i sommar och endast cykla (får se hur det går). Så vill du cykla är det ett plus, annars löser vi det! Gillar att: gå på konserter, museum och konst, hänga i parker och snacka strunt eller ha djupa samtal, secondhand/loppisar, promenera, bada osv osv. You name it! The sky is the limit!

    Ska till Berlin 2/7-13/7 så om du också dit samtidigt kan vi hänga där! Vill flytta dit nångång i framtiden och då kommer jag behöva en roomie
    Hör av dig vettja!

    Instagram: _keylot_
    mail: [email protected]

    Keya 2016-06-29 23:08:08 http://keylot.tumblr.com
    Svara
  • Hejjj! Jag heter Leonora och börjar andra gymnasieåret till hösten. Jag bor i Göteborg och skulle gärna hitta några nya vänner, vare sig brevvänner eller någon att kompisdejta. Jag älskar att läsa, promenera, måla, träna och diskutera (vad som helst). Tycker det är så svårt att sälja in mig här, men om det finns någon annan där ute som har lust att prata livet, hör av dig! [email protected]

    Leonora 2016-06-29 21:37:22
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Carolina heter jag, är snart 19 år och har precis flyttat till Sthlm från en liten stad i Södermanland. Jag behöver någon som lär mig nya saker, får mig att våga mer, lyssnar, pratar och kan diskutera intensivt om typ allt. Jag vill ses spontant, gå på promenad, träna, bada, laga vegetarisk mat, dricka öl, festa, kolla på serier (!!!), spana killar, går runt i affärer och kolla på smink i typ evigheter och sist men inte minst typ bara hänga. Bli min vän och flytta sedan med mig till typ Barcelona eller någon annan fet stad senare i livet.
    Ig: falkcarolina
    mail: [email protected]
    Hoppas vi hörs!

    Carolina 2016-06-29 17:52:58
    Svara
  • STOCKHOLM/HELSINGFORS

    Hej! Jag heter Sandra, är 21 år gammal och bor på lite olika platser, under sommaren bor jag en timme från Helsingfors och skulle gärna hitta personer att umgås med runt södra Finland under sommaren! Hela hösten kommer jag spendera i Stockholm på praktik och jag har verkligen inga kompisar i Stockholm ännu, så det vore kul att ha kontakt med någon Stockholmsbo under sommaren och till hösten! Mer om mig då: jag pluggar grafisk design, gillar att fota, bloggar, älskar att sy och att gå på loppisar, jag är nätshopaholic och feminist, hundägare, ja allt möjligt. Vill så gärna träffa någon likasinnad att äventyra med, så hör av dig!
    [email protected]

    Sandra 2016-06-29 09:37:53 http://sastronauten.blogg.se/
    Svara
  • STOCKHOLM

    HEJ! Amanda heter jag, är 22 och bor i Stockholm!

    Jag känner att jag skulle behöva utöka mitt umgänge lite och träffa nya härliga människor här i Stockholm!
    Jag gillar att resa, festa, ha myskvällar, lyssna på musik, äta och laga mat (vegan), shoppa, träna, promenera på stan, fika och så vidare..
    Jag är ledig från jobbet hela juli och i höst ska jag börja plugga. Skulle vara kul att träffa någon snäll, rolig och spontan person med gemensamma intressen (eller helt annorlunda, kan vara kul det med)så det är bara att höra av dig om du vill!

    mail: [email protected]
    instagram: aamandaandreasson

    Amanda 2016-06-29 00:06:09
    Svara
  • Håller tummarna att folk fortfarande läser dessa kommentarer!!
    STOCKHOLM
    HEJ!! Jag heter Liv och är tjugo år.
    Flyttade hit till Stockholm relativt nyligen för mitt nuvarande butiksjobb. Jag gillar växter, att gå på loppisar, laga veganmat, fotografera, hänga, prata feminism och ba leva life. Jag känner ca 0 personer här och vill hitta nya vänner att upptäcka Stockholm med. Jag vill ha någon att picknicka, promenera, laga mat, gå på museum, dricka öl, besöka loppisar, cykla, och upptäcka sommarstockholm med. Skicka iväg ett mail om du vill detsamma med mig!! KRAM

    Instagram: livrickardsdotter
    Mail: [email protected]

    Liv 2016-06-28 22:40:36
    Svara
  • ÖLAND

    okeeej det här är kanske en långshot men jag har precis flyttat till Öland och har tänkt bli häxa i sommar. Vill alltså göra magiska riter och hitta läkande växter, no joke. Men vill också ta nattbad, ta en öl i borgholm, åka kustvägen på norra sidan, börja rida igen, ha photoshoots, fullmåne-ceremonier och gärna hitta en bastu på östra sidan. Är också peppad på att spela in en podd och bara leka i allmänhet. Hittar gärna brevvänner som kan tänka sig uppskatta liknande brev:
    ”Vi ses i soluppgången på stranden vid Norra Kvinneby”. Om ngn får feeling som ej bor på Öland hittar jag gärna fellow häxor att skriva brev till! Kanske med uppdrag som ska utföras eller bara en pressad blomma eller bara om ångesten som kryper längs väggarna. Varning är dock att jag är relativt dålig på regelbunden kontakt i form av svar på en dag osv. Mina svar tar alltid lite längre tid och kommer när dom kommer helt enkelt. Så om man pallar med sånt är jag en bra brevvän. Lets do some witchcraft hörni!

    Sofi Folkesson
    Gärdslösa gamla bygata 4
    38793 Borgholm

    SOFI 2016-06-28 21:11:07
    Svara
  • UMEÅ
    Hej! Jag heter Julia och är 17 år. Ska snart börja andra året på medieprogrammet. Gillar musik, tv-serier, politik och skrivande. Dricker inte alkohol, är inte riktigt intresserad av fester. Hoppas kunna hitta någon att diskutera djupa saker med, att skratta med och kanske diskutera skrivande med. Hit me up! ([email protected])

    Julia 2016-06-28 20:10:27
    Svara
  • NORRKÖPING
    Hej! Jag är 22 och pluggar Samhälls- och kulturanalys i Norrköping. Gillar katter, sushi, tv-serier och feministisk vänsterpolitik. Känner starkt att jag vill ha fler vänner att dricka vin och prata om livet med, eller så kan vi göra annat trevligt som att laga mat, åka och bada eller ha picknick i någon park. Och prata om livet såklart, pga bästa sättet att spendera tiden på ju! Hör av dig om du vill! [email protected]

    Cicci 2016-06-28 12:00:05
    Svara
  • BERLIN

    Hej! Åker till Berlin den 1/7 och stannar där tills den 1/8! Har hyrt ett litet rum där jag tänkte spendera Juli för i Göteborg, där jag egentligen bor kan en ju inte stanna hela sommaren fick jag för mig . Bestämde mig för att vara ledig hela sommaren vilket oftast är ett mycket bra beslut om en har möjlighet. Nu söker jag alltså desperat efter människor som vill ta en kaffe/ut och springa/yoga/laga mat/hångla/dansa. Om du bara är i Berlin några dagar eller all you life!
    Jag pluggar film & kultur,jobbar på biograf, dricker mycket vin, läser och ska försöka skriva något mästerverk här på balkongen i Mitte. Hör av dig! Kram!

    [email protected]

    Katja 2016-06-27 15:09:01
    Svara
  • LONDON

    Någon som vet var man kan hitta billig mat och snygga killar här? Hör av er!

    ([email protected])

    Amanda 2016-06-27 02:20:30
    Svara
  • LONDON

    Hello,

    I’m Cherish, recently turned 28 which has become less and less scary and more exciting. I live in south London (which I adore) but grew up in Texas.

    Obsessed with music (everything from Beyoncé and Solange to The National and Rilo Kiley), film, television, books, Berlin (and travel in general), good eats and my Tokyobike. Currently re-learning to knit and dreaming of escaping to Paris for a holiday.

    Would be lovely to exchange real letters and postcards with someone or alternatively to find someone in London keen to hit up some exhibitions, food festivals, gigs and the like.

    Drop me a line at [email protected].

    cherish 2016-06-26 11:51:24
    Svara
  • UPPSALA/STOCKHOLM

    Hej! Hoppas det inte är för sent att hitta massa härligt folk! Är en 22-årig (23 i sep) tjej från Kiruna. Flyttat runt lite i Sverige och hunnit med rätt många olika jobb och två olika universitetsutbildningar… beslutsångest, förvirrad, rastlös själ eller bara svårt att slutföra saker? Det vet man aldrig. Jag tror det är en blandning av rastlös själ och en jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-ska-göra period. Bor, pluggar och jobbar i alla fall i Uppsala för tillfället. Har fantastiskt många nära och underbara vänner men vänner kan en ju inte få för många av!

    Gillar sushi, kaffe, vin, hattar, musik, träning, nya kläder, naturupplevelser, bada, spela tennis, DANSA, skratta, måla, skriva osvosvosv. Uppsala eller Stockholm är ställena jag hänger på i sommar. Hör av er vettja så tar vi ett glas vin! Eller en kopp kaffe. Eller vatten om så önskas.

    [email protected]

    Elin Johansson 2016-06-26 10:18:46
    Svara
  • PARIS/HELSINGFORS

    Hej,

    Tror att jag ska flytta till Paris i höst. Där ska jag lära mig det fånigt bedårande språket, promenera bland snirkliga gator och förhoppningsvis kunna känna mig lite tryggare i mig själv. Fyller

    Rakel 2016-06-25 15:24:29
    Svara
    • Svar på Rakels kommentar.

      Sorry, tryckte lite väl tidigt på spara-knappen!

      Men ja,

      Fyller 19 år i september och så som man ju gör i den åldern, är jag alldeles borttappad. Därför tänkte jag att det vore bra att byta landskap för en stund. Är i Helsingfors ända till august tänkte jag, sedan bär det av. Detsljerna kring flytten är lite oklara ännu, men tips kring att flytta utomlands ensam tas mer än gärna emot.

      Som person är jag ambitiös, halvfånig/halvallvarlig och fundersam. Känner mig ganska snäll och är duktig på att se människor. Älskar böcker, 60-tals franska filmer, fåniga kattklipp, kramar och natten. Lyssnar nonstop på musik och har en dålig vana att endast bli kär i personer med bra musiksmak. Skulle gärna vilja ha någon att diskutera litet och stort med, utforska bekant och främmande. Både mejl, face2face och doftande snigelpost fungerar. Idealt vore det ju om vi befann oss på samma ställe, älskar att kunna se personen man delar tankarna med. Skicka iväg några ord och vi hittar på nåt! Konst, kaffe, vin, hummus, dans, ord. Blir överlycklig.

      Mejl: [email protected]

      Rakel 2016-06-25 15:44:23
      Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla! Jag är en 28-åring som gärna vill skapa vänskapsrelationer, inte ytliga relationer. Jag har bott i Stockholm sedan oktober och flyttade hit pga mitt nuvarande heltidsjobb. Tidigare bodde jag i Melbourne, Australien i fem år och innan dess i Halmstad där jag är uppvuxen.
    Jag tycker om att träffa nya människor och engagerar mig ideellt i IM (för ökad integration). Jag tycker om djupa diskussioner och få nya perspektiv på livet, att prata t.ex. om livet, relationer och samhälle. Jag älskar att upptäcka världen, från nya fik och barer i stan till att resa utomlands. Jag bor nära Telefonplan och tycker om promenader i området. Jag ska försöka börja träna också, men det går sådär, haha!
    Vore kul att höra från dig om du är intresserad av att umgås!
    Ha det fint!/ Sanna, [email protected]

    Sanna 2016-06-25 13:27:41
    Svara
  • Hi Everyone!

    I am Nicole, I am 27 and I live in Melbourne right now, but I am from New Zealand. I am looking for someone who might like to exchange emails or letters. I love reading (my favorite book is The Secret History) and writing and I listen to endless podcasts (This American Life, Invisiblia Beautiful/Anonymous) and audio books (just listened to Gaiman read The Ocean at the End of the Lane – dreamy). I live in a cute old apartment with my boyfriend who can fix and make anything out of anything. I feel homesick sometimes and think about trees and mountains a sea away. I would love to find someone to chat about literature and life – [email protected]

    xx

    Nicole 2016-06-24 10:18:58
    Svara
  • BANGKOK

    Heisann hoppsann! Jeg heter Julianne, er født i Norge i 1993 og skal flytte 6 måneder til Bangkok fra 1. august for å jobbe. Jeg elsker å reise, å sitte på kafe, gå på teater, spise middag og drikke vin. Liker også glitter, dans og er veldig glad i valper.
    Om noen vil henge med meg i Bangkok blir jeg kjempeglad! Ta kontakt med meg på [email protected]

    Julianne 2016-06-24 00:02:28
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Elodie, bor i Stockholm och pluggar journalistik. Har redan hittat fina kompisar genom brevväns inlägg och tänkte ta chansen igen! Jag bor nu i Norge under sommaren och jobbar, men jag mejlväxlar gärna i sommar innan vi kan träffas i stan! Jag älskar att resa, fota, rita, bildbehandla, filma och skriva! Det vore kul att hitta nya personer att gå igenom hösten och vinter med! Tycker att det är mysigt med vinter, och speciellt snö och riktigt kalla dagar, men ser inte så fram emot november månaden t.ex. så det vore kul att hitta på grejer då! Älskar också att gå på museum (Fotografiska <3 moderna <3), gå på fik och att läsa! Filmer är bästa grejen i livet tycker jag. Jag är fransk btw och har bott i Sverige i tre år, tänker stanna här i evighet. Hoppas vi hörs! /Elodie [email protected]

    Elodie 2016-06-23 23:40:06
    Svara
  • UPPSALA
    Hallå hej Frida heter jag! Är 20 påväg mot 21 och bor i Uppsala där jag just nu bara jobbar och hänger i parker. Är så jäkla sugen på att träffa nya kompisar då fler och fler av mina drar mot nya ställen. Själv ser jag bara fram emot en sjujävla sommar, med mina första tre lediga veckor på flera somrar, innan jag förmodligen flyttar till Karlstad i höst för att plugga. Inser nu att jag flyr stället jag med, men trots det kan det ju vara kul med nya personer! Jag älskar kaniner, att dansa och cykla hem när solen går upp. Testar de flesta olika drinkarna när jag är ute. Släng gärna iväg ett mejl till [email protected] om du vill höras, ses på en fika eller annat häng!

    Frida 2016-06-23 21:16:34
    Svara
  • LUND

    Hej! Jag VET att det är många som redan skrivit som befinner sig i Lund men eftersom jag är lite av en mes vågar jag inte kontakta någon, utan lägger gärna över ansvaret.
    Jag heter Emilia, är 22, bor med sambo och dvärgschnauzer i en 2,5a. Jobbar som tatuerare med mitt eget företag.
    I sommar ska jag tågluffa ett par veckor men mejlväxlar gärna under tiden! Hemma äter jag choklad och dricker kaffe, slökollar TLC och lyxfällan, skriver lite, ritar lite och jobbar mycket.
    Jag ses gärna över kaffe eller vin, eller en promenad med hunden kanske.
    Skriv om ni vill!

    Emiliawesterstrom at gmail.com

    Emilia 2016-06-23 20:38:03 http://emiliawesterstrom.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM

    Tjena!
    Kanske är jag lite sent ute nu, men jag provar ändå! Vore så jädrans trevligt att träffa lite nya människor att hänga med, speciellt eftersom så himla många av mina vänner flytt staden. Så vem är jag? Jag är en 23-årig dam som bor vid Telefonplan. Pluggar juridik & jobbar lite granna i en klädbutik. Älskar mat – att laga stora middagar (helst vego), att picknicka, att upptäcka nya restauranger & att äta frukost (älskar frukost mest av allt i hela världen). Tycker också hemskt mycket om att: sitta på uteservering & spana på folk, dricka vin, snacka om feminism & relationer, loppisfynda, spela sällskapsspel, promenera, gå på teater, åka skidor & träna. Låter det som att vi kan ha helt okej kul? Hör av dig så kompisdejtar vi!
    Fridens liljor!
    [email protected]

    natalie 2016-06-23 20:32:06
    Svara
  • LINKÖPING/MALMÖ

    Hallo! Fanny, snart tjugo år, för närvarande bosatt utanför Linköping. Jag gillar najsigt spontanhäng så om nån känner detsamma skulle jag bli glader. Jag kan vara lite blyg men oftast är jag det inte. Skrattar högt och är oftast trevlig. Gillar feminism och människor som engagerar sig. Andra saker jag diggar: musik, att blundlyssna på jazz, läsa böcker, köpa växter (som sedan dör alldeles för fort, bläh), konst (ganska dålig koll men gillar grejen), att dricka kaffe, vegomat och att skriva! Nu ströjobbar jag på förskola och till hösten förflyttar jag mig till Malmö där jag ska studera skrivande på en folkhögskola.

    Skriv till mig!

    /[email protected]

    Fanny 2016-06-23 19:06:55
    Svara
  • RESKOMPIS: ITALIEN/SPANIEN/PORTUGAL i JULI? (Annars LUND)

    Hej alla!
    Jag är 27 år gammal och bor i Lund. Är go och glad, mkt rolig osv. Tänkte ta ledigt några veckor i sommar, troligtvis juli. Vad ska man hitta på då? Kanske åka ner mot Medelhavet? Någon som är sugen på att hänga med? Barcelona, Lissabon eller landsbygden i Italien? 🙂 Om inte det så finns jag i Lund, redo för fika, fest ect.
    Skriv till 881218jh @ gmail.com

    Mila 2016-06-23 13:44:33
    Svara
  • VAR SOM HELST
    Hallå!! Jag heter Tilda är 19 år och tog nyligen studenten, det hör väl till att då känna sig aningen vilsen… Men jag är hungrig på livet och försöker ej känna ångest över att inte veta vad man exakt vill göra. Längtar så till att bara kunna upptäcka och se nya saker och verkligen till att träffa nya människor. Har massa fina vänner jag älskar men man kan väl aldrig få för många???

    Är lite av en tänkare och gillar att kunna diskutera livet med människor. Älskar när det händer saker och att få skratta. Aldrig brevväxlat tidigare men vore kul, skulle inte ha något emot att kompisdejta heller, aldrig riktigt gjort det men tänker att det måste vara bland det bästa man kan göra? Särskilt en sådan här tid i livet när man jobbar och försöker ha kul under tiden och liksom väntar på att större saker ska ske.

    Lite svårt att skriva sådant här och liksom försöka ”sälja in sig själv” haha men hör av er till mig och ni känner för det!!! Vore så kul bara. Ålder och sådant spelar ingen roll alls. Mail: [email protected]

    Tilda 2016-06-23 13:16:30
    Svara
  • TOKYO
    Cecilia heter jag, fyller 24 prick idag och pluggar media på universitet i Uppsala. I höst drar jag till Tokyo för en utbytestermin vid Sophia University, har aldrig varit i Tokyo förut eller ens Asien för den delen. Kommer att bo själv i en etta någonstans ganska centralt och allt känns jättepirrigt. Jag är stundvis ganska lugn som person, men ibland får jag så mycket energi och måste typ springa några varv eller så står jag och hoppar eller något. Tycker om att laga mat och dricka vin, träna, sena kvällar fyllda av äventyr, röja på dansgolv och sjunga mig hes. Mina laster i livet är cigaretter och män. Jag känner ingen annan som ska till Tokyo men det vore så fint med en Tokyovän!
    Om jag låter som en rolig person att umgås med så hör gärna av dig till [email protected], lovar att jag är fett trevlig

    Cecilia 2016-06-23 12:57:43
    Svara
  • Location: ANYWHERE

    Jag bor utomlands, närmre bestämt Tyskland, för tillfället och ska snart flytta till en ny stad där jag inte känner speciellt många. Känner att det hade varit kul att brevväxla lite med någon/några trevliga personer, gärna i min ålder!

    Jag är 31 år, gillar att resa, laga mat, träna – ja, och det mesta den här bloggen handlar om egentligen: living the good life! Om du vill utbyta vardagshändelser, recept, film- & boktips mm hör av dig, då blir jag glad! silja.meyer(at)gmail(punkt)com

    Silja 2016-06-23 09:57:18
    Svara
  • whazup, jag heter Kajsa, lever i dov livsångest inför att fylla 25 i sommar. facineras av sjöhästar. ser om amerikanska the office minst en gång i kvartalet. älskar bloopers till redan roliga filmer, helst som innehåller jason segel eller paul rudd, helst kombierat. rest mycket innan. nu fast i ett heltidsjobb. hur intressant låter det inte att kommunicera med mig när jag inte ens gör storbokstav i början av meningar? hörs!

    Kajsa 2016-06-22 23:53:23
    Svara
    • Svar på Kajsas kommentar.

      ”We’re the difference between you helping your Uncle Jack off a horse and you helping uncle jack off a horse. Sincerely, Capital Letters” 😉

      Annika 2016-06-23 22:40:07
      Svara
  • LONDON
    Jag är en 19årig nybliven student som prick den 5:e september flyttar till London för att fortsätta plugga musik där (gick estet musik för de som undrar) på en skola som heter BIMM. Bortsett från min bästa vän som flyttar med mig så kommer jag inte känna en kotte, därför vore det nice att lära känna lite folk här som kanske också ska flytta dit eller redan bor där. Mitt namn är Vendela och jag är en väldigt glad och sprallig person. Tycker om att gå ut och dansa, fika, läsa böcker, kolla serier, musik och äventyr! Vill du bli min nya m8 så släng iväg ett mejl vet jag: [email protected]
    Sincerely,
    Vendela ~

    Vendela 2016-06-22 22:45:02 http://nouw.com/vendelaastrand
    Svara
  • GÖTEBORG/BREVVÄN

    Hej!
    Emil heter jag, är 27 år och har bott i Göteborg i ett par år. Vill ha fler brevvännner och träffar gärna nya människor över en kaffe eller öl. Tycker om loppisar, litteratur, promenader, knubbsälarna i Slottsskogen, Hagabion, fysiska brevvänsbrev, små bibliotek och stora museum. I sommar råkar jag ha väldigt mycket ledig tid, som jag gärna fyller med brevskrivande och häng med bra typer. Om det låter intressant, hör gärna av dig till emiloskarjohansson(snabel-a)gmail.com

    Emil 2016-06-22 21:15:48
    Svara
  • STOCKHOLM (+BARCELONA)

    Vad kul! Jag är en 22-årig tjej som letar efter någon att fika med på en uteservering eller varför inte ta ett glas vin i solen? Även om jag har nära vänner som jag kan prata med om allt, kan jag ibland känna att det skulle vara trevligt med lite nytt perspektiv på saker och ting. På fritiden gillar jag att träna, träffa vänner, kolla på serier och läsa massa böcker.
    I mitten av augusti ska jag och en kompis åka till Barcelona i lite över en vecka och det skulle vara hur kul som helst att även träffa lite folk där!

    Om du vill kompisdejta med mig är det bara att skriva!
    [email protected]

    My 2016-06-22 20:30:19
    Svara
  • KUNGSBACKA/HALLAND/GÖTEBORG
    Hej! Vera heter jag, 27 år, bor i kungsbacka med sambo, vovvis och 4 månaders bebis. Vi är relativt nyinflyttade i kungsbacka och har inte hunnit finna härligt häng här i staden, men är övertygad över att det måste finnas, även i närliggande städer. Jag är en levnadsglad prick som hade massa många bollar i luften, men det senaste har det varit mest mys med familjen, vilket är himla fint såklart, men saknar härliga människor att skratta/picknicka/äventyra med. Alla glada öppna filurer får gärna höra av sig, både småttingföräldrar och singlar. Intressen är yoga, skriva, litteratur, matlagning, psykologi, personlig utveckling, musik, film. Älskar djur. Är vegetarian. Brinner för mänskliga rättigheter. Feminism är självklart. Bebisar är för tillfället rätt kul också 😉 Söker nya häng, brevvänner och om jag har tur nya kompisar.
    Hör gärna av dig om du känner att vi har något gemensamt!
    [email protected]

    Vera 2016-06-22 20:29:50
    Svara
  • VÄSTERÅS

    hej. jag heter evelina är tjugotvå år gammal och jobbar i sommar i en fabrik men tog också nyss min kandidatexamen i litteraturvetenskap. i slutet av juli flyttar jag och min kille till en lägenhet i västerås så jag vill ha kompisar där såklart. jag gillar att läsa böcker jättemycket och att skriva. skulle mer än allt i livet va med i en bokcirkel. men jag gillar också mycket att dricka öl i solen eller kaffe på café och att handla krukväxter. så skulle du vilja göra något av det med mig får du gärna skriva så kan vi väl ses senare i sommar och kanske mejla lite först och titta på varandras internetsidor för att se om vi gillar varandra? ps. heter kattteve på insta.

    [email protected]

    evelina 2016-06-22 20:18:17
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hejhej! 🙂 Helena heter jag och är 22 år gammal. Skulle vara superkul att lära känna lite nya människor och hitta på roliga saker under sommaren (men såklart även när sommaren är slut) Vem är jag då? Älskar böcker och serier och det är även det jag fyller större delen av min fritid med. Är definitivt en person som föredrar en lugn kväll med serier framför en utekväll. Annars gillar jag även att träna, baka/laga mat och riktig god glass. Är även löjligt intresserad av språk och har precis studerat en termin engelska, vilket nog är den roligaste terminen jag någonsin haft.
    Hör gärna av dig så kan vi lära känna varandra bättre 🙂

    [email protected]

    Helena 2016-06-22 19:45:51
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Mitt namn är Vaida och jag också söker nånting här, tror jag iaf. Jag har skrivit en gång tidigare men det kanske var fel tid i mitt liv så någon riktig relation blev det inte då. Jag var inte så aktiv, helt enkelt. Men denna gång kanske?

    Jag är 28 år och bor i Stockholm med min kille och hund. Har jobb men också drömmar så vill så gärna börja plugga till psykolog. Gärna snart. Men måste vänta ut diverse grejer. Vilket gör att jag är ibland understimulerad.

    Är också introvert, så trivs ganska bra själv, men skulle så gärna vilja ha en bra kompis. Eller flera. Jag är snäll och väldigt lojal, som vän men det tar så jäkla tid för mig att komma någon nära. Uff.

    I sommar är jag också ganska pank men fikapeng eller pengar till cava finns det alltid. Typ.

    Ser att det gör ganska segt att sälja in mig, haha. Så bra annons. Hur som, jag känner mig redo för att anstränga mig lite mer denna gång och kanske hitta nya kompisar. Det jag älskar mest är att prata relationer och hur folk mår. Hur man mår på riktigt, alltså. Kan lyssna på andras historier/problem i evigheter. Tycker att det är så intressant att höra hur andra lever, vilka beslut de tar och vad som är viktigt för dem.

    Om det låter ok för någon så hittar ni mig på pocketmous [at] gmail.com
    På köpet får man umgås med min hund, om man vill.

    Kram!
    Vaida

    pocketmous (at) gmail.com utan e på slutet.

    Vaida 2016-06-22 19:32:51
    Svara
  • Hej hej allihopa! Jag bläddrar alltid igenom alla kommentarer på dessa inlägg och har märkt att de flesta är mellan 20-30. Själv är jag snart 16 år och tänker att kanske någon annan lite yngre ser just min kommentar. Jag söker efter vem sim helst egentligen, om du vill skicka brev, e-post eller bara hitta på något kul nån gång. Såklart kan du vara mycket äldre än mig, eller yngre, det spelar ingen roll!
    Jag bor i en liten stad några timmar från Stockholm men är villig att resa en bit om DU nån gång vill kompisdejta.
    Tycker det är så jäkla svårt att beskriva mug själv så jag tänker att jag kunde räkna upp lite saker jag gillar! Som t.ex. Håkan, kläder, internet, böcker (främst kärleksromaner!), storstäder, ösregn, att röra på mig, laga mat, Veganism (brinner verkligen för det och skulle kunna diskutera det i oändlighet!) och filmer!
    Om du ens blir lite intresserad så hör av dig vetja! Berätta lite om dig själv så kanske vi plötsligt har hittat en ny vän!
    @[email protected]

    Matilda 2016-06-22 19:32:50
    Svara
  • LONDON!

    Hej! Jag heter Patricia och är en 25 årig konstvetenskaps tjej i Södra London. Kom för att plugga men har nu bestämt mig för att stanna permanent och eftersom en massa av mina friends har flyttat hem så söker jag därav nytt influx av kompisar i mitt liv. Vill ha sällskap på museum och bio och klubb och park-häng och allt där emellan. Vill du dricka prosecco med mig och klaga på kulturetablissemanget? Skicka iväg ett mejl till [email protected]!

    Patricia 2016-06-22 18:59:25
    Svara
  • HALMSTAD/HALLAND/VAR SOM
    Hej!
    Angelica heter jag, är 27 år gammal och skulle gärna träffa lite nytt folk. Bor i Halmstad, men lär gärna känna folk på andra ställen med 🙂
    Svårt att beskriva sig själv, men jag ska försöka iaf. När jag inte jobbar gillar jag att fika antingen hemma eller på stan, titta på serier, spela spel (både sällskaps och tv), åker gärna och badar när det är varmt, tycker även om djur väldigt mycket! Andra saker jag tycker om är att ge mig ut på små utflykter och ”hemmaturistande”.
    Som sagt, svårt att skriva om sig själv, men verkar jag som en okej person så skicka gärna iväg ett mail till mig 🙂

    [email protected]

    Angelica 2016-06-22 18:31:28
    Svara
  • BORÅS/STOCKHOLM/VÄRLDEN

    Hej! Om man går efter mitt namn borde jag enligt statistiken borde jag vara en äldre kvinna på 70-80 år, vilket är i princip så gammal jag ibland känner mig. Andra tillfällen känner jag mig som någon inte ens är 12 år fyllda, men det är väldigt sällan jag känner mig som 26 år – vilket är min faktiska ålder. Det var alldeles för länge sedan jag tog studenten och om bara 1,5 år är jag färdig veterinär (HJÄLP!). Tiden flyger iväg, men jag försöker att njuta så gott jag kan innan jag blir vuxen (någon som vet när man blir det och hur man kan undvika det?).
    SÅ VEM ÄR JAG? Jag är en livsnjutande veterinärstudent som delar namn med exempelvis Harriet the Spy (cool – önskar att jag var som hon!) och Hemska Harriet (från en hästserietidning – vill helst inte vara som hon). Tills vardags blir det självklart en del studier, både i Uppsala och hemma i Stockholm, varifrån jag pendlar. Jag har inga egna sällskapsdjur, men rider på fritiden och hänger med andras djur. Vänner träffar jag gärna också och föredrar roliga hemmakvällar med spel och god mat, men kan även uppskatta en lyckad utekväll. Andra intressen är att skriva (drömmer om att få ge ut en bok), läsa, pyssla, spela piano och åka longboard.
    VAD SÖKER JAG? I sommar kommer jag att arbeta på en veterinärklinik i Borås och skulle därför tycka att det vore väldigt trevligt att lära känna någon där jag kan umgås med. Det vore även roligt att få fler vänner hemma i Stockholm eller varför inte mejlvänner från var som helst? Gärna någon som också tycker om att skriva berättelser, så kan vi hjälpa och peppa varandra. Men jag är rätt bra på att skriva om annat också, så låter jag intressant – släng iväg ett mejl till mig!

    Harriet 2016-06-22 16:48:46
    Svara
  • MALMÖ

    Linnea heter jag, 25 år gammal och spenderar dagarna med att klappa på katter, prata, försöker agera konditoritor, läsa, dricka öl och sedan följa allt för många tv-serier, när jag jobbar så gör jag det som sjuksköterska. Nu är det sommar och jag känner att jag skulle vilja fylla ut dagarna med lite mer öl drickande på möllan, sippande av vin på lilla torg, picknicka i nån park, gå ut och dansa, åka till Köpenhamn, yes lite mer äventyr i vardagen bara eller nån som också tycker om att prata.

    l.tornvall @hotmail.com

    Linnea 2016-06-22 15:38:17
    Svara
  • HELSINGFORS,HELSINKI / SKÖVDE /ÖRNSKÖLDSVIK, Ö-VIK /BREVVÄN?

    Här kommer nu en massa sökningar på en gång! 😀
    Ida heter jag, tycker om att dansa, hänga på cirkusjams, skriva, skapa, träffa folk, hänga i parker, vara ute i skogen eller vid havet, prata å dricka te med fina typer.

    För tillfället har jag tjänstledigt till augusti då jag återigen kommer jobba på härligaste eftiset (fritids) och hänga i Helsingfors. Vill så gärna träffa fint folk å hänga med där! Btw, söker man jobb i Hesa så söker vi en eftisledare till 🙂

    Har pojkvän i Skövde å kommer troligtvis flytta dit i januari, vore fint att för framtiden lära känna några fina mänskor som bor där också!

    Är även uppväxt i Ö-vik å kommer hänga där i slutet av juli för å plocka bär å hänga i skogen, hör av er om ni vill ses 🙂

    Om nån ska till Urkult får en gärna å säga hej!

    Om en vill skriva brev till mig äre bara att höra av dig så kan vi byta adresser! 🙂

    Kontakt: aidu.blogg (at) live.se

    Ida 2016-06-22 13:15:00 http://idreaido.blogg.se
    Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Hej jag hete emelie ochbor liter utan för skövde.söker tjejvänner.svårt att få tagi det.
      Jag gillar detmesta hundar,djur,se på film,fika,bio,se på film hittar gärna nya untressen ned.
      mv emelie

      emelie pettersson 2017-01-12 12:12:00
      Svara
  • STOCKHOLM / NEW YORK
    Hej! Jag är 26 och kommer från Helsingfors, men i sommar ska jag bo och jobba med radionyheter i Stockholm. Till hösten flyttar jag till New York – jag söker alltså nya vänner på båda orterna.
    Jag är journalist med bakgrund i teater, tycker om tv-serier, serietidningar, att läsa och att sitta och prata om LIFVET över en öl.
    hanna . nordenswan (a) gmail . com

    Hanna 2016-06-22 12:46:53
    Svara
  • LULEÅ

    Hej alla! Jag heter Sophie, är 25 (fyller 26 i år, amagad) och har precis flyttat upp till Luleå efter översättarplugg i Uppsala. Denna nordliga destination är inte helt random, utan jag kommer från början från Boden. Jag känner inte många folks i min egen ålder här och skulle tycka det vore superkul att få träffa lite nya peeps (gillar uppenbarligen att slänga mig med engelska uttryck). Gärna sådana som bor i närheten för irl-häng, men brevvänner med skönlitterära skrivarambitioner vore också kul. Kanske någon som skulle vilja ge och få kommentarer på texter? Annars gillar jag mat (är vegan sedan 7-ish månader tillbaka), att se film, läsa böcker, träna (just nu är det mycket yoga <3) och diskutera viktiga saker såsom feminism och meningen med life. Jag gillar även att diskutera oviktiga saker (om det nu existerar något sådant) 🙂 Plus om du gillar att analysera och filosofera mycket som jag, men allt som oftast kommer fram till att skratt är himla viktigt ändå.

    Hoppas vi hörs!

    Min mejl: [email protected]

    Sophie 2016-06-22 12:46:18
    Svara
  • Hej alla! Hanna heter jag, är tjugo år och bor just nu i Uppsala där jag läst tre terminer genusvetenskap och just nu skjuter upp skrivandet av min uppsats. Men till hösten flyttar jag till Kungsbacka utanför Göteborg för att läsa textil på folkhögskola ett år! Jag känner max tre personer i göteborgsområdet, så söker därför nu nya fina kompisar att kunna hänga med i höst! Jag gillar att dricka öl, fika, gå i secondhand affärer, köpa krukväxter, prata feminism/ prata om livet, läsa böcker, brodera samt är lagom förvirrad, lätt rastlös och aningen norrbottenpatriotisk ( kommer från Luleå).
    Så släng gärna iväg ett mail till mig på [email protected]

    kram Hanna

    Hanna 2016-06-22 11:15:34
    Svara
  • STOCKHOLM

    23årig dalkulla som ibland glömmer att hon int e 18 längre. Bott å jobbat tillåfrån i sthlm senaste åren, haft långt förhållande fram tills typ nyss. Väldigt redo för att lära känna nya människor, om de så bara är för vardagligt prat över internätet ellr trevligt häng därute på riktigt! Kan bli lite vad-gör-jag-med-mitt-liv-funderingar, men även; livet-är-värt-att-fira-pepp. De mesta funkar; fika maat långa prommisar evighetslånga seriemarathon vin å dans om natten icke att förglömma! Hör av dej om de låter rimligt 🙂 kram
    [email protected]

    Ebba 2016-06-22 10:30:45
    Svara
  • Halloj alla fina människor! Mitt namn är Sanna, är 19 år och bor i Stockholm. Till hösten ska jag plugga till gymnasielärare och har hur mycket is i magen som helst. Kommer lilla jag klara av att undervisa?? WHAT!
    Men innan hösten kommer har vi sommaren och jag och min kära kompis ska på tågluff! Är det någon av er som möjligtvis ska tågluffa i Östeuropa (Berlin, Prag, Wien, Budapest osv) eller kommer befinna er i någon av dessa städer i augusti får ni JÄTTEGÄRNA skicka iväg ett mail, för vi vill träffa massa nytt folk och ha the time of our lives. Om inte annat så får ni langa en massa tips om vad man inte får missa i alla städer osv. Puss och kram, Sanna ( [email protected] )

    Sanna 2016-06-22 09:18:56
    Svara
  • LINKÖPING

    Hej på er!
    Erika heter jag. Är 22 år och bor i Linköping tillsammans med min sambo. Jag är student och gillar att plugga, dricka vin och ordna middagar till vänner. Hade varit jättekul att ha någon att skriva lite med/fika lite med eller så. Bara att höra av dig. <3

    [email protected]

    Erika 2016-06-22 08:30:51
    Svara
  • 25 årig student i Umeå. Trodde aldrig jag skulle skriva något sånt här, men äh, yolo!
    Tänker att det säkert finns massa bra folk där ute som man aldrig får chansen att träffa annars, så jag ba kör. Hur ska man annars träffa nya vänner i vuxen ålder ens??
    Kanske kan vi mejla/snapa. Kanske kan vi dricka vin, ha picknick, styra spelkväll, gå på pubrunda, grilla korv i skogen eller hitta på något annat kul. Jag är pepp på det mesta! Tycker för övrigt att detta är superläskigt och vet inte vad jag ska skriva för att låta intressant. Men skriv vettja – det blir kul! 🙂 [email protected]

    Linnea 2016-06-22 08:06:05
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!!! Jag heter Amanda, är 21 år (född 94) och har flyttat hit till Stockholm från Luleå i vintras. Trivs jättebra men jag söker fler vänner i denna stad!!! Vill hänga, dricka öl, gå på loppis, dricka vin/kaffe/smoothies haha, gå på spelningar (gillar mkt svensk pop/indie) och eller ba prata om life. Gärna med flera personer. Det vore fint. Har lärt känna några här som jag är så glad över men saknar att ha en riktig vänskapskrets och ba hänga flera!!! Vore även fint med en brevvän.

    Lite om mig: jag har precis pluggat klart medie och kommunikationsvetenskap A och börjar läsa IT, medier och design i höst. Älskar att skriva (vill bli författare), fota, rita/klippa och klistra/brodera/va kreativ på massa sätt, musik och böcker. E vegetarian, feminist, rastlös, ngt förvirrad, snäll, rolig ibland och har personlighetstypen INFP om en tror på sånt!!

    [email protected]

    Amanda 2016-06-22 01:54:03
    Svara
  • STOCKHOLM/UPPSALA
    Hej jag är 20 år, ska börja på KTH (tror jag åtminstone), nyhemkommen från syd-/nordamerikaresa, dödskär i livets person. Problemet är väl att jag mest hänger med honom och hans kompisar och när jag inte gör det känner jag mig tom och ensam. Han bor i Uppsala och jag i Stockholm så åker fram och tillbaka varannan dag ungefär. Vill cykla och bada och dricka vin och kaffe och promenera och prata osv
    Skriv till mig på ebba.regnstrom @ gmail.com

    Ebba 2016-06-22 00:05:45
    Svara
    • Svar på Ebbas kommentar.

      STOCKHOLM/RESKOMPIS
      Hej! Emily heter jag och är en tjej på 19 år. Jag tog studenten för lite över ett år sen nu och har varit ute på vift i världen lite sen dess, men är fortfarande långt ifrån att stilla mitt äventyrsbehov. Jobbar lite nu över sommaren och in på hösten, men har seriösa funderingar på att åka ut i världen igen i höst/vinter. Destinationen är okänd än så länge, men kan tänka mig allt ifrån Norge eller London till Nya Zeeland och Asien. Så om du också har funderingar på att resa då, släng iväg ett mail vettja så kanske vi kan bli resekumpaner!
      Annars då? Det bästa jag vet är att stå i ett publikhav och dansa till en grym konsert. Musik dunkandes i kroppen + dans = en bra kombo med andra ord. Andra saker jag gillar: kaffe, vin, parkhäng, picknick, nattbad, nätshopping, bra böcker, festa, kolla serier, djupa samtal, samtal om ingenting och allt, spana killar, resa, träna, and the list goes on…
      Om någon befinner sig i Stockholmsområdet också och är lika uttråkad/i behov av någon eller några att hänga med som jag är jag mer än villig att styra ihop något form av häng. Vi kanske är flera stycken som vill dricka vin och gå ut och dansa tillsammans, ligga och diskutera livet i en park eller ta en cykeltur någonstans i natten?
      Hör av er!

      Mail: [email protected]

      Emily 2016-06-30 11:48:11
      Svara
  • Brevvänner sökes!
    Hej alla därute! Jag skulle tycka att det var jättekul att hitta några fler brevvänner att skriva med på gammalt hederligt sätt med penna & papper! Känns så mycket roligare och personligare än mail 🙂
    Lite om mig då: jag är 23 år, bor på en gård med massa djur, jobbar med kor, är vegetarian och älskar att läsa böcker.
    Skulle vara jätteroligt om just du hörde av dig så att vi kan lära känna varandra! 🙂
    Kramar Louise
    [email protected] (Hahah mailen skaffade jag för nåt decennium sedan och uppkallade den efter min häst..)

    Louise 2016-06-21 23:50:11
    Svara
  • MALMÖ/KÖPENHAMN
    Vad lägligt det här kom!
    Jag och mitt ex har nyligen gjort slut, och nu när jag börjat finna mig själv i det så har jag insett vilken djävulsk liten umgängeskrets jag har härnere i Malmö.
    Jag gillar att brodera, laga vegetarisk mat ihop med folk och åka till Köpenhamn och dansa bort nätterna. Skrota på loppisar och second hand-affärer, åka ut till skogen (som knappat existerar här, hjälp) och sminkförfesta.
    Jag är 25 år, och är ganska mycket i ett mittemellan-stadie där jag jobbar som personlig assistent och väntar på att börja utbilda mig till växtbiolog i Köpenhamn nästa höst. Jag brinner för systerskapet och feminism. Och mina växter såklart. Just nu drömmer jag mest om en balkong så jag kan odla lite tomater och basilika i alla fall. Och koriander! Och att hitta någon att göra ovanstående nämnda grejer med! Visst låter det grymt? Mejla mig vettja! [email protected]

    Emmy 2016-06-21 23:28:54
    Svara
  • UPPSALA/STOCKHOLM/DÄROMKRING
    hallå alla där ute! jag heter josefine, är 20 år, älskar havet, skriva, fika längelänge och cykla. jag söker en brevis/hängis och kanskekanske reskompis någonstans i världen i höst/vinter/vår! är du kul å kramgo så skicka ett mejl vettja: [email protected] . KRAM PÅ ER <33

    josefine 2016-06-21 22:40:04
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag heter Ellen, fyller femton nu i juli och är sugen på att hitta någon att maila lite med!
    Jag gillar dans, att måla/vara ”kreativ”, skriva, lyssna musik och podcasts som Broderskeppet, Alex & Sigge, Flora & Frida och såklart Sandras + Gustavs. Jag gillar också att läsa och hänga med kompisar. Tyvärr går mycket av min vardag (och fritid) åt till läxor.
    Jag tycker om att prata om livet, systerskapet och feminismen, och vill lära mig mycket mer om de ämnena.
    PUSS!

    Ellen 2016-06-21 22:17:11
    Svara
  • NORRKÖPING
    Hej! Michaela heter jag, 25 år gammal bosatt i Norrköping. Jag älskar att äta god mat, dricka vin och diskutera allt mellan himmel och jord. Arbetar med barn men börjar studera i höst.
    Ogillar blodpudding men har en passion för handväskor.
    Vill du veta mer och eventuellt ses över en fika eller ett glas vin hör av dig till [email protected] 🙂

    Michaela 2016-06-21 22:10:29
    Svara
  • MALMÖ
    Jag heter Hannah, är 27 (men ibland är jag 20, ibland 80) och bor i Malmö med sambo och katt. Jag har flera gånger tänkt att skriva när dessa inlägg kommit upp, men jag är väldigt ospännande och har väl tänkt att ”äh, vem vill prata med mig”, men jag testar. Jag vill mailväxla med någon, prata om vardagliga och icke-vardagliga saker, och så småningom hitta på saker i stan kanske. Är inte speciellt spännande, men jobbar med godis och det är ju kul. Vill lära mig persiska, tittar mycket på serier, läser gärna (men gör det sällan) och tycker om att bara sitta och dricka vin och lyssna på musik (lyssnar mycket på rock in olika former och Lana del Rey). Gillar sociala och extroverta människor, trots att jag själv är motsatsen. Så är det och min mail är [email protected].

    Hannah 2016-06-21 21:58:03
    Svara
  • Hej! Jag heter Emilia, är 26 år, och hoppas att jag inte är för sent ute, dvs att folk fortfarande läser kommentarerna! Jag är en snäll, blyg, äventyrslysten person som sen jag slutade plugga har insett hur svårt det är att träffa nya vänner i en helt ny stad (speciellt när det kommer till att skaffa sig vänner utanför jobbet). Jag är intresserad av att läsa, gå ut på fredagar, gå på konserter, äta pasta, hänga i parker, och är också ganska spelintresserad!

    Vore himla kul/trevligt/läskigt att träffa lite helt nya personer. Hör av dig om du är sugen på lite pubhäng, fikahäng, parkhäng, bokhäng, spelhäng, eller vad som helst! Skriv till: emilia.jooh (snabelA) gmail.com

    STOCKHOLM/UPPSALA 2016-06-21 21:37:40
    Svara
  • UMEÅ
    25 år, student och boende i Umeå. Trodde aldrig jag skulle skriva något sånt här, men äh, yolo! Tänker att det säkert finns massa härliga personer där ute som man aldrig får chansen att träffa annars, så jag ba kör. Hur träffar man annars nya vänner i vuxen ålder liksom?? Kanske är det någon som vill mejla/snapa. Kanske kan vi dricka vin, ha picknick, styra spelkväll, gå på pubrunda, grilla korv i skogen eller hitta på något annat kul. Jag är pepp på det mesta! För övrigt tycker jag att detta är superläskigt och jag har ingen aning vad jag ska skriva för att jag ska låta intressant. Men hör av dig vettja – det kan bli kul! 🙂 [email protected]

    linnea 2016-06-21 21:33:30
    Svara
  • Hej vänner!
    Jag är en nyinflyttad 26 åring som inte känner en endaste kotte i Malmö.

    Känns som jag jobbar mest hela tiden, men när jag inte gör det tycker jag om att se på psykologiska thrillers, spela spel, plöja en bok, parkhänga, roadtrips, uteserveringar och sena middagar med vin och massa tjöt. Är beroende av snus och Pepsi Max och drömmer mer om att skaffa hund än barn.

    Skulle vara så himla fint med ett gött, spontant och okomplicerat gäng att göra allt det där med. Eller bara maila går också bra! Vi behöver inte ha samma intressen eller vara lika alls. Bara du är snäll är jag helt säker på att jag kommer tycka om dig! Kramar

    [email protected]

    MALMÖ (OCH DÄROMKRING) 2016-06-21 21:32:30
    Svara
  • LUND/SISTA MINUTEN?
    Hej, jag har fått ledigt 25/7-15/8 och vill verkligen åka på en resa men har svårt att hitta sällskap så testar här. Jag är 20 år gammal, jobbar på förskolor i Lund där bor och kommer ifrån. Har också pluggat bild och byggnadshistora på universitet på kvällarna, annars gillar jag att dansa på klubbar/dricka öl, träna, läsa äventyrsromaner, hästar, tecka och träffa vänner. Är ganska resvan men vill till något land jag inte varit i innan så om du också är ledig någon av dessa veckorna och vill ta en sista minuten någonstans, skriv till [email protected]. Du får också gärna skriva om du vill hänga något i Lund i sommar!

    Sonia 2016-06-21 21:30:05 http://sonisorbet.blogspot.com
    Svara
  • Köpenhamn!

    Hejsan! Jag heter Emilia och är 25 år gammal. Kommer från Finland men har bott på lite olika ställen de senaste åren, ex . Berlin och Östersund nu senast av alla ställen. Jag blev i maj klar med min magister i kulturgeografi och nu nyinflyttad till Köpenhamn! Här ska jag gör en 6 månaders praktik, så söker människor att hänga med här helt enkelt. Jag är en ganska chillaxig person, gillar att sitta i park och hänga, spela spel, bara sitta på barer, gå på museum, laga mat, prata om livet och sånt man nu gör. Skriv till mig på [email protected] om du vill hänga med mig i Köpenhamn! 🙂

    Emilia 2016-06-21 21:29:59
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag är 18 snart 19 år och nyss hemflyttat hem till Stockholm efter två år i usa. Skulle hemsk gärna hitta några nya vänner att göra rolig och fina saker med (fika, prata, bada, äta glass..) Älskar iskaffe, dokumentärer och allt som är bubbligt och gulligt.

    Hör gärna av dig till [email protected] !

    Nora 2016-06-21 21:11:15
    Svara
  • NICE/FRANSKA RIVIERAN

    Hej! Nu på fedag, alltså midsommarafton, flyger jag ner till Nice där jag kommer att spendera 3 veckor i en lägenhet jag har hyrt. Jag åker ner själv så om någon är där eller i krokarna samtidigt som jag vore det så himla mysigt att träffas upp för en kaffe, middag, några glas vin eller en picknick på stranden! Kan också mycket väl tänka mig en heldag med sol och bad, shopping eller att åka till någon av alla de mysiga ställen som ligger längs kusten i närheten. Hör gärna av er till [email protected] så hoppas jag att jag får träffa någon av er där!

    Olivia 2016-06-21 20:56:12
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Klara, är född 98 och blir inte 18 förrän efter sommaren. Trots fantastiska kompisar kan jag inte låta bli att känna mig utanför som måste sitta hemma när de andra går ut. Så tänker att det inte är mer än rätt att utöka sin krets lite:) Gillar film, musik, böcker (läser mycket klassiker och feministiska böcker av olika slag), teater, gå på konsert och museum, laga mat och 1000 andra grejer såklart. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för att undvika att låta som en tvättäkta kontaktannons, haha, men vill helt enkelt ha någon att hänga med. Fika, promenera, hänga i parker, prata, gå på bio – VAD SOM HELST! Skriv till mig -> [email protected]

    Klara 2016-06-21 20:05:17
    Svara
  • STOCKHOLM.
    Heter Karolina och är 27 år och jobbar just nu som dagisfröken. Har nära kompisar men känner att kompisar kan man ju aldrig ha för många av. Hänga med nya sköna människor är alltid uppfriskande! Har ett nytt motto/ citat som jag försöker leva efter: ” To live is the rarest thing in the world. Most people just exist”. Så försöker bli bättre på att vara spontan och bara leva i nuet. Gillar att snacka skit över öl , gå ut och dansa natten lång eller bara ta en promenad. Men eftersom jag är singel och alla snygga killar helt plötsligt poppar fram på sommaren är dem första två att föredra. Haha!
    Karolina/
    [email protected]

    Karolina 2016-06-21 20:01:35
    Svara
  • hehe hej ni två *

    Josefin 2016-06-21 19:48:10
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!
    Jag heter Katja och kommer till hösten flytta till vår stolta huvudstad Stockholm(!) och vill därför mer än gärna lära känna lite nya härliga människor i denna för mig nya och härliga stad! Jag bor för tillfället i Göteborg där jag först pluggat på folkis i tvår år(bästa jag gjort) och sedan jobbat i två år. På folkisen pluggade jag Musikdramatik(musik, dans och teater) och har sedan dess sökt till scenskolorna i hopp om att komma in. Jag har även varit väldigt förvirrad och vilsen över vad jag EGENTLIGEN vill med mitt liv och har nu insett att teatern inte var min dröm(en helt klart invecklad historia) utan(självklart) politiken! Jag har därför nu sökt in till Europaprogrammet i Stockholm, och känner mig såååååååå taggad på detta!!! I övrigt så är jag en sån person som pratar alldeles för mycket(jobbar på att ge andra prat-tid, lovar!), är born and raised vänsterpartist, älskar god mat, gott kaffe samt att resa! Jag hoppas på några(eller många!!) goa brev-vänner nu i sommar, som sedan kan blomma ut till fantastiska bästisar och goagoa gäng! puss på er!

    Juste! jag blir 24 den 11:e december om någon undrade!

    Katja Ohlson Westin 2016-06-21 18:48:18
    Svara
  • KALMAR

    Hej! Jag är 20 år och är ensam kvar i Kalmar efter att mina vänner flyttat härifrån. Därför hade det varit trevligt att ha någon att snacka med över en fika, ta en promenad med eller kanske gå ut och dansa med någon gång ibland. Jag gillar filmer, böcker, djur, utflykter och drinkar. Skriv lite om dig själv i ett mail till [email protected]

    Felicia 2016-06-21 18:34:14
    Svara
  • hej alla fina!
    jag heter lisa, och är en nittonåring från en liten småländsk stad utanför jönköping. jag har nyss tagit studenten och lider väl som de flesta nybakade studenter av en lätt framtidsångest. är kär i världens finaste tjej som jag får pussa på ibland och jag älskar mumin, håkan och harry p. vi kanske kan skriva om sånt som känns eller om tv-serier eller om fina personer som får det att pirra i magen. eller om något helt annat. skicka ett mejl till lisafranzen(a)outlook.com
    puss!

    lisa 2016-06-21 18:16:05
    Svara
  • STOCKHOLM
    27årig tjej (89a) som anser att livet är nu o till för att njutas av :)) Älskar mat o vin, resa (gärna Italien), göra egna juicer, stiga upp tidigt på morgonpromenader, ljusa utekvällar, frukost, skärgården, hänga spontant men även planera galna roliga grejor, snacka skit med tjejkompisarna o ha det allmänt gött! Alltid öppen för nya människor vilket kan va det roligaste som finns, so shoot! 🙂
    [email protected]

    Tove 2016-06-21 18:11:09
    Svara
  • MALMÖ!
    Hej! Jag bor i Malmö och hänger gärna med nya människor!
    23 år, jobbar och sliter för tillfället. Men in my freetime tycker jag om öl, litteratur, chips, film, cykla, parker, havet, dans osv.
    Och hänga med folk! Snacka, flanera, chilla, ba va, göra planer, balkonghänga.

    Det slår mig ofta hur många människor som man missar och inte får lära känna, människor som skulle passa perfekt ihop med en! Så nu gör vi något åt det! Mejla om du vill hänga! Så gör vi det. Det blir skoj som tusan!

    /Lisa

    [email protected]

    Lisa 2016-06-21 17:37:44
    Svara
  • LUND

    Hej!
    Jag är en snäll men tillbakadragen 26-årig tjej som inte är supersocial men däremot rastlös & därför tycker om att hitta på allt möjligt!! Egentligen gillar jag som sagt det det mesta men saker som är extra bra är skogspromenader, sitta på uteservering, läsa, spela spel, åka på utflykt (museum, städer, naturreservat, länder o.s.v), gå på bio, måla m.m.
    Jag tycker det hade varit jätteroligt att träffa någon i närheten nu i vuxen ålder att bli vän med (är konstigt nog inte lika enkelt som när man var 20 år yngre.. gud.. där gjorde ålderskrisen sig påmind också) men det hade också varit trevligt att hitta någon att skriva med. Hör gärna av dig!
    Mejl: [email protected]

    Nathalie 2016-06-21 17:21:07
    Svara
  • STOCKHOLM

    Tjena!
    Jag är 22 år och är väldigt nära ett break down. Jag är nyligen hemkommen från backpacking asien under fyra månader där jag försökte rymma från mina bekymmer och problem i Stockholm (obs, det funkar inte rymma, allt blir bara värre). Slutade med ett storbråk med min bästis och att vi tog skilda vägar där och nu så hanterar hon situationen med ”silent treatment” och det är patetiskt och jag vet inte vad.
    Vad försökte rymma ifrån då? Jo, ett break up (3 år och 3 månaders förhållande) från tidigt förra våren, avhopp från KTH (känner med värdelös), sorgen att lämna bort vår hundvalp pga förändrade familjeförhållande, sorgen att behöva avliva min andra hund efter 15 år, att säga hejdå till världens bästa styvpappa och Norge och hantera en psykotisk/sjuk/dement mamma (som även hon blev dumpad av min styvpappa).
    Nu: fortfarande brun men otroligt nära en kollaps och att jag lägger in mig själv på Sankt Göran. Jag behöver personer som vill älta problem och hantera dem varsamt, dansa hejvilt på trädgården och känna lyckorus, hitta på äventyr, tvinga ut en för träning och göra åtminstone tre saker som är läskiga varje vecka. Jag behöver någon som man kan prata huvudet av (tillsammans med också) eller också bara sitta tyst med – kravlöst, nära och långsiktigt.
    Ni når mig på [email protected]!
    Vi hörs, förhoppningsvis!

    Julia 2016-06-21 17:16:07
    Svara
  • LUND
    Hej! Jag är en tjej på snart 20 år som studerar i Lund, men för tillfället så är jag hemma hos mina föräldrar på västkusten för att ha sommarlov (läs: jobba röven av mig så jag tjänar lite pengar). Men jag hade tyckt att det var kul att skriva med någon eller träffa någon annan i Lund/Malmö som man kan hitta på saker med. Gillar att läsa, se på serier, ta promenader eller hitta på andra äventyr. Har varit en hästtjej länge men har tagit en paus från det just nu. Så om ni vill skriva med mig eller skaffa en ny kompis så kan ni mejla [email protected]!

    Jenny 2016-06-21 15:11:45
    Svara
  • Hej! Jag är en 18-årig tjej från Uppsala, numera nyligen bosatt i Stockholm för jobb. Känner ingen här så vore jättetrevligt att kompisdejta lite på caféer och uteserveringar osv. Är vegetarian (åt dock lax häromdagen pga sjukt jävla sugen), gillar Kardashians, ex on the beach och Frank Ocean! På Instagram heter jag millanenonen och skulle bli så glad om någon ville skriva en rad eller två till [email protected]!

    STOCKHOLM/UPPSALA 2016-06-21 14:59:00
    Svara
  • Hej!
    Mitt namn är Linda, i sommar fyller jag 26 (wtf?!)
    Efter ett år på skrivarlinje på folkhögskola utanför Uppsala är jag tillbaka i Skåne och ska nu studera på högskola (hoppas jag, vet ju inte ännu).
    Jag har rätt nyligen skrivit på ett kontrakt för en lägenhet i Malmö och flyttar dit om ett par månader och det hade varit kul, skönt, underbart och allt möjligt, att hitta lite nya människor i närheten. Människor som man kan fika med, ha picknick med, ge sig ut på äventyr med (stora som små), ha maskerader med, prata med, spela sällskapsspel med och allt möjligt som det finns att göra, you name it! (älskar att testa på nya saker).

    Jag tycker om mycket och är alltid öppen för nya saker att börja gilla och prova, men några saker som är extra viktiga för mig är;
    teater (i alla dess former, både att se och själv stå på scenen), spela cello, sjunga (gärna gospelkör), fotografi, gå på museum, loppisar, spela sällskapsspel, skapa/sy/måla/pyssla och skriva.

    min mail är: [email protected]

    Tveka inte, hör av dig! 🙂

    Lindah 2016-06-21 14:56:24
    Svara
  • STOCKHOLM

    Jag är en nybliven 30-åring (hjälp!) som jobbar inom media. Min sambo är utomlands hela sommaren och det skulle vara trevligt att lära känna lite nya människor under tiden. Jag funderar på om det går att dra ihop ett litet gäng som hittar på en aktivitet tillsammans med någon slags regelbundenhet. Jag har inget emot att gå ut på restaurang eller pub, men avskyr tyvärr verkligen att dansa, så jag tänker mig något som går att kombinera med att sitta och snacka — kanske pub quiz, vin och brädspel hemma hos någon, eller bara gå ut och ta en öl ihop.

    Mejla gärna på [email protected].

    Emma 2016-06-21 13:13:19
    Svara
  • Hej,

    Jag är 26 år gammal och bor i Uppsala där jag studerar master i hållbar utveckling. Är vegan, fotograferar, är ute mycket i naturen och tycker om att resa och upptäcka. Loppis och secondhandfynda, spela brädspel och tv-spel samt följa serier (Freaks and Geeks, Orange Is the New Black m.m) är också skoj. Det vore awesome att ha fler vänner så do not hesitate to contact me om du vill brev- eller mailväxla eller vill hitta på något 🙂

    UPPSALA 2016-06-21 13:04:08
    Svara
  • BERLIN!!

    Hej!! Är ganska nyinflyttad i livets bästa stad och är alltid öppen för att expandera mitt girlgang. Efter snart tre månader av ”semester” här har jag tagit tag i mit själv och ska nu börja plugga tyska igen. (så om någon vill ha en studybuddy, hej!)
    Jag är 23 år gammal, relativt vettig, halvrolig och halvtråkig. Gillar, precis som många andra, feminism, öl, diskutera allt mellan himmel och jord, alla djur, Silvana Imam och internet. Saker jag inte gillar är bland annat laga mat (tyvärr), orimliga människor, majs och ipa.
    Hör görna av dig om du också är i Berlin, vill hänga i parker/gå på marknader/spoken word/klubba/leta secondhandfynd/brainstorma en ide eller vad som helst!!
    Alternativt, skicka dina bästa Berlintips!
    [email protected]

    Kajsa 2016-06-21 12:59:36
    Svara
  • LONDON

    Precis som vad som ibland känns som halva Sveriges studenter varje år, har jag bestämt mig för att flytta till London prick den 7e augusti. För att jag alltid har velat prova på att bo där. För att jag tror på ödet och fick av en slump erbjudandet att vara något så klyschigt som au pair hos en engelsk familj i svensktäta, lite snobbiga, richmond. Kommer troligtvis spendera halva min lön på mitt oyster card så jag kan ta mig tvärs genom stan till östra London (japp också väldigt klyschigt), och andra halvan på att se band spela i små trånga lokaler. No shame.

    Känner inte en kotte i London och påbörjar nu ett frenetiskt sökande efter folk som också bor, eller kommer flytta dit.
    Vill hitta någon som jag kan dela historier med om att flytta ensam till en ny stad när allt känns ensamt och förvirrande men också spännande, någon att upptäcka staden med (gärna till fots så långt det är möjligt), gå på gig, och fick ett årskort på Tate i studentpresent så det lär jag ju vilja utnyttja också. Någon som en kan vara modig med, till exempel när det kommer till att ragga upp nya potentiella vänner.

    För övrigt är jag 19 år och bor just nu strax söder om Stockholm. Gillar att göra spotifylistor, älskar att dansa (okej, vem gör inte det ändå?). Sysselsätter mig gärna med att läsa och diskutera böcker. Är intresserad av kläder, tycker om att prova nya kombinationer och låta mig inspireras. När jag själv ger mig tid tycker jag även om att måla och göra collage, och har spenderat en del tid framför photoshop. Har fastnat (något motvilligt) för astrologi den senaste tiden också. Tänker att jag inte ska avskräcka någon genom med att skriva vad jag är för tecken redan nu ;-)).

    även fast jag tycker det är mysigt att klippa och klistra får jag lätt prestationsångest över att skriva brev till någon, föredrar om ni skickar mail till:
    alice.harse[at]hotmail.com

    Kram !!

    Alice 2016-06-21 12:52:17 http://alpauca.tumblr.com
    Svara
  • Hej, jag är en tjugotreårig tjej som heter Rebecca, ett namn jag fick pga mina föräldrar tyckte jag såg så bitsk och arg ut vid födseln. Jag besitter nog fortfarande det uttrycket, såkallat ”resting bitch face”, men jag lovar att jag inte är så uttråkad som jag ser ut. Jag kan vara lite reserverad i början, och är obotligt dålig på kallprat a la introvert, men när jag väl blivit lite varm i samtalet vill jag tycka att jag är en rätt humoristisk och krass brud. Studerar litteraturvetenskap i Lund, men är i födelsestaden Stockholm under sommaren för att jobba. Jag har ett rätt så hektiskt schema, och inser nu att det kanske är en brevvän/mailpolare, ja kalla det vad ni vill, jag söker. Någon att tangentkräkas lite med. Intressena är litteratur av alla dess sorter, film, foto och existentiellt babbel. Rest en del över hela världen, och bott på tre olika kontinenter. Framtidsdrömmen innehar storstads-lägga (gärna New York), hund och trivsamt arbete (vad vet jag inte än). Denna lilla annons blev allt annat än strukturerad, så ber om ursäkt för röran. Hör gärna av er, först då via mejl – resten kan vi ta senare. Ha det!
    Mail: [email protected]

    Rebecca 2016-06-21 12:40:18 http://theycallitblues.tumblr.com
    Svara
  • Tjena!
    Jag heter Frida och är 27 år som letar efter kompisar att hänga med om dagarna och även kvällarna i sommar. Som person är jag pratglad, energisk, omtänksam och känslosam. Brukar även höra att jag har barnasinnet kvar. Tycker om att prata om det mesta och är öppen för alla samtalsämnen.

    Mina intressen är gamla saker så älskar att gå på loppis eller secondhand. Tycker om naturen och skogen. Har ett intresse för bakning och laga mat och bjuda över en person på mysiga frukostar. Älskar att spela tvspel. Tycker om att dricka öl på pub ellet i en park. Gillar även att promenera med ett trevligt sällskap. Gå på museum, göra utflykter runtom i sthlm.

    Om jag låter intressant eller om du känner igen dig i min beskrivning så hör av dig på [email protected]

    Allt gott// Frida

    STOCKHOLM 2016-06-21 12:32:27
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Jag är en 24-årig tjej, som just flyttat hit för jobb efter 6 års utlandsstudier. Jag känner endast en människa här, och är för övrigt lost i denna ganska mysiga stad, då jag egentligen är från utanför Göteborg. Mina fritidsintressen är att läsa, och då helst böcker som ”tar mig till en annan plats” t.ex. Khaled Hosseinis böcker och andra draman. Jag älskade That 70’s show, men följer Game of Thrones nu. Jag gillar också att pyssla med massa saker, typ sy och så. Till hösten vill jag läsa persiska på distans. Sedan tycker jag att matlagning kan vara väldigt kul om man är två! Övrig info är väl att jag är en ganska glad och lättsam person, som dock blir lite tillbakadragen om de är många människor man inte känner samtidigt. Det skulle vara skoj att hitta någon som ville göra roliga saker i sommar, jag är öppen för mycket! Min mail är: [email protected]

    Sara 2016-06-21 12:19:14
    Svara
  • UMEÅ – hola chicos y chicas! Jag heter Cornelia, är 22 år och bor i Umeå. Jag har läst halva sjuksköterskeprogrammet men tog ett studieuppehåll denna termin pga diverse anledningar, och just nu är jag mitt i lite av en livskris tror jag. Jag vill ut och resa, lära känna nya personer, testa jobba inom olika branscher, hitta på äventyr, ligga med snygga människor osv(vill ej skriva carpe diem, men, ish så) men jag känner mig helt fast. Är annars en person som älskar att fotografera, träna, laga mat, lyssna på musik, dricka te/kaffe/vin i mängder och prata om ALLT, kan sitta och snacka i timmar om allt och inget vilket jag älskar. Är supersocial men väldigt blyg ibland, sjukt uppstyrd men väldigt lös ändå, lyssnar på texterna mer än ljudet i musik, älskar Mumford&Sons av hela mitt hjärta, är vegitarian och semi-vegan men älskar ost, drar gärna iväg på spontana äventyr, tänker flytta till New York så fort jag kan skaffa ett arbetsvisum, är kreativ, omtänksam, generös, mörkrädd, har ett av de största hjärtana jag stött på, älskar mer än jag har ont och älskar hundar. Om detta är svårtolkat kan ni kika på min blogg, där finns ganska mycket som säger en hel del om mig. Jag vill jättegärna komma i kontakt med nååågon rolig person, kanske någon som vill åka och resa med mig(vill bocka av Japan, Italien, alperna, Marocko och sydamerika inom en snar framtid), möta upp mig i ett främmande land, dra ut på en springtur runt ålidgrad, sitta vid älven och äta sushi eller skriva/ringa/snapa/maila med. Min mail är [email protected]. Kram

    Cornelia 2016-06-21 12:09:45 http://corneliappelgren.forme.se
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag är en tjugofemårig tjej med huvudet bland molnen som letar efter andra kreativa brudar att bolla idéer, fika, skratta, gå på konserter eller utställningar eller helt enkelt collaba med. Jag har precis börjat lära mig spela piano så jag spelar så att jag får träningsvärk i händerna för närvarande, men annars så gillar jag att illustrera, fota, måla, inreda, och ja helt enkelt skapa saker – allra helst medan jag lyssnar på musik på högsta volym. Finns att nå via http://erikameriksson.blogspot.com eller erikaeriksson91 at gmail.com

    Erika 2016-06-21 11:41:40 http://erikameriksson.blogspot.se
    Svara
  • ESKILSTUNA

    Hej, Anna heter jag, Snart 26 år gammal tjej från söder om Stockholm. Där bor jag nu med min Sambo och vår lilla älskade vovve.
    Förhoppningsvis kommer jag att börja studera på mälardalens högskola (rumslig gestaltning) i Eskilstuna i Augusti och då vore det väldigt trevligt att ha någon att umgås med utanför skolan.
    Jag är en kreativ själ som gillar att skapa. Fynda inredning och detaljer på loppis eller auktioner är typ det roligaste jag vet.
    Annat som jag uppskattar är ett mysigt biobesök, att bara hänga i soffan framför en bra serie/film eller varför inte köra ett parti vändtian.
    Även om det händer att partystassen åker på så är jag ingen inbiten partyprinsessa. Föredrar en spelkväll med vänner alla dagar i veckan.
    Drömmer i hemlighet om att bo i ett torp på landet med så många djur det bara kan rymmas.

    Är du som jag, eller kanske inte alls, det spelar inte så stor roll. Hör gärna av dig så tar vi det därifrån.

    [email protected]

    Anna 2016-06-21 11:37:16
    Svara
  • BERLIN
    Hej! Jennie heter jag, är 25 år gammal och bor för närvarande i Berlin. Här hade jag tänkt stanna, och kanske finns det någon som också bor här? Har vänner men det skulle vara så fint att träffa ännu fler. Älskar att diskutera livet, relationer, drömmar och planer över ett glas vin, laga mat och testa nya recept. Ser mig själv som en väldigt öppen, social och rolig person. Festar inte apmycket nu för tiden men älskar att dansa. Hör av dig, så letar vi upp Berlins bästa cappucino!
    [email protected]

    Jennie 2016-06-21 11:11:38
    Svara
  • UMEÅ!

    hejhopp! fanny heter jag, är 21 snart 22, och har bott i umeå nästan ett år. flyttade hit för att plugga, och tycker mycket bra om denna stad. jag är här även över sommaren, så jag skulle himla gärna lära känna lite fler personer att hänga med!
    saker jag gillar: filmer+serier, böcker, inredning, att vara spontan, träna, ha picknick, göra goda drinkar med vänner, etc. tycker både om att ta det lugnt och att dra ut och hitta på dumheter. tycker det är superroligt det här med kläder och stil. älskar att bara snacka om allt och inget med kompisar. gillar att vara utomhus och ”aktiv” så länge vädret är varmt nog hehe. fika är gott.
    här av dig! 🙂

    [email protected]

    Fanny 2016-06-21 11:03:38
    Svara
  • MALMÖ

    Hej!
    Jag är en tjej som snart fyller 23 år och flyttar till Malmö nu i sommar för att jobba efter att jag studerat klart. Jag har noll koll på vad man kan göra i Malmö så uppskattar alla tips med vad man inte får missa (och gärna sällskap till dessa aktiviteterna då haha)! Jag gillar att göra en hel del olika saker på min fritid, exempelvis träna (försöker hinna med löpning inför midnattsloppet senare i sommar), sträckkolla serier, läsa böcker, laga mat och baka, resa, promenera och så vidare. Så om du tycker vi har något gemensamt eller bara inte tycker jag låter allt för tråkig får du gärna höra av dig för att ta ett glas vin eller liknande 🙂

    [email protected]

    Nellie 2016-06-21 11:00:40
    Svara
  • Hej alla glada!
    Mitt namn är Malin, jag är 25 år gammal och bor i Stockholm. Under de senaste åren i mitt liv känner jag att jag kan glidit ifrån mina vänner mer och mer på grund av att vi längre inte har samma intressen. Jag älskar Rock men på grund av att inga av mina vänner gör det så känner jag att jag missar så himla mycket av det fantastiska rockvärlden har att erbjuda. Jag är en otroligt Social tjej som letar efter en person som också älskar Rock, någon jag kan gå på spelningar med och som visar mig rockklubbar och lyssna på bra musik med. Jag älskar att gå på konsert (även om det är på en bar och spelningen är minimal, ju mer sånt destå bättre), sitta hemma och lyssna på gamla plattor och gå på festivaler! Mina absoluta favoriter är Ghost. Hör gärna av dig till mig om du är sugen på att snacka lite så kan vi ta en öl inom kort!

    Massa kramar,
    [email protected]

    Malin 2016-06-21 10:58:52
    Svara
  • KALMAR
    Hejhej!
    Mitt namn är Sofia och jag är en 21årig tjej som efter studenten för två år sedan flyttade till Kalmar för att plugga vidare. Jag skulle tycket att det var fint att träffa någon i Kalmar att pluggfika med, ta långa promenader med och prata om allt mellan himmel och jord eller kanske fuldansa med på något dansgolv. Om ni söker samma så hör gärna av er!
    [email protected]

    Sofia 2016-06-21 10:55:32
    Svara
  • MALMÖ
    Hej hallå! Jag är en ganska nybliven singeltjej som vill (MÅSTE) ha fler kompisar. Vill ha en helt vanlig kompis att PRATA med, laga mat ihop, gå ut och dansa ihop, träna tillsammans eller vad som helst egentligen. Har inga pengar men skulle kunna tänka mig att spendera dessa ickeexisterande på en miniresa någonstans så om nån är sugen på en weekend till Budapest eller vad som helst så säger jag aldrig nej. Jag är en rak och rättfram tjej som behöver snälla och ärliga vänner. Bor ensam i en lägenhet som känns helt för stor nu och kan ha fest hela tiden om det behövs. Pluggar i Lund men är inte särskilt motiverad just nu.
    Skicka mejl!! [email protected]

    Julia 2016-06-21 10:47:02
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej, jag är en tjej som för tillfället bor i Malmö men har planer att inom ett år flytta till Stockholm. Jag heter Matilda, är 24 år och har precis tagit examen i medie och-kommunikationsvetenskap och har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor. Just nu är det väldigt oklart. Har en dröm om att någon dag bli författare. Jag älskar att läsa, speciellt ungdomsromaner och Harry Potter, lyssna på musik (mycket håkan) och sträck-kolla på serier. Jag kan nog uppfattas som blyg i början det försvinner ganska snabbt. Är därefter sedan en sådan som kan och vill dela av mig allt!

    [email protected]

    Matilda 2016-06-21 10:46:01
    Svara
    • Svar på Matildas kommentar.

      Glömde tillägga att jag söker någon att brevväxla med och sedan när jag väl flyttat kunna hänga med och hitta på roliga saker såsom fika, dricka vin, gå secondhandrundor, parkhänga och allt annat som är roligt och mysigt!

      Matilda 2016-06-21 11:46:33
      Svara
  • Hej!!

    Jag är en 29 år gammal tjej som kommer att flytta till Barcelona i veckan för att plugga.

    Vore kul att prata med andra som är där/ska dit.

    Jag tycker om att äta god mat, dansa natten gång, mode, konst, dricka vin o prata, resa med mera (:

    Hoppas vi hörs!

    BARCELONA 2016-06-21 10:24:03
    Svara
  • NORRKÖPING

    Hej, Sandra heter jag. Har väntat på och PEPPAT inför det här inlägget! Kommer i mitten av sommaren lämna studentlivet i Göteborg och flytta till Norrköping. I Norrköping känner jag cirka noll personer och skulle bli superglad om jag hittade några nya vänner att hänga med. Är tjugofemårig nyutbildad civilingenjör och flyttar pga jobb. I övrigt tycker jag om att dricka öl, träna, fina klänningar, nagellack och massa massa annat! Puss och hör av dig!

    mail: [email protected]

    Sandra 2016-06-21 10:16:34
    Svara
  • Hej! Jag är en tjej på 24 år som bor i Göteborg. Drabbas av åldersnoja lite då och då och känner mig nog egentligen som max 20 år. Saker som jag gillar är att läsa, träna (ibland haha och då styrketräning och löpning), Harry Potter, fotografera, skriva, diskutera djupa saker, gå på upptäcktsfärd och sträckkolla serier. Vill resa så mycket jag kan men med bara studiemedel så kommer man tyvärr inte så långt. Är en sån person som är rätt blyg i början men när jag väl känner någon så pratar jag som bara den haha. Skulle vara kul med en vapendragare att hitta på äventyr med i sommar. Kanske någon träningskompis också och även brevvänner är välkomna! Låter jag intressant så skriv gärna till:

    heljo92@ hotmail.com

    Hoppa vi hörs!
    Helena

    Helena 2016-06-21 10:15:56
    Svara
  • NEW YORK

    Hej!
    Jag heter Emilia och är 20 år gammal. Nu till hösten flyttar jag till New York för att plugga där i ett år. Vore sviiiiinkul att hitta någon som vill hänga med mig där borta när man får lite tid över. Eller någon som bara mejla lite. För nya vänner är ju alltid så roligt!
    Så vem är jag då? Ja, jag är som sagt 20 år gammal (buhu när man ska till USA där åldersgränser är 21 men men what to do) och har bestämt mig att plugga utomlands ett år. Jag ska plugga skådespeleri som jag tycker är så himlans kul. På min fritid gillar jag att läsa böcker (helst på engelska), titta på film/serier (obviously), åka slalom, snacka om allt mellan himmel jord, gå ut på jakt efter extra mysiga kaféer och dansa fuldans ute på gatorna efter stängningstid. Alltså en ganska vanlig human being. Jag är sådär på presentationer men tycker ni jag låter helt ok får ni mer än gärna höra av er!!
    mejl: [email protected]
    Puss!!

    Emilia 2016-06-21 09:43:25
    Svara
  • Hello! I’m Wilma, a 27-year-old screenwriting student from Helsinki. I love Harry Potter, baking cakes, spending summers in the countryside, and writing handwritten letters. I dream of being a reclusive writer who lives in the woods with animals and old rock’n’roll albums. I would love to have new penpals from anywhere in the world, if you’re okay with writing in English. Send me an email and we’ll swap addresses there!

    wilmavuokko @ hotmail.com

    Wilma 2016-06-21 09:40:57
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag ska flytta till Sthlm efter sommaren för att fortsätta studera (pluggar i Uppsala för tillfället). Jag söker än vän att göra allt med! Hänga, laga mat, dricka öl, träna, klubba, bakishänga (<3) m.m. Är 24 jordsnurr och gillar gulliga djur, läsa, växter, musik (kent, H.H, BD) och mat. Lovarärvärstabästaroligastekompisen!!!

    Anna 2016-06-21 09:31:18
    Svara
  • LINKÖPING

    Hej!
    Alldeles nyinflyttad från Norrland till Linköping = känner inte en kotte. Vore så kul att finna någon att hänga med!

    26 år och bor med sambo och vår son som snart blir 5 månader. Jag är för närvarande föräldraledig så tid för umgänge finns det gott om! Kanske någon mer här som är hemma med bebbe/barn? Jag promenerar, springer, hänger i naturen, läser böcker, lyssnar på musik och fikar gärna gott!

    Hoppas du hör av dig!
    [email protected]

    Amanda 2016-06-21 09:31:12
    Svara
  • GÖTEBORG!

    Hej! Jag fyller 27 om 2 veckor. Gillar att läsa, dricka kaffe, springa, diskutera djupa saker, vandra i naturen, resa. Jag inser att jag är sjukt dålig på att skriva något spännande som kan få folk att kontakta mig. Hur som helst. Anledningen till att jag skriver här är för att jag har sjukt svårt att hitta en ”bästa vän”, det är som att de kommer och går medan andra har sen barnsben samma bästist. Herregud?! Jag gifter mig om ett år och vet inte ens vem som ska bli min tärna!?!

    Emelie Richter 2016-06-21 09:16:56 http://emelierichter.se
    Svara
  • NORRKÖPING – överallt
    Jag är en introvert och ångestriden individ som känner mig vilsen och ensam. Jag suckar hägt åt folk som stadgar sig på något tråkigt universitet, jobb eller i någon bostadsrätt. Jag drömmer snarare om att resa och uppleva nya äventyr. Annars tycker jag om feminism, vänsterpolitik, 60-tals musik, skrivande och klänningar. Är 23 år gammal – och du får gärna vara i samma ålder. Känner du dig lika ensam som jag? Skriv! Vi kan skriva mejl, planera resor eller bara utbyta tankar.

    [email protected]

    Madeleine 2016-06-21 09:01:54
    Svara
  • Sisådär 24 år om en ska gå efter födelseår, mentalt inte en dag över 21. Kreativ, social (trots ibland blyg till en början) och sådär svenskt trevlig. Spenderar majoriteten av min fritid antingen ute på altanen med en bok och en kaffekopp i handen, på golfbanan, bakom kameran eller pysslandes med någonting. Om jag inte befinner mig på jobbet såklart, där jag håller på med systemutveckling. Ida heter jag förresten, har bott i Luleå i snart 1,5 år och inser om och om igen hur svårt det är att hitta nya kompisar. Just ja, jag ska inte glömma att nämna att jag är en tvättäkta norrbottning, så dehär med pinsam tystnad förstår jag mig inte på, det är helt okej om det är tyst ibland. Ett glas vin är ju inte heller fy skam, till lite skön musik och skitsnack. Det skulle vara grymt roligt att hänga/skriva med någon likasinnad eller olikasinnad, för alltså alla är vi ju grymma på vårat sätt, eller?!

    Hoppas vi hörs!
    [email protected]

    LULEÅ 2016-06-21 08:18:15 http://everydayhappiness.blogg.se
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej, alla ni!
    Bernadett heter jag, och är nitton år gammal om prick tre dagar. Jag tog studenten för lite mer än en vecka sedan, och bara två dagar därpå bestämde jag mig för att göra mitt livs flytt till Göteborg, där min pojkvän pluggar. Det må verka väldigt spontant, men jag kan försäkra er om att det var minst tre månadernas planering och ångest som drev på det bakifrån. Men, jag gjorde det! Nu sitter jag här, utan kompisar och familj, i en stor lägenhet med absolut ingenting att göra, med en kille som jobbar heltid. Hur ensamt det än känns ibland så vet jag att jag gjorde rätt val, eftersom älskar stämningen i Göteborg och vet att det bor massa göttiga människor här. (Se jag har redan samlat på mig lite göteborgska…jag försöker smälta in.)
    Jag älskar att läsa och har gjort det regelbundet sen jag var pytteliten, vilket är anledningen till varför jag sökte in till en litteraturvetenskapskurs i höst på Göteborgs universitet. Utöver det gillar jag att titta på serier och filmer, jag ÄLSKAR mat, katter, växter och då framför allt stora kaktusar, promenader och diskussioner om stora och små ämnen, samt porslin och konst. Jag är även vegetarian och är nyfiken på den veganska livsstilen. 🙂
    Hör av dig om du är nyfiken på att träffas, eller om du bara vill ha någon att brevväxla med!
    Massa puss och kram <3
    [email protected]

    Bernadett 2016-06-21 08:09:27
    Svara
  • STOCKHOLM

    Jag är 29 år och jobbar med kommunikation på en ideell organisation. Jag älskar att läsa och tog mig just igenom Harry Potter och Fenixordern på franska pga smått galen och vägrar inse att det gått 10 år sedan jag bodde i Belgien.
    Jag skulle så gärna ha någon att gå promenader med (de behöver inte vara så långa, jag bor i Midsommarkransen och ska flytta till Telefonplan), prata med om spännande saker, kanske se på Girls/Game of Thrones/annat ihop med, någon att utforska museum med, åka på weekend med. Jag klättrar och tränar också, aningen sporadiskt för tillfället men ändå. Just nu spritter det mest i benen och jag vill inget hellre än att dansa, komma hem mitt i natten och skratta.
    Kramar & kärlek
    [email protected]

    Jenny 2016-06-21 07:00:57
    Svara
  • PARIS
    Hejhej alltså jag flyttar till Paris i höst?? Och kommer inte känna någon alls?? Är 18 år och lite livrädd så tveka inte o skriv till [email protected]<33

    Alice 2016-06-21 03:19:39
    Svara
  • BOR I STOCKHOLM
    Känns som jag är en av de få som inte hade tagit studenten(dvs var under nitton) men jag skriver ändå. Är ett decemberbarn på sexton år som är bosatt i Stockholms innerstad. Är något konservativ genom att jag gillar saker hur de brukar vara. Ser och läser om TV-serier och böcker och vill ha saker planerat. Gillar TV-serierna Gossip Girl och Johan Falk väldigt väldigt mycket.
    Har en stor kärlek för housemusik och mina favoritdj’s heter Dimitri Vegas & Like Mike samt Martin Garrix. Eller det är så svårt att välja, ni ser jag kan prata om house hur länge som helst. Jag har även en pytteliten blogg där jag mest skriver om TV-serier och housemusik.. hehe.

    En gång i veckan är även jag hos min medryttarponny som jag rider runt barbacka utan bett på.

    Så om någon annan gillar Johan Falk, Blair Waldorf eller typ Alesso har du kommit rätt. Men jag är helt öppen för att prata om andra grejer också!

    Spelar ingen roll vart du bor men det är intressant att lära sig om hur det är att bo i andra städer!

    MIN MAIL: [email protected]

    Felicia 2016-06-21 01:43:41 http://tokigimadera.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej allihop! Jag är en tjej på 24 år som letar efter en ny bästis 4 life. Jag är en riktig gosig, knäpp, snuskig och kärleksfull jäkel som älskar mina vänner och värderar dom ungefär lika mycket som en familj (tänk er typ Ilana Glazer/Ilana Wexler från Broad City, obs om ni inte har sett serien, SE DEN!!). Har dock tappat alla mina närmsta av olika anledningar tyvärr, men vill så sjukt gärna lära känna en massa nya människor och skapa nya relationer! Jag vill ha en bästis som kan visa mig världen, finnas där för en i vått och torrt, som kanske skulle vilja hjälpa mig att ta mig ur min comfort zone, som hjälper en att utvecklas till en ännu bättre person hehe. Och som vill hitta på helt sinnessjuka och roliga äventyr och skapa minnen med, leva lyfe.

    Jag älskar att fuldansa sönder på klubbar (gärna indieklubbar), deep talk om allt mellan himmel och jord, fotografera, gå på museum, festivaler, konserter, Håkan Hellström (och massa gammal indiemusik), fika, äta, skratta sönder, pyssla OSV!

    Hoppas att något av texten föll dig/er i smaken, släng iväg ett mejl vettja så kan vi snacka mera, pusshej !♥

    [email protected]

    Sara 2016-06-21 00:55:07
    Svara
  • OUTSIDE EUROPE

    Hello!
    My name is Emelie, I am 26 years old and I am looking for a pen-pal outside of Europe. I love sending postcards and snailmail and I am also active on the postcrossing dot com’s website. Cute stationery finds makes me happy and I love stickers and washi-tape. I love travelling and I have lived in Tokyo for 15 months. Japan has a big part of my heart. Right now I am a radiographer student so my travelling budget isn’t that great unfortunately.

    Want to write me a letter or a postcard? 🙂 please email me: emelie.almlof (at) gmail.com

    Är du svensk eller vill skriva på svenska är det också okej såklart! 🙂

    Emelie 2016-06-21 00:44:06 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
    Svara
  • Hi, I’m 29 and living in Dublin, Ireland. Is anyone else living in Ireland? I would love to meet someone who also reads this blog here!

    Roisin 2016-06-21 00:07:56
    Svara
    • Svar på Roisins kommentar.

      Hi, don’t know if you’ll see this and you didn’t leave your email, but if you’re still looking for friends in Dublin I’ve just moved here for work and don’t know anyone yet so would love to meet up for wine or coffee or whatever. Get in touch on [email protected]!

      Malin 2016-10-29 19:48:25
      Svara
  • Uppsala
    Åh! Precis ett sådant inlägg jag gått och längtat efter. I september flyttar jag till Uppsala och skulle så himla gärna vilja träffa flera bra människor att hänga med! För första gången i mitt 25-åriga liv är jag singel och så taggad på att göra typ allt. Promenera, dricka vin, starta en bokklubb, laga mat tillsammans, gå ut och dansa, diskutera livet, träna, upptäcka uppsala, fika… you name it! Pluggar till lärare och stormtrivs. Är mer än ofta ironisk och tycker pasta är typ den bästa maten som finns. Förr några månader skulle jag nog aldrig vågat skriva en kommentar här ens men tiderna förändras, yolo osv…

    ps mejladressen är ca 150 år gammal men tänker att whatever, kör bara kör.

    Elin 2016-06-21 00:06:56
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Hej Elin!
      Jag kan inte se din mailadress 🙁 Jag bor och pluggar i Uppsala, och ses gärna för att laga mat, dricka vin och prata om böcker! Min mailadress är lovisa.lugnegard(snabela)gmail.com
      /Lovisa

      Lovisa 2016-06-21 10:43:04
      Svara
      • Svar på Lovisas kommentar.

        UPPSALA
        Hej allihop!

        Känner mig fett taggad på detta!
        Jag är 22 år och bor i Uppsala med min pojkvän. När jag inte jobbar, på förskola, så tycker jag mycket om att laga mat, träna, bara hänga i parker med picnic, läsa böcker osvosvosv.

        Har många fina människor i mitt liv men känner att jag behöver fylla på med fler då många av dem inte bor i samma stad.

        Ha det fint och hoppas vi hörs och ses 🙂
        [email protected]

        Linnea 2016-07-07 12:57:50
        Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Såg att mejlen inte kom med, den är iaf [email protected]

      Elin 2016-06-21 10:38:41
      Svara
  • STOCKHOLM

    Hej hörni! Jag är sugen på att börja spela i band igen. Har sjungit (och spelat lite trummor) i band tidigare men då jag bara bott i Stockholm i knappt ett år har det inte blivit så mycket med det den senaste. Är inte ute efter något allt för pretentiöst utan mest for fun. Gillar musik som är mer åt blues/jazz/rock-hållet. Någon som är sugen? Hit me up! Kram

    Arezo 2016-06-20 23:50:24
    Svara
  • Hej alla fina! Sandra heter jag, jag är 16 år och ganska förvirrad. Jag gillar mycket, allt ifrån spontana äventyr till lata filmkvällar. Jag brinner lite extra för feminismen och alla människors lika värde, och så gillar jag att skriva samt mina hundar och så himla himla mycket mer. Jag hatar ofta att beskriva mig själv, det är inte min egna beskrivning som avgör hur andra människor ser på mig och tänker därför inte skriva särskilt mycket mer om vem jag är. Vad jag önskar är härliga människor att skriva med men ställer även mer än gärna upp på att träffa nya människor på en fika eller promenad också om ni skulle befinna er i Skåne. Jag håller hus nere på Österlen men har under sommaren möjlighet att resa runt i hela Skåne, så tveka inte på att höra av dig. Oavsett om du bara är ute efter någon att maila lite med eller någon att träffa i sommar, du når mig på [email protected].

    Sandra 2016-06-20 23:33:20 http://nouw.com/sugkatt
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej jag heter Alicia och är 19 år. Jag gick precis ut gymnasiet så är lite vilsen. De flesta av mina kompisar är upptagna och jag har inget sommarjobb så skulle vara kul att ha någon att hänga eller prata med. Jag gillar att kolla serier, läsa och spela spel, men även att gå ut och dansa och utforska stan. Maila mig på [email protected].

    Alicia 2016-06-20 23:22:18
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej du!
    Jag är 25 år och har sedan januari hållit igång kompistraditionen nummer 1, nämligen ONSDAGSÖL! Bästa konceptet, att samla ihop alla sina vänner från diverse håll som träffat eller inte träffat varandra och så inser du hur rätt de alla är tillsammans. Med öl. Och kärlek. Och inget tvång om att komma. Nu turnerar vi runt i diverse parker och barer beroende på vad vädret tillåter. Det är den enda hållpunkten i min vardag jag planerar utifrån, förutom mitt åttatillfem-jobb som stadsplanerare. Vill du hänga med? Släng i väg några rader om dig själv så kanske vi ses en sommarnatt!

    [email protected]

    Johanna 2016-06-20 23:08:37
    Svara
  • HEj !!!

    Din mejladress verkar vara fel ? Man får sån här auto-meddelande tillbaka :/

    Sofia 2016-06-20 22:52:33
    Svara
  • STOCKHOLM/UPPSALA

    Jag är en nittonårig arbetslös en som nyss tagit studenten och har för liten vänskapskrets samt för stor sällskapssjuka för att kunna må bra på egenhand tror jag. Behöver folk att skriva och bolla tankar med, ventilera ångest och byta åsikter med, och allra helst att kunna ses över en fika/öl/vin. Bor i Uppsala men min bästis har lämnat mig för Stockholm så vill hänga så mycket som möjligt där, och då vore en nyfunnen vän att sitta på en uteservering på söder med/gå ut och dansa tillsammans med våra kompisar en ljummen sommarkväll så perfekt.

    Är en komplett ointressant människa egentligen så finns inte så mycket att säga om mig. Gillar väl ganska typisk indiemusik (mycket The Smiths, Krunegård, Kent) och för tillfället lättsmälta TV-serier som Modern Family och Keeping up with the Kardashians. Förut älskade jag att läsa men har dessvärre tappat bort det en del (likaså min lust för att skriva eget). Stalka mig på instagram (noreahammarin) och/eller skriv en rad eller två till mig ([email protected]) så blir jag himla glad!!

    Norea 2016-06-20 22:50:54
    Svara
  • MALMÖMAMMOR
    YES! Jag är en av dem som längtat efter att ett nytt kompisinlägg ska komma upp. Väntar mitt andra barn nu i september och skulle så gärna vilja träffa andra Malmöbor som är föräldralediga nu i höst. Jag är allergisk mot snack om ”mammakilon” och ”sådär ääär ju pojkar/flickor”, har en fantastisk, utmattande tvååring och en urgullig fluffig katt som går mig på nerverna, tycker att My So-Called Life, Freaks and Geeks, Six Feet Under och In Treatment är de bästa serier som gjorts (och Donna Tartt skriver förresten de bästa böckerna). Övervintrad indiebrud som fortfarande tror att smink betyder svart kajal och rött läppstift punkt, har hunnit bli 32 men är nybliven student, pluggar till psykolog i Lund. Vill alltså helt enkelt ha andra föräldralediga att promenera runt i höstblåsten med, snacka om livet och feminism och hur konstigt det är att plötsligt Vara Vuxen och Ha Barn. (Fast allra helst vill jag typ spela i band. Men nevermind.)

    [email protected]

    PS. Är du ledig om dagarna av andra anledningar och inte störs av att hänga med en bebis får du såklart jättegärna också höra av dig! DS.

    Annika 2016-06-20 22:47:43
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej allihopa! Är en 22-årig journaliststudent uppvuxen i norrort som vill hitta nya kompisar! Väldigt få av mina vänner delar samma intressen som jag (för musik/film/språk/allt möjligt), så efter åratal av att gå på konsert med farsan eller hitta på saker på egen hand kan jag hitta nya människor som faktiskt vill hänga med. Hör av er vettja!

    [email protected]

    Julia 2016-06-20 22:46:10
    Svara
  • Hej! Jag heter Madeleine, är 24 år och bor i LUND (men hänger också rätt mycket i Malmö). Skulle gärna vilja träffa lite härliga människor att typ äta frukost, dricka vin och åka på utflykt med (gärna dom grejerna i kombination!). Skulle till exempel vara kul att åks till en sån där gård där man får plocka sina egna jordgubbar. Tycker om att lära känna nya människor och prata om viktiga saker. Min mejladress är Madeleine_57(a)msn.com

    Madeleine 2016-06-20 22:34:20
    Svara
  • TOKYO
    Hejhej, jag flyttar till Tokyo i slutet av sommaren och tycker det vore skitkul att träffa folk att utforska staden med! Jag tycker att språk, konst, fest, film etc är roligt.

    5 snabba!!
    – gillar att prata känslor och överanalysera saker
    – dålig på att sugar code:a
    – skämtar mycket
    – bra på att läsa av stämningar
    – tycker om att planera och hitta på småäventyr

    Skriv en rad eller två om magkänslan säger så! —> [email protected]

    vera 2016-06-20 22:22:23
    Svara
  • HELSINGBORG

    Hej alla! Jag är en 29 årig tjej bosatt i Helsingborg som alltid är pepp på att kompisdejta. Är ensam singel i ett hav av sambos och är sugen på nya vänner att uteserveringshänga med dansahelanatten med eller bara balkonghängochdricka vin med. Jag funderar även på att börja träna yoga, kanske vi kan göra det tillsammans?

    Vi hörs! [email protected]

    Suzanne 2016-06-20 22:13:29
    Svara
  • LINKÖPING

    Hej! Jag heter Stina, är 28 år gammal och bor i Linköping. Mitt främsta intresse är Urban sketching, alltså att ge sig ut i staden för att teckna och måla av byggnader, människor eller vadsomhelst. Extra roligt om man är två eller fler, så hör av dig om du vill hänga med ut någon gång. Min e-post är [email protected].

    Stina 2016-06-20 22:10:44
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Alba Mogensen, är nyutbildad journalist och jobbar på P4 Dalarna i FALUN i sommar. Jag flyttade hit från malmö i förrgår och känner INGEN. Älskar älskar mitt jobb men är så jäkla ensam utöver det. Finns det någon här som bor i FALUN eller i närheten och vill träffas över en kaffe eller öl?

    Skriv till mig på [email protected]

    kramar!!

    Alba Mogensen 2016-06-20 21:59:41 http://www.albamogensen.com
    Svara
  • SØR-ENGLAND!

    Jeg er en 22 år gammel jente som studerer i Oslo til vanlig, og er tekstforfatter om et lite år (hjelp!), men til høsten drar jeg til England på utveksling. Jeg er en svært drømmende, romantisk, sensitiv og eventyrlysten jente som har veldig lyst på noen å skrive og dele tanker med i høst og vinter. Jeg er svak for sjokolade, kreative (og voksne!!) gutter, fjelluft og bøker. Er ærlig og spontan, flink til å lytte, forstå og er generelt veldig glad i svensk språk (hehe..). SÅåååå hvor er akkurat DU!? 😀
    [email protected]

    puss!

    Ingvild 2016-06-20 21:59:37 http://ingvildhappy.blogg.no
    Svara
  • LONDON
    Hej hej hallå! Jag heter Molly och är 20 år, har bott i London sen september 2015 men har bestämt mig för att stanna ytterligare ett år!! Eftersom mina kompisar kommer flytta hem igen behöver jag nya kompisar och bekanta! Jag gillar att äta & laga mat, musik, fika, dricka öl & vin, gå ut på klubb (helst östra eller norra London), gillar även mer kulturella grejer som museum, älskar Harry Potter, strosa runt i London, gå på promenader/gym/springa, kolla på tv-serier och film. Skulle vara roligt att hitta fler personer att hänga med i världens bästa stad!
    Hör gärna av er till min mail om jag verkar kul!
    [email protected]

    Kram!!

    Molly 2016-06-20 21:55:43
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej,
    jag heter Tora och bor i Stockholm. Jag är sexton år och ska börja gymnasiet till hösten. Jag är en kreativ prick som älskar att skriva och måla och sådana kreativa saker. Jag är intresserad av feminism och tycker att systerskap är fett himla viktigt. Jag tycker också mycket om att vara med vänner, fika på mysiga fikaställen, prata om allt mellan himmel och jord och promenera. Hör gärna av er till mig, alltid kul att lära känna nya människor.
    Maila mig vettja: [email protected]
    Kramen!<3

    Tora Hansson 2016-06-20 21:54:08 http://torahansson.blogg.se
    Svara
  • Köpenhamn!

    Hej allihopa! Anna heter jag, är 26 år och har bott i Köpenhamn sedan 4 år tillbaka. Är just nu halvvägs genom min Master i IT & Business, och jobbar deltid på en tech-firma. Mina kompisar är väldigt utspridda och nu börjar även en del bli färdiga med skolan och flytta från Kbh, så nu skulle jag hemskt gärna vilja träffa nya härliga människor att hänga med! Jag gillar att dricka billig öl lika mycket som tjusiga cocktails, gå på museum, upptäcka nya restauranger, laga mat, njuta av staden på cykel, läsa etc etc. Släng gärna iväg ett mejl om du bor i närheten och vill hänga!

    [email protected]

    Anna 2016-06-20 21:48:33 http://snoris.tumblr.com
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Hanna, är 21 år (fyller 22 i december) och jag skulle älska att få hänga med härliga tjejer! Jag har fastnat lite i umgås-mest–med-pojkvännens-kompisar-träsket och har inga ”naturliga” vägar till att hitta nya kompisar för tillfället heller. Jag gillar i alla fall att vara aktiv, gå promenader, dricka kaffe i flera timmar, binge-watcha serier (senaste säsongen av OITNB just nu, spoila inte slutet!!) och hänga mycket utomhus. Går gärna med i någon Facebookgrupp om det finns, eller så kan den som vill maila mig på [email protected]. Ha det!

    Hanna 2016-06-20 21:37:35
    Svara
  • Hallå! Jag heter Sofia, fyller 22år snart och ska till hösten plugga till florist i Norrköping!! Är extremt taggad inför detta men jag har aldrig varit i Norrköping och har därmed inga vänner där. Vore superkul att hitta nån gullig person att prata med! Tycker uppenbarligen om blommor men i övrigt gillar jag att laga mat, klappa gulliga djur, åka på utflykter. Låter som en liten flicka hör jag nu hahaha men jag supercool, lovar.
    [email protected]

    Sofia 2016-06-20 21:33:22
    Svara
  • STOCKHOLM

    Snart 18-årig(septemberbarn) lite halvtrasig själ som gärna skulle vilja hitta någon/några härliga människor att umgås/dra på äventyr med. Sommaraktiviteter såsom picknickar, museebesök, fika, promenader, bad m.m.. Har inte bott i innerstan speciellt länge så nu när det är sommarlov och skola och fritidsaktviteter avslutats så har jag inte så många att umgås med här (då majoriteten av mina vänner bor kvar där jag bodde förut eller är borta på andra äventyr) och drar mest runt hemma och har det tråkigt. Jag gillar bl.a teater, tumblr, Håkan, konst, feminism och att prata kärlek såklart. Är kort och gott en såndär kreativ Håkanmänniska. Suktar efter att fylla mitt allra sista sommarlov med roligheter så hör gärna av dig om du/ni vill hänga i sommar, vi kanske kan dra ihop ett gäng om det är så?

    [email protected]

    Matilda 2016-06-20 21:28:49
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej gullisar! Jag heter Sandra, är alldeles snart 28 år och letar nya personer att hänga med! Jag vill gärna hitta andra som älskar att handarbeta, ha seriemaraton, prata om allt och ingenting och ibland bara vara tysta ihop.
    Jag har två katter, Scully och Sookie (gissa vilka serier jag kollade på när jag skaffade dom), en fantastisk sambo och en dröm om att en gång bo på landet och ha minst två corgis.
    Det skulle vara så himla roligt att träffa fler som jag i denna stora, lilla stad!

    [email protected]

    Sandra Matérne 2016-06-20 21:27:27
    Svara
  • HELSINGFORS (finland)

    Hej!
    Pappren är påskrivna och jag börjar nu packa ner allt mitt i lådor för att flytta till helsingfors, känner exakt en person som bor där (förutom pojkvän som flyttar med mig då) så känns att det här var bra timing att söka nya vapendragare!
    Kort sagt så Åsa heter jag, 26 år gammal, finlandssvenska, jobbar som servitör, äter vegetariskt, dricker kaffe.
    Stuff jag tycker om:
    Loppis fynda!! Krukväxter, expandera min film och bok kollektion, försöker förbättra mina matlagnings kunskaper (går si sådär ? ), rödvin och öl och annat skoj!
    Så ifall du finns i närheten!
    [email protected]

    Åsa 2016-06-20 21:14:36
    Svara
  • STOCKHOLM
    Heter Hilda, är 16 år!! Träffar gärna najs människor som vill ta en fika, hänga i en park eller bara göra ngt kul:)) Vet nt riktigt vad jag ska skriva om mig själv haha men om nån vill ses eller prata, maila på [email protected]. Ha det bra!!

    Hilda 2016-06-20 21:10:38
    Svara
  • Hej! Ellinor heter jag, 22 år och en glad person som älskar musik/sjunga, loppisar, och fika stunder med oändligt prat om vad som helst och lite till. Jag börjar plugga i Umeå i höst och känner inte en kotte förutom min pojkvän. Vore så himla kul att lära känna nån som är lite som mig. Eller varför inte kanske inte alls som mig.

    UMEÅ 2016-06-20 21:05:03
    Svara
  • STOCKHOLM WADDUPP?? HÖRRNI! Alexandra heter jag, men kalla mig gärna alex. 23 barre och ~ish nyss nerflyttad från umeå. Fullkomligt älskar att dricka bärs, feminism, vegetarisk mat och spontanitet. Dricker med andra ord gärna öl mitt i veckan, ev dansar (men då krävs det jävulusiskt bra musik) second hand-fyndar och ”mammasolar” dock högst i femton minuter sen är rastlösheten ett faktum. är du kanske min själsfrände eller ba känner med mig???? Hör av er! pyss och klem så länge.

    [email protected]

    Alex 2016-06-20 20:51:10 http://www.alexaaaa.blogg.se
    Svara
  • UPPSALA

    Heter Hanna, är 19 år, just tagit studenten och vill ha någon ny att hänga med i en stad där det känns som att man aldrig får chansen att träffa någon ny om man inte är student :))) Har en sommar av jobb framför mig och vore ju så himla bra med någon som skulle vilja mejla/snappa/träffas på dom där små dagarna emellan jobbet liksom! Vet aldrig vad jag ska skriva om mig själv, känns som en såndär cirkel i lågstadiet när man ska säga sitt namn och något man gillar. Gillar i vilket fall böcker och musik och att dansa men också att ta det lugnt, gå promenader (har svårt att bara *fika och hänga på café* vill hellre gååå. Kanske finns någon som känner lika eller inte alls lika men mejla i vilket fall! [email protected] kör ba kör!!

    Hanna 2016-06-20 20:39:26
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Elin, 26 år. Bor på södermalm och jobbar med hållbarhet. Jobbat ganska mycket de senaste åren, och nu när jag tagit ett steg tillbaka inser jag att jag tappat bort vänskap av olika anledningar. Tänker att det skulle vara fantastiskt med ett vängäng, men även någon att hänga med, ge sig ut på äventyr och prata om det som känns viktigt, och smsa roliga saker till varandra på dagarna! Gillar mode, museum, växter, böcker, berg och äventyr. Håller tummarna för att någon hör av sig!
    [email protected]

    Elin 2016-06-20 20:38:01
    Svara
  • Hallå.
    Är 21 år och vill ha någon som vill tala kärlek med mig. Vill lära mig knep för att få sånt att fungera, vill diskutera vad en ska göra i situationer och veta någon annans tankar om ens trassliga idéer. Gillar så mycket annat också, att läsa, att skriva, dricka öl, skratta tills en gråter och äta middag utomhus. Men just det här med kärlek. Känns inte som att jag kan tala med någon om det. Vore himla fint om någon har liknande tankar eller bara en massa kloka ord om kärlek som vill ventileras lite genom brev eller mejl.

    Min mail är: [email protected]

    Linn 2016-06-20 20:37:10
    Svara
  • Hejsan, jag är en 17-årig tjej som letar efter en som typ vil resa/hänga med mig någonstans i Europa. Jag har bland annat kollat lite på at åka til Italien, Spanien, Belgien og Tyskland 🙂 Jag pratar flytande svenska, men bor i Danmark. Om du vil träffas typ i Malmö eller Köpenhamn kunne det också vara kul!
    Jag gillar att vara kreativ och har gått på en kreativ skola inne i Köpenhamn vart jag nu sluttar för att förmodligen börja på gymnasiet.
    Kram Louisa 😀

    Louisa 2016-06-20 20:29:58
    Svara
  • UPPSALA
    Jag heter Petra och fyller 22 i år (decemberbarn), just nu och större delen av sommaren kommer jag att vara i Umeå, där jag kommer ifrån, men vid terminsstarten flyttar jag tillbaka till Uppsala där jag har bott och pluggat i 2 år än så länge. Upptäckte nyss att jag endast har ett år kvar på min utbildning (!!)och kände ba aaah jag har ju inte hunnit göra alla roliga grejer och inte träffat tillräckligt med roligt folk! Jag trivs toppenbra i Uppsala och har världens finaste vänner men skulle vara roligt att få lära känna ytterligare nån/några fina personer. Jag hänger nog med på det mesta men saker som jag gillar är: secondhand-rundor, vin&skitsnack, promenader, roadtrips, mat, serier, växter etc, men oavsett så är ju huvudsaken att man har skoj så spelar väl egentligen inte så stor roll! Så skriv till [email protected] om du är sugen på att snacka eller hitta på något i höst!
    Kram!

    Petra 2016-06-20 20:22:37
    Svara
  • MALMÖ
    Ingrid heter jag, fyller 25 år i höst och bor i Malmö sedan två år tillbaka. Jag är en feministisk kultur- och filmvetare som just nu jobbar med ungdomar, och är SERIÖST sugen på mer umgänge. På fritiden kollar jag gärna film, men mest TV-serier nu för tiden som det ju brukar låta (tänk OITNB, Game of thrones, parks and rec, broad city och såna bra), men hittar gärna på saker som att äta och dricka gott och försöka ta vara på allt som Malmö har att ge. Sitter också mycket på internet och skrattar åt dumma memes (om du undrar vad jag tycker är roligt kan du kolla min tumblr: franklovah.tumblr.com). Gillar att babbla och skämta, men också att prata allvar, relationer, snusk och skit. Ibland gillar jag att gå ut och festa, men är ofta sugen på häng med GÄNG (alltså icke-kriminella sådana) och typ vin och oliver. Jag vet att det låter klyschigt men det är sånt jag vill ha med likasinnade. Alltså ett gäng sköna b-rudar som frodas i gruppmentalitet. Hör av er! 🙂
    Min mail: [email protected]

    Ingrid 2016-06-20 20:17:56
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!
    Jag heter Elin, är 23 år och jobbar som lärarassistent på ett högstadium i en förort till Stockholm.
    Jag har inte så många vänner här uppe, är egentligen från Småland, så det skulle vara kul att ha någon att hänga med.
    Som person är jag ganska glad och lugn (ENFP, ifall en tror på sånt).
    Skulle tycka det var kul att träffa någon som bott i Stockholm lite längre som kan visa mig alla gränder och parker och alla hemligheter. Eller bara någon att festa med skulle också vara kul!
    Tycker om film och serier, lära mig nya saker, läsa, dricka vin, skratta, feminism, lyssna på musik och ja en massa saker där till.
    I framtiden hoppas jag kunna utbilda mig till psykolog och sen vidare till sexolog- tycker det är så sjukt intressant med kulturen kring sex och varför vissa människor går i gång på vissa saker.

    Ehm, nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva…
    Men skriv en rad eller två så kan vi ta en öl eller fika och så får vi se.
    Ha det bra!
    Elin

    Kontakt: [email protected]
    eller
    Facebook: Elin Richardson (rött hår och glasögon på bilden)

    Elin 2016-06-20 20:17:34
    Svara
  • UPPSALA

    Hej finisar!
    Jag är ”ny” i Uppsala sedan december och känner inte direkt någon här förutom min sambo. Jag vill så himla gärna starta en middagsgrupp, alltså ett gäng som då och då får komma hem till varandra och bli bjudna på mat, leka lekar osv. (Tänk halv åtta hos mig!).

    Jag är 25 år, pluggar konstvetenskap och jobbar extra som lärare. Är för det mesta glad och snäll!

    Puss&kram
    Anna ([email protected])

    Anna 2016-06-20 20:16:27
    Svara
  • GÖTEBORG (söker brevvänner över hela landet)

    Inte alls speciellt äventyrlig 30-åring söker någon fin att brevväxla med. Kanske t ex om: hundar, Buffy the vampire slayer, chips, Morrissey och LIVET. Jag bor i Göteborg, är gift och jobbar som soc-tant. Har inga träsmycken eller Gudrun Sjödén-plagg, men är ganska charmig ändå. Puss/blixten

    [email protected]

    Blixten 2016-06-20 20:14:40
    Svara
  • BARCELONA

    Hej alla!
    Jag är en 23årig tjej som precis har lämnat det enkla livet i Nya Zeeland för att börja jobba här i Barcelona. Jag älskar att dela en flaska vin med någon, dricka kaffe (letar fortfarande desperat efter en stark och god flat white), läsa fler böcker än jag egentligen har tid för, utforska museer och små gränder i staden, dansa tills svetten rinner, och gå på bio. Jag håller på att skriva en bok och det vore ju helt fantastiskt att hitta någon som vill sitta och skriva någonstans i staden eller kanske åka på en liten skrivarweekend!! Men helt ärligt vore det fantastiskt att ha någon att pimpla vin och prata med också. Bor du i övriga världen och vill ha brev/mejlvän, hör av dig!!

    Lisa
    [email protected]

    Lisa 2016-06-20 19:54:11
    Svara
  • LINKÖPING
    Jag är nyinflyttad och har precis tagit examen. Ny stad, nytt jobb – ny vän?
    Jag är en ganska blyg person men faktiskt väldigt trevlig och rolig och snäll egentligen. Jag gillar att promenera, fika och sjunga (gärna tillsammans). Vill gärna ha en rundtur i staden!

    Hör hemskt gärna av dig till [email protected]

    Elin 2016-06-20 19:47:14
    Svara
  • KARLSTAD/Annan brevvänsstad!

    Hej! Jag heter Amanda, är 24 år och bor i Karlstad! Jag pluggar till lärare och jobbar som extra med att skopa landets godaste glass (mmm, älskar glass!).

    Jag är oerhört förälskad i äventyr. Det skulle vara så fett att prata med någon om just detta – allt från vad man gör en regnig söndag eller vilket café är ett absolut måste i Verona!

    Jag tycker oerhört mycket om film, speciellt klassiker och sprakande musikaler! Min musik pendlar starkt mellan 60-tal och Queen B! Jag är vegetarian men ogillar att laga mat! Har därför världens tur till sambo som älskar att laga mat! Kanske har Du världens bästa tips på något härligt måndagskäk?

    Det skulle vara fantastiskt att prata med någon om allt möjligt, just från någon ny idé till äventyr till vilket verk som Meryl Streep varit allra bäst i. Vi kan prata om lätta grejer precis som tunga grejer – allt är möjligt när det kommet till att lära känna nya guldkorn! Plus, skulle du eventuellt vara från samma stad som jag – Karlstad – blir ju kaffe ett måste (mmm, kaffe!).

    Skriv, fråga vad Du vill eller berätta något som just hänt så ska jag allt se till att kasta iväg ett svar asap! Pepp och kram!

    [email protected]

    Amanda 2016-06-20 19:32:06
    Svara
  • VÄSTERÅS
    woho! ett till inlägg av detta slag! så kul! elin heter jag och bor i västerås där jag pluggar till sjuksköterska. jag trivs väldigt bra både i staden och med utbildningen. jag tycker (väldigt väldigt) mycket om kaffe, att promenera i regn, dansa in på småtimmarna även fast jag mest fuldansar, resa även om det inte är så ofta och att äta god mat med gott sällskap. jag är även rätt fotbollsnördig, följer EM slaviskt, har en karriär som fotbollsspelare, domare, tränare osv.. nu i sommar har jag ju lite sommarledigt men likt många andra jobbar jag. däremot inte lika mycket som jag brukar och har en del tid att både träffas och kompisdejta och att skriva brev. älskar snigelbrev!
    ha det fint så kanske vi hörs,

    Elin 2016-06-20 19:29:26
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej, jag heter Clara fyller snart 17 år och bor en bit utanför Stockholm. Jag är öppen för det mesta men gillar att shoppa, baka, kolla på serier, fika och bara prata om allt och ingenting. Är även ganska beroende av instagram så tycker om att fota lite grann också. Jag skriver det här för att förhoppningsvis hitta någon att göra roliga saker med i sommar. Så skriv gärna till mig 🙂
    [email protected]

    Clara 2016-06-20 19:28:47
    Svara
  • Vill liksom bara ha en vän i Oslo som inte är jobbrelaterad, hallå kom igeeeen dödstrist här att hänga med kollegor som man ENBART har jobbet gemensamt med:(
    Jag är en tjej på 25 år, lite svår att komma in på men annars rätt så skön. bryr mig inte så mycket om saker så länge jag är glad

    hej hej skriv 🙂

    jas 2016-06-20 19:20:25
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag är 23, fyller 24 i september, och kommer från Skåne. Flyttade upp till Stockholm för 2 år sen för att jobba med teve. Något jag velat (men knappt vågat drömma om att) jobba med väldigt länge. Mer specifikt så jobbar jag som rekvisitör och det är för det mesta väldigt väldigt roligt. Jag jobbar liksom med att bygga, pyssla och shoppa??
    Mina olika jobb (man hoppar mellan projekt hela tiden) är för det mesta underbara men de gör också att jag blir instängd i olika ”projekt-bubblor” och jag har därför aldrig hittat en riktigt fast punkt här i stan. Var tredje månad byts hela mitt liv ut i stort sett och jag önskar verkligen att jag hade fler vänner än de jag jobbar med just där och då.
    När jag inte jobbar så älskar jag att titta på film&teve, dricka vin och sy kläder. Jag fotograferar en del när jag får feeling och jag har startat kanske femhundrasjuttio elva olika bloggar. Jag älskar mat men är ganska dålig på att laga det. Jag har aldrig haft ett förhållande men däremot en stalker samt en internetmobbare, så mitt förhållande till fölk av det motsatta könet är lite skevt ibland. Jag älskar att vara vid kusten men jag är rädd för havet och är rätt dålig på att simma. Jag är kass på att prata om mina egna känslor öppet och får lite smått panik över tanken på att någon jag redan känner ska läsa den här kommentaren… Jag hade världens sämsta år förra året men tror att detta kan bli ett av mina bästa.
    Jag skriver gärna med nån och/eller träffas på en fika eller AW. Vill göra det mesta av den här sommaren och känner att bara en enda ny bekantskap hade kunnat göra väldigt mycket.
    Kram.
    [email protected]

    Mikaela 2016-06-20 19:16:41 http://kaptenpyjamas.blogg.se
    Svara
  • ÖRNSKÖLDSVIK / ÖVIK
    Hej där! Från och med september finns jag, en 18-årig, kreativ och pratglad tjej, i Övik. Känner inte en enda människa där, och det skulle vara alldeles fantastiskt att ha någon att prata med. Jag gillar det mesta som involverar mat, musik eller parkhäng. Tycker också om att skriva, fika och titta på dokumentärer. Har du lust att hitta på något (vad som helst!) får du mer än gärna höra av dig till [email protected]
    Ha världens finaste sommar! Puss

    Loe 2016-06-20 19:16:04 http://loeandersson.wordpress.com
    Svara
  • KARLSKRONA/NYKÖPING

    hej! jag heter elin, är 20 år och är ifrån nyköping, men pluggar för tillfället digital media på hyper island i karlskrona! alla mina närmsta vänner är utspridda över landet så har inte så väldans många att hänga med, och är dessutom väldigt kluven över vart jag vill spendera min sommar. är du från kallekrona eller nyköping får du gärna höra av dig!
    tycker väldigt mycket om öl och vin-häng, prata om vettiga saker (feminism, vego osv osv), vara aslat i sällskap och dylikt! är dessutom besatt av downton abbey, havregrynsgröt + bananer och märket muji.

    hör gärna av er på [email protected]

    elin 2016-06-20 19:12:51
    Svara
  • LUND
    Hej! Jag är en 22-årig student som läser biomedicin i Lund. På fritiden tycker jag om att sy, pyssla och vara kreativ. Kollar lite för mycket på serier och dricker alldeles för mycket te! Jag är glad, trevlig och tycker om att prata. Jag gick in i väggen för 1,5 år sedan och har precis fått tillbaka livsgnistan och mer pepp än någonsin på livet! Jag är nybliven singel och lite nya vänner hade inte suttit helt fel! Jag söker nya vänner att hitta på massor av roliga saker med – såsom att gå på picknick/dricka öl/gå på stand-up/ta en promenad med/prata om livet med. Kanske kan vi bli ett litet Lunda-gäng som har en bok-klubb eller som bara umgås och har det trevligt? Hör av dig, kram!
    [email protected]

    Julia 2016-06-20 19:02:08
    Svara
  • Hallå där!
    Jag tog nyss studenten och vill bara bortbort från den lilla håla jag bor i. Så jag tänkte, jag drar till Stockholm i höst! Kommer flytta dit i mitten av augusti ungefär och känner väldigt få människor där. Vore asnice om någon känner för att hänga! Jag gillar att läsa, skriva, prata om ingenting och allting, fuldansa och skriksjunga, fika, kolla serier och braiga filmer, picknicka, handla second-hand och äta god mat länge. Är ganska blyg, men det släpper ofta efter ett litet tag. Svårt det är att beskriva sig själv såhär, men vi kan väl kanske ses så får du själv bestämma vad jag är för person! Skriv till mig vetja! Mail: [email protected]

    Solina 2016-06-20 18:59:59
    Svara
  • STOCKHOLM.

    Tjena. Heter Linda, bor norr om Stockholm och jobbar i second hand-butik. Hade varit så kul att ha nån att snacka med om allt möjligt och kunna hitta på roliga grejer med!! Är 21, och fyller 22 i höst. ÄLSKAR musik (särskilt Dylan å alla dom där gubbarna, peppig indie som typ Vaccines, och svensk punk som typ Ebba och Tant Strul). Är en halvblyg person i början, men sen bangar jag inte på nått asså.. Gillar att festa, rock n roll, fika, kärlek osv. Är nydumpad också och halvt knäckt :(( kanske nån som är i samma sits? Gick samhällslinjen på gymnasiet men ångrar grovt att jag inte gick typ media eller nån nice musiklinje. Är så kär i Jake Bugg btw, flög till Norge i helgen bara för att se honom live (4:e gången nu). I höst vill jag helst plugga något, har sökt in en linje i Karlstad, Linköping och sen massa kurser på Stockholms Universitet. Får se om jag kommer in på nått!! Plz skicka ett mail om du får en fin feeling av mig 🙂 KRAM.
    [email protected]

    Linda 2016-06-20 18:54:49 http://www.lindaerlin.blogg.se
    Svara
  • OSLO

    Hei!

    Jeg er 25 år og bor i Oslo. Jeg liker å sitte timesvis på kafé, høre på podcaster, spise pizza, henge i parken, diskutere politikk, bingwatche serier, være sammen med mine fine venner, gå ut, trene og lage mat. Drømmer om hund og å ha en stue som ser ut som en jungel.

    Hör av dig, da vel!

    Ida 2016-06-20 18:44:16
    Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Veldig i delay, men mailen min er forresten: [email protected]

      Ida 2016-07-09 09:17:09
      Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Hej :)- Jag bor för tillfället i Stockholm men flyttar till Oslo i början av september och skulle gärna träffa härliga personer att hänga med. Jag delar många av dina intressen; tycker om att vara ute och promenera, laga mat, ÄLSKAR tv-serier :), dricka massvis med te, resa och skratta med vänner. Sen drömmer även jag om att skaffa en hund, drömlivet :). Jag är 28 år, och kan nås på [email protected]

      Jenny 2016-07-08 09:00:43
      Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Hei, Ida! Jeg er 27 år og bor i Oslo. Deler også mange av dine interesser! 🙂 Du får tak i meg på [email protected]

      Martine 2016-07-07 21:46:46
      Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Hei!

      Ser vi har mange av de samme interessene, og jeg bor bare en halvtime unna =)
      Send meg en mail på [email protected] hvis du trenger flere å henge på kafe med!

      Elena 2016-06-30 19:21:58
      Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Hei Ida! Jeg er 28 og bor også i Oslo. Jeg liker lange frokoster, piknik, planter og har en forkjærlighet for alt som glitrer. Ja, også liker jeg konserter, kaffe og killar, da! På [email protected] får du fatt i meg 🙂

      Bettina 2016-06-21 10:15:26
      Svara
  • KALMAR

    Hej! Jag är 23, nyexad och ensam kvar i gymnasiestaden. Alla mina vänner är numera på distans och det hade varit trevligt att ha någon mer lokalt att kunna hänga med. Jag gillar bubbel, böcker, hundar, pandor, te och eyeliner.
    Skriv några rader om dig till [email protected]

    Emma 2016-06-20 18:43:51
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej fina! Jag är en livsglad och kärleksfull 25-åring som nyss flyttat in i en mysig vindslägenhet med min kille i en helt ny och stor stad, och jag behöver fler vänner att få ut min kärlek på och livsglädje med. Jag gillar en massa saker, bla a att fara på utflykt till nya ställen, gå ut och äta, dricka te och äta godis framför en serie i sängen, åka på weekends, handla massa grejor till en pangfrukost en vanlig tisdag, bjuda hem på bubbel i fina glas, vacker natur, gosa med alla slags djur, gå på svettiga pass, prata i timmar om gamla kärlekar och familj och framtidsdrömmar och sånt, baka, utforska skärgårdsöar, picnica, pilla i håret på vänner och bli pillad tillbaka, gå armkrok och massa mer. Jag är väldigt varm och snäll som person och söker likasinnade, som precis som jag tycker det är så härligt med varma, djupa och tillitsfulla vänskapsrelationer! Hoppas ni skriver, kram!
    /Josefin
    [email protected]

    Josefin 2016-06-20 18:32:30
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej. Jag blir 26 och har nyligen flyttat till Stockholm pga jobb o söker nya vänner att hänga med. Uppenbarligen är Sthlm en drömstad att bo i om somrarna men ärligt, bara jag hade någon eller några personer som en såndär självklar pusselbit i livet, att hänga spontant och okomplicerat med som man gör när vänskapen växt o blir tagen nästan förgiven, då skulle allt kännas mycket finare. Antingen planerar vi något äventyrligt och somrigt ihop eller så gör vi ingenting alls. Bara är. Eller så gör vi sånt man kan göra däremellan som är halvsomrigt och bara kräver lite planering typ går på kafé, museum, spelningar, utomhusbio etc.
    Överlag gillar jag inte att planera så mycket, shopping är inte min grej men däremot specialkaffe! Hoppas vi ses:):)

    Amanda 2016-06-20 18:23:59
    Svara
  • STOCKHOLM
    Saga – precis gått ut gymnasiet – bor strax utanför stan

    tycker om: resa, fota, kläder, skogen, smink, fuldansa men känna sig på topp, veganism, musik, nätter/mornar, vara i lite oväntad situationer då och då (trots att jag också verkligen gillar planering?)

    vill mest lära känna nya personer i sommar, och hitta på saker

    hörs! [email protected]

    Saga 2016-06-20 18:13:49
    Svara
  • TUNBRIDGE WELLS/BRIGHTON/LONDON
    Hejhejhej jag flyttar till Tunbridge wells i Augusti för att flytta ihop med min pojkvän! och vill jättegärna liksom kanske ha en kompis eller två i samma land. Kan pendla relativt lätt till både Brighton och London!

    Jag är 21 och kommer från Linköping. Bad min kompis kajsa beskriva mig och då sa hon ”bomb shell, påhittig, genuin, fnissig o vet vad hon vill” så låter det som en du skulle gilla, maila mig!
    /[email protected]

    Olivia 2016-06-20 18:07:32
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej på er!

    Mitt namn är Daniella Maraui och jag är 18 år, fyller 19 i augusti. Har precis tagit studenten och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Kommer förmodligen vara hemma hela sommaren och det skulle vara asroligt att lära känna nya personer. Jag är lite utav en introvert-extrovert. Har svårt att skapa nya vänskaper med folk, och är väldigt blyg, men när jag väl lär känna personer är jag aldrig tyst!

    Har många intressen, gillar att fota, baka, och har precis kommit på att jag verkligen gillar att klubba, men har svårt att komma in på klubbar pga min ålder haha. Är ett stort fan av film-industrin, serier med (följer just nu Game of Thrones och Outlander), gillar anime, böcker, webcomics och musik! Skulle vara astrevligt att lära känna en person som har liknande intressen! Jag försöker just nu att trotsa mina rädslor och prova på nya saker, så jag kan inte riktigt säga att jag är med på allt, men jag ska försöka. Gillar annars att bara ta fikor, eller gå på museum och om det är fint väder så vore det astrevligt att ha picknick!
    Skulle vara kul att hitta någon som man kan ha många olika diskussioner med, feminism, rasism, gossip, kärlek osv, I’m up for everything!

    Ha det gött alla fina människor 🙂
    Mejl: [email protected]

    Daniella 2016-06-20 17:58:59 http://daniellamaraui.webblogg.se
    Svara
  • TJÖRN
    Jag blir 17 i oktober och jag bor på en ö 7 mil norr om Göteborg. Söker nya kompisar att träffa, som bor i närheten, åker hit på sommaren eller liknande. Tycker mycket om att vara ute och att prata om kärlek, feminism, serier och musik osv.
    Vet att detta är som att leta efter en nål i en höstack men hoppas vi hörs ändå.
    [email protected]

    Linnea 2016-06-20 17:51:37
    Svara
  • Hej! vill ha en brevkompis även om jag kan vara rätt kass på att svara. Bor i Göteborg, är 27 år och älskar alla djur. Har en hund, två katter och jobbar på hunddagis. Älskar att vara i naturen på fritiden. Gillar annars att se på serier, röka cigg, dricka vin, dansa, hänga med fina personer och sånt där som folk gillar. Låter rätt tråkig haha men jag är ganska rolig faktiskt.
    Hoppas vi hörs!
    [email protected]

    Josefin 2016-06-20 17:29:25
    Svara
  • MALMÖ/LUND
    22 år, ska börja läsa film på Skurups folkhögskola i höst. Har precis gått klart ett år film på Glokala Folkhögskolan i Malmö och älskade det. Älskar som sagt film, foto, konst, annan kultur, att resa. Har precis avslutat ett förhållande så jag känner att jag behöver nytt folk att hänga med! Kollar gärna film och tv-serier, eller bara snacka skit, tar gärna en öl/hänger på nån bar i Malmö/Lund eller hittar på andra äventyr. Älskar att kolla allt från djupa, jobbiga filmer som Kieslowski, men också, lättsammare filmer som med Amy Poehler och Kristen Wiig eller serier som Simpsons, Parks and Recreation.
    Bara att höra av sig! 🙂
    [email protected]

    Malin L 2016-06-20 17:22:35
    Svara
  • 28 åring tjej boende i Karlstad söker brevvänner.
    Skickade alltid brev som barn och saknar att skriva för hand och klistra frimärken.
    Så vill du ha brev från en crazy cat lady som älskar speedway och rockstjärnan Dregen och att öka öppenheten kring psykisk ohälsa maila din adress till [email protected]
    Kan utlovas små presenter i breven, älskar att ge bort presenter!

    Jag är inte dum i huvudet Jag har Aspergers syndrom 2016-06-20 17:21:45 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla fina!
    Jag heter Isabell, är 22 going on 23 och letar efter en massa härliga kompisar.
    Kanske kan vi ha en picknick, gå på konsert eller dricka en valfri dryck?
    Jag är på det mesta!
    Extra kul tycker jag det är om du gillar second hand, kollar på någon kul tv-serie kanske OITNB och tycker att hjärtat sitter till vänster.
    Släng iväg ett mail vettja: [email protected]
    Puss!

    Isabell 2016-06-20 17:12:10
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag har insett hur svårt det är att vara nästan 30 (men känna sig som för evigt 23) och hitta nya vänner i en annan stad. Jag söker någon/några att hänga med i Stockholm när jag är där, vilket är ett par gånger i månaden. Jag vill kunna hänga lite spontant, ta en drink eller två, dansa mig svettig med någon, eller ligga på en picknickfilt och titta på moln. Eller så bokar vi en weekendresa, testar nya maträtter, sover för lite och pratar böcker.

    Ska vi ses över en pasta carbonara och skratta åt livet ihop?

    Todelou!
    /Petra [email protected]

    Petra 2016-06-20 17:06:56
    Svara
  • KÖPENHAMN
    Hej,
    Jag är en kreativ och humoristisk person som precis gått ur gymnasiet. Min plan är att flytta till Köpenhamn i HÖST/VINTER för att jobba och leva och det vore najs att få lite kontakter där :)) skriv gärna.
    [email protected]

    Nike 2016-06-20 17:01:13
    Svara
  • HELSINGBORG
    Hej alla fina! Här är en 24 åring som vill träffa människor i Helsingborg. Att kompisdejta är fantastiskt och det är något jag vill göra mer av!
    När jag inte är ute på promenader, fotograferar eller illustrerar så tränar jag på Friskis, lagar god mat och åker longboard.

    Hör av dig till: [email protected]

    Ingrid 2016-06-20 16:58:41 http://ingbergman.blogspot.se
    Svara
  • MALMÖ
    Fyller 22 i sommar. Är i stort behov av någon som föredrar barhäng framför klubbdans! Du får gärna tycka om pubquiz och standup också. Om vi är många kan vi bilda ett gäng! Har inget gäng i Malmö! Menar obs inte gäng som i kriminellt gäng.
    Är från Stockholm ursprungligen, hoppas det inte är ett problem.
    Är rolig att vara med ibland, men inte alltid. Har en del psykiska besvär, panikångest med mera. Men det kan vi ta sen, mörkret.
    Dyrkar På spåret och sällskapsspel. Älskar barn och bebisar över allt annat. Finns inte mycket mer att säga.
    Hör av dig på
    [email protected]

    Sabina 2016-06-20 16:52:51
    Svara
  • Heeeej

    Jag ska pa utbyte i Mexico City i host i ett halvar. Hade varit fint att traffa en ny kompis! Bor i Holland, pluggar business, gillar feminism, miljo, musik, natur, laga mat osv!

    maila!

    [email protected]

    pusspuss

    MEXICO CITY - KOMPIS? :) 2016-06-20 16:48:19
    Svara
  • VÄXJÖ
    23-åring som ska flytta till Växjö för att läsa ett naturvetenskapligt basår i höst. Gillar särskilt träning, mat och böcker. Hade varit kul att träffa lite roliga människor att hänga med 🙂
    nellieolssonnn @ gmail . com

    Nellie 2016-06-20 16:42:59
    Svara
  • VÄSTERÅS

    ’ello!
    Denise, 22 år, vegetarian, sushi och vin beroende, äger två katter, har även en sån där så kallad pojkvän, pluggar beteendevetenskap på Mälardalens Högskola, älskar att handla böcker på loppisen även om jag inte hinner läsa dem. Läste dock nyss Borta med vinden, den är AMAZE men ibland blir man så arg på huvudkaraktärerna. MEN, LÄS DEN. (inte för det har med detta inlägg att göra, men man kan aldrig få för mycket boktips)

    Jag söker både brevvänner och bara någon att hänga lite extra med under sommaren. Pojkvännen jobbar i hemstaden och resterande vänner jobbar lite mer än mig, sen tycker jag överlags det bara är roligt att lära känna nytt folk. Gärna över lite parkhäng med lite bubbel eller öl eller vatten eller whatever you feel like. Tänker att sommaren är ju en av de bättre tider att kompisdejta på så why not liksom. Iaf. Om något av detta låter intressant MAILA på: denisus(@)live.se

    (ifall du skulle vilja stalka upp mig först kan man alltid smygtitta på min instagram ddenisus)

    Denise 2016-06-20 16:16:16
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Elin, har nyss fyllt 20 år och bor strax utanför Stockholm city. Min idealkväll är en ljummen sådan mitt i sommaren då jag får dansa och skrika mig hes i ett publikhav på en konsert, men jag tycker även om att fotografera, sminka, shoppa, prata feminism, prova på nya fik, äta choklad, promenera och kolla på serier (just nu följer jag Game of Thrones och Orange Is the New Black). Det vore asnice att hitta fler personer att hitta på saker med, så hit me up: [email protected] 🙂

    Elin 2016-06-20 16:15:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!