boktips från årets bok-pris.

Ni minns säkert att jag har ett samarbete med Årets Bok, men här kommer en liten påminnelse!
Bonniers Bokklubbar har alltså instiftat en litteraturpris i år och det är det enda litteraturpriset i Sverige där vinnaren utses genom omröstning av svenska folket. 12 st böcker är nominerade och på bonniersbokklubbar.se/aretsbok kan du rösta på din favorit och spana in alla böckerna.


Jag har läst två av de tolv nominerade och tyckte mycket om båda. Den ena är Martina Haags Det är något som inte stämmer, som bygger på hennes egen skilsmässa 2013.


Den är sjukt träffande. Så många rader man vill spara ner. HÄR kan du läsa min recension om den.


Den andra jag har läst av Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter av Elizabeth Gilbert. Den handlar om en kvinnlig botaniker under 1800-talet. Hon ger sig sjutton på att bli världens mest framstående inom genren mossor och lägger sedan hela sin själ och liv på detta. Väldigt spännande historia, även fast det kanske inte låter så. Äventyrsroman som verkligen var en bladvändare. Läs min recension HÄR.

aretsbok

På Årets Boks instagram hittar du fler recensioner från läsare och annat boktipsigt. In och följ vetja.

In och rösta på bonniersbokklubbar.se/aretsbok och spana in alla böckerna Man kan rösta flera gånger (en gång per dag) och på flera böcker under röstningsperioden. Röstningen pågår till söndag 28 augusti och vinnaren presenteras på prisutdelningen på bokmässan i Göteborg september.
Glad läsning.

Ett samarbete tillsammans Bonniers Bokklubbar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • tack för tipsen 😀 älskar boktips

  felicia 2016-07-02 10:37:46 http://frokentv.se
  Svara
 • Förresten Sandra! Du som älskar att läsa: jag rekommenderar en bok som heter Familjen jag hade. Den väver in många olika personer för att komma fram till sanningen och är väldigt skickligt skriven. Jag tror du skulle tycka om den!

  Lisa 2016-06-30 08:25:46
  Svara
 • Älskar boktips, ska definitivt läsa dessa!!!

  Betsy 2016-06-29 20:52:11 http://milliebase.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!