en torsdag i Provence bland vinlundarna.

provence.

Att åka till Provence och promenera bland vinranksfält, smutta på viner och känna sig flott tillsammans med någon man gillar har jag alltid velat göra.
Nu i helgen blev det av! Magnus och jag åkte till Les Arcs i Provence för att hänga på vingårdar i två nätter. När vi kom fram möttes vi av denna utsikt. Att den ens är på riktigt? Såg helt målat ut.

provence.

Vi anlände i torsdags eftermiddag och kickade igång vår resa med jordgubbsbakelse. Kändes rätt på något vis.

provence.

Men sedan var det bara pang bom rätt in bland vinrankorna.

provence.

Vi tog oss till en vingård som heter Château des Demoiselles för att gå på vinprovning. Och för att ta hoppbilder då såklart.

provence.

Rödvinerna låg och göttade till sig i såna här fina ekfat. Luktade precis som vinkorkar.

provence.

Vi fick smaka på ett gäng olika viner från gården (micket goda) och sedan fick vi spana lite där dom gjordes. Fick 1984-chills av denna maskin, tänk typ tortyrredskap. Eller så är det bara jag kanske.

provence.

Man kunde åka fyrhjuling runt vingården om man ville, så det gjorde vi såklart! Landskapet var så filmiskt, kändes som att vi var i Jurassic Park och att en dinosaurie skulle titta fram bakom en kulle närsomhelst.

provence.

Man var ju ganska sandig efter turen.

provence.

Vissa mer än andra.

provence.

Fast efter en dusch och lite smink var vi redo för en romantic kväll. Jag satte till och med på mig klackisar.

provence.

Min kille var fin han med.

provence.

Och kvällsljuset varmt och gult.

provence.

Hur gullig fontänskulptur btw.

provence.

Vi gick och åt en så himla god ravioli med krabba och musslor och drack viner från gårdarna.

provence.

Avslutade med kaffe, kaka och provencalsk grappaliknande sprit som stack på tungan.

 

.

Translation. We’re in Provence for a couple of days for wine tasting, wine drinking and wine exploring amongst other things : )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • åh va vackert!

    Emilia 2016-07-06 20:48:15 http://eewmiliaa.blogg.se
    Svara
  • Ser ut som världens bästa tid ungefär! <3

    Lina 2016-07-04 14:00:52
    Svara
  • Åhhh alltså, vädret <3

    Fanny 2016-07-04 12:51:26 http://fannyblingman.blogg.se
    Svara
  • Hej Sandra helt orelaterad kommentar, MEN, du som är en sån gagnefperson kanske kan hjälpa mig? Alltså håller på efter mycket om och men med att försöka sälja min biljett till skankaloss, och tänkte, du kanske har någon kompis som vill köpa en biljett? Holla at dis gal! Puss och tack för denna blogg, hälsningar trogen läsare sen 2008 <3

    Lisa 2016-07-04 07:33:29
    Svara
  • Så magiskt 😀 verkligen nått att se fram emot.

    Emelie 2016-07-04 00:10:58 http://www.mlipmli.blogg.se
    Svara
  • (Okej skrev typ för 2 h sen exakt samma kommentar som nu men misstänker att den inte klarade att verifieras pga använde knepig mejladress pga ville vara anonym hehehe…)
    Men i alla fall Sandra så behöver jag lite hjälp, och vet verkligen ingen annanstans jag kan vända mig. Så många gånger har jag otåligt skrollat förbi långa kärleksfrågor i dina svar-inlägg och nu sitter jag alltså här själv. För alltså jag har aldrigaldrigaldrig under mina dryga 17 år känt mig ens lite kär. (Och typ där slutar denna fråga påminna om dina andra så mycket haha….). Alltså det kan ju inte vara så normalt att inte ha bra kontakt med sina känslor så som jag har (blir nästan aldrig arg eller riktigt glad heller egentligen) och tror faktiskt att det kan vara ett typ ””psykologiskt problem””” på nåt sätt. Faktiskt är det tom så att jag inte ens vet om jag är bi/homo/hetero — och alltså det KAN ju inte vara så normalt när man nästan är 18???? Vet typ inte ens om jag har förmågan att bli kär eller ens vilja hångla med nån liksom.
    MEN. Nu i veckan har jag på mitt nya sommarjobb träffat en kille som ger mig (vad jag tror är lol) fjärilar i magen. Alltså jag vet inte ens!!! Sandra hur vet man hur det ska kännas när man aldrig har velat krama pussa hålla nån i handen innan????? Eller så kanske finns det nån i kommentarerna som känner igen sig en gnutta eller så. Eller så kanske jag bara kan få basic kärleks/förelskelse-fakta i ett ”answer to past weeks comments” medans jag fortsätter att läsa igenom dina gamla bloggposter kring ämnet <3 <3 <3

    ps du är så himla bra Sandra!!!! kollar din blogg minst en gång varje dag, den är som en liten kompis. hoppas min kommentar inte stör alltför mycket i sommarledigheten.

    Jennie 2016-07-03 23:25:05
    Svara
  • romantiken på detta då <3<3

    ISA 2016-07-03 23:09:16 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Åhh det ser helt ljuvligt ut!! Måste verkligen få med mig mannen ut till Provence när man bor så nära nu 🙂

    Sandra Nicole 2016-07-03 22:00:08 http://www.sandranicole.se
    Svara
  • Alltså Sandra. Har faktiskt tvivlat STARKT på att denna dagen nånsin skulle komma. Många av dina svar på kärleksfrågor har jag bara skrollat förbi och suckat lite åt, men nu är det min tur. För alltså har under mina 17 år aldrigaldrigaldrig ens känt mig lite kär i någon. Aldrig velat pussa på någon eller fått fjärilar i magen av någon. Har nog faktiskt aningens psykologiska besvär typ helt ärligt??? Sönderstressade mig helt och hållet för ett par år sedan och har nyligen fattat igen vad dethär med kompisar är liksom. Och detta är så jävlajävla svårt att skriva men måste göra det för vet inte var jag kan säga det annars. För vet liksom inte ens om jag är bi/homo/hetero eller hur fan man ska ens säga det – vilket ändå måste vara sjukt ovanligt antar jag??? Fyller ju 18 i år liksom!!!!!!
    Ja. Men nu har jag i veckan på nytt sommarjobb faktiskt träffat en kille som jag tänker på nästan konstant. MEN vet ju inte hur detta ska kännas??? Har svinont i magen mest helt ärligt (av nervositet och vad-fan-är-detta-ens. kanske inte ens är nåt kanske bara är stressad och inte har nåt med honom ens att göra???). ÅHH alltså Sandra det hade faktiskt varit lyckan i livet ju att bli kär och att nån blev kär i en tillbaka. Men hur fansen känns det ens? Känner mig så fruktansvärt onormal som känner mig ljusår bort ifrån hålla handen kramar hångel kärlek sex och sånt. :((( Är inte så mycket av en fråga men har under de åren jag läst din blogg varit nära så många gånger att lätta på lilla hjärtat och be om lite råd för hur man vet om man är kär och varför jag aldrig blir ens yttepytte det. (Tills nu då I GUESS???). Kanske kan det finnas nån som känner igen sig lite i kommentarerna eller så kanske du Sandra kan ge mig en lite peppande förklaring i the basics av kärlek i nästa fråge-svar. Kram och tack för att du skapat detta lilla ställe Sandra.<3 <3 <3

    , 2016-07-03 20:02:45
    Svara
  • Vackert!

    Jessica 2016-07-03 15:59:50 http://jessicas-voyage.blogspot.se/
    Svara
  • Åhåh vilka vackra bilder plus ni är såå fina ihop som ett riktigt filmigt par. <3

    Agnes 2016-07-03 14:25:59 http://www.devote.se/agnesblixa
    Svara
  • Wow jättefina bilder! Du är en sådan duktig fotograf!

    Maja 2016-07-03 13:59:47
    Svara
  • Det ser verkligen helt otroligt mysigt ut 🙂 Idyllen.

    Ljuva Julia 2016-07-03 13:09:04 http://ljuvajulia.se
    Svara
  • Herregud vad härligt det ser ut!!

    Felicia 2016-07-03 10:56:58 http://nouw.com/lawlife
    Svara
  • Sukk! Behøver en sådan resa NU!!! Kan du tipse om et bra hotell i Les Arcs? Les Arcs har stått på min must go to-lista lenge!

    Cecilia 2016-07-03 09:18:55
    Svara
  • Alltså dör.

    Linnea 2016-07-03 08:25:23 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!