cap d’antibes och cannes i 17 bilder.

Efter två dagar i Provence åkte jag och Magnus mot Cannes och Cap d’Antibes i lördags och i söndags för mat, bad och tax. Här kommer en blandad mix från våra två dagar.

cannes

Vi hängde på stranden i Cannes en förmiddag, hyrde solstolar och badade i havet.

cannes

Åt nektariner och drack iskaffe och läste bok.

cannes

Vi åt blåmusselpasta till lunch med mycket parmesan.

cannes

Vi gick på antikmarknaden i Cannes som jag troor är varje lördag. Alltid velat besöka den hursom, fanns massor av framförallt fina köksgrejor.

cannes

Magnus spanade in musköter.

cannes

Och så hittade vi en champagnehink från trettiotalet som vi prutade ner tills den blev vår. Lika fin att ha stora buketter i tänker jag. Och champagne då såklart.

cannes

På lördagskvällen gick vi ut och åt i den gamla delen av Cannes.

cannes

Jag hade min klänning från Zara ni vet.

cannes

Vi åt på en skaldjursrestaurang som min mamma rekommenderat till oss. Blev ostron, kräftor, räkor, snäckor, baguette och bubbel. Gott gott.

cap d'antibes

På söndagen åkte vi ut för att köra bil med Milla och min styvpappa i hans flådiga Aston Martin från trettiotalet. Han är något av en gamla bilar-expert, vet inte om jag sagt förut?

cap d'antibes

Vi åkte till en strandrestaurang i Antibes som har finfin asiatisk mat.

cap d'antibes

Där åt vi sashimi och Milla satt mest i min mammas knä.

cap d'antibes

Vi hann med att bada i poolen också. Här är min styvsyster Miras pojkvän Kotten.

cap d'antibes

Gullia.

cap d'antibes

Låg i en hängmatta och läste tills det var dags att flyga hem till Sverige.

cannes

Klart slut med min weekend på franska rivierian för den här gången. <3

 

Translation. Two days in Cannes and Cap d’Antibes. Please read the captions by clicking ”in english” on the link below my header.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Är resan sponsrad av Madame Cuvée?

  Amanda 2016-07-10 11:53:33
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag tror inte att det är en sponsrad resa, har lite inblick i pr-världen och om resan hade varit sponsrad så skulle Sandra 1. behöva skriva det i inlägget 2. lägga upp mer än en bild där vinet är med för att företaget ska få mycket exponering. Sandra är ju jättebra på att tydligt markera om något är sponsrat, så om hon inte skriver att det är spons så är det nog inte det 🙂

   Cecilia 2016-07-10 12:59:53
   Svara
 • Älsk på champagnehinken och prutandet!! Ser ut som en mycket drömmig helg, vill ta mig till rivieran asap. Snart så 🙂

  Sandra Nicole 2016-07-08 21:56:54 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • har du or andra smeknamn på magnus (perhaps mange hihi)? och hur är milla mot honom?

  nathalie. 2016-07-08 18:14:33
  Svara
 • Å vad tjusigt!

  Jessica 2016-07-08 09:26:00 http://jessicas-voyage.blogspot.se/
  Svara
 • Filmtips! 100 steg från Bombay till Paris. Mat, kärlek och Frankrike! Finns på Netflix

  Mikaela 2016-07-08 00:14:17
  Svara
 • Hej! Vad härligt det ser ut i Cannes. Vi åker dit för första gången om två veckor. Vad heter restaurangerna ni åt på? Har du några andra tips på restauranger?
  Längtar sååå!!

  Ida 2016-07-07 22:33:01
  Svara
 • kärlek på den röda klänningen <3

  ISA 2016-07-07 20:28:01 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh jag vill också ha semester

  Emelie 2016-07-07 19:11:17 http://www.mlipmli.blogg.se
  Svara
 • Hej, bilderna syns fortfarande inte i Feedly!! 🙁

  Li 2016-07-07 18:57:10
  Svara
 • Åhh så härligt! Hoppas du har det suprerbra och om du mot förmodan har en stund över, skulle det betyda guld om du kunde svara på en vilsen 17årings kärleksproblem. Det är nämligen så att en kille jag hånglade med på en midsommarfest har skrivit och frågat om jag vill ses 2-3 gånger nu, jag har aldrig sagt nej men kommit med ursäkter att jag inte kan men kanske en annan gång. Jag vet egentligen inte om jag vill träffa honom eller inte. Vi hade trevligt på midsommar men jag tänkte absolut inte att det skulle bli något mer än så, dels för att jag varit intresserad av hans kompis i ca 2 månader och dels för att jag helt enkelt inte kände något mer. Min fråga till dig är alltså hur du tycker att jag ska göra? Mina kompisar lät väldigt tveksamma och som sagt är jag inte säker på att jag vill eftersom jag inte har känt något direkt intresse förut, men samtidigt, det är ju sommar och någon gång måste väl vara den första jag går ut med en kille? Ahh, känner mig så vilse!! Vad tycker du??

  Kram och tack för världens bästa blogg!!

  Sara 2016-07-07 17:19:20
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tycker inte heller att du ska gå ut med honom om du inte är intresserad. Bättre att satsa på något du är intresserad av. Och verkligen inte om du är intresserad av hans kompis!! Blir ju helt fel när killen du är intresserad av får reda på att du varit ute med hans kompis, då kommer han inte vilja ha dig..

   Elsa 2016-07-07 20:38:29
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Gå inte ut med någon (eller hem med någon för den delen) som du inte är intresserad av! Det är vad jag hade gjort annorlunda om jag kunde göra om. Inte för att det är något fel, men det är om inte annat helt meningslöst och ibland rätt jobbigt. Varför liksom? Vänta tills du känner i alla fall ett litet pirrande intresse för någon, inte massa kärlek nödvändigtvis såklart men en gnutta attraktion i alla fall. Eller åtminstone känner en lust till att undersök om så är fallet. Det kommer hända!

   Så är iaf min erfarenhet. Hoppas det var okej att jag svarade 🙂

   Tove 2016-07-07 19:54:05
   Svara
 • Man ser tyvärr fortfarande inte dina fina bilder när man följer bloggen via Feedly, jättesynd!

  Helena Sigurdsson 2016-07-07 15:28:22
  Svara
 • Dröööömmiga bilder. Och champagnehinken, så sjukt fin.

  Fanny 2016-07-07 14:21:10 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Åh, jag hade gärna kört i den bilen! Den var ascool!

  Lovisa 2016-07-07 12:51:07 http://www.wildisland.se/
  Svara
 • Har tänkt på det här några gånger när jag sett dina bilder i direkt solljus (som de första bilderna i detta inlägg). Tycker alltid de blir så fina och ändå mjuka, inte så överexponerade liksom. Vad har du för inställningar när du tar denna typ av bilder? Jag har den kortaste slutartiden jag kan och lägsta ISO men vill ändå ha den största bländaren (f/1.8) för tycker bilderna blir finast då, men i direkt solljus slutar det alltid med att ljusa partier blir kritvita och skuggorna jättehårda. Drar du ner bländaren också, redigerar på ett visst sätt eller har du något annat magiskt knep? Kram och tack för att du gör bloggen till ett härligt ställe att hänga på!

  Madeleine 2016-07-07 12:41:44
  Svara
 • så fint!

  Emilia 2016-07-07 12:26:10 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Vill först säga att jag är tokkär i din blogg och att jag har gråtit mig igenom ” det handlar om dig” flera gånger, det är min allra allra bästa bok. Jag har gått igenom exakt samma sak som i boken och väntar ännu på mitt lyckliga slut, men nu till frågan : Jag tycker det är svårt dethär med bilder till bloggen. På evenemang och då det händer saker känns det lite övermäktigt att släpa med sig kameran och försöka få fina bilder, man känner sig lite ” låst” bakom kameran, samtidigt som man vill ha fina bilder. Oftast slutar det med mobilbilder och det är ju inte lika kul. Hur mycket fotar du, och brukar du be folk att ta bilder på dig, och hur sköter du fotograferandet till bloggen överlag? puss och kram!

  Lina 2016-07-07 12:24:39 http://www.nouw.com/sundellin
  Svara
 • ser ju helt underbart ut!!

  anna 2016-07-07 10:05:35 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Underbart! Längtar också dit.

  Cykelkatten 2016-07-07 09:56:45 http://cykelkatten.cc/
  Svara
 • Åh, Flickorna ligger och väntar på mig också 🙂

  Läsresan 2016-07-07 09:16:41 http://www.lasresan.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!