finklädd för middag i palma.

palma

Här kommer en dagens outfit bland palmer och hibiskus i Palma. Detta hade jag på mig när vi gick ut och åt i tisdags. Hela gänget bar svart (och lite vitt) av en slump, men så kanske det blir ganska ofta när man är från Sverige. ^^

palma

Toppen är från Alice & Olivia (ny! visst shoppat en del på sista tiden, men så blir det ibland), tycker den är så fin i ryggen. Den är liksom snurrad där.

palma

Kjolen är den gamla vanliga från American Apparel och skorna är Swedish Hasbeens.

palma

Så himla kär i denna magtoppen, den är liksom lite tjusig fast ändå som en t-shirt och därför kan man ha den när man ska vara lite finklädd men man kan ändå känna sig som sig själv. Tycker annars sånt är ganska svårt att hitta. Köpte den på netaporter.com.

palma

Nu ska jag åka iväg och bada vid en strand. puss vi hörs imorgon.

 

Translation. Outfit from our Tuesday night in Palma. New top from Alice + Olivia, American Apparel skirt and Swedish Hasbeens.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • åh fin outfit som vanligt. jag tänkte tipsa dig om serien freaks and geeks (finns på netflix!), du har med största sannolikhet redan sett den men för att försäkra mig om att du inte missar den måste jag tipsa dig iaf. den är från 99 och handlar om ett gäng tonåringar som blir kära, lyssnar på musik och bråkar med sina föräldrar. mycket fint alltså. kram

  annamariaa 2016-07-30 15:21:13 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • asså är så imponerad över hur du kan ha samma plagg i så många år?? handlar det bara om att köpa jättebra kvalle eller tar du hand om dina kläder på något speciellt sätt så de håller? känner att alla mina svarta plagg är grå efter tre sekunders användning……..är även skyldig till att ha slängt vita tishor med fläckar pga vet ej hur man tar bort fläckarna HEHE kanske borde gå en kurs i att ta hand om kläder in a proper way. har du några tips?

  M 2016-07-30 14:59:54
  Svara
 • Haha åh blev SÅ ledsen när jag såg vad den toppen kostade. Ville ju också ha. Om du snubblar över något budgetliknande får du gärna skriva det!

  Tua 2016-07-29 17:41:50
  Svara
 • Men herreminje vad snygg du är! <3

  Edie 2016-07-29 16:07:16 http://thenordicprincess.blogspot.se
  Svara
 • Hej! Vilken fantastisk semester du ser ut att ha! Här kommer ett litet tips som jag tror att du och dina läsare kommer uppskatta! Det är en länk till en artikel med före och efter-bilder på hundar! En fotograf har gjort en bildserie där hundar blir stylade och klippta och det är så himla söta och knäppa bilder! Enjoy!
  http://www.boredpanda.com/hairy-before-and-after-transformations-of-dog-haircuts/

  Hanna 2016-07-29 13:11:41
  Svara
 • Hej Sandra. Och andra läsare. Många skriver till dig om brustna hjärtan och hur dom ska våga prata med den där snygga killen på bussen osv… Jag har ett tvärt om problem.

  För ungefär ett år sen träffade jag mister perfect. Snygg, snäll, sexig, allt det där. Jag hade varit singel i typ 8 år, och levde livet. Chasing highs liksom. Nu har jag varit i den här relationen i ett år. Jag är 31 år gammal. Och jag vet inte hur jag ska klara av en relation. Nyss var vi på semester tillsammans i Frankrike. Borde ha varit romatiskt och underbart, men istället hade jag grov ångest hel resan i princip. Jag är ju så van vid att åka med kompisar. Singel. Sitta på terrassen klockan 5 och dricka vin, planera inför kvällen. Hångla och dansa. Vara fri. Känna spänning. Det är inte det att jag INTE vill vara med min kille, jag vill verkligen det. Jag vet bara inte hur man plötsligt ska gå från att vara vild och fri, till att vara i en relation.

  Jag tycker det är så svårt. Jag vill inte fucka upp det här. Är det någon som kan känna igen sig? Känner mig otroligt ensam i detta. Läser överallt hur man ska skaffa drömkillen, hur man ska lyckas fånga in den rätta, personer som skriver hur dom så gärna vill träffa någon. Men jag läser inget om just detta.

  Hoppas någon förstår hur jag menar. Puss <3

  C 2016-07-29 12:30:45
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Jag instämmer med båda föregående talare. Jag har också varit i en sådan relation. Man inbillar sig att man tycker om personen för att man inte är någon elak människa och för att man inte vill såra, men hjärtat skriker likväl. Var rädd om dig, du förtjänar också att vara nöjd och lycklig (och personen man är med förtjänar någon som verkligen VILL vara med den). Som det sades nedanför, du kan inte tvinga fram en känsla.

   Kram på dig.

   Peachy Cream 2016-07-30 16:30:12 http://www.nouw.se/peachycream
   Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Jag instämmer med Sandra. Det låter som du inte vill vara i något förhållande alls för du trivs inte med det men du tvingar dig istället just för att det är så det ska vara. Det finns ingen som någonsin kan tala om hur det ska eller inte ska vara. Du ska inte bry dig om vad andra skriver eller säger om ämnet och det gäller allt inte bara relationer och sex utan även vänskap och hur man ska hantera en trasslig tillvaro. Du måste utgå från dig själv och inte från någon annan och lyssna på din magkänsla. Känns det inte rätt så är det inte rätt. Jag ska citera vad en klok person en gång sade till mig: ”Du kan inte tvinga fram en känsla” och det kan du inte. Du kan inte tvinga dig att vara kär och i en relation bara för att samhället säger det. Vem har sagt att du måste följa vad samhället säger? Gå din egen väg och lyssna på dig själv!

   Du kan det här okej? Och du är inte ensam. Jag är 29 år och jag har varit singel i tio år näst intill. Men jag älskar det och jag kan inte bry mig mindre om vad folk säger eller vad folk gör. Jag är jag och du är du!

   Lisa 2016-07-29 22:38:03
   Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   men är du förälskad då? någon kan ju checka av alla punkter, men känns det inte rätt i magen spelar ju inget av det där någon roll. 31 är ingenting, don’t settle down bara för att. jag brukar tänka: är jag mer ledsen än glad i ett förhållande (kille, vänskap whatever) så är det inget man ska ha kring sig i sitt liv liksom. känn efter lite till vetja, men gå inte runt och må dåligt bara för att ”man ska” hitta en mr right, det brinner inte i knutarna, aldrig nånsin. puss.

   sandrabeijer 2016-07-29 19:42:35
   Svara
 • sååååå läcker!!

  Ljuva Julia 2016-07-29 12:05:43 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Wow.. över 1800:- för den där toppen.. dyrt :S tur att du iaf gillade den när du fick hem den.

  Jenny 2016-07-29 11:44:52
  Svara
 • Väldigt coola kläder. Jag skulle inte ha något emot att ha alltihop i min garderob, speciellt skorna. Jag har så ont om skor. <3

  Zyllah 2016-07-29 10:37:27 http://zyllah.blogg.se
  Svara
 • DAMN! Du är så snygg!

  Rebecka 2016-07-29 10:22:51
  Svara
 • Herregud, du är så snygg!!!

  Sigrid 2016-07-29 10:13:21
  Svara
 • Åhhh fint.

  Fanny 2016-07-29 09:47:09 http://Fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Alltid så fint klädd! Och vilken drömmig bakgrund! www.nouw.com/hellofebruary

  Rebecka 2016-07-29 09:40:29 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Så fin! Tycker att helsvart på sommaren kan vara så himla snyggt när naturen och alla ens omgivningar ändå är fyllda med färg. Det kan liksom inte bli tråkigt då.

  Julia 2016-07-29 09:31:52 http://prick.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!