ett foto i timmen. torsdag.

thursday

08.00
Går upp och äter frukost. Som vanligt, som alltid. Men gott!

thursday

09.00
Smink på, tröja på. Och jacka på, för det regnar därute :/

thursday

10.00
Färgar och klipper håret hos min frisör Gabbi på Bangerhead. Måste ju va extra fin för jag ska på extra fint bröllop snart där extrafina personer gifter sig! Har sådan satans visdomstandsvärk dock, sitter mest och stirrar hålögt ner i en skvallertidning. Enligt min app Timehop verkar jag få visdomstandvärk varje sensommar sedan runt 7 år tillbaka. Undrar vad det beror på.

thursday

12.00
Klarklippt. Kolaguldblond kan man väl säga att min hårfärg är? Väldigt nöjd med den.

thursday

12.30
Förflyttar mig från Östermalm till Vasastan. Gul är den finaste färgen på hus tycker jag, så det är fint att Stockholm är fullt av dom.

thursday

13.00
Har en terapisession. Pratar om kärlek och sånt där fint ni vet som i slutändan är det enda som betyder nåt i life.
Hallå förresten, måste bara få säga en sak och det är att en jättestor del av min barnångest (på tal om terapi) släppte efter att jag skrev om det i bloggen tidigare i somras och ni var så många som skrev så jäkla fint i kommentarsfältet. Tack för det. Alltså verkligen.

thursday

14.00
Går hemåt. Tydligen lite vindögd under paraplyet ^^

thursday

14.30
Handlar bibimbap på min lokala japanska lunchrestaurang, hämtar ut ett paket på posten samt möter upp en tjej som har min favorithalsduk som jag glömde på en efterfest i new york i våras! Mycket kan man hinna på en halvtimme.

thursday

15.00
Hemma. Äter lunchen (jag vet, sjukt sent) och svarar på mail. I paketet låg en asgullig bricka och ett världsfint brev från en bloggläsare. Tack för brickan och brevet <33333 Spana in fler av hennes grejer här vetja!

thursday

16.00
Tidsinställer lite blogginlägg och fotar av lite böcker jag läst för framtida bloggrecensioner.

thursday

17.00
Bestämmer att dagen får vara slut, har ju ändå tandvärk och då måste man vila. Knäpper upp översta kjolknappen och kollar på The Mindy Project. Alltså säsong 4 avsnitt 1, orkar ej när folk är sådär kära i varandra. :’) Men förutom det, måste jag bara säga, fy 17 vilken jäkla rövpojkvän (ursäkta) Danny är mot Mindy. Okej, nu har jag pratat klart om min serie som ingen annan kollar på.

thursday

19.30
Oj, glömde visst fota en timme, men nu är klockan i varje fall halv åtta och jag bakar en pizza. Hade nämligen lite pizzadeg i kylen som jag tog fram från frysen dagen innan.
Det blir en vit pizza med purjolök, schalottenlök, vitlök, zucchini, färskpotatis, buffelmozzarella, parmesan, salvia och tryffelsalt. Och sen lite basilika och creme fraiche-klickar när jag tog ut den ur ugnen.

thursday

20.30
Äter snacks i form av sega flygplan och rädisor och kollar på en ganska rolig komedi från 2000 om en hundutställning (<- trailer om du klickar, filmen finns på netflix). Sedan kommer Magnus hem och det var väl ungefär min torsdag.

 

Translation. One photo an hour, please click ”in english” to read the captions.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • asså mindy <33333

  Anna 2016-08-29 12:12:43
  Svara
 • The Mindy Project är ju så bra. 😀
  Bästa måbra-serien som finns just nu.

  Linda 2016-08-24 14:40:50
  Svara
 • Ligger och attackgråter pga min gulliga bästa mormor fick inbrott igår. De försökte ta pengar men tog ett kassaskåp tomt på pengar men fyllt med så mycket annat, viktigare, saker som ger minnen och starka känslor. Vad gör hon nu? Vad kan jag göra?

  PS. Ligger och scrollar din blogg och mår lite bättre iaf, tack för att du är bäst<3

  Caroline 2016-08-21 12:53:55
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Torka tårarna och gå vidare! Skapa nya minnen, samla på minnesting och köp en fin låda och fyll med dessa saker! 🙂

   kim 2016-08-22 17:41:22
   Svara
 • Alltså ”Linjen”!!!!! ÄLSKADE DEN!!! Ska bli intressant att läsa din recension : )

  Elin 2016-08-21 12:38:40
  Svara
 • Alltså Mindy Project är ju bäst! Jag vill bara se Jody och Mindy tillsammans! Danny är inte bra för henne!

  Saara 2016-08-21 06:46:53
  Svara
 • Gud, hur orkar du stå dig på två knäckemackor i 7 timmar?? Något superknäcke du äter?

  Rebecca 2016-08-20 21:55:46
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   det var nog pga tandvärken :/ man blir inte så hungrig när det gör ont att äta. i vanliga fall hade jag varit = död.

   sandrabeijer 2016-08-21 09:48:45
   Svara
 • Lyssnade på Hanna och Amandas avsnitt 224 ”Älska din tid” där de pratar om fullmånen och sensommaren och kom att tänka på det du skrev här om din tandvärk! Kanske är det sammanlänkat på nå sätt? Intressant tanke iaf!

  Erica 2016-08-20 20:57:27
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   man får ont pga bakterierna! blir lättare infekterat av bakterier när det växer, inte pga av fullmåne

   Anna 2016-08-20 21:05:10
   Svara
 • rädisor och sega flygplan, detta är så knäppt

  Vicky 2016-08-20 18:23:36 http://vickys.se/
  Svara
 • Testa sea sushi’s bibimbap istället (ligger på Östgötagatan), mycket godare än folkkunga sushi’s. Tips!

  Sara 2016-08-20 17:19:18
  Svara
 • Hej Sandra. Vill först säga att jag är lika gammal som du och planerar inte heller att skaffa barn. Blev också så genuint GLAD av att läsa alla kommentarer och att förstå att jag inte är ensam i detta. För så känns det ofta. I mina kretsar är fanimej ALLA gravida eller småbarnsföräldrar just nu, såklart är jag väldigt glad för deras skull men känner mig dels så himla ensam i detta och dels som att det är något fel på mig som inte vill vad alla andra tydligen vill. Hur som helst, jag fick en idé. Jag har många vänner men ingen som inte heller vill ha barn, det vore därför så himla kul att få kontakt med någon av dessa fantastiska tjejer som kommenterade hos dig sist. Kan du inte ha ett brevväns-inlägg just för kvinnor som inte vill ha barn? Kram!

  Mia 2016-08-20 16:30:49
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej! Blev så himla glad när jag läste din kommentar, jag har tänkt exakt samma sak sen det inlägget! 🙂 De flesta av mina vänner har fått barn de senaste åren, och jag har på riktigt börjat tänka att jag kanske väljer ett liv i ensamhet om jag inte gör det. Men jag tror egentligen inte alls att det behöver vara så, och vill jättegärna träffa andra som inte heller vill ha barn och som vill umgås och göra roliga saker. Vet inte om du kommer se det här men om du gör det får du gärna maila mig! 🙂 [email protected]

   Malin 2016-09-03 18:40:39
   Svara
 • Jag har alltid ont i mina visdomständer i augusti/september!!! Och känner mig alltid helt slut som om hela jag är ett enda stort virus. Trodde jag vet ensam och ”skrockfull” om detta fenomen, känns gött att jag har en tandsyster där ute (fast jag unnar ju ingen den härliga värken)

  Linnea 2016-08-20 14:12:30
  Svara
 • Jag brukade också alltid få obt i visodmstönderba på sommaren, tror det hängde ihop m festivaler/ mkt alkhohol/ cigg/ basilusker för nu när jag har barn (blaaa klyshigt kanske jag vet) så har jag inga sådana besvär längre ??❤️?

  Hanna 2016-08-20 12:27:54
  Svara
 • Kollar också på Mindy du är inte ensam 😉 var dock längesen nu så jag kanske bara är i slutet på säsong ett eller början säsong två. Så härligt när man har så mycket framför sig! Så typiskt mig att halvkolla på serier och halvläsa böcker… Vill göra klart nåt nån gång!

  Amelie 2016-08-20 11:43:31 http://amelietamm.com
  Svara
 • hallå jag kollar också på mindy!!! Såg allt som fanns att se i våras och nu går den på loop. Ja, alltså mot säsong 4 blir han verkligen ett as. Men kan ju ej hjälpa att vara lite kär i honom ändå </3 (hm vad säger det om mig). Älskar the midwives och morgan och tamra och jeremy (<333) och alla andra. Den där serien är min näs bästa efter 30 rock

  charlotta 2016-08-20 10:49:06
  Svara
 • Jag vill också se smycken tack. Har tur sluppit värk o allt som har med visdomständer o göra. Men såklart haft annan tandvärk. Då la jag en Alvedon på som fick sakta smälta. Hör att din frisör ska vara toppen trevlig helg kramis.

  Maria g 2016-08-20 10:00:02
  Svara
 • Jag älskar Mindy Project!! Så jag vet vad du pratar om, men my god vilket as Danny är. Mindys och Morgans briljans väger upp dock.

  Jessica 2016-08-20 09:29:53
  Svara
 • jag kollade också på mindy project innan, har dock tappat den lite nu 🙁

  Rebecca 2016-08-20 08:50:35 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Sandraaaa varför klipper sig alla bloggare på bangerheads? Måste väl vara något samarbete? Alla bloggare jag läser nämner den salongen i deras bloggar

  Anna 2016-08-20 08:50:04
  Svara
 • Jag kollar också på the Mindy project, du är inte ensam!!!

  Bellatrix 2016-08-20 08:44:48
  Svara
 • Rötmånad? Jag har också haft värk i visdomstand på senaste, och drog ut jäveln i onsdags. Har ont ännu, längtar tills det är över!

  Pam 2016-08-20 08:25:45
  Svara
 • Åhh brickan och datorn vad ju för fina <3 Vart har du köpt din röda tröja btw? Verkligen den perfekta vardagströjan! 🙂

  Rebecka 2016-08-20 08:19:52 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • kan du inte visa upp alla dina nya smycken i ett inlägg? längtar efter bh-inlägget också.. haha så kul att det blir mer uppdateringar från dig nu 🙂

  kim 2016-08-20 08:17:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!