vad som inspirerar mig stilmässigt just nu.

Jag känner en nytändning i hur jag vill klä mig och har blivit extra klädpepp de sista veckorna. Då menar jag liksom inte att jag vill gå ut och konsumera allt jag ser (men kanske litegrann såklart) men jag vill vältra mig i bilder på vackra klänningar, se filmer på tjejer med döfin stil och sitta på café och inspektera folks fina kappor på gatorna. Typ så och med mera. Det är en väldigt trevlig känsla i alla fall, lite som att klättra ur ett gammalt skal till ett nytt glansigt fint.
Det här inspirerar mig just nu:

gucci
Gucci Fall 2016 Ready-to-Wear.
Sedan Alessandro Michele tog över rollen som chefsdesigner för Gucci har allt blivit fint. Höstkollektionen är som en syratrippad Alice i Underlandet korsad med någon rysk sjuttonhundratalsprinsessa. Kommer bara börja bära långa böljande klänningar och helt sluta med minikjolar om klänningar ser ut såhär från och med nu.
Bildkällor.

 

miumiu

Miu Mius höstklackisar.
Sammet är hela grejen. Ska man va extrafin nån gång i höst vill jag va det med sammet på fötterna. Provade förövrigt de till höger i petrolblått när jag var i Cannes. Herregud de var så fina.
Bildkällor.

 

jcrew

J. Crew Signet Bag
J. Crew har lanserat en så fin väska till hösten i perfekt gå-på-fest-storlek. Bästa grejen är att man kan kombinera ihop den själv på hemsidan så den blir precis som man vill + sätta sitt monogram på den. Så bra idé ju.
Bildkällor.

 

jeans

Avklippta jeans.
Typ det enda jag pinnar på pinterest just nu (+ gulliga kaniner). Extra fint med sneakers eller såna där små klackisar på första vintagebilden (Asos har mängder av såna tips tips).
Bildkällor: 1, 2, 3, 4

 

fran
What Fran Wore.
Underbart instagramkonto om vilka märken Fran Fine outfits kommer ifrån. Who knew she was so fashion? Typ nästan allt är Moschino <3

 

zara
Svart miniklänning.
Så fint på hösten med svarta små klänningar i rätt stabila tyg. Särskilt kombinerat med t-shirts eller tunna långärmade under. Extra nittiotal blir det ju med slinkig klänning med spaghettiband såklart, men jag tycker denna med bollar och markerad midja från Zara är så extra dreamy.

 

Translation. Things that inspire me style-wise at the moment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej, skulle inte du någon gång kunna skriva om tips på skor en kan ha när en tex går ut, vad har du på fötterna när du går till trädgården och dansar tillexempel? tycker det är så svårt och hatar klackar. Tycker nämligen du har väldigt fin stil ^^ tack annars för en bra blogg

  Klara 2016-08-24 23:57:44
  Svara
 • Å vad jag längtar efter att få se dig i en ny klädstil!

  Elsi 2016-08-24 22:03:48
  Svara
 • Å så fint så fint så fint. Har också sett på guccis höst och dör lite pga de plaggen kommer ju aldrig bli mina. Och JA! SAMMET! Älskar så mycket.

  Avklippta jeans har jag dock inte riktigt fattat grejen med? Bär trots det ett par just precis nu hahaha the irony …

  Du har så himla fin stil Sandra!

  Elvira 2016-08-24 17:02:08 http://morkblatt.blogspot.com
  Svara
 • Gillar fran fine jättekul serie. Tittade på bilder nu o tycker hon är ännu vackrare. Härligt med roliga människor borde finnas flera fran fine.

  Maria 2016-08-24 16:02:06
  Svara
 • Hej Sandra! Har för mig att du inte tagit körkort? Jag är 17 och många av mina vänner övningskör och mina föräldrar tjatar på mig att jag också borde börja, men jag känner mig inte alls sugen. Tycker du att det är något man borde skaffa sig? Eller har du några bra argument till varför det är något en inte behöver lägga tid åt? Kram

  Emma 2016-08-24 15:23:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Bor du in en mindre stad/by? Gör det! Friheten det tillåter är oslagbar.

   Bor du i en storstad med bra förbindelser? Skit i det. Det behövs inte oavsett vad andra säger.

   L 2016-08-24 19:51:33
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   hej! Jag får sånt hopp när jag läser det du skriver ~jag är inte ensam~. Jag minns allt tjatande från föräldrar om det där körkortet, som ändå inte var något jag ville ha eller ens uppmuntra till i samhället. Föll ändå för tjatet (tänkte att i en nödsituation är det kanske vettigt om jag kan köra) men här är mina bästa motargument:
   – Det är dyrt
   – Det tar mycket tid, för mig var det svårt att kombinera samtidigt som jag gick i skolan och många kompisar blev väldigt stressade av att ha också det kravet på sig.
   – Det är dåligt för miljön. Samhället är byggt för bilar men vi är på väg bort därifrån (eller måste iallafall röra oss bortåt) så dels lägger du energi på något som inte (förhoppningsvis) kommer att behövas i framtiden samtidigt som du isåfall skulle stödja det system som vi måste ändra.
   – När du väl har skaffat det så bör du fortsätta köra för att ha kunskapen färsk i hjärnan -> lite fast i bilåkandegrejen (-> (obs extremt) mindre frisk luft och d-vitamin, ständiga utgifter (bränsle), mer stillasittande och ev. sämre hälsa)
   – Det går bra att klara sig utan bil, speciellt om en bor i en stad (och stora städer speciellt) – det finns så många lösningar att ta till!

   Men, kom ihåg, om du ändå skaffar körkort så räds inte allt argument ovan (insåg att det lät ganska negativt nu) – det kommer att gå bra och även om en har körkort så behöver en inte köra mer bil än en vill! kram och lycka till!

   Fredrika 2016-08-24 16:34:14
   Svara
 • På tal om fina saker. Jag såg precis den här fantastiska majskolven: http://www.varldenshaftigaste.se/artiklar/de-regnbagsfargade-majskolvarna/ och kände direkt att jag måste tipsa dig om det om du inte redan hade hört om det <3

  Jeanette 2016-08-24 13:56:03
  Svara
 • Börjat se Gilmore girls och kan inte alls förstå hur du kan tycka Dean är tråkig. Han är så fin. ibland vill jag skrika ut det i rummet för att du sagt motsatsen. Vilken trygg fin kille! Haha nu är det sagt! Han är så fin! Åt helvete med skitar som Jess!

  Dean 2016-08-24 13:26:34
  Svara
  • Svar på Deans kommentar.

   haha, men du kanske inte har kommit till avsnitten där han börjar bli kontrollerande? han är liksom smyg-obehaglig, först gillar man honom och sen ba ”hjälp!”. det är de värsta tycker jag 🙂

   sandrabeijer 2016-08-24 14:23:31
   Svara
 • Miu Miu shoes are always inspirational <3

  Libertad 2016-08-24 11:50:47 http://sahakiel.blogspot.com.es/
  Svara
 • Alltså, det här inlägget var så fint… kan inte sluta stirra på catwalk-bilden från 90-talet, underbar!

  Rebecka 2016-08-24 11:11:05 http://pinterest.com/onils
  Svara
 • så mysigt inlägg! blir också alldeles pirrig av gucci nuförtiden <3

  Nathalie 2016-08-24 09:35:26
  Svara
 • Älllskar detta välskrivna inlägg!! Mer mode från Sandra <33

  Linnea 2016-08-24 09:35:21
  Svara
 • OMG! Beställde en väska dirr!! Dessvärre kunde en inte få den med bokstäver om en bor i Sverige men fin ändå ju!

  Mysan 2016-08-24 09:21:15
  Svara
 • Fran 😀 <3

  Cykelkatten 2016-08-24 09:17:29 http://cykelkatten.cc/
  Svara
 • SANDRA nu smittade du mig har inte känt mig klädinspirerad på så länge!!! tack <3

  sara 2016-08-24 08:47:56 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Älskar hösten rent stilmässigt, allt är så sjukt fint för att inte nämna färgerna på kläderna! Love it. Synd att man är preggo och inte kommer i någonting snyggt. Gravidavdelningen lämnar mycket att önska om man säger så… Gucci-kollektionen var iaf magisk, älskade Alice i Underlandet vibbarna 🙂

  Rebecka 2016-08-24 06:16:38 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!