min nya höstväska.

gucci bag

Jag måste såklart visa min födelsedagspresent som jag fick av min familj, den som kom i ett stort vitt paket med svart sidenrosett.

gucci bag

Några av er gissade såklart rätt pga hade den högst upp på min blogg-önskelista tidigare i augusti.

gucci bag

Jag hittade den från början för något år sedan på Sea of Shoes instagram och blev kär. Har en sån soft spot för Gucci just nu, allt från deras färgglada kollektioner till de här klassiska vintageväskorna i nytappning. Denna har uppdaterats med ett bi + stjärnor i metall i hörnen.

gucci bag

En perfekt vardagsväska som både rymmer min dator och min kamera och allt annat en behöver. Plus kommer bli så fin till stora tjocka halsdukar, rejäla kängor och mörkblå ulljacka.

gucci bag

<3

 

Translation. Birthday gift! Got this amazing Gucci Vintage Web tote from my family. The perfect everyday bag I think.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
78kommentarer
 • Inget konstigt med att äga en Gucciväska, äger själv en Gucciväska, Gucciklocka, En LV Alma, En Porsche Cayenne SUV, en peugeot, ett hus och en lägenhet, MEN har fått jobba hårt för att komma dit jag är idag, och då är folk avundsjuka, men medan man jobbade hårt för att komma dit man är var det ingen som brydde sig, det är först nu när man är där man är som folk är avundsjuka och oförstående med hur man kan ha dessa saker. Människor är bra lustiga, har man inget finns man inte men så fort man kommit upp sig och äger saker då kommer deras fula trynen fram. Skäms på er folk, låt var och en leva hur dom vill och köpa det dom vill, är ni avundsjuka så jobba lika hårt ni så kan ni också ha en massa fina saker.

  Emma 2016-10-13 23:53:08
  Svara
 • Hej! Jag tycker detta är ett osmakligt inlägg. Jag och en kompis diskuterade precis sociala medier och de som har stora kanalers ansvar. Hon visade mig detta inlägg eftersom jag då och då har läst din blogg under åren och jag vet att du vänder dig till en ganska ung åldersgrupp. Känner mig helt tom? Läste precis igenom kommentarer och jag vet inte riktigt vad vi har att försvara här? En nyanländ får ca. 300 kr att leva på i månaden. De drog bara helt fel lott i livets lotteri. Du är sanslöst priviligerad och därav desto större ansvar att göra någonting bra utav a detta. Inte hetsa om en Gucci väska för hutlösa summor? Skjut inte detta ifrån dig. Ja, jag moraliserar, jag förstår inte hur man skulle kunna göra annat än det? Hur tänker du? Vad tänker du ens kring detta inlägg? Vad tänker du kring dina läsares kommentarer? Förstår du varför vi reagera som vi gör? Ja, jag kan välja att sluta att sluta läsa och delvis har jag vuxit ifrån denna plattform men … Vad tänker du? Reagerar du alls?

  Cornelia 2016-09-27 20:44:50
  Svara
 • Herregud. Ni som ifrågasätter Sandras ekonomi och stör er på att hon visar sina dyra köp kan ju bara lämna? Hon jobbar hårt, tjänar mycket pengar och ni som skriver desa kommentarer åker säkert ändå till typ Thailand 4 ggr varje år, ni gör ingen ”nytta” för samhället som ni skriver, heller.

  J 2016-09-10 15:40:27
  Svara
 • Men snälla, vad är det med folk i det här kommentarsfältet? Vill man ha en jävla väska så ska man väl få ha den utan att folk går i taket. Att man kan bli stött av ALLT nowadays?! Personligen tycker jag inte att väskan är något att hurra över (inte min stil) men jag unnar dig den, Sandra, eftersom du tycker det och du ville ha den! Att du sen har en mamma som kan/vill köpa den tycker jag låter underbart! Jag är visserligen ingen ”offentlig” person, men har också fått påhopp för att jag fått presenter i den dyrare kategorin av mina föräldrar trots att jag är vuxen. Betydet inte att jag är bortskämd, eller att mina föräldrar är rika, bara att dom prioriterat annorlunda än andra och lever bekvämt nog att kunna köpa dyrare saker utan att det slår sönder ekonomin. Hur man har råd? Lever relativt billigt, inga lån, inga skulder, ett teknikfattigt hem, bara hemlagat istället för restaurangbesök osv.. Vägarna är många!

  Lisa 2016-09-01 19:41:57
  Svara
 • Jag tycker att det är okej att ifrågasätta, eller ge sin åsikt om någonting, men detta är helt fel sätt att göra det. Jag kan själv tycka att det är mycket pengar, men lägger samtidigt dyra pengar på annat. Oavsett vad man tycker om att köpa en väska för +10 000 kronor så gör det ingen nytta att spy galla över den som gör det. När det dessutom är en PRESENT så har ingen någon rätt att ens yttra sig. Till er som klagar på att ni minsann inte kan köpa en så dyr väska men gärna skulle vilja göra det, ta inte ut ert missnöje på en person ni inte känner. Gör någonting åt er situation i stället. Eller sluta läs bloggar som skrivs av personer som har möjlighet eller råd att leva ett liv som du kanske aldrig kommer få för vissa av er verkar inte må bra av det alls. Missunnsamhet är inte ett vackert karaktärsdrag. I grunden handlar det om en dålig självkänsla och för att jobba med den så vore det kanske att rekommendera med en paus från sociala medier.

  Christine's Stories 2016-09-01 18:24:13 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Saker jag prioriterar MYYYCKET _mindre_ än kläder/väskor/skor:

  – teknik (så tråkigt zzz)
  – bil/båt/motorcykel/annat fordon som ej är sl-kort
  – sommarstuga
  – middagar ute regelbundet utan stammispizzan
  – fancy mat i allmänhet
  – barn
  – extremt dyra resor
  – djur

  Nu mer är jag förvisso student så min budget har förändrats drastiskt på kort tid, men så såg mina prioriteringar ut då jag hade ett jobb och en hyfsad inkomst. En hel del av mina pengar la jag på kläder och annat där till av det som blev kvar efter räkningarna. Jag tycker inte teknik är roligt och sånt där som båt och bil som är typiskt manliga intressen som ingen ifrågasätter när någon spenderar hur mycket pengar som helst på. Jag reser ett par gånger per år och det räcker för mig. Har inga barn. Inga djur. Jag fattar 12000 kr är sjukt mycket pengar för någon. I really do. Det är galet. Precis som att det är galet att ge en åtta åring en iPhone för 7000 kr och att köpa ny tv varje år och att lägga 3000 kr på ett restaurangbesök för två och att betala 90 SPÄNN FÖR EN ÖLJÄVEL PÅ KROGEN. Vem är ni att bestämma vad som e värt att lägga pengar på för någon?

  Grattis till fina väskisen och födelsedagen Sandra. <3

  Moa 2016-08-31 18:27:40
  Svara
 • Men herregud! Jag antog att det var den här väskan Sandra fått när hon visade upp bilder från sin födelsedag och var aspepp på inlägget om den eftersom jag ä l s k a r designerväskor. Fattar ingenting när jag läser de kritiska kommentarerna, har en inte rätt att unna sig en dyr väska om man har råd? Har en inte rätt att unna sina barn det om man har råd? Skulle Sandra ha sagt tack men nej tack till sina föräldrar och lämnat tillbaka väskan som hon önskat sig?

  Jag blir så irriterad på folk som kritiserar bloggare för helt orimliga saker för jag känner att det kommer leda till att det vi som läsare får ta del av begränsas allt mer.

  Kritisera transfobi, homofobi, kvinnohat, klasshat osv i all oändlighet, men att kritisera en present för att alla inte har råd med den? Näe va.

  H. 2016-08-31 17:17:00
  Svara
 • Supersnygg!

  M 2016-08-31 16:19:27
  Svara
 • Väskan är inte orimligt dyr. Den är dyr, men inte orimligt. En lägenhet i Stockholms innerstad kan däremot vara orimligt dyr eftersom en kostnad på 100k/kvm och 15% kontantinsats är en utmaning för en medelinkomsttagare att spara ihop till (kan i alla fall ta oerhört lång tid). Jag har råd med 1 sån här väska i månaden (nu väljer jag att göra annat för mina pengar). Ska man diskutera ormiligt dyrt är det väl snarare orimligt dyrt att exempelvis skaffa barn? Det kostar långt mer än 12000 kr. Men vi har alla våra prioriteringar. Och vissa väljer såklart att skaffa både barn och Gucciväskor. Hehe. Men vi ska inte döma någon för att de får något fint eller vill ha något fint (typ en bebis, obs bli inte sura för att jag jämför väskor och barn men alla har ju olika preferenser i livet).
  Sandra, väskan är oerhört fin och om den gör dig glad är den värd varenda spänn din familj har lagt ut. MVH

  Ida 2016-08-31 14:10:26
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Okej absolut, det beror ju på vad man jämför med såklart — men nu pratar vi ju väskor, inte lägenheter… Jag har aldrig ens haft en månadslön på 15000 kr/mån hittills i mitt liv, och jag är snart 30, så det är ju olika för alla. Men som jag skrev; jag tror bara att det kan kännas ”orimligt dyrt” för många av läsarna här inne, därav mycket reaktioner? Och för vissa är det inte det. Det var bara så jag tänkte. Och ja, superkul för att Sandra att få den present hon önskade sig mest 🙂

   Emelie 2016-08-31 14:49:06 http://heyemelie.blogspot.com
   Svara
   • Svar på Emelies kommentar.

    En dag tjänar du mer än 15000 i månaden och har möjlighet att unna dig allt du vill i livet! Jag har själv jobbat mig upp från ingenting, utan stöd från några föräldrar eller socialt skyddsnät. Jag låter inte någon sätta begränsningar för hur mycket jag ”bör” tjäna eller vad jag ”kan” bli. Målmedvetenhet och att vara fast beslutsam om att bli grymt bra på det du gör tar dig långt. Jag brukar utgå från devisen: ”Vad älskar jag att göra i livet? Och hur skulle det se ut om jag också kunde tjäna pengar på att göra det?”. Det är aldrig för sent att skaffa den frihet man eftersträvar i livet, vare sig det handlar om att tjäna pengar, upptäcka, skriva en bok, producera en film, finna en trygg partner etc. Jag tror på din potential. 🙂

    Ida 2016-09-01 09:04:32
    Svara
    • Svar på Idas kommentar.

     Det är inte speciellt svårt att tjäna mer än 15.000:- i månaden om man förutsätter att man kan jobba heltid eller nästan heltid. Det handlar om val och att prioritera – du kommer inte ha råd med en svindyr väska när du är student, men när du pluggat klart och jobbat ett tag kanske du har lagt undan ett par tusenlappar i månaden. Vissa åker på solsemester, vissa inreder lägenheten med dansk design, andra lägger 1500kr i månaden på sitt hår och köper kläder för 3000 utan att blinka.. Hejdå pengarna! Man kan välja att bo billigare, inte köpa bil, strunta i att alltid ha dom nyaste teknikprylarna, skippa lösögonfransar/naglar/löshår etc. Ni fattar poängen. En av mina väska kompisar tjänar ungefär DUBBELT så mycket som mig och är alltid pank – för att hon tar taxi överallt, lever på hämtmat och restaurangbesök och liknande. DET HANDLAR OM VAL!

     Lisa 2016-09-01 19:55:09
     Svara
 • Fasiken, den här lilla insektsdetaljen får mig att plötsligt vilja ha en Gucci-väska. Ditt fel! 😛

  Cykelkatten 2016-08-31 13:09:33 http://cykelkatten.cc/
  Svara
 • ”Vardagsväska”. Jesus. Jaja, det sätter i alla fall det du skriver i lite perspektiv. Med en avgrund mellan dig och dina läsare.

  Hanna 2016-08-31 12:27:01
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men herregud modellen är ju en vardagsväska?

   Sofia 2016-08-31 18:40:17
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men herregud. Ja det är en dyr väska, men hon tycker antagligen mycket om den och varför ska den då bara ligga hemma?
   Saker är till för att användas.

   Emma 2016-08-31 14:59:26
   Svara
 • Sandra, väskan var jättefin! Kul med en klassiker i lite ny tappning! Hoppas att du är nöjd! <3

  MINI 2016-08-31 12:07:40
  Svara
 • Brukar aldrig lägga mig i sådana här diskussioner för jag blir också trött på folk som ska klaga och hålla på. Men jag bara funderar lite kring detta och jag tror att folk reagerar pga att det ju faktiskt ÄR en helt orimligt dyr och lyxig present för de allra flesta här inne och att det liksom blir som en krock. Många ser upp till Sandra och identifierar sig med känslor, tankar och åsikter, inspireras av klädstil, tar åt sig av boktips osv – kanske vill vara som henne – men så kommer det sådana här extrema lyxgrejer – då går det liksom inte ihop. Själv reagerade jag också extra just på själva formuleringen ”En perfekt vardagsväska…”, då kände jag bara att: ”Vadå vardagsväska?! Detta är en LYXVÄSKA som jag själv aldrig skulle våga ta utanför dörren om jag ägde en i samma prisklass”. Typ så. Förstår ni vad jag menar? Att det känns lite konstigt att Sandra inte ens nämner vilket oerhörd lyxig och generös present det är, utan bara lite mer ”Äsch, fick den här, den är fin, kommer passa till min ulljacka”. Det kanske retar folk?

  Ja, det var det. Det här är alltså inget klag, bara några tankar. Hur Sandra och hennes familj väljer att spendera pengar eller ge presenter, det är naturligtvis upp till dem. Och ja, jag tror att de flesta här inne känner till att familjen har en väldigt god ekonomi och allt det där, och nej, det handlar inte alltid om avundsjuka bara för att man kanske tycker något är lite märkligt, och ja, pengar är alltid känsligt, och nej, folk ska inte beskylla Sandra för än det ena än det andra, men tror bara att sådana här saker är så långt ifrån de flestas verklighet så att man helt enkelt reagerar.

  Så, nu var det slut. Var rädda om er själva och varandra. Kram på er.

  Hey Emelie 2016-08-31 10:16:31 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Hey Emelies kommentar.

   Men suck, vore ju ännu märkligare om hon skrev ”fick en ASdYR present”! Sluta kommentera neggigt om andras ekonomi, och sjukt otrevligt att kommentera neggigt om något som någon fått i present!

   Anna 2016-08-31 19:07:08
   Svara
 • fy satan va snygg! kul att få presenter man verkligen vill ha 😀 och alla ni som klagar, väx upp.

  Linda 2016-08-31 09:49:58
  Svara
 • Grattis igen och så himla fin väska! Fint och mysigt. Tycker du ska skita i alla andra nega kommentarer! Jag har själv fått kommentarer från vänner om att jag köper ”dyrare” märken men det handlar bara om att kag prioriterar, knappt köper nå andra kläder och väljer att unna mig. Men det kan folk inte se. Varför ska det vara så stor sak?! Och ibland kan man tycka något är fint utan att vilja ha det själv, och tycker man inte nå är fint så behöver man inte säga det. För krasst sagt- vem frågade?!
  Kramar och tack för en fab, inspirerande och peppande blogg!

  Maria 2016-08-31 07:44:03
  Svara
 • Så jäkla tråkiga ni är i kommentarerna, jag visste precis hur folk skulle reagera så fort jag såg att det stod Gucci.
  Har följt bloggen sen den startade och tror aldrig jag kommenterat, men nu kände jag bara att jag måste.
  Som långtidssjukskriven är jag väldigt långt ifrån Sandras ”värld” men det också därför jag älskar denna bloggen. När man har en jobbig dag så kan man bara kolla in på bloggen och se vilka äventyr hon är på. Självklart skulle jag inte ha råd med allt hon gör eller kunna få så fina presenter som hon får. Men jag tror att om man följer denna bloggen så vet man vem Sandra är och att ja där finns en hel del pengar i omlopp. Men vad gör det? Vissa har mer pengar än andra så är det.
  Tycker ni att hon ska tacka nej till fina presenter eller bara aldrig visa det? om du stör dig på att hon fick en fin väska,baddräkt eller whatever så välj en annan blogg.

  H 2016-08-31 03:45:10
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Ego ego ego kommentarer. Tråkiga människor med små hjärtan inte bra. Människor går före materiella ting!!!!.

   Maria 2016-09-01 19:04:10
   Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Men precis, vissa har mer pengar än andra och folk beter sig som Sandra är ansvarig för hela det kapitalistiska systemet. Ja Sandra, dina föräldrar som är så rika, varför donerar de inte precis alla sina besparingar till välgörenhet istället för att köpa dyra födelsedagspresenter? Sjuk konversation i kommentarsfältet.

   Det här handlar knappast om att problematisera dyra statussymboler, det handlar om att få en individ att känna sig dålig för att hon inte lever enligt helt omöjligt perfekt moral och ideal.

   Anna 2016-08-31 07:12:14
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Amen to that!

    Ingela 2016-08-31 18:24:18
    Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Spot on Anna och well said H 🙂
    Har man mycket pengar brukar man kunna skänka till välgörenhet OCH konsumera märkesvaror utan att gå på knäna. Sen kan man ju tänka på alla arbetstillfällen Sandras föräldrars arbeten skapar. Hon är själv en självförsörjande kvinna som dessutom tjänar pengar på ATT SKRIVA, hur fint om vi kikar tillbaka i tiden? Allt Sandra skrivit om välgörenhet och uppmuntrat att skänka pengar till UNHCR osv.. Det är verkligen tröttsamt hur vissa i kommentarerna går på. Det är jätteviktigt att problematisera och analysera, men att göra det i en persons kommentarsfält känns som ett så himla tråkigt forum. Så nu lägger jag själv ned. Peace <3

    Fröken Cocco Sohl 2016-08-31 10:10:46 http://coccosohl.wordpress.com
    Svara
 • Såååå fin!!! ?

  Anna 2016-08-30 23:49:33
  Svara
 • Älskar väskan. Älskar Gucci. Älskar dig. Älskar din mamma. Älskar allt. Kärlek kärlek kärlek till dig Sandra. Att du alltid har fina väskor samtidigt som du nöter ner dina kläder tills bara trådar återstår är så härligt tycker jag! <3 Tänker på när du blev rånad på din fina väska i Paris en kväll. Väskor är minnen och en del av en själv. Vad man väljer för prisklass har inga andra att göra med. Är så glad att du visade upp den i bloggen!

  Fröken Cocco Sohl 2016-08-30 22:42:08 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • snälla. sluta kom dragandes med att vi alla är avundsjuka. det är viktigt att kunna problematisera saker, ibland även sådant man tycker om/sysslar med själv. det kan vara värt att reflektera över VARFÖR man vill ha (och får) en så dyr väska. har Sandra suktat efter den endast pga estetiken eller spelar det in att det faktiskt är Gucci och därmed signalerar status? jag tror det, att det sker mer eller mindre omedvetet. och vad får det för konsekvenser när Sandras familj, genom att köpa väskan, upprätthåller denna hets kring dyra statusmarkörer?

  s 2016-08-30 22:34:34
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Eller for att den ar fin?

   Sara 2016-08-31 18:31:57
   Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Hahaha. Kul att Sandra får skulden för kapitalismen för att hennes föräldrar köpt en dyr födelsedagspresent.

   Orkar. Inte. Med. Folk.

   (Snälla, sluta lägga sån här neggig moral-skuld på individer för det kommer inte ens att skapa en bra diskussion, bara tråkig stämning)

   Anna 2016-08-31 07:06:21
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    +1 på det! Till Anna alltså. Förstår inte varför inte Sandra får gå runt med en dyr statussymbol? Det är knappast hon som skapat kapitalismen.

    Anna 2016-08-31 19:12:26
    Svara
 • Jättefin väska! Ignorera alla sura avundsjuka personer som kryper fram när de kommer till fina dyra saker. Du är värd en fin födelsedags present <3 kram! Btw älskar din blogg

  Claudia 2016-08-30 22:17:41
  Svara
 • Åh vilken fin, den passar dig perfekt! ? Tycker det är jättehärligt att ni fortsätter fira födelsedagar i er familj, även när ni är ”vuxna”. Det har vi tyvärr slutar med i min, och jag kan verkligen sakna det. Tycker det är en perfekt möjlighet att sätta lite färg på livet och få saker man kanske inte skulle una sig själv. Älskar din blogg för övrigt! ❤️

  Thea 2016-08-30 22:12:50
  Svara
 • Men, hallå! Sluta klaga på Sandras presenter! Jag fick en pajform och lite godis av mina föräldrar när jag fyllde 27 här om sommarn, det är väl ungefär den summan mina föräldrar kan/väljer att lägga ut på ett vuxet barn. Men inte känner jag ändå något behov att hacka ner på hennes present, trots att det är ungefär lika sannolikt att jag någon gång skulle få en resa till månen som en Gucci-väska i present. Kul att du fick något du gillar, den passar dig!

  Jessica 2016-08-30 21:03:15
  Svara
 • Vilken härlig födelsedagspresent!
  Väskan är pure perfection verkligen!! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Marianne 2016-08-30 21:01:36 http://mariannelle.com/
  Svara
 • Vilken härlig väska! Den ser nästan lite busig och hemlighetsfull ut tycker jag 🙂 Så jäkla trötta kommentarer här i kommentarsfältet för övrigt. Ja, Sandra har en välbärgad familj som är generös och vill ge henne fina presenter när hon fyller år. Är man en dålig människa för det? Kan man bara vara en bra människa om man inte har mycket pengar eller tackar nej till dyra presenter? Jag tycker det är fantastiskt att Sandra har en så fin familj, att hon väljer att skriva så vettigt om feminism, att hon delar med sig av sina tankar och sitt liv till alla som vill läsa. Avskyr alla pekpinnar och moralspikar som försöker sätta dit folk. Fy vad tradiga ni är!!

  Anne 2016-08-30 20:46:31
  Svara
  • Svar på Annes kommentar.

   Ingen säger att Sandra är en dålig människa. Däremot behöver man inte alltid vara överklass just för att man kommer från en välbärgad familj med mycket pengar. Pengar kan användas till så mycket bra och inte endast till dyrbara ytligheter som ytterligare spär på hur viktigt det är med hög status i samhället.

   L 2016-08-30 21:17:42
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Det är inte våran ensak vad Sandras föräldrar lägger sina pengar på. Att de ger bort en fin present säger oss ingenting, med tanke på hur vettig Sandra är det troligt att de stöttar utsatta människor regelbundet. De flesta människor köper ”onödiga” saker. Jag kan sätta något på att ni som klagar på Sandra och hennes familj har både spotifyabonnemang, kanske gymkort, fikar ute varje månad eller köper loka istället för att dricka vanligt vatten när ni äter ute. Varför ger ni inte dessa pengar till människor i större behov? Är ni perfekta människor? Nej, att klaga på andra är alltid lätt, särskilt bakom skärmen.

    Amanda 2016-08-31 10:05:00
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

     Jaså det tror du? Jag har inget Spotifyabonnemang för jag har inte råd. Jag har inget gymkort för jag tränar inte på gym. Jag fikar aldrig ute för jag har inte råd. Jag har precis tagit examen och är arbetslös och jobbar endast deltid där jag inte tjänar mer än 3000 kronor i månaden men jag donerar varje månad till välgörenhet. Någonting mer du vill veta?

     L 2016-08-31 10:35:29
     Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      Förstår dej. Världen kommer aldrig bli bättre. När man köper en så dyr väska när många människor svälter. Hur kan man sätta en väska före dom människorna. Sen tycker jag det är skryt. O jag tycker väskan inte är snygg. Gud va lycklig jag vore o sätta in dom pengarna till rädda barnen tex. Vilket ytligt samhälle. Men vi är olika. Du blir lycklig av väskan o uag blir lycklig av att människor slipper dö i hunger. vet du egentligen något om verkligheten. Verkar inte så. Livet är inte en disneyfilm. På vilket sätt blir du lycklig av en sådan dyr väska vad fyller den för tomhet hos dej. Ganska sorgligt.

      kurt 2016-09-01 18:50:27
      Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      Vad bra att du är perfekt, men de flesta andra är inte det 🙂

      Amanda 2016-08-31 13:19:47
      Svara
      • Svar på Amandas kommentar.

       Nej och det är ju väldigt synd. Skönt att det finns någon som är så awesome som jag i alla fall ?

       L 2016-08-31 15:28:16
       Svara
       • Svar på Ls kommentar.

        Men suck L. Skaffa ett jobb så har du råd med de grejerna, och sluta gnäll på folk som jobbar och tjänar pengar.

        Anna 2016-08-31 19:15:22
        Svara
        • Svar på Annas kommentar.

         Hahaha.

         L 2016-09-01 08:10:10
         Svara
         • Svar på Ls kommentar.

          Hej du perfekta ”L”.. Nu vet jag inte vad du är utbildad till, men om du får ett heltidsjobb inom din sektor så kommer du börja tjäna mer eller mindre pengar. Eftersom lyx ej infinner sig i din värld antar jag att du kommer fortsätta att inte fika, inte gymma och inte ha ett Spotifykonto. Förutsätter att du inte är hemlös men stannar kvar i samma lya som nu. Because annars är det ju lyx. Ponera att du helt plötsligt kommer få din nuvarande inkomst + 15.000 till, vilket inte ör orimligt eftersom du är utbildad och skriver att du nu tjänar 3000 i månaden. Vad ska du göra med dessa resterande 15.000? Ge allt till välgörenhet? Eller kanske unna dig en skön massage? Eller en ny soffa? Eller du kanske är friluftsmänniska och ska köpa utrustning för att bestiga Kebnekaise? Men vet du, vad du lägger pengarna på är din ensak. HAde du frågat mig hade jag sagt att alla som köper bilar är galna. Fullständigt VANSINNIGT att lägga femsiffriga belopp på ett jävla fordon. Eller alla som dricker flaskvatten. Eller alla som köper en lägenhet i innerstan. Alla som köper märkeskläder. Eller alla som åker på skidsemester? Vansinne – enligt mig. Å andra sidan har jag inte gått till frisören på ett år, inte lagt ett öre på alkohol eller kaffe eller annan dryck heller för den delen. Shoppat för exakt 499kr dom senaste 6 månaderna. Sålt det mesta jag ägde (inte mycket) för att vid senare tillfälle resa upp alla mina pengar. Vansinnigt enligt många, helt logiskt och rätt val enligt mig. Hade Sandra fått en resa, hade det varit mer ”okej?” Eller om hennes mamma hade betalat av ett eventuellt studielån? Är det godkänt? Varför får dom inte beställa själv?

          Men alltså 2016-09-01 20:12:06
          Svara
 • Åh vad fint att du fick något du önskade dig!
  Gällande kommentarerna nedan tror jag Sandra hade blivit precis lika glad över något mindre dyrt som hon önskade sig. Både hon och hennes familj har jobbar hårt för att komma dit de är idag, och har man då råd att ge någon man älskar det dem önskar-varför ska man inte göra det då?
  Fattar ej varför man måste verka så missunnsam och inte vilja erkänna avundsjuka som en rotorsak? Det är ju uppenbart.

  Linnéa 2016-08-30 20:45:20
  Svara
 • Jättefin väska. Den passar verkligen dig! 🙂

  Jonna 2016-08-30 20:40:24
  Svara
 • Oh, what a dreamy bag! (ogillar all negativitet i kommentarerna..bleh pa er)

  Noelle 2016-08-30 20:29:53 http://bynoelle.co.uk
  Svara
  • Svar på Noelles kommentar.

   Många egoister här hallå tusentals människor dör varje dag viktigare dom får pengar o köpa mat en ha en sådan väska vilken fel värld. Jag skulle skämmas o gå med den.

   Maria 2016-09-01 18:58:10
   Svara
 • Men himmel vad fin! Vilken fantastisk present! Jag älskar också Gucci nu sedan Alessandro Michele tagit över <3

  [Ps. Priset på väskan är €1290 alltså lite över 12000kr snarare än 20000kr.]

  Edie 2016-08-30 20:27:47 http://littlemisssplendid.blogg.se
  Svara
 • Va fin, älskar verkligen färgerna. Känns så klassiska.

  xyz 2016-08-30 20:19:38
  Svara
 • SÅÅÅÅ FIN!!

  Emma 2016-08-30 20:14:12 http://www.emmae.se
  Svara
 • Äh, tycker väskan är fin! Och vad spelar det för roll om någon tycker att det är ”brackigt”? Sandra får väl leva sitt liv som hon vill – brackigt eller inte – utan att hon ska behöva förklara sig för oss läsare. Ibland känns det som att vi ställer orimliga krav på bloggare, att de ska vara moraliskt högstående, de ska leva på ett sätt som vi approve:ar och så vidare.

  M 2016-08-30 20:13:35
  Svara
 • Trist respons här i kommentarerna när du visar upp en present du fått. Sluta sprid neggo energi. Jag säger IIIIH EN NY VÄSKA. Så roligt, fin. <3

  ISA 2016-08-30 20:11:54 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Alla har rätt till sina åsikter och det handlar inte om negativ energi i det här fallet. Det handlar om att den här enorma summan pengar att lägga på en väska är helt orimligt. Det finns väskor som är ännu finare än den här men till normala priser men den duger inte just för att Sandra vill behålla sin statussymbol som överklass.

   L 2016-08-30 21:13:06
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Ja hon ser det som status vad naivt o sorgligt usch jag besviken.

    Maria 2016-09-01 18:59:21
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    jag förstår hur du ser det men vilka är NI att bestämma vad som är rimligt/orimligt? alltså, alla har en fri vilja att lägga sina pengar på det de vill. Vi har ingen aning om vad Sandra tjänar och lägger resten av sina pengar på. Vissa prioriterar väskor andra hotellnätter och vissa att äta ute.

    ISA 2016-08-31 17:02:40 http://isabyl.devote.se
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Orimligt för DIG kanske, inte för MIG eller någon annan ex. Sandra. Allt är relativt! Satsa på att bli en bättre människa själv istället för att komma med pekpinnar åt andra.

    MINI 2016-08-31 12:06:05
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Det där är något du tror. Vem är du och vad ger dig rätten att anklaga något för det? Har hon påstått att hon vill ha märkeskläder för att behålla sin statussymbol som överklass? Det är sådana som du som skapar hat i denna världen. Om du inte ha något trevligt och säga så sluta upp! Hur vågar du? Du själv hade aldrig accepterat att någon skulle gå fram till dig och säga något dumt. Du är inte en bättre människa ”L”. Usch till alla er som är taskiga mot Sandra! Hon är väl fasen bara människa som oss andra. Vi kan inte bestämma vad hennes familj lägger pengar på eller var Sandra lägger pengar på. Orimligt. Lägg av genast vi ska fan backa varandra inte TRACKA varandra.

    Linnea 2016-08-31 10:17:40
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Så sant L..

    Jenny 2016-08-30 21:25:42
    Svara
 • verkligen jättefin! Passar dig perfekt. <3

  {"author":"Hilda" 2016-08-30 19:58:52
  Svara
 • oj. tycker den är fruktansvärt ful och alldeles för överklass ? det bara skriker plagiat/fake om den (även om jag vet att den är äkta). kanske för att så få verkligen har råd med ett original. men smaken är ju som baken!

  s 2016-08-30 18:37:04
  Svara
 • Såna här inlägg känns brackigt och skrytigt. Du är vettig på många sätt, men dett överklassiga är så trist. Hela NY-resan har varit extra brackig.

  Emma G 2016-08-30 18:24:39
  Svara
  • Svar på Emma Gs kommentar.

   Håller med skryt. Sorgligt att bli lycklig för en så dyr väska. Hjälp folk i nöd i stället. O bli vuxnare som människa o vi får en bättre värld. På vilket sätt mår du bättre o ha väskan än o ge tex till cancerfonden. Nej jag vill inte vara sådan person. Du har inte varit med om verkligheten.

   Maria 2016-09-01 18:54:25
   Svara
  • Svar på Emma Gs kommentar.

   Men läs en annan blogg dåra! Jag har älskat alla NY-inlägg!!! :)))

   Anna 2016-08-31 19:19:52
   Svara
 • Fin! 🙂
  Ni som är förvånade… Ni vet att Sandras mamma startade Strix Television, har hus med pool i Frankrike, osv? Om er familj var rika hade de nog gärna lagt 20000:- på födelsedagspresenter. Men ja, nu har inte alla det så. Sånt är livet? Tycker bara det är märkligt denna diskussion alltid dyker upp när Sandra fått presenter. Var samma med den där dyra bikinin för ett tag sedan. Följer man Sandra vet man att hennes familj är mycket välbärgad, inte så stor hemlis direkt. 😛

  Leslie 2016-08-30 18:13:08
  Svara
  • Svar på Leslies kommentar.

   är inte alls lika säker på att min familj ”gärna” lagt 20 000:- på en födelsedagspresent om de hade haft råd. det är fortfarande hysteriskt mycket pengar.

   Sandra – vore jätteintressant med ett inlägg med reflektioner över detta privilegium det innebär att ha så pass rik familj.

   s 2016-08-30 18:41:24
   Svara
   • Svar på ss kommentar.

    Hysteriskt mycket pengar för DIG kanske, allt är relativt. Jag älskar LV och väljer att lägga en bråkdel av min lön på väskor. För MIG är det inte några större summor det handlar om då jag har en lön jag är nöjd med även fast väskor i den prisklassen överlag kan tyckas vara dyra.
    Är du student är det kanske jättemycket pengar, svar ja! Men för mig personligen är det inte det, ska jag då skämmas? Jag jobbar oerhört mycket, jag skänker pengar till välgörenhet varje månad. Så varför får man gå i försvarsställning för att man väljer att konsumera vissa saker men inte andra? Varför är det värre att köpa en väska från Gucci än att shoppa slit och släng kläder på exempelvis H&M eller Gina? Det landar kanske på samma summa i slutändan uträknat per år. Kan man inte få välja själv vad man vill lägga sina pengar på utan att riskera att bli påhoppad? Tänk efter lite.

    MINI 2016-08-31 12:02:35
    Svara
   • Svar på ss kommentar.

    Bra förslag.

    Emma G 2016-08-30 23:49:45
    Svara
 • Jädrans vad dyr födelsedagspresent.
  Fr.o.m förra året så får jag ingenting av min familj när jag fyller år, endast ett grattiskort i brevlådan.
  Och du och jag är lika gamla. Snacka om skillnad :/

  Jenny 2016-08-30 17:41:07
  Svara
 • Herregud vilket pris. Och jag som tycker 2000 kronor är dyrt för en väska.

  L 2016-08-30 17:17:05
  Svara
 • Ger ni verkligen så dyra födeledagspresenter åt varandra i er familj?

  Julia 2016-08-30 16:36:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!