sminkshopping på sephora i nyc.

Smink är ju kul och Sephora utomlands är så dreamy. Här är lite smink som fick följa med mig hem.

make-up.

Jag köpte highlightern Watt’s Up från Benefit för att jag sett så himla många hylla den på bloggar och insta. Min första highlighter i livet btw. En highlighter är alltså ett skimmer man sätter högst upp på kindbenet, på amorbågen och lite andra ställen man har lust med för att få det där ”glowet” som är så himla modernt just nu.
Denna har en färg som påminner om insidan av en snäcka. Är fortfarande lite ovan med exakt hur man ska använda den men tror att det blir fint?

make-up.

Köpte en läppenna i beige färg för att ha under hudtonade läppstift. Så fin sextiotalseffekt om man får till det rätt. Färgen ser lila ut som penna men blir alltså ej det.

make-up.

Det här är min bästa BB cream! Den är från Dr Jart och jag har inte sett att den går att köpa någonstans i Sverige? Den torkar inte ut huden, blir inte för kakig men täcker samtidigt mer än andra BB krämer som jag tycker kan bli lite väl mesiga ibland.

make-up.

Slog även till på sex stycken sheetmasks från Dr Jart. Jag och min mamma testade de en kväll och dagen efter var min hy helt len och o-torr! Så nice. Gick tillbaka och köpte sex till att använda hemma när ansiktet behöver det.

make-up.

Till sist köpte jag med mig två stycken concealers från Smashbox. De heter Camera Ready BB Cream Eyes Broad Spectrum SPF 15, och jag tycker faktiskt att den täcker bättre och håller längre än YSL’s klassiker Touche Eclat. Dessutom för halva priset.

Det var dagens sminktips!

 

Translation. Make-up I bought at Sephora in NYC.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vill se vad mer du köpte! Ska dit i vinter och vill ha tips på allt kul och bra man borde köpa när man är i new york!

    J 2016-09-08 11:16:32
    Svara
  • Det bästa med Sephora utomlands är att man får så mycket testers, hehe. Vet iofs inte om det är så i NY också, men åtminstone i Frankrike.

    Christine's Stories 2016-09-07 21:26:39 http://finest.se/christinestories
    Svara
  • Kul med en sminkhaul! 🙂

    Rebecka 2016-09-07 19:22:50 http://www.nouw.com/hellofebruary
    Svara
  • Åh jag ska testa den concealern! Jag letar efter nått täckande. Tänkte bara säga att Touche Eclat är menat att använda mer som en highlighter än en concealer det kan vara därför du känner att den inte täcker så bra 🙂

    Jeanette 2016-09-07 18:10:12 http://jeanetteseflin.com/blog
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!