brevvän för hösten.

Nu var det länge sedan jag hade ett brevvänsinlägg och flera har önskat sig det.
Jag har ju ett per säsong så ni har rätt, det är ju helt klart dags igen!
Kanske vill du ha någon att skriva till under höstmånaderna? Kanske ska du börja plugga eller jobba i en ny stan? Kanske vill du åka på en sista minuten med någon du aldrig träffat förut? Möjligheterna är oändliga, ni vet.

Såhär funkar det:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, ex LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

.

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
132kommentarer
  • Hej jag heter amanda, är 29 år, har mild autism, bor själv i luleå och har inga vänner i princip så jag tänkte försöka hitta några här, jag gillar att kolla på anime, läsa manga, brodera, sy, teckna, sticka, spela på second life, läsa böcker osv, är rätt blyg och tystlåten, jag vet inte vad jag ska skriva, hoppas nån svarar och vill brevväxla //Amanda

    Amanda 2017-09-24 15:03:26
    Svara
  • BARCELONA
    hej Julia heter jag 21 år gammal och om några dagar flyttar jag till Barcelona helt själv! Är första utlandsflytten i livet det ska bli så sjukt spännande, känns lite läskigt men mest roligt. Känner nästan ingen där så vore jättekul om nån av er är i bcn och vill ses. Jag gillar att hänga, äta middagar dricka bubbel eller öl, gå på museer, dansa på klubbar, se flamenco på nån mysig bar, strandhäng osv. Hör gärna av dig om du vill ses allt häng välkomnas! Mail [email protected]

    Julia 2017-05-24 12:48:21
    Svara
  • STOCKHOLM
    hej!! jag är en tjej på tjugoett år och två månader som har insett att jag vill släppa in lite nya sköna människor i mitt liv som INTE är min pojkvän. jag behöver nya kompisar helt enkelt!

    saker jag tycker om: växter, musik, second hand, inredning, foto, smink, djur, spelningar, att dricka kaffe/öl/vin på nån mysig uteservering, mbti, läsa böcker, serier och att promenera (gärna med nåns gulliga hund)!

    hör av dig ifall du vill diskutera senaste säsongen av Girls, spela biljard (jag är verkligen kass men det kan ju vara kul ändå) eller ses och ha picknick! // Alex

    Alex 2017-04-16 00:16:48
    Svara
  • STOCKHOLM (nyinflyttad student)

    Tog studenten i våras och tar nu mitt pick och pack till Stockholm. Sjukt läskigt. Och drömmigt. Känner inte en kotte, i alla fall inte någon skön kotte. Därför söker jag dig som gillar att promenera, preppa matlådor och hitta på massa kul!

    //Bea

    Bea 2017-01-30 15:50:15
    Svara
    • Svar på Beas kommentar.

      Hej Bea!! Jag är en 21-årig psykologstudent som ocksp nyligen flyttat till en ny stad där jag inte känner någon. Vill gärna promenera och laga matlådor!! Du får jättegärna maila mig om du vill <33 [email protected]

      Linn 2017-04-09 09:12:28
      Svara
    • Svar på Beas kommentar.

      Hej.
      Mitt namn är Angelika och jag är 18 år.
      Mina intressen inkluderar matlagning, promenader och film. Dock är jag öppen för att åtminstone testa det mesta.
      Om detta låter intressant kan du kontakta mig på [email protected]
      Mvh Angelika

      Angelika 2017-03-18 21:15:06
      Svara
  • SKRIBENT/BLOGGARE under 18 år.
    Hej hej!
    Jag heter Klara och jag har ett tag nu gått och haft en idé. En idé jag vill förverkliga. Jag håller på att skapa en blogg/hemsida/webbtidning, vad man nu vill kalla det. Den ska handla mycket om etiska frågor som feminism, antirasism, miljö osv. Men den ska också vara väldigt estetisk av sig med mycket konst, bilder, foton, bra skrivna texter, poesi, mode och musik. Artiklarna ska skrivas av några tonåringar med intresse för sådant här. Det krävs att man har en bra kamera, bra åsikter, ett intresse för konst, är relativt bra på att skriva och att man är villig att lägga x antal timmar i veckan. För att man ska få vara med ska man dessutom helst klara av att skriva ca fyra blogginlägg i månaden. Det är dock ingen jätteseriös grej. Det ska vara roligt att göra detta, ett fritidsintresse.
    Låter det intressant? Maila mig på [email protected]

    Klara Emilie 2016-12-30 19:46:42
    Svara
  • GÖTEBORG

    Lite sen här men ger det ett försök tills nästa vänner-inlägg kommer.
    Heter Julia och bor i Göteborg efter några år utomlands med jobb och plugg. Då de närmsta vännerna fastnade där vore det kul med lite nya bekantskaper att umgås med!
    Är 32 år gammal, singel, peppig på det mesta men tisdagsmiddagar på restaurang för att liva upp veckorna, biiiioooo, loppisar, matlagningsmaraton,, söndagsmys, vinkvällar you name it. Maila så ses vi 🙂 Puss!
    [email protected]

    Julia 2016-12-21 11:28:00
    Svara
  • Hej! Jag är en tjej på 27 år som bor i Stockholm och gärna vill ha någon att prata med. Vem som helst, hur som helst. Jag är i en depressiv period (ej bipolär), precis gjort slut med min pojkvän och är allmänt trasig. Den som känner sig manad att skapa kontakt kan skriva till min mail: [email protected]

    Mira 2016-10-27 08:28:33
    Svara
  • ÅLAND
    Hej alla därute! Är riktigt trött på vissa av mina vänner och samtidigt jäkligt uttråkad. Så letade upp Sandras senaste brevväns-inlägg för vill så gärna träffa nya människor! Behöver folk att hänga med! Är 16 år och vill hitta på roliga grejer med er nu nu nu så om du bor i närheten plz hör av dig! [email protected]
    <3 <3 <3

    Matilda 2016-10-26 19:18:23
    Svara
  • RESKOMPIS SÖKES (MALMÖ/LUND)

    Hej! Jag heter Cajsa och fyllde 20 i somras. Förra året efter studenten åkte jag som aupair till München fram tills april i år. Sedan dess har jag jobbat på förskola och funderar på att resa till våren, problemet är bara att jag inte vet vart eller har någon att resa med. Tågluffa i Europa, backpacka i Asien/Australien, åka runt i Storbritannien etc jag är öppen för det mesta. (Dock inte jättesugen på USA just nu haha…)
    Jag är en väldigt öppen, vänlig och nyfiken person som älskar att träffa nya människor! Vill bara göra något kul istället för att bara jobba fram tills universitetet nästa höst. Om det låter intressant så maila!!!!!

    [email protected]

    xxx

    Cajsa Tapper 2016-10-26 19:03:40
    Svara
  • Chamonix, Frankrike!

    Hej! Jag är en 19 årig tjej från Helsingfors och har ju flyttat till Chamonix i Frankrike. Jag ska vara här hela vintersäsongen och jag älskar skidåkning,
    att dricka vin, fika och resa förstås! Tveka inte att hör av dig om du kommer ner denna vintern!

    [email protected]

    Heidi 2016-10-25 20:42:16
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej på er! Sara 24 år, har bott och jobbat i Stockholm i hela 3 år redan, tänk vad tiden går. Jag är en väldigt social person med ett väldigt osocialt jobb som älskar att få upptäcka nya saker. Jag har ett brinnande intresse för mat, allt från att laga, äta till att gå runt i matbutiker och handla allt som ser spännande ut. Letar alltid efter nya saker att lära eller testa. Skogspromenader, museum besök, middag på mysiga restauranger, bio i Rålis, förbättra mitt longboard åkande till cocktailbarer.

    [email protected]

    Sara 2016-10-25 17:45:14
    Svara
  • Hej på er!
    Clara heter jag och är 18 år gammal, och har precis flyttat tillbaka till Göteborg efter studier på annan ort. Har dessvärre tappat kontakten med alla vänner jag hade här, och är nu på jakt efter nya!
    Jag är en glad och social tjej som gillar att läsa, skriva, fotografera och träna hund. Älskar att shoppa, gå ut och dansa eller bara ta ett glas vin och prata! Är en väldigt spontan person och älskar äventyr och att hitta på knäppa saker. Så är du lika äventyrslysten som jag så tveka inte att höra av dig!
    [email protected]

    Clara 2016-10-19 20:35:59
    Svara
  • MADRID

    Hi!
    I’m Olalla, 24yo. i’ve been living in London during a year but now i’m moving to Madrid (i’m spanish by the way!).
    I’m into art and used to work in an art gallery. I really love a good cup of tea, photography, cats, velvet, alternative gigs and get out with friends!
    I would like to meet someone who is living in Madrid (or Spain) but a penpal is always a good option!:)

    Don’t be shy!: [email protected]

    Olalla 2016-10-19 14:21:10 https://www.instagram.com/olallaesquimal/
    Svara
  • MADRID

    Hi!
    I’m Olalla, 24yo. i’ve been living in London during a year but now i’m moving to Madrid (i’m spanish by the way!).
    I’m into art and used to work in an art gallery. I really love a good cup of tea, photography, cats, velvet, alternative gigs and get out with friends!
    I would like to meet someone who is living in Madrid (or Spain) but a penpal is always a good option! 🙂

    Don’t be shy!: [email protected]

    Olalla 2016-10-19 14:14:06
    Svara
  • SKRIVSÄLLSKAP/ POETHÄNG I UPPSALA/GÄVLE

    Hallå skribenter/poeter/författare!

    Norrbottning som söker efter ett gäng skrivande människor som vill träffas någon gång då och då och bara skapa tillsammans, göra skrivövningar, läsa varandras texter och ge/ få respons. Nyinflyttad till trakterna och känner att jag behöver hitta ett sammanhang efter två år i södern på skrivarlinje. Tänker mig ett litet sällskap där man skriver mycket och länge tillsammans, men även att man bara kan träffas och ta en öl, prata om allt möjligt som har med litteraturen att göra, eller vad som helst!

    Intresserad? Hör av dig! Vore så fint med lite nya bekantskaper häromkring!

    / sarahlindmark [at] gmail.com

    Sarah 2016-10-15 21:39:12 http://facebook.com/pennstift
    Svara
  • Hej! Jag heter Matilda, är 17år gammal och bor i Älvdalen i Dalarna . Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv, men jag ger det ett försök!
    Jag är en väldigt social tjej som gillar att prata om allt mellan himmel och jord, vara uppe sena nätter, dricka rosévin och kanske gråta över dumma boys. Jag älskar att vara spontan, fa iväg på galna äventyr (vilket kan betyda allt från att släppa ut barnet inom sig i en lekpark mitt i natten till att bestiga berg) och att sjunga högt i en bil tillsammans med en vän. Jag söker efter någon man kan prata om allt med, över mail eller i verkligheten, någon som kanske hade velat träffas och göra något roligt eller rentutav bara dricka kaffe. Hör gärna av dig om du tycker att jag låter som en intressant människa! Min email gjorde jag när jag var 6år gammal, så enjoy: [email protected]
    Jo förresten här är min instagram: Matildajo99
    Oroa er inte över de deprimerande texterna som står skrivna, är bara väldigt heartbroken för tillfället, är glad och rolig egentligen. Lovar. Kraaaam!

    Matilda Johansson 2016-10-12 22:35:52
    Svara
  • VÄRLDEN
    Hej. Jag har ett dubbelnamn och drömmer om att resa till varma platser. Just nu bor jag i Lund, är 26 år och lär mig om hus men tänker mest på kärlek, stora gröna växter och djur. Gillar vinylskivor, baka chokladmuffins, titta på serier, dricka litervis med té och gå på bio. Är du som mig eller helt annorlunda? – oavsett vore det superkul att dela tankar och idéer. Jag är jättenyfiken på vem du är! Vad tänker du på? Vad drömmer du om? Vad är viktigt för dig?

    Brevduvor skickas till:

    [email protected]

    Anna-Maria 2016-10-12 21:30:54
    Svara
  • Hola!

    Jag heter Frida, är 21 år och bor i Örebro. Jag är precis hemkommen efter ett år av studier utomlands, och står nu i staden jag växt upp i, handfallen, och inser att de flesta av mina kompisar flyttat.

    Jag tycker om att dricka te och drinkar, vid åtskilda tillfällen alltså (men jag är öppen för allt). Jag gillar att läsa och skriva och pluggar Media, Kommunikation och PR på Örebro universitet, utöver det gillar jag att dansa både med och utan alkohol i blodet. Jag hoppas på att finna en annan själ i Örebro som tycker om att blanda sarkasm och vin, vardag som helg.

    Släng gärna iväg ett mejl till mig, eller skriv på fb om du är detektiv nog att hitta mig, så kan vi konversera och förhoppningsvis vänskapsdejta!!

    [email protected]

    ÖREBRO 2016-10-12 20:02:27
    Svara
  • PITEÅ
    Sandra, 24, sambo, är butikschef och bor i Piteå.

    Gillar: Hundar (eller ok alla djur), mat, träning, skog, resor, shopping, smink (men går i princip osminkad till vardags pga lat), serier, ironi, att skratta, dricka vin (ok dricker alla sorters alkohol, är inte den som är den), hemmakvällar, festnätter, äventyr. Typ. Kanske har glömt en sak eller två.

    Vill ha någon att skriva med eller varför inte hänga med! Är öppen för förslag! (Ok mailen är från min rebelltid på högstadiet)(inspirerad av Svampbob……….. Cool va)
    [email protected]

    Sandra 2016-10-12 08:32:37
    Svara
  • KALMAR/HELSINGBORG
    Hej alla Sandras gulliga läsare! Jag heter Josefi (utan n, minsann), är 21 år och bor + pluggar i Kalmar. Är uppflyttad skåning och försöker åka hemåt Helsingborg så ofta jag kan. Älskar brittisk indie gör jag också, har en alldeles för stor kjolgarderob och en board enbart för bilder på fina pojkar på min Pinterest. Tycker att både en kväll med öl och dans på indieklubb eller en kväll med sconesmiddag framför På Spåret kan vara den ultimata fredagen. Brukar säga att jag är lite som en mer vardaglig version av Jess i New Girl (åtminstone personlighetsmässigt, I wish att jag hade hennes garderob though).

    Är pepp på att hitta någon att skriva med om vad som händer om dagarna, favoritserierna och annat allmänt fint. Men är också pepp på att hitta någon att hänga med i Kalmar eller Helsingborg (eller Lund, Malmö, annat ställe i närheten i Skåne). Om det finns någon sådan person där ute det vill säga!

    Så skriv till mig på josefi (@) hotmail.se!

    Josefi 2016-10-11 13:07:10 http://brickroad.blogg.se
    Svara
  • HELSINGFORS/BERLIN
    Söker någon att ha skrivdejter med ibland. Tänker mig kaffe, vin + kravlös stämning.
    Är 26 och på livets topp 10-lista finns långa frukostar och dansgolv.
    [email protected]
    /Celia

    Celia 2016-10-10 21:46:07
    Svara
  • MALMÖ / LUND / KÖPENHAMN

    Hej, jag är en 27-årig grafisk formgivare som bor i Malmö sedan några år tillbaka, men är ursprungligen från Dalarna. Älskar Malmö! Känner att jag har hittat hem, men är kanske ändå sugen på att flytta över till Köpenhamn inom kort. Det är svårt att beskriva sig själv, men här är lite kort om vad jag gillar: resa, design, sitta i solen och dricka kaffe, hänga runt i Köpenhamn, ett gott glas rödvin, laga/käka god mat (gärna tacos), gå på utställningar, etc. Jag har gjort detta (skrivit i ett sånt här inlägg) innan och hittade en jättefin vän, men vill gärna hitta fler trevliga tjejer att hänga med. Skriv gärna en rad till [email protected] om du vill!

    (Om du inte vill köpa grisen i säcken heter jag hurtiginnan på instagram).

    /Linda

    Linda 2016-10-10 20:22:48
    Svara
  • JÖNKÖPING
    Hej! Jag heter Jenny och är 33 år och bor i Jönköping eller ja någon mil utanför. Detta är mina hemtrakter men jag har varit iväg några år för att plugga och jobba. Men nu är jag tillbaka. Så jag känner till Jönköping väl om det är någon som är nyinflyttad. Jag har häst och hund som tar den mesta av min tid. Älskar även att resa och hitta på olika äventyr. Träning och PWs är ett annat stort intesse och konserter döör för dem, llivet ju. Ekonomi är det jag jobbar med på vardagarna. Är det någon som vill hänga här i Jönet är det bara att säga till 🙂 [email protected]

    Jenny 2016-10-10 15:14:30
    Svara
  • Hej! Heter Rebecca, är 23 år och kommer från Lund men har bott på lite olika ställen och nu flyttat till Göteborg med pojkvännen.
    Är social och pratglad och söker lite skönt folk att hänga med på fritiden. Tycker om att göra roliga saker som att ta utflykter, spana i fina butiker, spontan-ta ett glas vin/öl, klättra, spela sällskapsspel mm.
    Kollar även mycket film och serier (some good stuff: Almost Famous/Se7en/The Intouchables och Breaking Bad/Sherlock/House of Cards).

    Hör av dig om du letar efter någon man kan snacka och skratta med!
    rebecca.gislen (@) gmail.com

    Rebecca 2016-10-10 15:10:43
    Svara
  • UMEÅ
    Hej! Är en tjej på 22 år som flyttat från västkusten till Umeå för studier, trivs galet bra här uppe. Gillar att träna, äta choklad/kakor, dricka vin. gå ut o dansa, sträcktitta på serier och lyssna på diverse poddar. Om någon har lust att hänga är det bara att höra av sig, hade varit superkul 🙂
    [email protected]

    Linn 2016-10-10 09:59:47
    Svara
  • NEW DELHI
    Hej! Jag är en 21-årig tjej som från januari-april 2017 kommer att bo i New Delhi då jag har fått praktik på en organisation som jobbar med politisk lobbying för jämställd lagstiftning etc. Mina förhoppningar är att upptäcka staden, göra massa roligheter på helgerna då jag kommer vara ledig, samt försöka resa så mycket som möjligt inom Indien. Jag gillar resor, rap, feminism, vegetarisk mat, att dricka vin, sällskapsspel mm. Är det någon som har vägarna förbi eller vi mötas upp? 🙂
    Hör av er på [email protected]

    Elin 2016-10-09 23:33:26
    Svara
  • GÖTEBORG! Relativt nyinflyttad tjej från Skåne, 26 år gammal, bor tillsammans med min sambo och vi ska gifta oss till sommaren 2017! Har pga tidigare psykisk ohälsa (anorexia) inte fast jobb eller högskoleutbildning men hoppas att någon dag nå dit – drömmen är att bli sjuksköterska! Älskar att pyssla, laga mat och baka, gå promenader, ses över ett glas vin osv. Är fd. elitgymnast och gillar att träna på gym på rimlig nivå. Vill jättegärna träffa folk att hänga med här i Göteborg, men att vara brev/mail-vän med någon funkar precis lika bra!! Hoppas någon hör av sig! //Kram Annika

    Annika Edvardsson 2016-10-09 22:25:01 http://nouw.com/annikaedvardsson
    Svara
  • Hej. Jag är en tjej på 23 år som söker en kvinnlig resekompis till Thailand i november månad i ca 2 veckor. Om du är sugen på sol och bad och trött på höstmörkret så tveka inte att höra av dig. 😀
    [email protected]

    Gullan 2016-10-09 18:31:25
    Svara
  • DORTMUND / Nord-västra Tyskland

    Hej!
    Flyttade för två månader sen till Dortmund för praktik till slutet av januari. Det är så svårt att lära känna folk om man inte kan tyska så bra så om det finns någon i området som vill hänga med mig (och min fästman som är här med mig) skulle det vara toppen. Jag är en 24-årig ingenjörsstudent som gillar musik, träning, dricka te/öl och prata om viktiga saker (som feminism, världens tillstånd eller hur man bär sig åt för att vara människa). Skulle vara gött att hitta någon att hänga med, äta god mat och så vidare. Har bil så behöver inte vara jättenära!

    Hör gärna av dig!

    [email protected]

    Cecilia 2016-10-09 18:25:38
    Svara
  • JÖNKÖPING!
    Hej på er!

    Jag är nyinflyttad till stan (eller flyttar egentligen dit nästa vecka), och skulle gärna vilja träffa lite nya människor att hänga med. Jag är 25 år och precis fått mitt första ”riktiga” jobb efter att ha pluggat statsvetenskap.

    Det skulle vara kul att träffa någon som vill fika, gå promenad, ta en drink, eller lite vad som helst! Jag tycker om att läsa, träna, baka, läsa bloggar och lyssna på podcasts etc.

    Hör gärna av er! Det hade varit superkul!!

    [email protected]

    Therése 2016-10-09 15:53:35
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej allihopa!
    Jag är en glad, trevlig och spontan 20- snart 21-åring från Göteborg! Hade tyckt det var jättekul att träffa lite nya tjejkompisar att hänga med 😀 Älskar att fotografera, spela biljard, shoppa, ta en fika/öl, gå promenader, ha mysiga hemmakvällar men även att gå ut och dansa! Älskar dessutom att prata massor haha. Så om du känner att detta blir kul får du gärna höra av dig! 🙂

    Kram, Emelie
    [email protected]

    Emelie 2016-10-09 13:50:34
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      HEj! Jag bor också i Göteborg, flyttade hit för ca 2 år sedan då min sambo bor här! Älskar att pyssla, shoppa, baka, fika, ta en drink, se en film, gå en promenad osv osv osv…. Hör gärna av dig så berättar jag mer! // Kram Annika

      Annika Edvardsson 2016-10-09 22:27:57 http://nouw.com/annikaedvardsson
      Svara
  • UPPSALA/SMÅLAND
    Hej!
    Är en nybliven 23åring som ursprungligen kommer från de småländska skogarna. Har bott i Uppsala i ca 1år för plugget. Är en glad och trevlig tjej som vill utöka sina vänskapskretsar lite att ha någon att kunna skriva/prata med om livet. Älskar katter, fika och kolla serier. Skulle gärna vilja resa mer, så en resekompanjon skulle inte heller vara fel. Om det låter som något hör gärna av dig till min fina mailadress: [email protected]
    Kram Elin

    Elin 2016-10-09 13:49:23
    Svara
  • Hej! Josefine här 🙂 Jag är snart sexton och bor i Västerås. Jag går första året på gymnasiet, och gillar det mesta, som att gå på bio, lyssna på musik och att umgås med vänner och familjen. Jag letar efter någon att skriva med, om typ allt egentligen 🙂

    Hör gärna av dig, så blir jag glad

    Josefine 2016-10-09 13:41:03
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hallå!

    I november kommer jag att börja hänga i Stockholm pga jobb. Jag känner få personer där och skulle vilja börja hänga med någon som jag kan upptäcka stan med. Jag tänker utforska restaurangutbudet, dricka vin på uteserveringar, promenera genom stadsdelar, göra utflykter, styra en förfest och bara ha kul!

    Jag är 25 år och är väl som många andra på en plats i livet där jag funderar på vad det ska bli av allt, vad vill jag egentligen med allt? Många vänner börjar stadga sig, skaffa kids och hus osv men där är inte jag. Eftersom Stockholm är Sveriges mest singeltäta stad ser jag fram emot att leva lite singelliv.

    I övrigt gillar jag att träna, se på serier, resa och att klappa djur. Diskuterar gärna allt mellan himmel och jord och lyssnar ofta på musik (allt från Hellström till house)

    Hoppas att vi hörs!

    [email protected]

    Sara 2016-10-09 12:16:35
    Svara
  • Hej! 31 åring mamma som bor ute på landet med höns, får och kaniner med man och tre barn. Älskar att skriva, läsa och fotografera.

    Vill ha en brevvän som skickar gamla hedliga brev. Har en brevvän sen 10 år tillbaka men vill gärna ha flera. Så roligt att skriva och få brev.

    Vart du bor spelar ingen roll och du behöver inte heller ha samma intressen eller samma liv. Olikheter är spännande.

    Kram Ida

    [email protected]

    Finurliga fröken 2016-10-09 12:08:43 http://finurligafrokens.blogspot.com
    Svara
  • Hallå!

    I november kommer jag att börja hänga i Stockholm pga jobb. Jag känner få personer där och skulle vilja börja hänga med någon som jag kan upptäcka stan med. Jag tänker utforska restaurangutbudet, dricka vin på uteserveringar, promenera genom stadsdelar, göra utflykter, styra en förfest och gå ut och ha kul!

    Jag är 25 år och är väl som många andra på en plats i livet där jag funderar på vad det ska bli av allt. Hur blev det såhär och vad vill jag egentligen? Många vänner börjar stadga sig, skaffa kids och hus osv men där är inte jag. Eftersom Stockholm är Sveriges mest singeltäta stad ser jag fram emot att leva lite singelliv.

    I övrigt gillar jag att träna, se på serier, resa och att klappa djur. Diskuterar gärna allt mellan himmel och jord och lyssnar ofta på musik (allt från Hellström till house)

    Hoppas att vi hörs!

    Mail: [email protected]

    STOCKHOLM 2016-10-09 11:09:29
    Svara
  • Hej allihopa! 30årig technörd som jobbar med film och bor i Köpenhamn, mitt hjärtas stad. Livets stad! Hade tyckt det var så kul att träffa en eller flera som vill insupa allt denna ljuvliga stad har att erbjuda som inte bara innebär sena nätter där man svänger på gumpen med tretton cocktails i ahnden. Självklart är det en del av det också – men vill hitta sällskap som njuter av allt det där andra härliga också som kultureäventyr, bio, gallerier, och så. Kram! msjoklint at gmail.com

    Mimmi 2016-10-09 09:17:13
    Svara
  • 17 årig tjej med författar och skådespelardrömmar. Bor i Stockholm och har intressen som att äta pasta, dricka rödvin och ge komplimanger till/om precis allt och alla.

    Berättar allt kul på mejl istället.
    [email protected]

    maja 2016-10-08 22:14:40
    Svara
  • BREVVÄNNER
    Hej! Jag söker brevvänner som vill skriva gamla hederliga brev med penna och papper, tycker att det är så mycket roligare och mer personligt än mail 🙂
    Lite kort info om mig: Jag heter Louise och är 23 år. Jobbar med kor och har diverse djur som hundar, katter, marsvin m.m 🙂
    Mina största intressen är djur och att läsa! Men jag kan skriva om det mesta och det är inget krav att du gillar detsamma som jag 🙂
    Hoppas att vi hörs!! Kram Louise
    [email protected]

    Louise 2016-10-08 21:33:53
    Svara
  • BREVVÄNNER
    På slutet av 90-talet skrev jag till en tjej som sökte brevvänner i KP. Vi brevväxlade under några år och jag kan sakna det ibland. Det vore ju himla festligt att starta hösten med att växla handskrivna brev med någon, där allt är tillåtet att skriva om (stort som smått) och utan tidskrav.

    Jag heter Josefine och är 26 år. Har flyttat hem till norrland efter några års plugg. Har nu ett väldigt roligt jobb men kan också sakna studietiden ibland. Några grejer jag tycker om (utan inbördes ordning): fina byggnader, naturen, brädspel, katter, godis, pyssel, dejting-TV-program, språk, färgglada cocktails med äggviteskum, kläder, inredning, god mat osv.

    Hör av dig till: [email protected]
    Det blir kul!

    Josefine 2016-10-08 17:21:47
    Svara
    • Svar på Josefines kommentar.

      Hej! Gud vad du låter härlig och som om du har väldigt många liknande intressen som jag har. Jag heter Annika, är 26 år gammal och bor tillsammans med min blivande make (gifter oss 2017) i Göteborg. Jag älskar (och saknar) att skriva brev med penna och papper (den enda jag skriver till nu för tiden är min mormor), jag gillar att baka, älskar pyssel, har en galen 2,5-årig katt som heter Håkan och tycker skogspromenader är bland det mest avslappnande som finns. Hör gärna av dig! //Kram Annika

      Annika Edvardsson 2016-10-09 22:36:07 http://nouw.com/annikaedvardsson
      Svara
  • LINKÖPING
    Glad, spontan, singel, och driven 29åring som söker sköna människor att skriva med, tänk kanske t.o.m umgås med!
    Flyttade till Linköping i januari pga jobb, och söker kontakt och umgänge. Ser mycket fram emot att höra från er!
    [email protected]

    Ellen 2016-10-08 17:21:05
    Svara
  • KRISTIANSTAD/NÄRHETEN
    Hejsan! Emelie, 23 år. Flyttade hit för lite mer än en månad sedan för att plugga, men var inte beredd på den stora ensamheten som skulle infinna sig. Att hitta och våga umgås med nya människor i en ny stad är inte det lättaste när man är introvert och har något på gränsen till social fobi, men nu känner jag att jag verkligen behöver det. Tycker om mat, bakning, humor, musik, djupa samtal, snälla människor, katter, feminism, youtube. Vet inte riktigt vad jag söker, men vore fint att lära känna någon ny på ett eller annat sätt. Skriv gärna! 🙂

    [email protected]

    Emelie 2016-10-08 17:01:47
    Svara
  • ÖSTERSUND

    Södra Norrlands inland måste väl också representeras?! 🙂
    Jag heter Vendela och är nybliven norrlänning som flyttat till Östersund för ett jobb.
    Lite kompisar och ett socialt umgänge som får en att stå ut med vintern sökes. Vi kan gå på promenad, fika, prata eller gå bio. Ja, egentligen vad som, förutom att träna eller idrotta kanske.
    Själv gillar jag allt som bär på en historia, böcker, möbler, film, hus, poddar, bloggar, konst och människor.
    Hör gärna av dig!
    /Vendela [email protected]

    Vendela 2016-10-08 13:45:35
    Svara
  • RESKOMPIS/STOCKHOLM

    Hej, hallå! Är det någon som möjligtvis funderar på att resa ifrån vart de än nu befinner sig eller kommer ifrån. Jag är en tjugotvååring som gärna flyr verkligheten. Funderar på Asien eller Nordamerika efter årsskiftet, men är öppen för alla förslag!

    Jag gillar att slösurfa, äta valnötter, dricka mig redlös och lyssna på Beyoncé. Om du nu inte alls vill resa men kanske ändå hänga, maila [email protected]

    Puss hejdå. 🙂

    Emma 2016-10-08 12:00:19
    Svara
  • Halloj! Jag heter Amanda, är 22 och pluggar just nu genus medans jag listar ut vad fasiken jag ska göra med livet. Tycker om musikquiz och hundar, och drömmer om att besöka Nya Zeeland. Tänker att det vore fint med någon att ta en öl eller helt enkelt skriva om den senaste förälskelsen med (för jag är en såndär som crushar på var och varannan gullig person).
    Ha det fint!
    amanda.heter.jag(@)hotmail.com

    KARLSTAD 2016-10-08 11:44:53
    Svara
  • BIRMINGHAM
    Hallå! Bor i Stockholm men har en sambo från Birmingham. Livet kanske blir så att vi en dag flyttar dit och då vore det top- notch att känna härliga människor i staden. Vi åker dit med jämna mellanrum, nästa gång vecka 44, så vem vet, vi kanske ses på en fika ganska snart!

    Jag är 28 år och jobbar som idrottslärare på en gymnasieskola, för tillfället har jag hamnat i en ”träna hela tiden” fas och är taggad på det! Annars är jag inte en sån tränings galning utan älskar att gå på restaurang, dricka rödvin eller bubbel och upptäcka coola museum osv. Låter fett pretto men är ganska pretentiöslös (om det är ett ord). Trivs med att prata om märkliga saker, titta på stora mäktiga träd och läser ganska mycket.

    Är du en trevlig prick och bor i Birmingham? Skriv till mig 🙂
    [email protected]

    Camilla 2016-10-08 10:50:12
    Svara
  • UPPSALA

    Jag har skrivit här innan, och det har för det mesta runnit ut i sanden. Emellertid behöver jag någon att kunna skriva av mig med och någon att skriva till. Jag heter Agnes och är 26 år, spelar rugby fast jag mesta delen av tiden känner mig förvirrade och lite dum, röker fast jag vet att det är dåligt och stressar mycket över små saker. Gillar hösten, vin, öl, böcker, feminism, Silvana Imam, Satie, loppisar, resor, kaffe på morgonen (och resten av dagen) osv.

    Jag har precis friat till min flickvän som sa ja, så nu är det min fästmö (!) och längtar tillbaka till Toulouse där hon är, jag måste bara läsa klart en liten kurs och skriva min uppsats så är jag ready to go.

    Men det är inte därför jag söker någon brevvän just nu, även om det också såklart är fint att hitta någon som har samma intressen osv, men i somras gick min bror bort och jag tror aldrig jag känt en så stor tung sorg innan, jag bär den hela tiden och känner att jag inte är samma längre, det känns på något sätt som att någon lagt en hinna på mig för att skapa extra distans till allt och alla. Jag skulle gärna prata med någon som förstår den här grejen, med att ha någon närstående som slits ifrån dig för tidigt för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all ledsamhet helt enkelt.

    Ta hand om er!
    agnes (@) hedbor.org

    Agnes 2016-10-08 09:03:38
    Svara
  • VÄSTERÅS

    HEJ! Gör väl ett försök här då och ser om jag får något napp. Emma, tjugoett-snart-tjugotvå-år-gammal. ??

    Vilsen norrlänning som flyttade till Västerås för ungefär ett år sedan tack vare kärleken och har upptäckt att det är väldigt svårt att hitta nya vänner i vuxen ålder. Har träffat några alldeles underbara människor här men vill lära känna fler! Bara hänga, fika, shoppa, gå på bio, gymma eller ta en promenad.

    För tillfället så hänger jag mesta av min lediga tid på gymmet då jag fått någon fixidé om att jag ska ska nå min absoluta toppform. Men annars så älskar jag allt som har med fika, mat, sociala tillställningar och umgänge att göra. Balans påstår dem att det kallas. ??

    Förutom att äta och träna så är jag en riktig sucker för mys. Tända ljus, böcker, serier och en stor tekopp. Det enda positiva med hösten alltså. ?? Just upptäckt att jag älskar att resa, men både min sambo och de flesta av mina vänner pluggar = de är bara lediga på sommaren. Min kille skulle nog kalla mig instagramberoende också så är du nyfiken på vad jag är för prick innan du hör av dig (om jag inte avskräcker dig vill säga) så finns jag på ”emmaenystrom” ??

    Jobbar natt som personlig assistent och har därför varannan vecka ledigt, skulle så behöva något att fylla de lediga dagarna med. Kom med förslag, jag är öppen för allt!

    Låter något av det intressant så släng gärna iväg ett mail till [email protected] eller kommentera nedan! Skulle jag inte svara på kommentaren så betyder det att jag glömt bort att titta. Så mail är nog kanske bättre.

    PUSS

    Emma 2016-10-08 00:33:58
    Svara
  • MONS, BELGIEN

    Jag heter Elin och är 18 år. Flyttade nyligen till den oansenliga staden Mons i Belgien. Bor här tillsammans med min familj, arbetar deltid som receptionist och funderar på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Jag gillar att göra spellistor på Spotify, testa nya (vegetariska) recept och läsa.

    På fritiden försöker jag utforska min nya omgivning så gott jag kan. Hittills har jag varit i Bryssel, Gent, Brygge och Antwerpen och härnäst planerar jag att besöka Lille, Den Haag och Amsterdam.

    Känner ingen här nere, så om du befinner dig i närheten och vill hänga – vare sig du vill fika och gå på museum eller dricka öl och dansa hela natten lång – hör gärna av dig till appelkvistelin(at)gmail.com.

    Elin 2016-10-07 23:59:27
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hallågens! Jag heter Louise, är 24 år och har precis flyttat till Göteborg för att läsa en masterexamen här. Jag tycker jätte mycket om den här staden men än så länge har jag bara hittat klasskamrater som mest är intresserade av att prata plugg och bäbisar… så därför valde jag att se om jag kan hitta någon ny vän genom detta 🙂
    Jag har ett stort intresse för kläder och mode men har på senaste tiden också intresserat mig för växter och mini-odlingar. Jag är en jäkel på att baka bakverk som innehåller choklad och har mycket aptit i övrigt när det gäller mat. Som person har jag mycket humor men även empati och allvar när det behövs.
    Jag skulle gärna träffa någon att gå och ta en öl/fika/promenad/ se en utsällning/ gå på konsert med eller så. Så skicka gärna ett meddelande så ser vi om vi kan styra upp nåt!
    Mail: [email protected]
    Insta: https://www.instagram.com/pappa_jango/

    Hoppas vi hörs! 🙂

    Louise 2016-10-07 23:29:26 https://www.instagram.com/pappa_jango/
    Svara
  • VARBERG
    Hej! Jag heter Maria, är 32 år och har nyligen flyttat till Varberg. Kärleken tog mig hit efter 6 år i Göteborg. Älskar Varberg! Men saknar egna vänner, så jag söker nya personer att hitta på saker med. Jag tycker bl.a. om att springa, klättra, yoga, fika och att vara ute i naturen. Tänkte lära mig vågsurfa nu när jag flyttat hit 🙂
    Skriv gärna en rad: [email protected]

    Maria 2016-10-07 22:18:44
    Svara
  • Någon att skriva med när mörkret smyger sig på?

    Hej, Nathalie heter jag och jag har precis fyllt 21 år. Är dansare och älskar allt som har med det att göra såklart. En annan stor passion för mig är att läsa böcker och har alltid flera på gång ? Skulle beskriva mig själv som känslig, rädd för att vara ensam, kärleksfull och skrattar väldigt mycket. Har också stammat i hela mitt liv, och kämpar fortfarande med det :/
    Söker någon vänlig människa, inga krav. Ser det här som en spännande chans att lära känna någon helt ny person. Blir alldeles darrig på handen när jag precis ska trycka på skicka. PUSS

    [email protected]

    Nathalie 2016-10-07 21:26:05
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Jag heter Johanna, är 29 år och bor i Göteborg. Jag letar efter nya bra personer att hänga med och hitta på saker för att göra de kommande gråblöta månaderna mer uthärdliga. Tycker om utflykter, popklubbar, krukväxter och museer där man får experimentera och trycka på knappar.

    Säg hej vetja! [email protected]

    Johanna 2016-10-07 20:26:36
    Svara
  • Hej!
    Jag letar inte brevvän men snarare någon att hänga med på franska kusten. Jag bor precis mellan Monaco och Italien, så väldigt nära Nice. Finns det någon annan här som är relativt ny här nere som skulle ha lust att hänga? Jag är 22 år, student, bor med min sambo och våran vovve (italiensk vinthund) och katt precis vid havet i Carnoles. Min sambo är kock så därmed kan jag bjuda in till god mat och häng på terass med havsutsikt. Eller bara ses i någon av de omliggande städerna för ett glas vin/en kopp kaffe eller vad du är sugen på.

    Hör av dig till mig på [email protected] om du är sugen på att ses!

    NICE/MONACO 2016-10-07 17:45:08
    Svara
  • UPPSALA
    Hej!! Jag är 22 år och bor i Uppsala. I princip alla mina kompisar har flyttat härifrån för plugg så skulle gärna lära känna lite nytt folk att umgås/prata med! Jag tycker om att klappa hundar, mini-roadtrips, fika, sällskapsspel och allmänt vardagshäng. Tycker dock att det mesta är kul med rätt sällskap! :^) Skriv gärna!: [email protected]

    Matilda 2016-10-07 17:24:33
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej jag heter Alice! Jag är 22 år och har under tre års tid gått på folkhögskolor i Piteå o i Småland. Nu lyckades jag få jobb på Scania i Södertälje men har fått flytta hem till mamma i ”förort till Stockholm” igen. Jag har tappat kontakten med de jag brukade umgås med här. Så nu känner jag mig plötsligt jätteensam då mina vänner bor långt bort. Därför skriver jag här för jag hade tyckt det var jätteroligt att få träffa eller skriva med någon ny!
    Jag är som person lugn och egentligen rätt introvert men har satt som mål att försöka bli mer öppen och lära känna människor ☺️ för jag är nyfiken och tycker det är kul att umgås, prata om allt, se film, äta chips, dricka vin/öl eller kaffe.
    Jag lyssnar på allt från lana del ray till metal! Tycker om tatueringar och att färga mitt hår till döds… det är slitet och har hälften har gått av nu 🙁

    Skriv gärna!
    [email protected]

    Alice 2016-10-07 16:35:17
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!
    Känner att jag redan hittat massa potentiella vänner här i kommentarsfältet men vill skriva en egen kontaktannons i alla fall pga kul!

    Jag är 25 år och bor med min fästman i Täby, pluggar till gymnasielärare i svenska och engelska och ångestar just nu massa kring alla vuxenbeslut en vill och ”bör” ta. Leta hus, skaffa bebisar, gifta sig, komma på vad en ska göra med livet, med sig själv och allt ni vet – alltså angenäma problem men som ändå tar massa space i hjärnan om ni fattar?

    Är en fantasymänniska i själen, på det vis att jag älskar tomtar och troll, drakar och älvor. Harry Potter, Sagan om Ringen osv – har alltid gillat att både läsa och skriva och älskar när massor av känsla förmedlas med få ord. Sånt ger mig behagsrysningar i själen. Är feminist, trött på patriarkala strukturer men kämpar ibland med min konflikträdsla i det – vad vågar jag göra och inte liksom? Har starka författardrömmar men svårt att komma till skott med skrivandet, älskar berättelser, böcker, filmer och serier. Sånt som berör. Blir ofta overcome av finhetsgråt – ni vet av söta djur, barn eller historier där individer är fina mot varann. Enorm inlevelse – glömmer liksom bort prick allt när en serie är spännande tillexempel.

    Jag söker någon som är lätt att eventuellt hänga med och att skriva med, som gillar att ha kul och skratta och som även vågar vara innerlig och personlig. Jag är inte djupflummande jämt, men tycker mycket om att prata och analysera och inspirera ihop med andra människor.

    Skriv gärna <3
    [email protected]

    Victoria 2016-10-07 15:22:40
    Svara
  • BOKKLUBB I GÖTEBORG
    Hej! Efter fem år på vift är jag tillbaka i min hemstad Göteborg, som jag fortfarande tycker är en av världens mest magiska platser. Nu längtar jag efter att diskutera något annat än kurslitteratur och tänker att en bokklubb med vettiga personer är ett ultimat format för det. Jag tänker mig att vi väljer böcker tillsammans, ses nån gång i månaden, dricker rödvin och pratar bok. Visst låter det som en duglig plan för att ta oss igenom vintern? Förutom böcker gillar jag vegetarisk mat, feminism, prosecco och sena nätter på mörka dansgolv. Jag är 26 år men ålder är ingen big deal åt något håll. Om du som jag tycker att boksnack mycket väl kan övergå i klubbkväll har vi en mycket god grund att bygga på!

    Hör av dig på [email protected] så läser vi bra böcker och ser till att den här vintern blir den bästa vi varit med om!

    Susanna Young Håkansson 2016-10-07 14:58:40 http://instagram.com/susannayh
    Svara
  • hej!
    jag är 17 år gammal och bor ca 1h utanför göteborg. söker typ allt – bokklubbskompis, brevvän eller någon att träffa i verkligheten. gillar det mesta men att skriva, läsa, kolla på serie/film och lösa korsord.
    skriv till mig så blir jag hur glad som helst!
    [email protected]

    linnea 2016-10-07 13:58:26
    Svara
  • LONDON –
    hej! Jag ska till London för en solohelg i mitten av november och har inte så mycket planer förutom att vandra runt i bokhandlar och skivaffärer, luncha på pubar och ha det nice. Är 34, från Stockholm, och gillar (förutom niotillfem-världen) allt med England (dystra filmer och Manchester-musik i synnerhet) och romantiserar redan sönder denna resa 😀 Vill någon gullig person ses för te eller en pint, hör av dig! Är i England 11-14 nov. Maila i så fall [email protected]

    Lotta 2016-10-07 11:24:46
    Svara
  • UMEÅ!

    Heter Fanny, är 22, har bott i denna braiga stad i drygt ett år och planerar att stanna ett bra tag. Pluggar på Universitetet och trivs bra där, trots många dryga killar i ens klass </3
    Saker jag gillar: analoga kameror, hösten, hundar, kläder, fika, vegetarisk sushi, tv-serier, böcker etc. Tycker om att äta middagar tillsammans med vänner och bara snacka om fkn allt och ingenting, dricka drinkar, gå ut och dansa, snacka om heta killar.
    [email protected]

    Fanny 2016-10-07 11:17:28 http://fannyblingman.blogg.se
    Svara
  • STHLM
    Hej! Jag heter Jessika och är 23 år och känner mig lost i livet just nu haha!
    Planerar att flytta till Sthlm inom en snar framtid och har insett att jag känner ju knappt någon där. Så jag vill gärna lära känna lite nytt folk att antingen skriva till eller att träffa över en fika eller ta ett (eller fler ) glas vin med, eller dra ut och dansa och ha kul med helt enkelt.
    Jag tycker om att glo på serier, spela lite ibland, dricka vin, klappa på katter och ha härliga diskussioner om allt mellan himmel och jord!
    Hoppas det finns någon fin människa där ute som kanske precis som jag känner sig lite ensam och vill ha någon att prata med 🙂

    Min mail: [email protected]

    Jessika 2016-10-07 11:10:58
    Svara
  • NORRBOTTEN
    30åring tjej som precis flyttat hem till min hemstad efter att ha bott borta i 11 år. Är skitglad över det men oroar mig för om jag kommer att känna mig mer ensam på vintern när man inte kan vara ute på samma sätt. Gillar att va ute i naturen kring min sommarstuga, att bli mysfull på rödvin och att laga/äta mat. Pratar gärna politik/feminism, tv-serier och life i småstad med allt vad det innebär.
    Söker efter någon att antingen maila med eller någon att faktiskt hänga med.
    [email protected]

    S 2016-10-07 10:52:20
    Svara
  • NORRKÖPING
    Jag är 24 år gammal och söker kanske inte en specifik brevvän – utan snarare en resekompis, framtida bästis, eller någon annan äventyrslysten. Jag har tagit studieuppehåll, och befinner mig i någon slags seg livskris. Vore fint att hitta någon att dra på London-weekends med, eller någon i en random svensk stad som stundvis känner sig ensamma.

    Jag gillar kultur, medmänsklighet, 60-tals musik och klänningar.
    Min mejl: [email protected]

    Madeleine 2016-10-07 10:31:58
    Svara
  • STOCKHOLM

    Edith heter jag och jag är generellt väldigt glad! Gillar allt man gör med händerna, måla, pyssla, sy, skulptera med mera. Gillar även rödvin och djupa diskussioner om feminism, politik, litteratur, livet generellt, sex och allt annat smaskigt. Tycker det bästa som finns är att lära känna nya människor. Finns alltid något nytt att upptäcka, även i en liten stad som Stockholm! 25 barre och väldigt pratglad. Säg gärna HEJ till mig —> [email protected]

    PUSS o HEJ!

    Edith 2016-10-07 10:08:02
    Svara
  • STHLM
    hej! jag heter stella och är 19 år, gillar bl.a att kolla på gulliga killar i jeansjackor och att ta luft från ett svettiga dansgolv. jobbar i en bokhandel, men drömmer om att resa någonstans och byta miljö. vet inte vad jag vill bli när jag blir stor, vet du?

    vi kan fika, snacka skit, dansa, diskutera, promenera eller gå på bio. eller bara brevväxla!
    min emailadress är från när jag var 11, enjoy:
    [email protected]

    stella 2016-10-07 10:07:45
    Svara
  • UPPSALA
    Hallå där! 24-åring som pluggar tredje året i Uppsala. Går i en klass som består av mig + 4 killar = vill supergärna umgås med tjejkompis/ar. Är bra på att vara lycklig, gillar kaffe & te, fikar gärna tills brallorna spricker och efter det gympar jag en sväng på Friskis&Svettis ??‍♀️ . Hör av dig så tar vi en fika eller en mysig höstprommis. // [email protected]

    Sofie 2016-10-07 10:06:41
    Svara
  • LONDON, UK.

    Jag har last Sandras blogg sedan starten och den har blivit en del av min vardag.
    Bosatt i London de senaste 6 aren, och vill utoka mitt kompisgang. Manga vanner flyttar tyvarr harifran.

    Nu i host planerar jag brollop med min engelska fastman, men upptacker garna fler gomda skatter i stan och omnejd, samt tar en lunch eller en virrig natt ute.

    Vore super kul med ett nytt mote.

    xx Anna

    Anna 2016-10-07 09:27:42
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Hej!

      Jag bor också i London sen 3 år tillbaks! Mina svenska vänner har flyttat tillbaks de flesta de med så vore kul å träffa lite nya vänner som inte planerar att flytta tillbaks än på ett tag iaf. Jag bor i Clapham! Spännande med bröllop, mycket att planera gissar jag 🙂

      Du har glömt skriva din mailadress dock, så jag skickar med min här: [email protected].

      Xx Carolina

      Carolina 2016-10-07 16:55:16
      Svara
  • STHLM
    Hej alla!
    Jag är 21 år och tycker att livet står still. Tiden springer iväg men jag står kvar. Jag är ganska introvert men har bestämt mig för att bli modig och social. Jag älskar att lägga ansiktsmask, läsa och diskutera allt som går att diskutera.

    Jag tycker om att ta ett glas då och då, inte för att det är gott men för att det är mysigt. Jag älskar att dansa men har ingen taktkänsla, fast tycker det går bra ändå.

    Hösten är min favoritårstid så då passar det bäst med att strosa runt hemma, kanske spela lite spel och dricka te.
    Jag är vegetarian, försöker träna men det är ganska tråkigt och klär mig typ bara i svart. Jag älskar att skratta och vara flamsig men kan inga roliga skämt.

    Eftersom jag bor i andra hand kan det kanske bli lite svårt att brevväxla, så vi kan ju vara moderna och maila? Eller så kan vi ses på en fika? Får lite tindervajb av det här men det gör inget för hänger hellre med kvinnor just nu.

    Om det låter någorlunda intressant så kan du maila mig på [email protected] så kanske vi blir vänner.

    Liv 2016-10-07 09:22:08
    Svara
  • JAKOBSTAD, FINLAND

    Tillbakaflyttad med lätt småstadsangst. Kämpar med att få färdig gradun och drömmer om landet och eget hus. Eller en flytt utomlands? Söker nån att hänga med, dricka kaffe, gå i skogen etc. Gillar berg, berlinermunkar och diskussioner. Och loppis.
    Kontakt: [email protected]

    Johanna 2016-10-07 09:19:48
    Svara
  • UMEÅ

    Jag är snart 25-årig tjej som vill ha nåt som lyser upp i Norrlandsmörkret som snart är påväg. Skriver just nu bara i mina dagböcker & saknar känslan från brevvänstiden när man längtar efter ett svar. Pluggar psykologi, springer längs älven & pratar om kärlek över en billig studentkaffe på dagarna. Vill skriva om det där man funderar på men inte säger. Hör av dig!

    [email protected]

    Freja jernstig 2016-10-07 08:47:35
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Jag gillar att lära känna nya härliga personer så det här är ju en superbra grej!
    Jag heter Matilda och är 26 år, bor i Linköping och pluggar. Nu är jag inne på min sista termin så längtar mest till examen samtidigt som jag jobbar en del. Jag tycker om att ta en fika och snacka om livet eller kanske skönt häng med mycket skratt på en aw eller en utekväll. Jag går gärna på en bra konsert eller sjunger och lyssnar på musik. Njuter riktigt mycket av en god middag, älskar choklad och lyxiga frukostar. Jag ser gärna på en bra tv-serie, tränar eller så gillar jag att helt enkelt hitta på allt möjligt roligt och hänga med fina människor.

    Skriv så ses vi och hittar på något kul – kanske ett helt gäng om vi är flera i Linköping 🙂
    Hoppas vi hörs! Kram från [email protected]

    Matilda 2016-10-07 08:02:23
    Svara
  • BREV/MAILVÄN

    hej! jag heter lisa och är en nittonårig tjej från de småländska skogarna. tog studenten i juni och nu vikarierar jag som mellanstadielärare på heltid. jag är ihop med världens finaste tjej och vill prata om kärlek, ångest, framtiden och allt annat. maila mig! lisafranzen(a)outlook.com

    puss

    lisa 2016-10-07 07:08:36
    Svara
  • NEW YORK. Hej!! Pluggar på Columbia University i New York fram till jul, vill du ses på fika/brunch/barhäng/promenix/bubbel eller vad som helst egentligen här i New York så hör av dig till mig! [email protected]

    Ida 2016-10-07 03:46:49
    Svara
  • BREVVÄN

    Hejsan!
    Söker någon form av mail/brevvän att dela tankar/tips och allt möjligt med.
    Är en 22-årig tjej som sedan ett år flyttat hemåt och fått världens bästa jobb. Dock är man mer eller mindre ända singeln i staden, varenda tjejkompis har kille och vad gör man då?
    Hoppas någon känner samma/vart i samma sits!
    Ha en trevlig dag!
    Puss & Kram

    Julia 2016-10-07 00:05:13
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      OBS; Missade min mail [email protected]

      BREVVÄN
      Hejsan!
      Söker någon form av mail/brevvän att dela tankar/tips och allt möjligt med.
      Är en 22-årig tjej som sedan ett år flyttat hemåt och fått världens bästa jobb. Dock är man mer eller mindre ända singeln i staden, varenda tjejkompis har kille och vad gör man då?
      Hoppas någon känner samma/vart i samma sits!
      Ha en trevlig dag!
      Puss & Kram

      Julia 2016-10-07 00:06:07
      Svara
  • hej alla!!
    jag heter Erica, är 17 år & bor just nu i London. Bor egentligen i Linköping, men är här & pluggar för tillfället. är besatt av musik, att läsa, marknader & park-häng.
    skriv till mig!!! snälla <3
    [email protected]
    massa kramar, ta hand om er!

    Erica 2016-10-06 23:53:45
    Svara
    • Svar på Ericas kommentar.

      hej alla!!!
      jag heter erica, är 17 år & bor just nu i london. bor egentligen i linköping, men är här & pluggar för tillfället. är besatt av musik, att läsa, parkhäng & marknader!
      skriv till mig!! snälla!
      [email protected]
      massa kramar, ta hand om er!

      Erica 2016-10-06 23:56:07
      Svara
  • MALMÖ

    vill hänga med någon som älskar middagar, skvaller men ALDRIG smutskastning, som älskar vin och whiskey, att driva på ett vulgärt sätt, som älskar utlänningar för att jag själv är en, som också tycker om feminism, att stå upp för brudar och alltid ge en man skit när han tar för sig.

    Hur beskriver man mig då?? jag är en 25-30 årig (beroende på hur jag känner) middle eastern skönhet med icke existerande kurvor som jag lärt mig att acceptera, jag ÄLSKAR att bjuda hem folk till mig eftersom att mitt hem är ett harem och så ser jag det som ett life achivement att fixa ihop folk på fyllan.

    jag älskar design, växter, media, böcker, filmer, snygga ögonbryn, vegetariskt och kött, ÄLSKAR pasta, älskar kulturer o språk, vill helst bo i ett trähus någonstans på en ö och dricka kokosvatten o få massage samtidigt som jag vill vara typ chef över mitt eget företag och behandlar alla rättvist och ALDRIG skäller på nån för att det är fett oproffsigt. hör av dig om det finns NÅT intresse, alltså all intresse är välkommet. PUSSSSSSS

    skriv: [email protected]

    Osten 2016-10-06 23:45:41
    Svara
  • BREVVÄN
    Jag är en tjej på 30 som har fullt upp i livet, pluggar, jobbar och tar hand om mina tvillingkillar på 1 år – så har tyvärr inte mycket tid eller ork till timmar av prat över kaffe eller vin! MEN jag saknar så att utbyta tankar och idéer med andra smarta och roliga! Vill därför gärna ha en brevvän som kan tänka sig att skriva och diskutera kanske ett par gånger i veckan!
    Jag är förutom då intresserad av mina barn 😉 intresserad av politik och samhällsfrågor, tv serier och musik, jag läser böcker så fort jag får en chans och gillar att prova nya recept – helst drickandes vin samtidigt! Jag kräver kaffe för att funka och älskar att lära mig nya grejer!
    [email protected]

    Malin 2016-10-06 23:22:04
    Svara
  • KIRUNA

    Hej! Jag heter Cissi och är 25:) Jag har fått jobb som arkitekt i Kiruna och flyttar dit om några veckor. Vore jättekul att hitta nån ny kompis att hitta på roliga grejer med. Saker jag gillar extra mycket är feminism (såklart!), fika, kreativa grejer typ teckna och pyssla, läsa böcker kolla serier, träna mm. Om du vill hitta på nåt så hör av dig, det blir kul:D!

    /Cissi
    [email protected]

    Cecilia Nerman 2016-10-06 23:13:23
    Svara
  • HELSINGBORG

    Hej! Jag heter Ebba och är fjorton.Nu är folk kanske inte i min ålder men jag försöker ändå! Tycker om att gå på konserter (Silvana, kent, håkan, osv) och musik överlag såklart. Gillar att snacka feminism, rättigheter eller annat kul även om det bara är senaste bilden på insta, hehe. I övrigt läser jag, dricker massa kaffe och försöker lära mig yoga (vilket går sådär, haha).
    Vore så kul att få någon mailvän eller brevskrivare!
    [email protected]

    Ebba 2016-10-06 21:54:26
    Svara
    • Svar på Ebbas kommentar.

      Hej! Jag är en fd. Helsingborgare som nu flyttat till Göteborg. Gillar yoga och skulle gärna vilja bli bättre på det! Är lite äldre dock, 26 år, men känner mig ibland som 14, ibland som 24 och ibland som 34! Hör av dig om du vill bli min brev/mailkompis! //Annika

      Annika Edvardsson 2016-10-09 22:52:28 http://nouw.com/annikaedvardsson
      Svara
  • Hejsan! Jag heter Rebecca och är en 16 år, går första året på gymnasiet. Älskar att läsa, fika, lyssna på musik, långa sommarnätter som aldrig tar slut (fy usch för den kalla vintern som kom out of nowhere). Skulle uppskatta en brevvän/starta en online bok-klubb om någon trevlig person hade velat det 🙂

    Malmö 2016-10-06 21:40:19
    Svara
  • HAMBURG!
    Jag har precis flyttat till Hamburg för att plugga här i ett halvt år. Finns det nån därute som vill dricka Moscow Mule med mig?

    Anya 2016-10-06 21:34:27
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla godingar! Heter Daniella och är 19 år. Tog studenten i somras och nu jobbar jag som förskola-vikarie. Skulle inte ha något emot någon som vill brevväxla mycket och/eller träffas IRL! Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är en bra lyssnare, lite smårolig om man får säga det själv, väldigt nervös av mig och lite småknäpp hehe :p Jag gillar fika, bio (älskar animerade filmer!), museum (älskar!), böcker, baka och mysa. Gillar att ha långa diskussioner om feminism, rasism, mat, killar, gossip, ja inprincip allt haha ^^ Eftersom jag gillar att baka mycket så skulle jag lätt skämma bort dig med en massa bakverk haha 🙂

    Vore så trevligt om någon skulle nappa kommentaren! <3
    [email protected]

    Daniella 2016-10-06 21:31:46 http://daniellamaraui.weebly.com
    Svara
  • CORNWALL, UK

    Hei! Jeg er 22 år og studerer i England et semester. Drømmer om å bli forfatter, kan ikke leve uten natur, sjokolade og kjærlighet. Går rundt omkring i verden og lengter etter barndom, vafler, en armkrok, ærlige samtaler, en leilighet i NYC eller kunsten å lage skikkelig god, italiensk pizza. Skriver på en roman og er en open-minded, glad, raus og ærlig jente.

    Jeg skulle veldig gjerne hatt en person å delt ærlige tanker om verden, mennesker, sosialt, kjærlighet. Ting som er fine å skrive i en epost. Tips til hva man kan gjøre på søndagene eller hvordan man kan få det bedre med seg selv.

    Ta en titt innom http://ingvildhappy.blogg.no for å se hva jeg skriver!

    Klem fra Ingvild

    Ingvild 2016-10-06 21:30:35 http://ingvildhappy.blogg.no
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej jag heter Clara är 17 år, går andra året på gymnasiet. Bor en bit utanför Stockholm. Tycker om det mesta, fika, musik, konserter och att resa!
    Skriv till mig så blir jag glaad 🙂
    [email protected]

    Clara 2016-10-06 21:18:18
    Svara
  • UMEÅ

    Hejsan! Någon tjej som kan spela elgitarr out there? eller någon filmentusiast? engelsk rock fan?

    sarah.tropicanadreams(at)gmail.com

    http://thepromqueenexperience.tumblr.com/

    Sarah 2016-10-06 21:15:42
    Svara
  • HELSINGFORS (/MEJL/BREV/Ö-VIK)
    Lever så fullt ut just nu i denna stad som blivit mitt hem, älskar det massor och längtar efter fler människor att träffa, dricka te, prata, måla, skapa, träna acro yoga och/eller annat fint med. Jag jobbar med barn på dagarna, utforskar staden och dansar mest med hoopsen på kvällarna. Skicka iväg ett hej vet jag! aidu.blogg(at)live.se
    Har funnit fina mejl- och brevvänner här förut, å skriver gärna mer. Skickar också gärna vykort, kanske med några mumintroll?

    Ida 2016-10-06 21:15:10 http://instragram.com/idreaido
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hejsan! Malin heter jag och är en 22 år gammal Stockholmare (eller ja, från en förort till Sthlm). Jag har gått på olika folkhögskolor och rest under två års tid och flyttade tillbaka till föräldrarna nu till hösten. Men lagom till detta så har mina närmsta vänner flyttat till andra städer för att plugga. Så jag vill gärna lära känna lite nytt folk att antingen skriva till eller att träffa över en fika eller öl kanske.

    Lite saker jag tycker om är promenader i vackra miljöer, tända ljus, myskvällar, pyssel, film (älskar chicflicks och smöriga amerikanska komedier, Harry Potter, Jane Austen och andra kostymdraman, thrillers, Audery Hepburn filmer osv) , läsa, lyssna på musik (allt ifrån Indie till 90 tals hiphop), fuldansa på klubben är bland det roligaste jag vet, och att prata om beteende och psykologi tycker jag är kul.

    Även om du inte delar mina intressen så hör gärna av dig: [email protected]

    Malin 2016-10-06 21:00:08
    Svara
  • PALMA DE MALLORCA
    Bor i Palma hela vinterhalvåret. Gillar fika och äventyr. Hör av dig!

    joanna 2016-10-06 20:47:36
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Mitt namn är Elin och är 23 år. Jag bor i Göteborg och på dagarna jobbar jag i butik. Är i en liten mittemellan period just nu, har varit hemma i ett år efter ettårs äventyr och försöker lista ut vad fan jag vill här i livet. De flesta av mina vänner bor på andra ställen eller har boys/jobb/annat som tar upp mycket tid.
    Så vem är denna förvirrade brud?! Jag gillar att dricka kaffe och prata i timmar. Att laga gott käk och dricka rödtjut. Prata om viktiga- och oviktiga saker. Läsa böcker, gå på promenader, resa, hitta på småäventyr och ibland tycker jag det kan vara kul att gå ut och klubba. Älskar hundar, allting som innehåller mys, mat, god dryck och bra och roliga människor.
    Hör av dig om du vill hänga/gå på promenix/dricka kaffe/vin/whatever you want to drink/eller om du känner dig vilsen över livet och vill känna dig mindre vilsen på [email protected]

    Puss, kärlek och fred

    Elin 2016-10-06 20:36:03
    Svara
  • LUND
    Hej hallå! Melissa heter jag. Jag har levt i 20 år och har varit Lundabo i 1 utav dem. Till våren åker i princip alla mina vänner på utbyte medan jag blir kvar i Skåne, så det hade varit fint att bekanta sig med någon ny tills dess! Jag pluggar mänskliga rättigheter, volontärar i Kvinna till Kvinna, spexar i VarGlad-spexet, tycker vansinnigt mycket om katter och kriminalpoddar, och styrketränar om jag hinner. Helst äter jag dock chips i sängen framför Orange is the new black, eller kanske Stranger things. Hör mer än gärna av dig!!
    [email protected]

    Melissa 2016-10-06 20:26:55
    Svara
  • Är en 31-åring som fortfarande är glad och kul och får panik över att alla vänner börjar få barn, gå vidare i livet.
    Har så mycket att ge till de rätta personerna. Älskar att gå ut ta e öl, dansa, quizza, gå på restaurang, bio, läsa böcker. Är även sportintresserad. Kom kom. Kram

    Jessica 2016-10-06 20:14:28
    Svara
  • GÖTEBORG!!

    Hej, känner att det skulle vara sjukt-kul med några nya tjejer att gå ut och dansa med? Eller dricka drinkar? Iallfall, jag är student, 22år och supersocial. ?
    // [email protected]

    Signe 2016-10-06 20:00:22
    Svara
  • Szczecin, Poland
    Hi,
    My name is Kasia and I’m 32 years old. I live and work in Szczecin, Poland. I would like to find someone to write e-mail with and practice my English. I like books (my favourite is Eureka Street by Robert Mcliam Wilson), listen to the music (my favourite band is Beatsteaks, German-based punk-rock band, but I listen to different kind of music on every day basis), watching TV series and films, coffee and nice coffeehouses, walks in the woods. My e-mail is [email protected]

    Kasia 2016-10-06 19:38:57
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Jag heter Sigrid och är 27 år och har precis (eller ja, i augusti) flyttat till Linköping för jobb och pojkvän. Söker någon att ta promenader med på kvällarna, fika eller ta en aw med och som blir min kompis här i stan! 🙂 Jag arbetar som lärare och tycker mycket om kläder, människor, naturen och skönlitteratur. Helst inte träna tillsammans för jag kan få prestigeångest av sånt, så det gör jag hellre själv. Men kanske kan vi lära oss språk eller gå på musik-events? Hoppas att det är någon som nappar! Jag är en positiv och engagerad människa som gärna vill lära känna dig! Puss från [email protected]

    Sigrid 2016-10-06 19:21:32
    Svara
  • UPPSALA

    Hallå! Norea heter jag och är en 19-årig nybliven student. Kommer härifrån men vill gärna lära känna nytt folk ändå. Går just nu Historia A (kommer nog fortsätta med B i vår), gillar musik som Krunis och The Smiths och Kent, att titta på TV-serier som Gilmore Girls och Vänner, att gosa med mina katter och göra listor på Spotify. Är rätt klumpig, blir alltid lite för full och har sämst lokalsinne av alla människor typ norr över ekvatorn. Blir jätteglad om ni skriver en rad eller två till [email protected]! (Eller stalkar upp mig på instagram där jag också heter noreahammarin) Roligast vore ju om flera som bor i Uppsala-området skulle kunna ta och ses tillsammans<3

    Norea 2016-10-06 19:19:15
    Svara
  • Hej där!! Hittade min fina mailvän Linnéa via ditt förra inlägg, tänkte bara göra en heads-up på att vi taggat dig i en bild på instagram! Vi träffades nämligen för första gången förra helgen (observera att det tar 7 timmar med tåg att åka emellan oss) – tänkte att du kanske blivit glad av att se. För vi är verkligen menade för varandra hon och jag. Piff och puff redan. Otroligt lika och har en jargong som om vi känt varandra sen blöjor. Tack för en bra blogg! Kram

    Emelie Jonson 2016-10-06 19:17:35 http://repeatmoments.blogg.se
    Svara
  • JÖNKÖPING
    Hejhej, jag heter Ellen är 21 år och bor i Jönköping.
    Jag går andra året på förskollärarlinjen och har samtidigt två extrajobb, delvis säljer jag glasögon och ibland sitter jag och tar betalt för inträdet på en krog.
    På fritiden hänger jag mest med min sambo och polare (helst finns öl med i bilden), kollar ohälsosamt mycket på tv och varvar det hela med att klappa på mina tre hundar. Utöver det så älskar jag dokumentärer i alla olika former, svensk popmusik, kortspel och nattpromenader bland annat.
    Tycker alltid det är kul att träffa nytt folk så bor du i jönköping och känner för att ta en kopp kaffe eller något är det bara att höra av sig.
    Bor man inte i Jönköping men känner ändå för att skriva får man mer än gärna göra det, älskar att ha brevkompisar!

    Skriv till
    [email protected]

    Hoppas vi hörs!

    Ellen 2016-10-06 19:13:25
    Svara
  • PORTUGAL
    Hej. Jag skulle gärna vilja skriva med någon vettig, ärlig och tänkande person. Jag önskar mig en vän som det är ok att snacka psyksik sjukdom, cancer föräldrar och ogilla männsikor som äter djur. Jag har sällan kul på utekvälllar och flyr gärna ospontana möten. Tycker mycket om att flytta ofta, lära mig språk och vara kritisk.
    nor.da(@)outlook.com

    Agnes 2016-10-06 19:06:16
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Annie heter jag och är 23 år gammal. Den 14/10 lämnar jag min hemstad Göteborg och flyttar till Stockholm! Jag har nyss gjort slut med någon och tänkte bo hos en kompis under några månader eftersom jag behöver miljöombyte känner jag. MEN jag känner knappt någon mer i Stockholm så det skulle vara kul om någon vill hänga och visa mig staden! Jag tycker om veganism, feminism, musik, konst, svartklubbar, böcker, film och serier och att sitta på mysiga caféer och dricka te. Min mail är [email protected], hoppas att vi hörs!

    Annie 2016-10-06 19:01:13
    Svara
  • VÄSTERÅS

    Hej!
    Jag heter Angelica och har precis flyttat till min kille och hans två katter i Västerås. Vore kul att lära känna lite fler 🙂
    Jag jobbar för tillfället deltid så spenderar rätt mycket tid på gymmet, har precis börjat komma igång på riktigt med träningen igen efter ett uppehåll vilket är skoj!
    Jag gillar förutom det att fika, träffa människor, bio, tv-serier, gå på konserter, hemmakvällar, och fest. Lite allt möjligt med andra ord 🙂

    Skriva gärna till [email protected], vore jätteskoj 🙂

    Angelica 2016-10-06 18:53:36
    Svara
  • HALMSTAD
    Hejsan! Jag heter Ida, är 25 år och flyttade till Halmstad, från Karlstad, för snart ett år sedan. Jag gillar inredning och fotografering, att baka och laga mat, dricka kaffe och klappa katter. Söker någon som vill göra något utav det tillsammans med mig. Eller något helt annat också, såklart! Yoga? En fellow värmlänning, Halmstadbo eller någon som likt mig vill lära känna staden och nya människor i den. Maila mig på [email protected]
    Kram

    Ida 2016-10-06 18:51:27
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Matilda heter jag, 18 år och går sista året på Gymnasiet(!!!). Söker nya kompisar att umgås med. Fika, gå på promenader, pluggpeppa eller helt enkelt bara gå på äventyr alternativt äta chips. Jag gillar Håkan, konst, teater, feminism, mat och massor av annat! Hör av er vetta!

    [email protected]

    Matilda 2016-10-06 18:49:02
    Svara
  • NEW YORK Hej! Har flyttat till New York för att frilansa under hösten. Bodde och pluggade här hela förra året, men varit hemma en sväng under sommaren för att jobba. Och nu är jag tillbaka. Känner att det finns fantastiskt många MAGISKA platser i den här staden som jag vill utforska, upptäcka och uppleva. Men allt sånt är ju roligare om man gör det tillsammans med någon och de flesta av mina vänner har superkrävande, heltidsjobb och hinner inte hänga med mig så mycket som jag skulle önska. Jag vill gå på flådiga små barer i Greenpoint, leta divebars i Willliamsburg, äta brunch i East Village, småjogga över Williamsburg bridge, hitta parker med fantastisk utsikt som man inte visste fanns. etc. Så om det är någon här som också hänger runt i New York i höst och vill ha sällskap – holla at me! >> [email protected]

    Åsa Secher 2016-10-06 18:43:52 http://asasecher.com
    Svara
  • BARCELONA
    Hola! Jag heter Elina, kommer från norra Uppland. Flyttade till Barcelona för ett halv år sedan. Jobbar med digital reklam (samma företag i Sverige som här). Jag gillar att laga mat (främst vegetariskt), prata om livet, spela handboll, fotografera och skratt. Letar efter någon som vill hänga, prata om livet, äta god mat och kanske gå runt i vintage-butiker på helgerna. Kontakta mig på —> [email protected]. Om du är nyfiken kan du även kolla in min instagram, @elinanilsson.

    Elina Nilsson 2016-10-06 18:15:44
    Svara
  • BORDEAUX
    Hej! Jag heter Elin, är 23 år och bor i Lund. Här pluggar jag statsvetenskap, men ska i vår på utbyte till Bordeaux där jag känner absolut ingen. Kanske inte superstor chans, men hade ju varit himla fint att få kontakt med någon som bor där eller också ska dit i vår! Jag gillar allt som smakar hallonlakrits, svensk popmusik, att lyssna på poddar, sjunga i kör, dricka te, kolla på serier, gå på konsert och ja, typ så?
    Skriv till
    [email protected]

    Elin 2016-10-06 18:10:34
    Svara
  • MALMÖ/LUND/LANDSKRONA/HELSINGBORG
    Hej! Jag heter Alexandra och är 20 år. Jag är från Åland men just nu pluggar jag grafisk design på folkhögskola.
    Jag tycker om musik, att rita, klappa hundar, resa, dricka vin och gå på konserter.
    Jag söker roliga och mysiga personer att fika eller dricka öl med. Annars går det bra att bara vara mailkompisar också!
    Min e-post är [email protected], tveka inte att höra av er, är jättesnäll lovar

    Alexandra 2016-10-06 17:53:10 http://www.stay-in-bed.tumblr.com
    Svara
  • ÖRNSKÖLDSVIK / ÖVIK

    Hejsan!
    Jag är en kreativ och pratglad 19åring som fram till maj bor och jobbar i Övik. Känner ingen förutom mina kollegor, och det vore fint att lära känna fler. Jag gillar böcker, caféer, katter och musik och är lätt att umgås med. Sitter gärna och fikar i flera timmar. Är feminist och vegetarian, men det måste inte du vara. Hör av dig om du vill veta mer, ses eller prata!
    [email protected]

    Louise 2016-10-06 17:44:46 http://loeandersson.wordpress.com
    Svara
  • MALMÖ
    Hej där! Jag heter Amanda och jag är 23 år. Har precis flyttat till Malmö och känner att jag hittat hem. Pluggar master i statsvetenskap i Köpenhamn och tycker om matlagning, inredning, netflix och böcker. Vill gärna hitta fler snälla, roliga och smarta personer att käka god mat, dricka öl och upptäcka kul ställen med!
    Hör av er på amandaekenberg(at)gmail.com så ses vi!!

    Amanda 2016-10-06 17:32:47
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Jag heter Sandra, jag är 23 år och nyinflyttad till Linköping och är på jakt efter vänner att hänga med, fika med, dricka vin med eller kanske gymma. Jag studerar en yh-utbildningen och är allmänt taggad på livet. Jag är en kreativ själ som älskar mode och kläder men försöker att inte shoppa för mycket för miljön skull. Jag är en glad och trevlig person, super klyschigt hahah! Jag är uppväxt i Rönninge utanför Stockholm. Skriv till mig! vet inte vad ni vill veta. 🙂
    Maila mig på [email protected], så kan vi ses på en riktig kompisdejt!

    Sandra 2016-10-06 17:31:27
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Hej
      kul att du flyttat hit ner. Är egentligen också från sthlm men bott här sen liten. Kul att du gillar mode. Jag har startat en sådan blogg.
      corinas.for.me. Hör av dig om du vill fika eller träna. Ha det fint. Med vänlig hälsning Corina

      Corina 2016-10-06 22:12:22 http://corinas.for.me
      Svara
  • PRAG & VIRTUELLT KÖKSLAG
    hej jag heter Ellen o är 23 år. Jag bor i Prag o jobbar som kock på en bistro. Jag letar dels efter människor som bor i denna stad att dricka drinkar med osv. Sen letar jag efter kvinnliga kockar som vill starta virtuellt kökslag med mig för vi är fan så få fortfarande. Jobbar enbart med män o det är astråkigt!

    Ellen 2016-10-06 17:13:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!