Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en typ av människa.

thursday. photos by rebecca fexby.

På restaurangen
Är jag antagligen den som bokat bordet, valt restaurangen och redan läst hela menyn på internet.

På nattklubben
Är jag knappt still en sekund för att det finns så mycket att se/människor att prata med/låtar att dansa till/cava att beställa

I klädbutiker
Står jag vid dörren, scrollar på mobilen och väntar på att folk ska kolla klart.

På flygplan
Beställer jag tomatjuice och sitter helst vid gången.

På café
Beställer jag kaffe med mjölk och sitter ensam med min dator. Fikar sällan med folk.

I skolan
Tog jag plats på lektionerna men aldrig utanför dem.

I ett förhållande
Kräver jag mycket uppmärksamhet och är väldigt generös.

I matbutiken
Kan jag bo. Min bästa shoppingbutik.

På morgonen
Vill jag vara helt ifred.

På kvällen
Är jag pigg, mår som allra bäst och är sällskapssjuk.

På bussen
Sitter jag vid fönstret, lyssnar på musik och leker ganska ofta att jag är med i musikvideo.

På jobbet
Är jag som mest produktiv på onsdagar och all in all väldigt tacksam över att jag fått komponera ihop mitt yrke alldeles själv.

Just nu
Mår jag sådär ganska ofta och hoppas att det är en känsla som snart går över. Do not worry obs, ibland kanske det är så bara. Förresten är jag i Los Angeles prick just nu också. Tänkte visa er bilder idag men glömde min föra-över-bilder-från-kameran-till-dator-sladd. Ska försöka lösa.

lista från lovisa. foto rebecca fexby.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh jag relaterar, jag mår också sådär just nu och har också massa ångest över allt och inget. Nu vet jag ju inte om det är nåt speciellt som utlöst din ångest men för mig är det nog bara en sån liten grop man hamnar i ibland. Det viktigaste då är att vara så snäll mot sig själv man bara kan <3

  Jess 2016-10-17 10:37:42
  Svara
 • Om man är känslig för vinterdepp så är det dags att börja ta D-vitamin nu. Kanske kan hjälpa lite? Sen rekommenderar jag tropiska växthus, badhus och bastubad för att orka med vintern.

  Sabina 2016-10-17 08:16:58
  Svara
 • Hej Sandra! Här kommer en dos pepp att du är så himla bra. Bästa författaren och enda bloggen jag läser regelbundet. Klart saker kan va sådär ibland. Hoppas du får en fin dag.

  Petra 2016-10-16 10:10:22
  Svara
 • bästa svaren ju Sandra! undrar hur många timmar jag slagit ihjäl med att ba hänga i mataffärer 😉 haha

  ISA 2016-10-15 20:23:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej. Tack för att du skriver blogg, år efter år och dag efter dag. Ofta är det de små detaljerna som jag tar till mig, som nu till exempel att du skiver att du leker musikvideo på bussen. Genialiskt! Ska också prova. Och, framförallt så leker jag gärna saker i mitt huvud och jag är lika gammal som dig, och tänkte att det var konstigt, men nu har jag kommit på att mina fantasivärldar i huvudet försvinner jag mår dåligt, och kommer igen när jag mår bättre, så jag ska fortsätta leka.

  Hösten är spröd och vemodig, det kanske är bra att dela skörheten med den? Efter att ha klarat av och släppt något stort brukar jag bli liksom tom. Vet inte om det gäller dig men du har ju släppt en hel bok! Borde det inte vara jättevanligt att bli helt utmattad då? Jag har inte läst din senaste bok än, men beskrivningen ”Och när vet man om man mår bättre eller inte längre känner något alls?”, den har jag burit med mig. Så briljant summerande. Är det du eller någon förläggare som skrivit? Hoppas du fortsätter känna, skriva, och så småningom må bättre.

  Tack puss du är bäst och så jäkla generös som delar med dig så!

  Ella 2016-10-15 18:57:56
  Svara
 • Varför mår du sådär? ?

  Anna 2016-10-15 18:55:44
  Svara
 • ????

  Mimmi 2016-10-15 16:15:29
  Svara
 • Mår också sådär nu för tiden. Är i ett stadie där jag måste bestämma mig vad jag ska göra med livet och vilket jobb jag ska välja osv.

  Emma 2016-10-15 14:23:16 http://www.emmae.se
  Svara
 • Jag känner mig exakt som du just nu just nu.

  Ljuva Julia 2016-10-15 13:55:31 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Känner igen mig mycket i dig, vi är nog ganska lika. Det känns härligt! Du är ju gärna en person man vill vara lik. Också så himla himla fint att du kan vara öppen med att saker känns sådär. Är generellt ganska ointresserad av bloggar pga känns som att de flesta skapar en väldigt skev bild av hur ett liv ”är”. Uppskattar att du visar att man kan ha roligt och göra härliga saker men ÄNDÅ känna att något skaver lite ibland. Vi är väl många som känner så, ibland mer, ibland mindre. Tack för en otroligt bra blogg!

  Emma 2016-10-15 13:49:36
  Svara
 • Älskar din blogg. Super bra. Jag fryser lätt så väntar på januari o det vänder. Tycker vintern blir längre för varje år. Men hoppas på mild vinter. Skulle velat vara född i Spanien tänk o kunna gå o bada efter jobbet. Å gillar dom öppna människorna där o maten ja allt bra. Trevlig helg.

  Maria 2016-10-15 13:32:44
  Svara
 • Jag blir alltid skakis och ledsen på våren. Utan nån särskild anledning liksom, men det känns alltid som att det kommer vara för evigt (men som tur är gör det inte det). Då brukar jag tycka det hjälper bäst att bädda lite extra mjukt för en själv, för mig innebär det att äta lite extra gott, skeda lite extra i soffan o hitta på små utflykter. Kram S, hoppas det vänder snart.

  xyz 2016-10-15 13:05:05
  Svara
 • Sandra!! Allt som blir kvar var så himlans vacker och vemodig. Ditt otroligt fina språk ger mig rysningar i hela kroppen och min signerade(!!!) bok är nu prydd med understrykningar här och var. TACK!

  "Elsa Meyer" 2016-10-15 11:42:43 http://instagram.com/vaginatricot
  Svara
 • Fina Sandra, ta hand om dig!

  Den där känslan kommer ju och går emellanåt, och jag tycker det är så bra av dig att ändå beröra den öppet. Att visa att alla stunder inte är tipptopp liksom. Jag tror det behövs, och det är prick den responsen jag fått efter att jag börjat prata om utmattningssyndrom, stress och ångest. Så tack för att du berör den, även om så bara litegrann – det är viktigt <3

  Ellen 2016-10-15 11:32:50 http://lindbergellen.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!