i onsdags när jag åkte till los angeles.

los angeles
Hej! Jag är i Los Angeles. Det är varmt och grönt och tusen miljoner bilar. I onsdags hoppade jag och Gustav på ett plan, reste i elva timmar och hamnade här. Vi är medbjudna på pressresa i och med festivalen Stockholm-CA som var igår. Så lylligt!
Vi bor i ett hus uppe i Hollywood Hills och i onsdags eftermiddag kom vi fram. I kylen hittade vi en flarra vin så den korkade vi upp på altanen för att fira.

los angeles
Här är mina roomies! Gustav, Valerie, Rami och Elsa.

los angeles
Han vi hyrde huset av sa att vår granne var en kändis så vi försökte spana. En manlig musikartist ”men han kom inte ihåg vem”. Kaaaaan ju vara så att han sa så för att det skulle kännas mer LA – att bo granne med en kändis alltså. Hur som helst hade grannen karpar i en utomhusbassäng och det kändes ju ju kändis-igt.

los angeles

Vi installerade oss i våra rum och sedan sov vi en stund för att man behöver det. Sedan poff var det kväll. Jag tog på lite rött läppstift för då ser man mindre trött ut.

los angeles

Vi lyssnade på musik och gjorde oss onsdagsfina. Här är Awa.

los angeles

Sedan åkte vi ner till Sunset Boulevard för att äta mexikanskt!

los angeles

Det var kitschigt fint därinne men inte så god mat faktiskt men goda margaritas i varje fall. Orkade hålla mig uppe ända till 22. Sedan åkte vi hem och sov i femtusen år och det var så himla skönt.

 

Translation. Hello from Los Angeles! I’m here on a press trip because of the festival Stockholm-CA. I’m staying in a house in the Hollywood Hills with a bunch of bloggers and photographers. We arrived wednesday afternoon and spent our evening at a mexican restaurant eating tacos and drinking margaritas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Lyckan att vara i LA. Och bli ditbjuden också. Och bo granne med en kändis. Avund-overdose </3

    ISA 2016-10-16 20:34:42 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Vad lyxigt att dra iväg sådär lite spontant. Härligt! 🙂

    Rebecka 2016-10-16 19:47:54 http://www.nouw.com/hellofebruary
    Svara
  • Jag tänkte tanken att du skulle stöta ihop med ludvig. Och han ba vad har du haft för dig då. Och du svarar typ nä inte så mycket, sagt upp mig och är bara eget företag nu, köpt lägenhet, bott i paris, släppt två böcker, gjort en klädkollektion, haft två poddar, insett hur snygg jag är i jeans. För att nämna några saker. Sen frågar du nte tillbaka för du bryr dig inte särskilt mycket om vad han gör.

    Agnes 2016-10-16 18:41:21
    Svara
  • Hej Sandra! Köpte din bok idag i bokhandeln. Blev så glad att den fanns pga gick runt ledsen på stan denna gråa söndag när det känns som alla runtomkring en är par medan man själv är forever alone. Ville bara tacka för denna grymma plats, fint att man liksom längtar till måndag då det kommer två inlägg per dag igen.

    amanda 2016-10-16 17:58:11
    Svara
  • Åh så häftigt :D. Ser helt underbart ut 🙂

    Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-10-16 17:14:00 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Vilken härlig och lyxig resa!

    Trodde aldrig att jag skulle känna ett behov att säga det här, men… När det tog slut mellan dig och L blev även jag dumpad. Jag var helt förkrossad och det kändes som att vi levde i parallella sorgevärldar du och jag, och jag läste alla dina texter om uppbrottet och listan om att gå vidare. I onsdags hände det igen. Efter tre år tillsammans kom han hem från en veckas jobbresa och dumpade mig som skräp och sa att han hade fått känslor för sin kollega. Sa att inget hade hänt men senare kom det fram att han visst hade varit otrogen. Hur ska jag orka gå igenom detta igen? Veta hur lång tid det tar, känna hur ont det gör igen? Jag läser om alla dina texter, har sparat listan på mobilen för att ha den nära till hands.

    Jag vet inte vart jag vill komma med det här, men kanske bara säga tack för orden, för att de ligger kvar där till allas hjärtekrossades förfogande.

    Hey Emelie 2016-10-16 10:29:32 http://heyemelie.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!