Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

torsdag i los angeles med hiking och fortune cookies.

los angeles.

I torsdags vaknade jag upp i mitt sovrum i Hollywood Hills i Los Angeles. Hej solen <3
(För den som missat varför jag är i LA kan läsa detta inlägg.)

los angeles.

Jag, Gustav och Valerie bestämde oss för att åka och hänga i Silverlake under förmiddagen.

los angeles.

Där är det fint och färgglatt och vi var pepp.

los angeles.

Vi började dagen med att möta upp Peppe på caféet Intelligentsia. Det är hon och Karin Jihde som har litteraturpodcasten Mellan Raderna som jag gillar så mycket ni vet? När hon såg att jag skulle till La frågade hon om vi skulle fika. Så kul!

los angeles.

Vi drack kaffe och pratade om LA, valet, våra planer i stan och Peppes bebis i magen. Till exempel.

los angeles.

Sedan kramades vi adjö och jag, Gustav och Valerie gick på shoppingtur.

los angeles.

Silverlake har många butiker med lokala designers, mycket inredning och presentkompatibelt.

los angeles.

Vid tvåtiden stannade vi till för lunch på The Black Cat.

los angeles.

Gustav åt denna fina tonfiskburgare. De är så bra på burgarbröd i USA.

los angeles.

Efter maten vinkade vi farväl till Silverlake och åkte hem till Hollywood Hills.

los angeles.

Där svidade vi om till träningskläder.

los angeles

För att gå på hajk!

los angeles

Jag kom inte riktigt ihåg vad området vi hajkade i hette men vi tog oss i alla fall till toppen.

los angeles

När vi kom hem gjorde vi oss kvällsfina.

los angeles

Och så åkte jag och Gustav till Jones Hollywood för att äta middag.

los angeles

Det var Kristin (i mitten) som hade bokat bordet! Vi hängde när jag bodde i New York och nu bor hon i LA. Finfina grejer.

los angeles

Vi beställde in ett gäng olika grejer på menyn och delade på. Friterad bläckfisk, spaghetti, pizza och fisk.

los angeles

Efter maten fick vi svaren på vår framtid och sedan hängde vi kvar i baren och skvallrade.
Typiskt bra dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åååååh, så härligt detta ser ut!!

  Ellen 2016-10-27 15:01:47 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej!

  Jag vet att du ibland svarar på en del frågor så jag tänkte kolla om du kunde svara på en av mina! Likt dig är jag en skrivande själv, men jag upplever ofta att jag liksom fastnar i skrivandet..Jag skriver för det mesta korta noveller, och då menar jag korta, typ 2-3 sidor och nån enstaka gång kommer jag upp i 14-15 sidor. Jag skriver även andra typer av texter som nog inte riktigt har en ”titel”, de är nån blandning av dikt/poesi/lyrik/slam. Du vet, hela alltet för att det på något sätt bara känns så bra att skriva. Iallafall, jag undrar hur du gör för att fortsätta att vidareutveckla det du skriver? Hur får du det att bli längre utan att det tappar mening? Jag känner ofta att efter att jag skrivit klart något så har jag svårt att vidareutveckla det och tillägga mer. Jag undrar alltså om du har några bra tips på hur man vidareutvecklar sitt skrivande och undviker skrivkramp!
  Tack på förhand /L

  Linnea 2016-10-19 17:58:55
  Svara
 • pssst. cookien! du har redan gjort det, tack! <3

  mimmi 2016-10-19 14:14:02
  Svara
 • Hej Sandra! Hoppas LA ägde. Var på elyxpartajet och sthlm CA och såg dig överallt men kände att jag inte ville vara påstridig och komma fram och fangirla. Flyttade till LA för några månader sen, och ville mest säga att jag läser din blogg dagligen – och det är den som får mig att längta hem till Stockholm lite mindre. Tack för det! Du äger. /Tjejen i backslick

  Josefine EB 2016-10-19 06:57:08
  Svara
 • GAH vilka härliga bilder, vill hoppa på ett plan o åka till LA precis prick just NU! Så härligt glassiga färger i bilderna <3

  elin 2016-10-18 22:33:04 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Blir lite avis 🙂

  Nivito blyfri blandare 2016-10-18 18:56:41 http://rostfriablandare.blog.com/
  Svara
 • åh när jag ser sådana där hajk-bilder tänker jag alltid på Beverly Hills 90210 när Dylan tar Brenda till den där utsiktsplatsen och hånglar i bilen.

  anna 2016-10-18 17:11:27 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Fun day! and I agree about American burgers! So delicious!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-10-18 16:25:53 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hoppas det är din fortune cookie på nedersta bilden — passar så fint in på dig!

  Alice 2016-10-18 15:41:24
  Svara
 • Åh vill åka till LA nångång ? Njut!

  Maria 2016-10-18 12:26:56 http://mariabusck.wordpress.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!