Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

senaste ur en webbkamera.

Kameran i datorn, även kallad photobooth på mac , har blivit sjukt mycket sämre än tidigare datorer. I och för sig inte så konstigt, vem använder den? Använder ens typ pewdiepie och såna där speldudes webkameror? De har väl extrakameror och ljussättning och allt vad det är antar jag. Och vi andra tar selfies med mobilen. Så är livet.
Ibland tar jag dock ett foto med datorn av ren vana.
Så här kan det se ut då:

2borsta borsta bör man annars dör man.

3

såhär kan det se ut när en är klar. Sålde denna vita collegetröja på bloppisen för en tjugo tretti pix, hoppas den trivs i sitt nya hem.

4 copy

Här hade jag väldigt fin hårfärg tycker jag. Skulle ut på fest.

5

Här är jag svettig men piffad. I Palma! Vi skulle ut och göra stan.

6

Här är jag ännu mer svettig på en flygplats.

7

Här hänger jag i sängen och Magnus säger något kul. I somras insåg han att han justerat om hela sin humor så att den enbart går i synk med vad jag tycker är kul. Ibland när vi är med andra så kommer han med finurligheter som jag bryter ihop av medan de andra sitter småförvirrade. Fint på något vis ju.

8

Här har hösten börjat igen och jag sitter i mitt kök och jobbar.

10

Guld-eyeliner!

11

Brittsommar är det finaste, att ha t-shirt hela dan fast det är september.

12

Här hänger jag på il caffe och jobbar som jag gör mest.

13

På bokmässan i mitt hotellrum. Klockan är cirka 07 och jag ska iväg på frukostseminarium.

14

Nu är vi i oktober. Mer jobb i köket. Den här gången i keps.

15

Så här såg jag ut på min sista löprunda utomhus. Tre lager, vindjacka + snusnäsduk. Nu är jag tillbaka på bandet igen, satan vad det krymper ens livskvalité.

16

Och här har vi igår. Drack kaffe och checkade av listor.
Hejdå photo booth, nu syns vi inte på ett tag, kanske aldrig mer!

 

 

Translation. The latest photos from my webcam.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Oj jag använder aldrig min webbcamera faktiskt, satte en tejpbit över den när jag köpte den och den sitter kvar 😛
  BIlden på dig när Magnus säger nåt kul var härlig, det syns att du kollar på någon du tycker om ! Vad gulligt att han justerat sin humor också hehe, jag och min kille har en sjukt töntig humor när vi bara är med varandra och han gör så oväntade saker att jag brister ut i skratt flera gånger om dagen, det är fint <3

  BySiri - the life of a creative mind 2016-10-27 01:49:33 http://bysiri.se
  Svara
 • Tycker du själv att du är snygg? Jag tycker det! Men jag kan inte låta bli att undgå, både du och din vän Elsa har era små manér framför kameran, har svårt att tänka mig att ni sitter och gör samma ”grimaser” i verkliga livet (vet inte vad grimas har för fin motsvarighet!). Har du/ni övat in den eller har den alltid funnits där? Är det när du gör grimas du tycker att du är som snyggast? Jag för en känsla att du tycker att du ser extra gullig ut (kanske binder ihop med din serietidning-figur-dröm)? När tycker du att du är som allra snyggast? Med vänlig hälsning, en tjej som ser ut som ett fån både i och utanför kameran

  Tintin 2016-10-26 22:58:02
  Svara
  • Svar på Tintins kommentar.

   Kolla när de är med på varandras bilder, alltså när Sandra är med i Elsas blogg och vice versa!
   Så himla intressant för det blir supertydligt att de uttryck / poser de själva väljer att lägga ut är väldigt inarbetade – och annorlunda de skymtar av mer ‘vanliga’, avslappnade och naturliga uttryck man ser när någon annan tagit/valt bilden. Är helt fascinerad av detta!

   M 2016-10-27 18:29:32
   Svara
 • Du är alltid så snygg i håret!! Och brittsommar är i oktober, inte september.

  Anna 2016-10-26 20:44:15
  Svara
 • Älskar verkligen att fila är tillbaka 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-10-26 14:09:02 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • att man är så olika, jag dör om jag har två supertunna lager på mig när jag springer i januari /mvh ständigt överhettad

  Cykelkatten 2016-10-26 13:02:52 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • vart är den blå skjortan ifrån? så fin!

  rebecca 2016-10-26 12:22:33 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • ”Ibland när vi är med andra så kommer han med finurligheter som jag bryter ihop av medan de andra sitter småförvirrade.”

  <3333

  Ellen 2016-10-26 11:24:15 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Undrar bara varför du springer på bandet om det krymper din livskvalité? Bor norr om polcirkeln och springer ute året om (dubbar på skorna), har aldrig testat löpband, men för mig är stor del av poängen att vara ute. Bara uppriktigt intresserad av vilka kriterier som gör att du tränar inne, när du uttrycker att det är ohärligt..

  M 2016-10-26 10:54:21
  Svara
 • brittsommar är väl ändå oktober!! ej samma som sensommar. /nörd

  Lisa 2016-10-26 09:30:18
  Svara
 • Hej! Alltså jag hittade den här på Tradera igår och tänkte att det var en typisk Sandra-tröja. Kan vara helt fel men känns som något som du har haft.
  http://www.tradera.com/item/162901/266545201/lacoste-live-pik%C3%A9-troja-dam-randig

  Svara
 • Jag gick till Löplabbet igår och köpte fodrade löpartights och löparvantar. Svintöntigt med så mycket gear, men vill verkligen fortsätta springa ute lite till…

  Fröken Cocco Sohl 2016-10-26 09:06:36 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Tycker Photo Booth är så sjukt mycket bättre än selfies (om man nu befinner sig vid dator) om man vill ha en bild på sig själv. Jag brukar kolla typ frisyrer, när jag ska välja glasögon och sånt… Bättre vinkel och ser mkt mer naturligt ut. Man kan ju lätt lägga nån bok eller liknande under så datorn kommer upp rätt i höjd.

  hanna 2016-10-26 07:03:29
  Svara
 • Varför inget mer Photo Booth? Gillar dina selifes!

  Ingrid 2016-10-26 06:29:59
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!