tinderprofiler, en hamster och en fransman på motorcykel.

Jag pyntar bloggen denna måndagseftermiddag med ett gäng utvalda finheter som ni har varit med om på sistone. Tack för att ni berättar för mig, att jag får läsa och både blir rörd, skrattig och gråtig.

 


Efter många år tillsammans var jag och min pojkvän på ett så himla jobbigt instängt ställe i vårt förhållande. Jag gjorde slut och nu är han mitt ex, jag har fått tre nya bästisar och gör roliga grejer varje helg.


När min pojkvän pustar ur sig ett ”Åh, Emma, jag vill ha sex med dig hela livet, jag älskar dig så mycket”


Han var inte alls som jag tänkt mig från hans tinder-profil. Den var melankolisk och dyster. Men hans sätt att skriva fångade mig. I verkliga livet var han en frisk fläkt av optimistisk cynism och högljudda skratt. Han rörde sig försiktigt men ändå med ett visst mål, lite bestämt. Och helt plötsligt fann jag mig i att kunna vara nära honom.


När min kille var dum i huvudet och inte gick hem med mig från krogen klockan tre på natten, eftersom han hellre ville gå och äta kebab men jag hade ont i huvudet. Så jag promenerade hem ensam och blev snabbt rädd, jag tog fram nycklarna och höll dom mellan mina fingrar. Precis då cyklar en tjej förbi mig, hon har en pizzakartong på pakethållaren och stannar en bit längre fram, när jag närmar mig henne så frågar hon ”Vill du ta sällskap hem?” Det ville jag såklart, och hon sa ”Jag vet precis vad du tänkte när du tog fram nycklarna” SÅ HIMLA FINT. Lever typ dagligen på den känslan av att det finns systrar överallt som hellre äter kall pizza än att låta någon gå ensam hem. <3


När jag och min son var på myrorna i förrgår och när han sprang fram till en tavla föreställande ett vitt hus och massor mindre hus belägna på en äng med milsvida åkrar och sa ” åh så fint mamma, så här vill skulle jag vilja bo.” Tänker att jag alltid vill veta vad den lilla underbara människan tänker.


För ett par veckor sedan slingrade sig hamstern ur min hand och föll en bra bit rakt ner i burspånet. Denna lilla olycka lämnade nog både honom och mig rätt så omtumlade, men han tog ingen allvarligare skada av det. Kvällen efter var han dock lite extra trött och långsam när jag tog upp honom ur buren. Stunden som följde ägnade han åt att bara ligga mot min bröstkorg och liksom mysvila medan jag tittade på TV. Han är sällan så lugn och gosig annars så det var ganska bäst faktiskt. Känslan av hur han bara ville vara nära


I helgen åkte jag till Paris för att träffa en fransman jag hade ett one night stand med för typ en månad sen. Åkte runt i livets stad på hans motorcykel, åt pizza och hånglade non stop i två dygn. Blev singel för första gången på fyra år i somras så att göra en sån grej är inte direkt nåt som SKER i mitt liv. Känner mig sjukt nöjd över att jag klev ur mig själv lite, tänkte fuck it och ba gjorde det! (Ps. varför är franska killar så dreamy?? orkar ej)


Imorgon ska jag göra abort, och det är helt okej.

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • det her er så <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  marire 2016-11-03 19:10:41 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Systrar <3

  J 2016-11-02 21:34:02
  Svara
 • gråter för att det känns som att detta inlägget är som livet. upp och ner, hit och dit, ibland är det skit men oftast ganska så fint<3

  Alexa 2016-11-01 13:49:58
  Svara
 • Åh detta är såå fint! Blir så varm inombords.

  Agnes 2016-11-01 11:53:39 http://www.devote.se/agnesblixa
  Svara
 • De två som följdes åt hem efter krogen <3 Så fint.

  Ellen 2016-11-01 10:02:28 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Tack för att du lyfter detta, så härlig och obekvämt ljuvlig läsning.

  Ljuva Julia 2016-11-01 09:38:05 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Mina favoritinlägg typ<3

  Emma 2016-11-01 08:28:25
  Svara
 • Ååh vilka fina berättelser! Sandra, jag har sent omsider upptäckt din och Michelles helt fantastiska podcast och lyssnar nu ikapp mig på något avsnitt varje dag, typ den bästa podden jag hört och jag lyssnar på måååånga. Min fråga: har du och Michelle kontakt idag? Har ni funderat på att börja podda igen? Det vore så fantastiskt! <3 apropå det där med recensioner så tror jag att din bok var försenad eftersom den sålde slut så det sitter säkert massa folk och läser den just nu och skriver om den om ett par veckor. Jag tänker att du dels skriver så bra och dels har ett nyhetsvärde eftersom din blogg är så stor + detta är din andra bok. Så tappa inte hoppet!

  Jessicas viktiga mål 2016-11-01 07:52:34 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • gråter på pizzan

  Vicky 2016-11-01 00:54:00 http://vickys.se/
  Svara
 • alltså den med tjejen som följde henne hem <3333 så fint!!! älskar också den känslan, systerskapet i vardagen med helt okända. titt som tätt kikar det fram. blir lika glad varje gång!

  Lisa 2016-10-31 20:51:02
  Svara
 • AND OMG, what Dee said – make these a book!

  Jenn - forever abroad 2016-10-31 20:11:41 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Men åh, allting <3

  Jenn - forever abroad 2016-10-31 20:11:07 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Heja dig som gjort abort! Fan vad härligt att få läsa om någon mer som har en sådan känsla.

  jag 2016-10-31 18:29:28
  Svara
 • älskar pizzahistorien så mycket! systrar <3

  anna 2016-10-31 17:31:03 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Please make these posts into a book, I always read them when I feel sad and it would be so lovely to actually hold them and have them all in one place <3

  Dee 2016-10-31 17:15:58
  Svara
 • Alltså det här är det finaste som finns när man sitter i en iskall busskur efter ett jobbigt jobbpass, vilket alla jobbpass verkar va nuförtiden – tur att jag snart slipper mitt extrajobb för jag tag ju snart en examen!

  Alexandra 2016-10-31 17:12:09
  Svara
 • Pizzagrejen va fint!
  Kram till dig. Hur känner du inför det ?

  Carro 2016-10-31 17:04:29
  Svara
 • åh herregud pizzatjejen <3 <3 <3 gråter

  Malin 2016-10-31 16:59:24
  Svara
 • pizzastoryn är magisk

  agnes 2016-10-31 16:43:58
  Svara
 • Alltså den med tjejen på cykeln! Så glad att det finns så fina medsystrar <3 klart som fan att vi ska ställa upp för varandra!

  V 2016-10-31 16:42:35
  Svara
 • Åh vill också dela med mig! I söndags kom jag och min kille hem från klubben jättesent och kunde inte riktigt sova. Vi är jättenykära och allt bubblar i mig när jag ser på honom. Han satte på lugn musik och lade sig så nära mig han kunde och sjöng låttexterna tyst i mitt öra. Det var så vackert att jag började gråta och han kysste mig och sa att jag var vacker.

  Filippa 2016-10-31 16:13:59
  Svara
 • näe så fint! speciellt den med pizzan och fransmannen <3

  Kaneli 2016-10-31 16:05:25 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!