Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

chiatortillas med lax, avokado och mangosalsa.

I samarbete med ICA.

tacos

ICA har kommit med ett gäng nya tacoprodukter. De frågade om jag fritt ville skapa lite olika goda rätter utifrån dessa. Ja tack, mycket roligt. Idag presenterar jag denna lilla söta. Häng med för recept!

tacos

Jag använde de här produkterna ur ICA:s sortiment: Chiatortillas, mangosalsa och varmrökt lax i BBQ-sås.

tacos

Adderade körsbärstomater, lime, chili, avokado, selleri och koriander.

tacos

Börja med att hacka chilin (obs var försiktig, räcker med en liten stump!) och koriander.
Skär selleri och tomater i små bitar. Gillar man inte selleri kan man ju ta en krispig lök, typ silverlök eller rödlök. Eller bara börja gilla selleri.
Skär avokado snyggt i små bitar också. Jag är så dålig på att skära avokado snyggt så det fick inte vara med i bild.

tacos

Man kan ju ta hela tortillas men jag tyckte det var lite gulligt att göra såhär. Använde en rund pepparkaksform, blev typ tre minitortillas på en tortillas. Montera mangosalsan underst och laxen.

tacos

Lägg upp grönsakerna fint på toppen och strössla med chili och koriander. Skvätt över lime. Ät upp i en munsbit eller två.

☆ Fortf tacosugen? Läs mer på ica.se/taco

.

I samarbete med ICA.

 

Translation. Tortillas with mangosalsa, salmon, avocado, cellery and tomatoes. Omnom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gud va, det här ser ju underbart ut <33

  Ljuva Julia 2016-11-02 06:14:26 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Hej,

  Jag behöver verkligen någon med några års erfarenhet av det här med pojkar – att hjälpa mig med detta. Tänkte direkt på dig. Hoppas verkligen du kan komma med några visdomsord som liksom leder mig i rätt rikting. OKEJ shoot.

  Jag har liksom känt mig hjärtelös, som ett russinhjärta det senaste året. Minst. Omöjligt att få känslor för någon och liksom inte känt så mycket överlag, trodde jag hade tappat förmågan att känna. Tills jag flux träffade en kille för två månader sen. Så fin är han. Blev liksom rädd för honom första gången vi sågs för att jag visste att han var trubbel för mitt hjärta. Han lagar middagar till mig, tänder ljus, pussar mig på pannan och liksom tittar på mig på ett speciellt sätt.
  Men jag känner liksom att det är något som begränsar honom, så vi hade ettt så kallat deeptalk igår. Där sa han att det är för mycket runt om kring honom nu (samt hans ex var otrogen för 4 månader sen) som gör att han inte kan få känslor för någon nu.

  Han vill gärna fortsätta ses som vi gör och inte hålla på med någon annan. Men det är ju denna konstanta vetskapen om att han inte kan få känslor för mig som plågar mig. Hur kan man ens säga så!! och sen vilja bjuda ut mig på middag och så vidare. Jag vet inte vad jag ska göra. Finns det hopp någonstans att han ändrar sig och tycker om mig mer eller kommer vi bara hålla på med denna ”vi är inte i en relation men vi gör allt som innefattar precis det”. Jag vet inte hur ond jag kan vara mot mig själv heller. Är det ett moget val att stanna kvar en stund till eller ska jag bara ta mitt pick och pack och dra redan nu?

  SÅ tacksam om du svarar. Du brukar svara klokt.

  Ett rop på hjälp från en molande bröstkorg 2016-11-01 19:13:19 http://nouw.com/ealmqvist
  Svara
 • Ser jättegott ut. Allt med avokado blir ju toppen!

  EMMA ◆ MARIA 2016-11-01 18:18:49 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Såg ni ICAs reklam för två veckor sen? https://youtu.be/_JgPDCW4ifw Bästa nånsin.

  Hannes 2016-11-01 17:28:18
  Svara
 • Vi köper nästan bara tacobröd i miniformaten! De hårda bröden, båtarna och de runda. Allt i pytte. Så himla mycket gulligare så :’)

  Ellen 2016-11-01 16:48:29 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Åh ser jättegott ut 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-01 15:46:53 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Men du vad gott det där både lät och såg ut. Superfint att göra minisar också. Då får man äta flera 😛

  Anna María 2016-11-01 15:28:34 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!