Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fem dagar, fem outfits.

Låt oss ta en titt på hur jag har sett ut hela vardagsveckan från midjan och uppåt bakom min gardin! Eller kanske som Paow hade sagt när hon var femtonårig bloggare: dagens facelook.

monday

Man ser nästan i denna glansiga blick att det är måndag. Jag hade en tomatröd collegetröja från Asos och en Musse Pigg-scarf som jag köpte 21 december 2007. Jag vet detta för att jag har en blogg med ett jäkla arkiv, här är inlägget när den var nyinköpt.

tuesday

I tisdags bjöd jag in ett knippe vänner på middag hemma hos oss. Därför var jag lite finklädd med tröja och skjorta och några strån lösögonfransar. Plus finne på läppen. Kan rekommendera alla att byta ut sina läppbalsam från förra vintern, måste varit en halvkul bakteriehärd som ledde till den.

wednesday

I onsdags kom snön.

wednesday

Snöar det måste man ha mysiga kläder. Jag hade mjuk munktröja från Le Coq Sportif och mjuk t-shirt från H&M. Hjälpte nästan när man liksom brottades mot vinden utomhus.

thursday

I torsdags var snön borta. Jag hade femhundraelva saker att göra och bar ett av mina favoritplagg: en jeansklänning från Asos. Uppsatt hår för att jag inte orkade tvätta det.

friday

Igår hade jag en stickad (virkad?) piké från Gant Rugger och aslånga lösögonfransar. Och örhängen från Asos. Man måste ju vara lite extra piffig när man ska till London! Igår eftermiddag reste vi och nu är vi här. I London alltså. Så kul!

.

Translation. Five outfits. Monday – Friday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh, din frisyr nu är så himla, himla fin! Som lockhårig är det här drömmen mellan varven då jag tröttnar på lockarna.

  Ellen 2016-11-06 23:03:36 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Ursäkta men jag måste få säga att du är sanslöst vacker

  Carl 2016-11-06 22:20:32 http://www.makingsense.nu/
  Svara
 • I love your hoodie! It looks so comfy 🙂

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-11-06 13:21:07 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Haha åå, fjärde dagen ser det ut som att du har en liten mössa på dig på tredje bilden! :’)

  Alexandra 2016-11-06 09:59:40
  Svara
 • Må bare si deg, se mot Norge, se på Skam!

  Meme 2016-11-05 23:30:45
  Svara
 • Hej Sandra! Tack för en superduperfin blogg!! Jag har en fråga till nästa frågeinlägg, hoppas du ser den och kan/vill svara! Jag är tillsammans med en kille sedan drygt två år tillbaka. Det är mitt första långa förhållande, och även hans första långa förhållande (vi är 22 år båda två). Jag är i behov av väldigt mycket bekräftelse, antagligen eftersom jag har rätt dålig självkänsla och självförtroende. Jag lider av ganska mycket självhat helt enkelt och har svårt att ”tro på” att nån vill vara med mig och älska mig, speciellt när vi bor ihop och han ser alla mina sämsta och fula sidor också. Han är dock inte en person som öser ur sig komplimanger, eller ”bekräftar” mig på det sättet, utan jag tror helt enkelt inte det är naturligt för honom. Han ser det som att ”Vi är tillsammans, alltså vill jag ju vara med dig?” som att det är det självklaraste i världen och att jag borde förstå det. Jag gör inte det och jag känner mig tröttsam som trevande tar upp detta gång på gång. Då säger jag saker som t. ex ”Tycker du det känns bra att bo ihop med mig?” eller liknande. Och han bara ”vad är det för fråga? Ja?” Jag känner mig needy och onice och detta i sin tur gör att jag tvivlar ännu mer på att han vill vara med mig. Så min fråga till dig är: Har du något tips? finns det något vettigt sätt jag kan förklara för honom vad jag behöver för att känna mig trygg? Har jag ens rätt att kräva det? Eller hur lär jag mig minska mitt bekräftelsebehov? Om du har NÅGOT vettigt att säga i ämnet, PLIIIS let me know. TACK <3

  Sara L 2016-11-05 19:44:28
  Svara
 • sandra sandra sandra.
  hela sommaren slösade jag på en pojke som sa, efter 2 månader daglig kontakt, att han bara ville vara vänner när jag frågade. nu är det november och jag tänker fortfarande på honom. v a d ska jag göra för att tänka bort honom? jag vet ju att han inte gillade mig. jag har gått vidare. men ändå inte alls. saknar honom ju.

  linnea 2016-11-05 16:11:36
  Svara
 • Ha det kul i London. Hoppas du visar det du handlar. Mvh Maria.

  Maria 2016-11-05 13:38:00
  Svara
 • Tänkte samma sak om jeansbilderna fast att dutt knä ser ut som din hjärna i grått

  V 2016-11-05 11:48:51
  Svara
 • Haha bilden med jeansklänningen, ditt knä på första bilden gör att det ser ut som att du har en liten liten mössa på tredje bilden. Cute!

  Louise 2016-11-05 11:30:10
  Svara
 • Yesss London! Ska bli så kul att se var du gått någonstans. Kan rekommendera Switch House (http://res.se/blogg/londoncalling/2016/07/29/switch-house/) och God’s Own Junkyard (http://res.se/blogg/londoncalling/2016/07/18/gods-own-junkyard-och-walthamstow/) om du mot all förmodan skulle behöva tips :). Och Columbia Road Flower Market imorgon!

  Cajsa 2016-11-05 11:13:57 http://res.se/blogg/londoncalling/
  Svara
 • älskar den sista, så coolt sätt att göra en piké 😀

  Ljuva Julia 2016-11-05 10:20:30 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • vart kan man hitta den virkade pikén? så himla fin!!! <3

  towe 2016-11-05 08:33:07 http://towee.itgirls.se
  Svara
  • Svar på towes kommentar.

   antagligen i deras butik! http://www.gant.se/pf15-gant-rugger-dam/ verkade va slut online. kram

   sandrabeijer 2016-11-05 10:49:16
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!