Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

systrar, historieprov och tinder.


På måndagar tycker jag dessa små historier behövs allra mest. Här kommer ett gäng fina saker som hänt er från kommentarerna i detta inlägg.

 


När jag ringde till fertilitetskliniken för att boka tid och snyftade i min sida av telefonen att nu har jag mens för tolfte gången och jag orkar inte mer. Och den snälla, varma rösten på andra sidan svarar ”Men du. Nu har vi tagit första steget.”

.

Alla tjejer i min klass började att slutade äta lunch i skolan för att dom var rädda för att bli tjocka. Jag satt där och började också peta i maten och panikade inombords för att jag inte ville sticka ut. Jag visste att jag inte skulle behöva påverkas men ändå så märkte jag hur mitt beteende började ändras.
 Jag var så ledsen och visste inte vad jag skulle göra. Jag tänkte att jag borde vara starkare än så men det är inte lätt att vara tjej i gymnasiet och att vilja passa in.
När klumpen i halsen blev för stor smsade jag min viktigaste person i livet – min tvillingsyster som svarade att vi skulle klara det här tillsammans. Vi åkte och köpte chips och efter den dagen påminner hon mig ständigt att jag är viktigare än så. Älskar henne så mycket så det gör ont.

.

Den här hösten flyttade jag(!) som nybliven 17 åring från Sverige till en stad vid den engelska kusten och 2 h bussfärd ifrån London och fick min första riktiga kyss på den nya favoritklubbens dansgolv – att livet här nu faktiskt är MITT liv och ingen handling tagen från en lagom ostig film övergår mitt förstånd men är också något av det finaste och bästa som har hänt mig

.


Friade till min kille, han sa ja! YES!

.


Efter att ha dumpat mitt ex som var en manipulerande skitstövel ville jag vara singel för evigt, men blev såklart kär i en killkompis inte långt därefter. Jag försökte att inte tänka på honom men det var omöjligt. Efter att ha varit hemligt kär i ett halvår stod vi på ett dansgolv en natt i april och jag kunde helt enkelt inte vänta längre så jag kysste honom och han kysste mig tillbaka, vi lämnade klubben hand i hand och spenderade sen natten kyssandes i en kompis soffa. Jag fick sen veta att han varit kär i mig lika länge som jag varit kär i honom men inte vågat göra någonting! Vi blev officielt ett par en månad senare. Han är totala motsatsen till mitt ex och det känns som att allt äntligen har fallit på plats. Han gör mig så lycklig och i december ska vi flytta ihop

.

Tinder!! Har gett en osäker ung kvinna i en ny stad så mycket bra liggande att tonår helt utan sexuella erfarenheter äntligen börjar suddas ut.

.


Jag och min lillasyster är kompisar igen. Vi har flera år av grus i vår relation och ett tag var det så dåligt att vi inte pratade med varandra under nästan ett års tid. Nu har vi hittat tillbaka till varandra. Vi smsar, ringer och åker och hälsar på varandra (har halva Sverige mellan våra hem). Jag ska till och med få ta hand om hennes älskade katt när hon ska resa bort. Detta är, utan tvekan, det bästa som någonsin kommer att hända mig i hela mitt liv. Att vi finns hos varandra igen.

.


Hade spanat på honom hela kvällen. Han var lång, hade mörkbrunt hår med lugg som föll ner i ögonen och världens varmaste blick. Han var den första på länge, länge som gjorde mig riktigt knäsvag. När gänget skildes åt utanför klubben tittade han mig rakt i ögonen och sa ”kom hit, ge mig en kram”. Ni vet en sån där RIKTIG kram, när man liksom försvinner in i någons famn? Precis SÅ var den.

.


Det här hände inte nyss, utan i våras, men det är något av det finaste som hänt mig. Jag var, tillsamman med några klasskamrater, med i en nationell novellskrivartävling för ungdomar i Lund. Och när jag satt där, på prisutdelningen, bland ett hundratal människor, en jury och mina kompisar, ropas mitt namn upp som förstapristagare. Och jag får gå ner på scenen och bli applåderad. Jag har nog aldrig känt mig så sedd i hela mitt liv.

.


När jag hamnade bakom ett par med en corgi. Jag började nästan gråta. Blir fortfarande tårögd av rördhet när jag tänker på det. Måste ha en corgi eller dö.

.


Jag sprang på mitt ex på en bar i fredags. Han dumpade mig och det är snart två år sedan. Jag var snygg, charmig och avslappnad, medan han var oattraktiv, osäker och nervös när vi pratade med varandra. Jag la också märke till att han hade en prickig skjorta på sig vilket hör till ovanligheten, då han har en extremt minimalistisk stil. Jag däremot älskar prickigt, och när vi var tillsammans kallade han mig bland annat för ”prick prick”. Det kändes så jävla bra bara. Jag själv har gått vidare, men han bär fortfarande spår av mig.

.


min lärare sa till mig att det hade gått bra på mitt historieprov och sedan skrattade han till.
”vad är det?” frågade jag nervöst.
”du skrev någonting roligt”

.

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • <3 <3 <3 <3 <3 <3

  marire 2016-11-09 21:18:56 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Jag hade en sån himla crush på min svenska lärare i gymnasiet. Han hette M och kom från Norrland, alltså världens mysigaste dialekt. Han såg inte mig på samma sätt som jag såg honom, inget hände under skoltiden. Men förra Våren, 5 år senare, var jag nybliven singel och impulsiv och tänkte, ”äh, vafan, jag skriver till han på FB” Lite chattande ledde till en bokning av en enkel tågbiljett till Norrland över en helg. Vi spenderade prick hela helgen i sängen och hade det bästa sex i mitt liv. Och idag har vi varit tillsammans i 15 månader. Tänk att det hände. Jag och min lärare <3

  Elsa 2016-11-08 18:42:52
  Svara
 • ”du skrev någonting roligt” <3

  Andrea 2016-11-08 14:00:52
  Svara
 • Igår. När vi druckit öl på immig bar med snön utanför och det var så in i helvetes november kallt och han kramade mig med sin haka på mitt huvud så vi inte skulle frysa.

  E 2016-11-08 11:44:09
  Svara
 • till alla som behöver pepp: jag presenterar ett gifalbum till er med bara corgis överallt!!! https://imgur.com/gallery/aZQWI

  gun 2016-11-08 00:15:43
  Svara
 • Åh så fint <3

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-07 22:33:37 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • tack för dessa inlägg<3

  Anna 2016-11-07 22:30:56
  Svara
 • När jag pratade med min lärare om betyg och hade gråten i halsen pga. stress och han säger ”det är lugnt, jag vet att du är en fantastisk människa ändå”. Det hände förra terminen och lever på det än idag.

  Tova 2016-11-07 22:21:29
  Svara
 • Vilken peppande läsning ♥

  EMMA ◆ MARIA 2016-11-07 21:47:13 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Har verkligen noll samband med inlägget (som förövrigt är supermysigt att läsa!), men jag har ett litet (angeläget) dilemma gällande val av nya glasögon. Så om någon har lust får ni gärna hjälpa mig i valet! Tänker att det kan vara bra att fråga människor som inte känner mig tittar också! Plusa att här finns bara snälla männsikor, vad det verkar. http://easyblue.blogg.se/2016/november/glasogonval.html

  Helén 2016-11-07 21:15:09 http://www.easyblue.blogg.se
  Svara
 • detta gör mig glad/gråtig/hoppfull/pirrig!

  ISA 2016-11-07 20:23:55 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Så himla fint att läsa detta en måndagskväll!

  Ellen 2016-11-07 20:21:54 http://lindbergellen.com
  Svara
 • lyste upp denna mörka måndagskväll. kram

  Rebecka Drake 2016-11-07 20:17:05 https://rebeckadrake.wordpress.com/
  Svara
 • Tack <3

  Linnea 2016-11-07 20:09:55
  Svara
 • Sandra! Dessa inläggen är DET BÄSTA som finns!!!! plz släpp en bok med ”det bästa som hänt mig”.

  johanna 2016-11-07 18:45:02
  Svara
 • åh så fint med den där långa och riktiga kramen, älskar sådana kramar!!

  anna 2016-11-07 18:22:36 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Har inte så mycket med posten att göra men undrar lite angående Netflix. Som jag förstått det har du ett större utbud på din Netflix iom att den följer amerikanska Netflix? Men hör det inte liksom ihop med IP-adressen, t ex om man befinner sig i USA eller Sverige? På mitt konto kan jag t ex inte se på Westworld eller hälften av de serier som rekommenderas på denna, vilket är supertråkigt såklart.
  Någon som vet varför det skiljer sig åt? Eller har tips på hur man kan gå tillväga för att få ett större utbud? Är det något tillägg som man ska köpa till sitt konto?

  V 2016-11-07 16:08:18
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   jag har svenska netflix. när jag är i japan har jag japanska netflix, i usa amerikanska netflix och så vidare 🙂 så har verkligen inget ”särskilt” netflix utan det är precis som ditt. westworld går inte på netflix, det går på HBO nordic. kram

   sandrabeijer 2016-11-07 16:10:00
   Svara
 • Tack. Vad fint, tack alla som delar med sig. Detta behövde jag idag <3

  Terese 2016-11-07 16:00:16
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!