pulled chicken och ananas i pitabröd med chili-och-ostmajskolv.

I samarbete med ICA.

food.

Här kommer den andra delen i mitt samarbete med ICA och deras serie med tacoprodukter! Förra gången lagade jag tortillas med lax och mangosalsa och den här gången blev det något annat gott.

food.

Jag använde de här produkterna ur ICA:s tacosortiment: pitabröd, salsa verde, pulled chicken taco och riven cheddar & mozzarella.

food.

Adderade en majskolv, ananas, rödlök, sallad och chili flakes.

food.

Gör såhär:
– Börja med att sätta på ugnen på 175 grader och tillaga sedan kycklingen så som det står på förpackningen.
– Koka majskolven i tio minuter i en kastrull. Köper du färdigkokad majs kan du strunta i detta steg.
– När det är tio minuter kvar tills kycklingen är klar, ställ in majskolven i ugnen på bakplåtspapper med massa ost strösslad över.
– När det är två minuter kvar, ställ in pitabröden i ugnen så dom blir lite najsa och varma. Ta ut allt samtidigt.
– Grovhacka rödlök och ananas och plocka lagom stora blad av salladen.

food.

Montera kyckling, ananas, rödlök, ost och salsa i pitabrödet och strössla chiliflakes och havssalt på majskolven. Servera med extra salsa verde. Ät upp!

taco

www.ica.se/taco kan du skaka fram ditt eget unika tacorecept med mobilen. Varje vecka fram till vecka 47 väljer ICA’s tacojury ut en vinnare som får ett presentkort på ICA värt 1300 kronor. Gå in och testa och tävla nu vetja.

.

I samarbete med ICA.

 

Translation. Pita bread with pulled chicken, pineapple and salsa verde served with a corn on the cob with cheddar cheese and chili.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!