Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pulled chicken och ananas i pitabröd med chili-och-ostmajskolv.

I samarbete med ICA.

food.

Här kommer den andra delen i mitt samarbete med ICA och deras serie med tacoprodukter! Förra gången lagade jag tortillas med lax och mangosalsa och den här gången blev det något annat gott.

food.

Jag använde de här produkterna ur ICA:s tacosortiment: pitabröd, salsa verde, pulled chicken taco och riven cheddar & mozzarella.

food.

Adderade en majskolv, ananas, rödlök, sallad och chili flakes.

food.

Gör såhär:
– Börja med att sätta på ugnen på 175 grader och tillaga sedan kycklingen så som det står på förpackningen.
– Koka majskolven i tio minuter i en kastrull. Köper du färdigkokad majs kan du strunta i detta steg.
– När det är tio minuter kvar tills kycklingen är klar, ställ in majskolven i ugnen på bakplåtspapper med massa ost strösslad över.
– När det är två minuter kvar, ställ in pitabröden i ugnen så dom blir lite najsa och varma. Ta ut allt samtidigt.
– Grovhacka rödlök och ananas och plocka lagom stora blad av salladen.

food.

Montera kyckling, ananas, rödlök, ost och salsa i pitabrödet och strössla chiliflakes och havssalt på majskolven. Servera med extra salsa verde. Ät upp!

taco

www.ica.se/taco kan du skaka fram ditt eget unika tacorecept med mobilen. Varje vecka fram till vecka 47 väljer ICA’s tacojury ut en vinnare som får ett presentkort på ICA värt 1300 kronor. Gå in och testa och tävla nu vetja.

.

I samarbete med ICA.

 

Translation. Pita bread with pulled chicken, pineapple and salsa verde served with a corn on the cob with cheddar cheese and chili.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Jag har lite funderingar. Det här inlägget är ju reklam, närmare bestämt native advertising (tydligt utmärkt, följer alla lagar och regler, mkt bra). Jag skriver en uppsats om just det, native advertising i bloggar, ofta kallade bloggsamarbeten i Sverige. Jag undrar lite hur du tänker kring detta.
  Det finns två uppenbara sidor. Å ena sidan kan bloggare tjäna pengar på sitt arbete utan att sidan tyngs ner av reklam som ingen ändå tittar eller klickar på (så som banners, videoklipp etc). Bloggaren får dessutom möjlighet att anpassa reklamen efter vad hen tror att bloggläsarna är intresserade av, dvs bloggen hålls relevant trots reklaminlägg.
  Den andra sidan är ju då att man i native advetising på bloggar spelar på läsarnas förtroende för bloggaren. Annonsören (i detta fallet ICA) väljer (antagligen) att göra ett samarbete med just dig eftersom de vet vilken genomslagskraft du har på dina läsare. Bloggaren får ju betalt för att skriva om produkten, och det är de facto inte samma sak som ett ”vanligt” inägg, men de flesta läser det nog ändå som ett sådant.

  Jag vill poängtera att detta inte är kritik mot dig, utan snarare är jag nyfiken på om du har resonerat kring detta dilemma och i så fall hur. Du är så klok och eftetänksam så jag tänkte att du säkert har något bra att säga om det här. Dessutom har du ju en bakgrund inom reklambranschen.
  Om någon av er läsare har någon åsikt om detta, skriv gärna! Alla tankar och åsikter är välkomna!

  Anna 2016-11-08 14:04:42
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag tycker samarbete som det här ger ett mervärde som läsare. Man får ett spännande recept och möjlighet att vara med i en tävling. Tycker bra samarbeten handlar mycket om att det passar in på bloggen och är intressant.

   Ingrid 2016-11-08 17:40:58
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Om bloggen är ett jobb så ska man ha betalt, tycker jag. Läsare är så fickle och kräver mer samt har tolerans för så mycket mindre när det kommer till internetmaterial, det är helt sjukt i mitt huvud.

   Jag har inte ett jävla problem med reklam så länge man märker ut den rätt och gör allt lagenligt.

   L 2016-11-08 15:41:18
   Svara
 • Majskolv med ost, åh! Det är så mycket sommar för mig, tänker att det hade vart fint med lite sommarkänsla även när kullerstenarna har ett snötäcke på sig.

  Ellen 2016-11-08 09:00:49 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Läste november-listan längre ner och stelnade till. Shit vi är redan i november. Och 1 december ska jag flytta och utöver det har jag en liten bebis att ta hand om. När ska jag hinna köpa julklappar? Julklappar är tyvärr en ständig återkommande ångest, vill så gärna köpa omtänksamma fina klappar till mina nära och köra men har alltid så höga krav på klapparna att jag inte känner mig nöjd och det känns inte kul med jul.

  Visst julklappar kan jag beställa smidigt på nätet, men vad ska man köpa?
  Du som är så bra på att ge tips och även engagera dina läsare att tipsa, kan du inte göra ett inlägg med julklappstips till olika familjemedlemmar? <3

  Calista 2016-11-08 08:54:41
  Svara
  • Svar på Calistas kommentar.

   I min släkt tröttnade vi tillslut helt på all julklappsstress så vi kom överrens om att alla köper en julklapp till sig själv sen visar vi upp vad vi valde på julafton. Nu har jag inte firat med släkten de sista åren men när jag gjorde det tyckte jag att det var riktigt kul att få se vad alla valde åt sig själva, speciellt morfar och morbror som alltid fått sockor och slipsar av oss barnbarn/systerbarn haha 🙂 Har också hört att andra kör olika julklappsspel osv som också går ut på att alla bidrar med en julklapp var.

   BySiri - the life of a creative mind 2016-11-08 20:03:59 http://bysiri.se
   Svara
   • Svar på BySiri - the life of a creative minds kommentar.

    Alltså vilken LYSANDE idé!! Smartaste jag hört någonsin! I vår familj vill väl alla avskaffa julen utom min mor så man får snällt hänga kvar. Nu har vi båda barn dessutom fått egna barn så vill fortsätta fira för deras skull.
    Mamma älskar att köpa presenter så hade jag gett förslag att vi skulle sluta köpa klappar till varandra och bara till barnen hade det nog snarare slutat med att jag är den enda som slutar köpa julklappar.

    Calista 2016-11-09 08:24:41
    Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!