Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ses vi idag?

Hej! Idag. Klockan 14- 15 på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan. Jag pratar och signerar böcker. Kom! Vi kramas, det blir kul. Timbuktu är där också och signerar, så honom kan ni säkert också kramas med, men har inte kollat med honom kring detta dock.
Läs mer här.
Det var allt för nu.

hej

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hoppas ingen vill kramas med våldtäktsmannen Timbuktu.

  Linda 2016-11-14 14:19:08
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   var har du läst/hört det?? Googlade men hittade ingenstans om att han är anmäld/misstänkt för det.

   E 2016-11-14 17:55:21
   Svara
   • Svar på Es kommentar.

    Han är inte anmäld tyvärr, krävs endel mod för att anmäla en sådan folkkär artist. Men vet flera som är medvetna om det då det sprids i det tysta, och ändå backat honom för att inte själva bli utfrysta i lilla kändis-sverige. Sorgligt och hoppas att Sandra inte visste detta tidigare.

    Linda 2016-11-14 19:26:03
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

     Om det är sant och du vet vem som utsatts (antar att du känner henne eftersom du förhoppningsvis inte sprider det om du inte är 100% säker på att det är sant?) får du peppa henne att anmäla oavsett. Man ska inte gå fri för att man är känd. Och är du inte 100% säker på att det är sant, sprid det inte vidare. Går många osanna rykten…

     Linda 2016-11-14 19:43:25
     Svara
 • Jag har en fråga. Hur vet man när det är dags att göra slut? Jag och min kille har varit tillsammans i ungefär 1,5 år och rent kemiskt har ju förälskelseperioden gått över då i huvudet, och det har verkligen märkts eftersom vi båda börjat se brister i varandra. Jag känner ofta att förhållandet hänger på mig eftersom han är väldigt tankspridd och inte tar initiativ vilket jag tar tar illa upp av och ser som att han inte anstränger sig, samtidigt som jag vet att det bara är sån han är. Jag är fortfarande kär och kan inte tänka mig någon annan än honom, men samtidigt känns det som att vi är ledsna ganska ofta för att någonting skaver. Vet inte hur jag ska hantera detta men tycker ju att alla hans bra sidor fortfarande är fler än hans dåliga, men att hans brist på initiativtagande tar väldigt hårt på mig och åh. Jag vet inte. Det är så svårt. Man hoppas ju så på kärleken.

  Hilma 2016-11-13 20:03:46
  Svara
  • Svar på Hilmas kommentar.

   Fina du! Har du försökt prata med honom om detta med att ta initiativ? Jag och min kille har vart tillsammans i 2,5 år nu och han är rätt introvert och ”enkel” i sitt sätt att leva, och emellanåt har jag också känt att han inte riktigt.. tar för sig (?) som jag tänker att en borde. Vi har pratat massor om detta och jag har kommit fram till:
   – att jag har känslorna utanpå kroppen betyder inte att alla har det, i synnerhet inte han som introvert
   – och det måste vara lika okej för mig att vilja ha som för honom att behöva space
   – men det innebär också att en måste mötas på mitten, att båda behöver anstränga sig och kämpa lika mycket

   Hela livet är liksom en kompromiss, och vissa saker är värda att kompromissa för medan jag inte tycker att en ska tumma på allt. Du nämner att du fortfarande är kär och inte kan tänka dig någon annan, och då hade jag sett ert förhållande som värt att kämpa för. Är rädd att detta låter lite hårt, men förstår du vad jag menar? Jag tror helt enkelt att en bara behöver vänja sig vid tanken om att ens kille inte är precis som en själv är, och när en landat i den tanken känns det mer okej. Så var det iallafall för mig. All pepp och kärlek, och lycka till <3

   Ellen 2016-11-14 09:46:42 http://lindbergellen.com
   Svara
 • Minns att du skrev att du skulle göra något livsomvälvande nu i höst där det var mycket olika spekulationer i kommentarerna? Har jag helt missat vad det var eller har du inte breakat det ännu? 🙂

  O 2016-11-13 17:55:59
  Svara
  • Svar på Os kommentar.

   Hon sa i kommentarerna på något tidigare inlägg att det är att hon försöker sluta röka! Men det har varit tyst om det bland själva bloggposterna vad jag märkt…

   johanna 2016-11-13 18:38:04
   Svara
 • Jag var där och fick din bok signerad som julklapp åt min syster! Tack! 🙂

  Fanny 2016-11-12 21:22:43
  Svara
 • Jag kommer!!! Onajs med nynazistiskt manifesterande i samma område dock:((

  Saga 2016-11-12 10:31:43 http://cargocollective.com/sagaurora
  Svara
 • Fin bild! Du ser så himla vis och klok ut.

  Sabina 2016-11-12 10:10:50
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!