Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tisdag.

Hej.
Tack för alla kommentarer igår. Ni är otroliga. På riktigt alltså, att ni ens finns? Att systerskapet finns är så mycket <3. Tack så väldigt för att ni tar er tid.

Jag tror jag måste välja en ny slags överlevnadsstrategi i och med detta break-up. Det får inte bli som förra gången.
Jag har aldrig varit så dränerad och ledsen över något som när Ludvig gjorde slut med mig för fyra och ett halvt år sedan. Det handlar inte om att jag inte har varit med om värre saker, tro mig det har jag, utan det handlade om att jag på riktigt trodde att jag skulle dö av brustet hjärta.
Det avslutet rubbade något existentiellt i mig som jag egentligen aldrig tror att jag kommer få tillbaka. Som att jag gick ner en takt i en ton typ.
Det är okej, livet är så.

Men jag kan inte låta det ske igen. Det går inte.

När jag och L gjorde slut var jag så otroligt mån om att samla ihop pusselbitarna av det förhållande som var vi. Jag satt där och katalogiserade våra minnen i huvudet, sparade, samlade, sörjde. Inget fick glömmas.
Jag var så mån om att plåstra ihop dessa minnesbilder att jag helt glömde bort att plåstra om mig själv.

Därför måste jag krishantera detta annorlunda.
Jag kommer vara (och är) ledsen. Såklart. Det ska man, det är viktigt.
Men jag kommer inte kämpa för att försöka komma ihåg oss.
Jag har tvättat alla lakan, handdukar, slängt hans burkar i kylen. Jag har tagit bort hans namn på dörren. Jag bäddar sängen varje morgon, diskar och slänger sopor. Jag somnar till podcasts och öppnar balkongdörren när det är sol. Jag äter frukost och jag äter middag. Jag bokar in möten och går upp i tid.
Jag vill inte älta det vi hade, gräva ner mig totalt i feelings. Jag kommer inte försöka minnas doften av honom, eller sättet han sover på. Jag behöver inte dessa bilder längre.

Det är också den krassa sanningen. Jag lärde mig allt om en människa som numera är helt obetydlig information. Jag kan inte vara nostalgisk bara för att ta hand om några år i mitt liv som ändå inte blev som det var tänkt.

Jag säger inte att det blir lätt. Men jag måste försöka.

Och det får helt enkelt bara vara så att det inte gör något om dessa bilder faller ur huvudet i ren överlevnad från kroppen. Det spelar ingen roll. Man går vidare. Man gör det för att man måste.

En sak till,
jag vill att ni ska veta att jag inte är arg på Magnus. Så var snälla inte ni det heller.
Jag vill så oerhört gärna blicka framåt,  jag måste försöka göra det.

49418a915810c187db17a908d0f4e1e0

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
246kommentarer
 • Men åh! <3 Hur länge sedan var det ni gjorde slut? Jag gick igenom detta för några år sedan. Jag trodde på riktigt att jag skulle gå sönder och bara ge upp, sluta leva typ. Allting vi byggt upp ihop raserades på några fjuttiga ord "jag är inte lika kär i dig längre". När ens person säger så, raseras hela världen. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö, alla våra grejer i lägenheten var kvar och jag fick panik av att tänka på så "banala" saker som "Fuck, soffan möblerade vi tillsammans, han har med sina egna händer flyttat den där den står nu". Jag gick till doktorn och fick ångestdämpande tabletter, som jag kunde sova lite på. Jag kramade djur och slet ner hans jävla namn från dörren. Jag slutade följa honom på alla sociala medier och skrev listor på elaka saker han gjort mot mig och vilket litet svin han var. Jag träffade en ny kille som jag hängde ihop med ett tag, men hela tiden kände jag bara FEL FEL FEL, det är mitt ex jag ska vara med. Det tog givetvis slut med den nya killen och det var nog det bästa som har hänt mig. För jag började göra saker för min egen skull, jag såg mig själv och fokuserade på att inte vara rädd för att vara ensam. Jag lovar att du kommer känna dig bättre, till slut. Men jag önskar från djupet av mitt hjärta att du orkar kämpa, försök sätta upp rimliga små mål. Som att plocka ner hans saker och antingen slänga dem eller lägga i kartong och spara på en vind. Gör listor med saker som DU ska göra för att börja må bättre. Var egoistisk, unna dig saker som du egentligen inte behöver. Älta sönder, men sätt en gräns och minimera tiden du "får" tänka på honom. Jag önskar att du kommer må mycket bättre snart och att du får möta den riktiga kärleken igen.
  Jag vill också peppa lite med att jag har nu träffat mitt livs kärlek. Sen jag träffat honom så har jag inte ägnat en tanke åt mitt ex, inte en enda. Förutom en gång när jag drömde att han dog hehe 😉 När du kommer träffa den rätta kärleken för just dig (menar inte på att det bara finns en, men hoppas du förstår hur jag menar) så kommer du inte tänka på det där puckot. Och seriöst, it is his fucking los. Styrkekramar till dig <3

  Emelie 2016-12-10 11:03:51
  Svara
 • ”Jag gick ner en takt i en ton”. Jag läste den meningen och det slog mig att det är precis vad jag gjort. Jag och min nuvarande pojkvän träffades när vi båda var ganska sorgsna efter brutala uppbrott, men vi hittade liksom varandra i vår gemensamma sorgsenhet. Vi har båda redan haft den där kärleken med fjärilar i magen och nu fann vi istället något som bara var bra och fint och tryggt på en gång. Kanske inte så galet och tornado-liknande, utan mer att vi båda gått ner en takt i ton och där hittade vi varandra, spelandes samma musik. Det kanske inte alls är något sånt man vill höra just nu, men din otroligt fina mening gav typ en mening till det jag har hittat. Does that make any sense?

  Signe 2016-12-08 14:34:28
  Svara
 • 1. You’re still a super hot female.
  2. You got your ??? SEK contract
  3. And they’re all waiting for your hot track (third book that is!)

  Sofia 2016-12-02 13:57:51
  Svara
 • <3

  Emma 2016-11-23 21:15:55
  Svara
 • En vän tipsade mig om din blogg efter jag berättat om att jag går igenom samma sak som du gör nu. Blev extra ledsen av det här inlägget.. för det känns som att jag är där du beskriver att du var för 4,5 år sedan när du var med om detta senast. Jag kan inte släppa honom. Lever bland hans saker. Jag vill inte släppa honom. Varför kan han inte bara vara kär i mig? Jag hör ju själv hur destruktivt det låter, men det går inte. Hela mitt liv har tagit en vändning åt helvete. Jag kan knappt äta, jag försöker sova bort paniken och jag relaterar ALLT till något minne med honom. Jag tror inte jag kommer överleva detta ens.

  Emma 2016-11-22 21:48:48
  Svara
 • Så märklig känsla. Vill typ skicka presenter till dig och ge dig en kram, laga spaghetti och sova över. Som att du var en kompis på riktigt liksom. Blir väl så efter sex år tillsammans tänker jag. Ta hand om dig, det låter klokt det du säger, tänk på dig själv, du är så jävla värd det. Fuck alla som bara finns med när en mår bra 🙂

  Caisa 2016-11-22 19:28:38
  Svara
 • Oh Sandra, you are so incredibly strong and have no doubt inspired thousands of women with your writing. You will be fine. You know who you are. xxxxx

  elin 2016-11-20 23:12:37
  Svara
 • <3<3<3<3<3<3<3<3
  det går bra til slutt.

  dina 2016-11-18 10:58:58
  Svara
 • Hej! Vad tråkigt att läsa, det liksom isar i kroppen av igenkännande. Det låter som du har en bra överlevnadsstrategi. Glöm inte att andas, säg ja när du vill säga nej och överraska dig själv med ditt hemliga mod. Så finns vi här dina eviga beundrare som hejar på dig!

  Jenny 2016-11-17 20:18:29
  Svara
 • Det kommer bli bra <3

  Katarina 2016-11-17 13:47:41
  Svara
 • Ser att du skriver att vi inte ska vara arga, men jag är det ändå, kan inte hjälpa det. Känns som när en kompis blir dumpad, spelar ingen roll vad hon säger kmr ändå vara arg på hennes ex.

  Elin 2016-11-17 09:39:13
  Svara
 • Hi! Im Em, from Argentina. I love your blog. I think you are awesome! Of course you are gonna be ok. Send you love and light!

  Em 2016-11-17 03:41:01
  Svara
 • Hej Sandra! Läste ditt inlägg och hittade samma dag denna text citerad på en annan blogg. Tycker det var en så himla fin beskrivning av att kunna ha kvar sig själv och sin egen kärna också när yttervärlden stormar och andra ger sig av:

  ”Höstens lugna gång mot vintern är ingen dålig tid. Det är en tid för att bevara och säkra och lägga upp så stora förråd man kan. Det är skönt att samla det man har så tätt intill sig som möjligt, samla sin värme och sina tankar och gräva sig en säker håla längst in, en kärna av trygghet där man försvarar det som är viktigt och dyrbart och ens eget. Sen kan kölden och stormarna och mörkret komma bäst de vill. De trevar över väggarna och letar efter en ingång men det går inte, alltihop är stängt och därinne sitter den som har varit förtänksam och skrattar i sin värme och sin ensamhet. Det finns de som stannar och de som ger sig av, så har det alltid varit. Var och en får välja själv, men han måste välja medan det är tid och aldrig någonsin ge efter.”
  Tove Jansson – Sent i november

  Sänder dig styrka, tusen kramar och massor med varma tankar <3

  Maria 2016-11-16 19:02:48
  Svara
 • <3
  du er så klok tross i det vanskelige. håper du finner en overlevnadsstrategi som funker for deg.
  sender gode tanker og styrke og pepp.
  <3

  marire 2016-11-16 18:12:15 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Sandra, du är så fin och klok. Jag hoppas du bara kan ta hand om dej själv på bästa möjliga sätt <3 teleporterar massa massa kärlek till dej!

  E 2016-11-16 17:51:24
  Svara
 • Du er tøff! Heier på deg <3

  Kine 2016-11-16 17:49:10
  Svara
 • Høres ut som en god taktikk. Krya på deg <3 (verdens fineste svenske begrep, som sikkert ikke makes no sense i et svenskt perspektiv – men det driter jeg langt i)

  Marie 2016-11-16 17:15:03
  Svara
 • ”Jag gick ner en takt i en ton” makes no sense ur ett musikaliskt perspektiv, det betyder ingenting. Allergisk mot terminologi som används på fel sätt.
  Hat undanbedes.

  Musiklärare 2016-11-16 14:59:43
  Svara
  • Svar på Musiklärares kommentar.

   Som musiklärare besitter du förhoppningsvis förmågan att förklara terminologin på ett pedagogiskt vis. Rimligen begriper du också att musikalisk terminologi inte är att betrakta som allmängods och att du knappast kommer att få gehör för dina synpunkter när du kommenterar på det här sättet. Säger jag hundra år senare i och för sig, men jag är musikvetare och allergisk mot elitism inom musik, så jag känner väl mig manad att kommentera på precis samma sätt som du gjorde.

   Elina 2017-02-12 20:45:33
   Svara
  • Svar på Musiklärares kommentar.

   Nu när jag läser om det och tänker på vad det egentligen säger så är det ju nonsens men ändå fattade jag EXAKT vad Sandra menade när jag läste det första gången. Jättelustigt. Och framförallt: vilken språklig kompetens att förmedla något så abstrakt på ett så exakt sätt utan att ens använda en korrekt analogi, bara känslan av en korrekt analogi.

   Sarah 2016-11-18 20:03:58
   Svara
  • Svar på Musiklärares kommentar.

   lol

   Ay 2016-11-16 19:51:39
   Svara
  • Svar på Musiklärares kommentar.

   men dra en gammal orgel över dig och svälj någons saliv från en klarinett typ.

   frida 2016-11-16 16:55:05
   Svara
   • Svar på fridas kommentar.

    Eh? Blir så less när folk är taskiga mot den som säger något lite kritiskt i Sandras kommentarsfält. Så otroligt tråkigt tycker jag att det känns som man alltid måste vara 100% positiv annars får man en verbal käftsmäll av någon.

    Agnes 2016-11-17 22:09:52
    Svara
    • Svar på Agness kommentar.

     helt enig.

     Skjønte ikke hva hun mente frem til jeg leste musikklærerens kommentar, trodde det kanskje var et svensk begrep. Er musiker, så er lettet over at musikk fortsetter å være et internasjonalt språk og at man ikke kan gå ned en takt i en ton på svensk heller. hehe.

     Når det er sagt, så skriver du helt enestående, sandra, takk for det.

     j 2016-11-22 18:06:24
     Svara
 • <3<3<3<3

  Emelie 2016-11-16 14:55:17
  Svara
 • Hej Sandra,

  Jag känner verkligen med dig. Att göra slut är så hemskt och dränerande. Mitt ex gjorde slut för ca 2 år sedan och först nu börjar jag känna mig ok på riktigt. Jag har nog verkat vara ok inför andra, men först nu är jag det också på insidan. Jag gick också ner en takt i en ton och tror aldrig att jag får tillbaka hela mig, men så är nog livet. Vi kan inte gå igenom det utan att ibland bli så påverkade av något att vi aldrig igen blir densamma. Det bästa med livet är att man får erfarenheter som faktiskt hjälper. Du är så stark och en enorm inspiration. Har läst din blogg i så många många år, tack för att du fortsätter. Xxx

  Marie 2016-11-16 12:45:07
  Svara
 • ❤️❤️❤️ Vill skicka all pepp och tröst i världen. Det låter klokt. Bra att du tar hand om dig ?

  Malena 2016-11-16 10:58:35
  Svara
 • Alltså heja dig Sandra! Heja heja heja!

  Lisa 2016-11-16 10:36:42
  Svara
 • Sandra! Så mycket kramar och kärlek till dig. Du är bäst<3

  Caroline 2016-11-16 08:29:04
  Svara
 • Det är sorgligt men om ett år från nu eller en månad eller en dag kommer du istället säga ”vad olycklig jag var då” och vara så himla mycket lyckligare

  maja 2016-11-16 07:38:17 http://jaggerdigminmorgon.blogg.se
  Svara
 • Heja dig Sandra! Du fixar det här <3 kram!

  Josefin 2016-11-16 07:36:11
  Svara
 • Du borde dejta tjejer istället denna gången 😉

  Kram

  Fiona 2016-11-16 04:06:37
  Svara
 • Så länge en är snäll mot sig själv. Tappa aldrig det. Vi har varandra. Visst kan denna höst va i kärlekens och medmänsklighetens anda? Vi förtjänar det, ?

  Maja 2016-11-16 02:01:24
  Svara
 • Stor tankekram <3

  Lovisa 2016-11-16 01:38:19
  Svara
 • Ser upp till dig så himla mycket Sandra. Kärlek och många kramar <3!

  Sheima 2016-11-16 01:15:30
  Svara
 • Så sorgligt men ändå hoppfullt på flera sätt. Jag vet precis hur det är, eller nästan. Jag kan såklart inte veta hur du känner, men jag har också fått mitt hjärta krossat och jag har brutit upp med någon jag älskat. Det gör så jävla ont ett tag men sen en dag känns det bättre. Bra att du verkar vara hoppfull ändå! Det brukar vara lättare andra gången. Som du skriver så vet man att man överlever det. Heja dig!

  Christine's Stories 2016-11-15 23:52:41 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Det är bra Sandra, det låter väldigt.. vettigt. Att gå vidare och inte dröja kvar.

  Joanna 2016-11-15 23:33:37
  Svara
 • När jag läser kommentarerna från igår & idag blir jag helt varm i kroppen! Sånt himla fint systerskap och så jävla härligt att se alla sluta upp! Och som vi läser, alla har vi vart igenom detta minst en eller 7 gånger och vi har alla överlevt, vilket du också kommer göra Sandra, och jag längtar åt dig, tills den morgonen du vaknar och tar det där djupa andetaget och skuttar ur lägenheten och känner att ”shit! Världen är min” När det händer borde vi alla ca 1000 tjejer ses i tanto och skåla i oändliga mängder cava!

  Maria 2016-11-15 23:06:11
  Svara
 • Kjære gode Sandra. This too shall pass ❤️

  Marit 2016-11-15 22:43:59
  Svara
 • Du kommer att göra det som blir bäst för dig <3

  Tips på vad som kommer framåt – du kan åka skridskor i kungsträdgården med en kompis, ta med er en thermos varm choklad eller nåt!
  Misstänker starkt att New York + dina vänner där tar emot dig med öppna armar om du känner starka cravings efter Lobster Rolls och promenader i Central Park. Om inte recensionerna redan trillat in så kommer du säkert snart få läsa en hög fina recensioner om din nya bok <3
  Nyår kommer du säkert att fira in med någon härlig temafest med dina vänner, det är "bara" 1,5 månader dit.
  Fjärilshuset är bra när du är kall i hela kroppen och behöver värmas upp, vet att du sagt att de är läskiga men värda värmen.
  Sen kommer alla julmarknader med fina saker och julskyltning att kika på i NK's julfönster.
  November känns ofta som en pissig månad men snart kommer Gilmore Girls och till de får man ju äta hur mycket god mat / snacks som helst och glömma sin egen värld i några timmar.
  Sen massa annat härligt också som utekvällar/dagshäng med Milla osv.

  BySiri 2016-11-15 22:33:12 http://bysiri.se
  Svara
 • Heja dig! Massa styrkekramar ❤️

  Lovisa 2016-11-15 21:48:14
  Svara
 • Åh vad fint och vettig inlägg det här var <3 jag blev dumpad för 11 månader sen av min första kärlek och höll också krampaktigt fast vid minnena och det som var vårat, men som du skriver så är det den krassa sanningen att den informationen nu är obetydlig och när jag insåg det blev det plötsligt lite lättare att gå vidare. Massor av kramar <3

  Lova 2016-11-15 21:44:50 http://nouw.com/lovar
  Svara
 • Och glöm inte bort att nya säsongen av Gilmore Girls börjar alldeles snart… <3

  Elin 2016-11-15 21:42:41
  Svara
 • Hej,
  En sak bara. Kom ihåg att hjärtemojisarna ligger under den tråkiga jävla sifferkategorin i telefonen. Vet inte vad det betyder, men nåt måste det ju betyda. Kram!

  Alice 2016-11-15 21:36:36
  Svara
 • Styrka, kärlek, kraft, mod, hopp, drömmar och lite jävlar anamma – det önskar jag dig. Du är underbar. Tack för fin blogg. <3

  Sara 2016-11-15 21:25:44
  Svara
 • Det låter himla klokt och bra! Önskar dig så många soliga stunder att öppna balkongdörren på <3 Hejar på dig!

  Mattlo 2016-11-15 21:14:33 http://mattlo.se
  Svara
 • Sandra, you are such a strong and cool lady, you are handeling it brilliantly! his loss:( take good care of yourself:) /Mary
  https://beautytruuth.wordpress.com/

  mary b 2016-11-15 20:57:44 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Du är så stark <3
  Kom ihåg att det bästa inte hänt än – https://play.spotify.com/track/2TzjPxQFukz0habQRkxhU7?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open
  Fortsätt med allt du gör och glöm inte att du är värd det bästa, alltid!

  Alexandra 2016-11-15 20:50:57
  Svara
 • en bit från en av mina favoritböcker som alltid får mig att stå lite stadigare:

  ”This would be hard
  for you if you were weak
  but you’re not weak”
  (Autobiography of Red av Anne Carson)

  <3

  mara 2016-11-15 20:38:47
  Svara
 • Fina Sandra. Stora kramar till dig. Du skriver så klokt och så fint.
  Har funderat i över ett dygn på om jag ska skriva denna kommentar eller om den är olämplig. Om du ens läser och bryr dig? Fattar verkligen om du inte. Men here goes:
  Har följt din blogg i 100 år cirka. När det tog slut med L gick jag in i din blogg så mycket på ett kanske konstigt sätt; jag var nyförlovad och superkär då, och jag grät så mycket för att det var så hemskt, men även för att jag var så rädd att det skulle hända mig. Min kille tyckte jag var knäpp.
  Nu 4,5 år senare är jag gift och har småbarn och den där rosenskimrande kärleken finns väl inte riktigt där just nu, allt är bara stress, grått och vardag. Minns inte ens när vi låg senast och hela helgen bråkade vi och surade och sent på söndagskvällen låg jag och tänkte att nä, vi kanske inte räcker längre än såhär.
  Så i måndags gick jag som vanligt in på din blogg på lunchrasten och fick som ett hugg i magen när jag läste ditt inlägg. Tänkte att det var ett tecken på något vis, att det tog slut för er och att det kanske borde göra det för oss. Men då kände så starkt att nej, jag vill inte det. Alla känslor från när det tog slut med L för dig, mina tårar över att vara så rädd att bli lämnad av mitt livs stora kärlek då, allt det kom tillbaks. (Så konstigt men ändå fint att en kan bli så påverkad av en person en aldrig ens har känt?) Och jag tänkte jo, vi ska fan räcka längre än såhär, någonstans har vi det. Så nu ska jag verkligen försöka lappa ihop och laga oss. Kanske går det, kanske inte. Jag känner i alla fall att jag vill försöka. OBS menar inget med det, att ni borde försökt osv, vet ju INGENTING om hur det slutade för er, det är inte alls så jag menar. Från djupet av mitt hjärta så menar jag verkligen inget ont, vet inte ens vart jag vill komma med den här kommentaren. Antar att jag på något vis vill tacka dig för din öppenhet som knuffade mig i en riktning vid ett vägval.
  Och även denna gång kommer jag följa dig, tänka på dig, skicka hjärtan i kommentarsfälten och jag hoppashoppashoppas att det blir lindrigare för dig den här gången och att du inte går ner i en takt i en ton en gång till.
  KRAM

  Alexandra 2016-11-15 20:34:44
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Ville bara säga att jag tycker det här var en himla fin kommentar 🙂 det är väl jättebra om det inspirerade dig till att kämpa för ditt äktenskap! Lycka till och kom ihåg att all you need is love.

   Mici 2016-11-15 22:30:32
   Svara
   • Svar på Micis kommentar.

    Håller med. Ser bara något väldigt fint i att man vaknar upp och försöker rädda. Hoppas ni lyckas. <3

    Linda 2016-11-16 08:06:06
    Svara
 • Fint!! Kämpa!! Nånting försvann också i mig när min förre kille gjorde slut med mig, det är lite sorgligt och jag saknar nånting av mig men känner mig också lite mer som en överlevare. Håller dock fast vid att du kanske borde fundera på att skaffa hund nu!! Eller låna Milla mycket om du får. Du är en superstjärna, kämpa på!

  Anna 2016-11-15 20:29:50
  Svara
 • Kram på dig Sandra <3

  Rebecka 2016-11-15 20:25:36 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • du är så himla fin och bra och bäst sandra<3 är helt hundra på att du kommer klara detta! för ett år sen snart blev jag dumpad av den första kille jag någonsin varit kär i, riktigt magknipskär påriktigt. och jag trodde jag skulle dö men det gjorde jag inte. och din blogg och dina texter har hjälpt mig så himla himla mycket tror inte jag hade vart över honom idag utan din hjälp<3 så tack så jävla mycket för det och det kommer att bli bra för dig med. även om det tar tid och även om det är så jävla hopplöst nu så kommer det bli bättre. tusen kramar och jättemycket kärlek till dig<3<3<3

  Anna 2016-11-15 20:23:19
  Svara
 • du är så otroligt stark. så stark vill jag också vara

  mickis 2016-11-15 20:19:10
  Svara
 • Åh Sandra <3 Jeg er ked af at høre hvad som er hændt, men godt at du passer på dig selv. Kram herfra!

  Alexia Wolfhagen 2016-11-15 19:54:02 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • <3

  o 2016-11-15 19:35:41
  Svara
 • Så skönt att höra att du tar hand om dig, Sandra 🙂

  E 2016-11-15 19:33:41
  Svara
 • Cool och inspirerande du är <3 kram kram kram

  Elin 2016-11-15 19:30:37
  Svara
 • Vad hände egentligen?? ❤️❤️❤️ Massa kramar till dig❤️

  Sara 2016-11-15 19:26:34 http://nouw.com/gott
  Svara
 • skickar internetkramen och en såndär skrik-sjunga-med-låt som man kan ha på sådär ashögt när man inte vill tänka på nåt annat. https://open.spotify.com/track/3i0QmW542NMnOUWJcs9VeO
  <3<3

  patricia 2016-11-15 19:25:55
  Svara
 • <3

  Anja 2016-11-15 19:22:17 http://anjabratt.com
  Svara
 • Puss till dig! ❤️❤️❤️

  Johanna 2016-11-15 19:21:35
  Svara
 • * * * presentkort på cava från främling * * *

  Matilda 2016-11-15 19:20:08
  Svara
 • Bästa Sandra, du har hjälpt oss, eller i alla fall mig, genom sånt här så många gånger. Hoppas att vi nu kan hjälpa dig! Du är så himla stark! Styrkekramar <3

  Vendela 2016-11-15 19:12:39 http://nouw.com/vendelaastrand
  Svara
 • Skickar årets fetaste kram till dig! Och även fast detta kanske suger att höra, men tänk vad fint livet är ändå, att saker kan göra så jävlajävla ont i perioder, men också kam vara så jävlajävla bra. Jag tror att det är de jobbiga perioderna i livet, som också gör en lycklig, för att plötsligt inser man hur fantastiskt det är att uppleva nya platser eller skratta så man får ont i magen istället för att supa sönder skallen och ha så mycket ångest att man inte kan andas. Livets kontraster liksom. Var ledsen, hata och skrik men om ett tag så kommer du skratta och älska igen.

  <3

  Elin 2016-11-15 19:12:22
  Svara
 • https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f4/be/0d/f4be0d1e5ccbcf3f1d15bb55f34dc95a.jpg

  Jessica 2016-11-15 18:52:07
  Svara
 • Styrkekramar <3

  På något sätt så varje gång jag har ett break-up så dyker alltid dikten av Karin Boye upp i mitt huvud: " Det gör ont när knoppar brister" och mest för att det är så talande och pricksäkert. Och allt man kan göra efteråt är att blomma lite extra.

  Emma 2016-11-15 18:33:16
  Svara
 • Sandra, du är inte ensam. Du kommer överleva.
  <3

  Lotta 2016-11-15 18:25:22
  Svara
 • Har en dikt jag ville dela med mig av till dig. Alltså, detta kanske blir helt fel och malplacerat, men hoppas inte det. Detta är iallafall en av mina absoluta favoriter av dikter och jag är ju en sucker för träffande dikter, noteringar och citat när det kommer till precis allt men speciellt hjärtesorg. Dikten är ”Frida Kahlo to Marty McConnnell” av Marty McConnell. Mycket möjligt att du redan läst den någon gång, men skitsamma, den är fucking awesome. Miljoner kramar till dig, vi alla är med dig!

  leaving is not enough; you must
  stay gone. train your heart
  like a dog. change the locks
  even on the house he’s never
  visited. you lucky, lucky girl.
  you have an apartment
  just your size. a bathtub
  full of tea. a heart the size
  of Arizona, but not nearly
  so arid. don’t wish away
  your cracked past, your
  crooked toes, your problems
  are papier mache puppets
  you made or bought because the vendor
  at the market was so compelling you just
  had to have them. you had to have him.
  and you did. and now you pull down
  the bridge between your houses.
  you make him call before
  he visits. you take a lover
  for granted, you take
  a lover who looks at you
  like maybe you are magic. make
  the first bottle you consume
  in this place a relic. place it
  on whatever altar you fashion
  with a knife and five cranberries.
  don’t lose too much weight.
  stupid girls are always trying
  to disappear as revenge. and you
  are not stupid. you loved a man
  with more hands than a parade
  of beggars, and here you stand. heart
  like a four-poster bed. heart like a canvas.
  heart leaking something so strong
  they can smell it in the street.

  Madeleine 2016-11-15 18:11:44
  Svara
 • Ohh vad tråkigt Sandra. Det trodde jag inte. Var så glad i somras när jag trodde det tagit slut mellan er att det inte var så. Du är en stark person men betyder inte att du inte ska sörja. Stora kramar!

  Karin 2016-11-15 18:05:13
  Svara
 • Åh. Kloka du. Jag var på riktigt orolig igår och tänkte ”åh nej, nejnejnejnej. hon får inte bli lika nerstämd som när L gjorde slut. det går inte. ingen orkar uppleva det två gånger” Tack för att du håller med <3

  Linnéa 2016-11-15 17:58:00
  Svara
 • Kram på dig, starka Sandra. Du är finast och hjälper oss alla igenom svåra/fina stunder. Hoppas vi kan göra samma för dig. <3 <3 <3 Mycket kärlek!

  Yanjaa 2016-11-15 17:53:44 http://facebook.com/imyanjaa
  Svara
 • Min venninnes mann gikk fra henne, og to små jenter, for en annen. Hun var totaltknust. Men nå etter to år sier hun; at det med familie og hus og hage, det kunne hun levd hele livet. Det kunne hun så godt. Hun var nesten blitt ekspert. Men det nye singellivet ble en gave. Hun måtte plutselig inn i en ny rolle. En tøffere, villere, ensom.. men samtidig oppdaget hun at det var mange bra mennesker der ute.. utenfor det hvite stakittgjerdet! Fantastiske mennesker! Livet… <3 Skal leves!

  Du er så inspirerende!

  de fleste bare sover og håper på at det de gjør er rett… riktig… det man skal gjøre… nå kan alt skje!!

  synnøve 2016-11-15 17:43:50
  Svara
 • Tycker det låter som att du har en SÅ bra strategi för att överleva! Heja dig ggr en miljon! Tusen kramar och styrka. Kom till Malmö och festa om du vill <3

  Tove 2016-11-15 17:39:58
  Svara
 • ”Det är också den krassa sanningen. Jag lärde mig allt om en människa som numera är helt obetydlig information. Jag kan inte vara nostalgisk bara för att ta hand om några år i mitt liv som ändå inte blev som det var tänkt.”

  Såklart måste men vara ledsen också som du skrev men så jäkla genialiskt formulerat ovan.

  Sofia 2016-11-15 17:11:49
  Svara
 • Saknad efter någon och något som fanns men som inte längre gör det. Man kan tro att livet och tiden borde stanna upp, ge en tid, men det gör den inte, och tur är väl det. I slutändan är man alltid ensam, kanske låter det syniskt, men bara du vet exakt hur du känner, och vad du behöver. Vare sig man vill eller inte så går livet vidare, och det enda man kan bestämma själv är på vilket sätt man följer med, du har bara dig själv.

  Anna 2016-11-15 17:08:30
  Svara
 • <33

  JJ 2016-11-15 17:05:08
  Svara
 • <3 <3 <3

  frida vega s 2016-11-15 16:59:12 http://bon.se/blogs/frida-vega-salomonsson
  Svara
 • <3<3

  Pernilla 2016-11-15 16:57:53
  Svara
 • Tänk vad fint det var. Men tänk mest på hur fint det ska bli.

  Frida 2016-11-15 16:52:46 http://fridafunderar.blogg.se
  Svara
 • Så bra och fint skrivet. Beundrar verkligen hur stark du är.

  Maja 2016-11-15 16:45:26
  Svara
 • Sigrid 2016-11-15 16:42:52
  Svara
 • Jag har tolkat det som att du är en evig romantiker men vem vet, kanske är det dags för ett nytt och viktigt skede i livet? Du har ju faktiskt lev nästan hela ditt vuxna liv som par, och sannolikt fått vuxit på alla möjliga sätt av detta, som man gör och ibland tvingas göra när man lever så nära en annan person. Men det finns ju också förändringsprocesser och sätt man utvecklas och växer på som sker när man är singel, som liksom har svårt att få plats i tvåsamheten.

  Du verkar vara en driven, disciplinerad och kreativ person med ett stort mått av självständighet och behov av frihetskänsla. Tror du har en fortsatt spännande och händelserik resa framför dig, även om det gör ont just nu. <3

  beatrixkiddo 2016-11-15 16:36:31
  Svara
 • Du är stark, du har oss <3

  isabel 2016-11-15 16:35:02
  Svara
 • Jag gjorde slut med mitt ex för ett år och nio månader sedan och det är inte förrän nu som jag har börjat komma ihåg fina grejer från vårt förhållande. Det trillar ju inte ut ur huvudet, det ligger kvar. Och det är bättre att ta fram det och titta på dem när man klarar av att gör det och le lite och tänka att visst fan hade vi det bra en gång i tiden.

  A 2016-11-15 16:23:55
  Svara
 • Åh, skrev just en kommentar på gårdagens inlägg, innan jag läst det här. Det känns så bra att höra att du inte gräver ned dig på samma sätt som när L gjorde slut, utan tar hand om dig själv. Och som du säger, det kommer inte att vara lätt. En kan bara göra så gott en kan, men det viktigaste är att en vill. <3

  Ellinor 2016-11-15 16:09:58
  Svara
 • Breakups are tough no matter what. You will get through this!

  Sending you love!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-11-15 16:03:53 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Vet att detta kan vara världens fånigaste låt, men då kanske den får dig att skratta samtidigt som du blir lite peppad och kommer vidare snabbare. https://open.spotify.com/track/4ChQFigZqZv3ICKkgSY5Lw

  Hoppas dina vänner kramar om dig ordentligt. <33333

  Hilma 2016-11-15 15:55:51
  Svara
 • Det kommer bli bra!

  Kan du inte skriva lite texter om heartbreaks?

  Med vänlig hälsning,
  Nydumpad

  Jasmine 2016-11-15 15:46:26
  Svara
 • Gud vad moget (tråkigt ord men bra) du hanterar detta, alltså verkligen duktigt av dig. Men du gör ju faktiskt helt rätt. Precis som du gör är ju så man ska göra. Låta allt gå vidare och fokusera på sig själv, du kommer växa så otroligt mycket av det. Och visst är det sorgligt och helt ofattbart att dessa år av ditt liv nu ska betyda ingenting och bara glömmas? Men vet du vad. Magnus och din relation kommer alltid bestå. Det kommer alltid vara något fint, ett fint kapitel av ditt liv som tog slut.

  Klistrar in en mening från ”mammas gata” med bla timbuktu för att det är så fint och bra.

  Kanske var vår historia en fjäril på nål
  Vacker att titta på men vingar som inte slår

  Ellen 2016-11-15 15:45:12 http://nouw.com/ealmqvist
  Svara
 • detta tillhör 2016, och TUR snart är det 2017 och det är året du (förhoppningsvis) skaffar HUND OCH LEVER LAJF <3 <3 <3 <3

  Frida 2016-11-15 15:43:54
  Svara
 • Tack for en sa himla fin och anda peppig post. Jag ar 25 och fick en diagnos for en kronisk sjukdom i sommras. Det kanns pa nagot satt som om jag förlorat någon, sorjer någon, iom att det liv jag forestallt mig i framtiden tagits ifrån mig. Men man maste bara forsoka tanka om och inte fastna i det som kunde ha varit. Precis som allt du skrev, sa himla viktigt, man maste bara fortsatta och överleva och hitta lyckan pa nagot annat satt. Sa tack for det du skrev, det hjälpte mig verkligen.

  Klara 2016-11-15 15:20:43
  Svara
 • heja dig sandra, allt kommer bli bra! tänkt på när du i somras skrev att du älskade att läsa floras blogg nu pga den andades så mycket singelliv och systerskap. snart är du också där! <3

  L 2016-11-15 15:12:31
  Svara
 • Styrkekramar ❤

  Erika 2016-11-15 15:07:21
  Svara
 • Jag kommer ihåg en kommentar som någon kanske skrev efter ditt uppbrott med L, som hjälpte mig så mycket när jag blev dumpad typ en vecka efter. Det var någonting om att ett förhållande är som ett eget land. Man är två som delar ett eget språk, egna lagar, egen historia. Även fast man gör slut så finns det där landet alltid kvar och ingen av er kommer någonsin ha samma förhållande med någon annan. Puss, och tack för alla gånger DU peppar oss när vi varit heartbroken.

  Julia 2016-11-15 15:02:44
  Svara
 • Så godt formulert, så klokt tenkt! Det virker som at du forholder deg til bruddet på en god måte, Sandra, og jeg skjønner så godt hva du mener med ”ubetydelig informasjon”. Mange minner blir borte med tiden, og noe blir igjen, og det er helt naturlig. (Jeg har faktisk skrevet en tekst om nettopp det: https://etdrysskanel.com/2013/09/18/misfit-memories/)
  Håper du kan tenke på deg selv framover, og gjøre sånt du liker aller best, og tilbringe tid sammen med folk (og dyr) du er glade i, og ta den tiden du behøver.
  Det kommer til å bli bra! <3

  Synne 2016-11-15 14:55:45 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Du fixar detta! Jag tror också det är så lätt att bli skadad av någon slags norm som säger att man hittar en parter och sen är man tillsammans resten av livet. Vafan är det liksom? Nu har ni haft fina år tillsammans men nu är det dags för nytt, det kommer bli fint och spännande! Ändå festligare att leva ett liv som inte är samma varje dag. Du har ett helt hav av systrar här som stöttar dig. Puss!

  Hanna 2016-11-15 14:22:54
  Svara
 • Du är bara så jäkla grym! Nej, det blev inte som det var tänkt och det SUGER men sen, då jäklar, då blir det PRECIS som DU har tänkt. Heja dig (oavsett hur det känns och hur du mår) !

  Johanna 2016-11-15 14:22:54
  Svara
 • jag är lite arg faktiskt. närå. men du, du löser detta. <3

  Johanna 2016-11-15 14:22:00
  Svara
 • Du är fantastisk!!!

  http://mammapatronus.se ???

  Sara 2016-11-15 14:21:16 http://mammapatronus.se
  Svara
 • Jag tror du gör helt rätt. Även om man måste tillåta sig själv att vara ledsen är det allra viktigaste att försöka bibehålla någon form av struktur för att någon gång komma ur sorgen också. Du är klok

  Emilia 2016-11-15 14:20:59 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • You are bloody amazing. As you say, it won’t be easy, but it can absolutely be done. Especially with such a kick-ass attitude. Sending you much love and strength. xxx

  Kate 2016-11-15 14:18:22 http://lostinseasons.wordpress.com
  Svara
 • <3 <3 <3 det fantastiska är ju att det faktiskt blir bättre. Att man vet att även om det känns skit så kommer bättre dagar.

  Linnea 2016-11-15 14:17:43
  Svara
 • Låter som en helt fantastisk överlevnadsstrategi! Jag använde mig av den när allt rasade samman för mig på midsommarafton…efter ett tre år lång förhållande. Jag har genomgående tänkte lite såhär ”jag är värd bättre än så, han ska inte få mig att missa jobb och fina stunder med vänner eller göra så att jag inte kan äta”. Som du säger måste man få vara ledsen, men man kan ta hand om sig själv och göra saker man mår bra av samtidigt. Nu har det gått lite mer än fyra månader, och livet är sådär fint igen…även om det är något helt annat än innan.

  Ta hand om dig!

  P.S. ditt inlägg som du skrev när det hade varit slut med L i tre månader hjälpte mig igenom allt, så TACK.

  Emma 2016-11-15 14:14:17
  Svara
 • Kloka tankar! Livet går vidare, för att det måste. Du kommer att bli lycklig igen. Kram!

  moa 2016-11-15 14:12:17
  Svara
 • Du är så stark fina Sandra. Vi är med dig genom all hjärtesorg och hjärtolycka, jag lovar. Kram!

  Julia 2016-11-15 14:09:52
  Svara
 • Imorn är det tisdag, snart är det december, 2017, vår och sommar! Håll ut! <3

  Rebecca 2016-11-15 13:49:47
  Svara
 • Du är fantastisk Sandra.

  Marie 2016-11-15 13:25:56
  Svara
 • Alltså, ville kommentera redan igår men vad finns det ens att säga längre som inte någon annan redan sagt. Ändå fint att din inställning verkar sund och du är så himla fin och smart, snart (eller i alla fall till slut) är du glad igen <3

  Kaneli 2016-11-15 13:16:57 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Du kommer klara det här galant! Alla kriser hanteras på olika sätt. Kriser, hur stora eller små de än må vara, är ju en del av livet. Kram <3 PS. Men kanske kan buffaloskorna komma fram en sväng igen? DS.

  Svara
 • du är den mest fantastiska människa jag vet, Sandra. <3

  Pauline 2016-11-15 12:46:29
  Svara
 • Dagens kom-ihåg-lista:
  ❤️ Du klarar det här
  ❤️ Det bästa har inte hänt än

  ❤️ Med en tax vid sin sida har man alltid en sidekick

  S 2016-11-15 12:46:04
  Svara
 • Du er smart, fin og lur. Dette er en bra måte å takle det på tror jeg. Tusenvis av klemmer

  Sarah 2016-11-15 12:44:45
  Svara
 • du låter klok Sandra!! bra att ha det i botten för såklar det kommer svaja ett tag fram över. men det känns ändå som att du har en sund insikt innerst inne. puss allt kommer bli bra

  Lisa 2016-11-15 12:43:37
  Svara
 • Jag kommer inte på nåt smart eller viktigt råd att dela med mej, mest för att jag är så säker på att du ändå vet allt det där själv.
  Du är så klok och omtyckt, jag är inte ett dugg nervös för din skull. Visst känns det förjävligt nu, men whatever. Den dåliga känslan kommer att gå och över, du kommer fortfarande vara du och den du är är då fan mer än tillräckligt för ett lyckligt liv, bortsett från vem som just sitter bredvid dej. Kram!

  linnea 2016-11-15 12:42:10
  Svara
 • Bra skrivet! Det är tydligt att du är äldre, starkare och modigare nu, det kommer säkert att kännas väldigt annorlunda den här gången även om det också kommer att kännas väldigt sorgligt.

  TIPS på utmärkt podcast om man vill lyssna på något annat än pladder och absolut inget om feelings är ”Allt du velat veta” där programledaren har ett samtal med olika kunniga personer om allt från vädret till livsmedels hemliga ingredienser och hur USA:s politik är uppbyggd (OBS kul och absolut inte mossigt!). Kram!

  Ulrika 2016-11-15 12:34:31
  Svara
 • Fordi du alltid har noen kloke ord til alle oss, skulle jeg gjerne kommet med noen tilbake denne gangen. Jeg heier på deg Sandra! Masse internetklemmer <3

  Astrid 2016-11-15 12:31:38
  Svara
 • Jag går också all in på den här taktiken och gjort det i tre veckor fast jag trodde jag skulle dö av olycka och panik första två dygnen (åt en gång, drack vin lite helt tiden och låg i sängen till långt in på eftermiddagen) – och det fungerar!

  Uppbrottet och han finns alltid i bakhuvudet och jag är långt ifrån över honom, men jag mår relativt (förvånansvärt) bra och livet pågår nästan som vanligt. Jag kommer såklart inte innerst inne glömma allt det fina vi hade eller att jag fortfarande tycker att han är helt fantastisk. Men det hjälper att tänka på allt det dåliga – att tvinga fram det till och med – och tränga undan kärleksfulla, fluffiga minnen (de är säkert lite efterkonstruerade i alla fall). Jag listar allt som är bra med att det är slut och att jag får vara singel. Jag bokar utgångar, möten och luncher och pratar framtida resor med vänner. Jag funderar över allt jag kan göra nu när jag inte har någon att ta med i funderingarna. Det hjälper! Det gör att jag överlever och blir bättre så mycket snabbare än om jag grottat ned mig i lyckliga minnen och glorifierat honom och vårt förhållande (det är faktiskt oftast det man gör när det är slut, var det verkligen så härligt som jag minns det?).

  Det vi hade kommer inte att försvinna för att jag förnekar och glömmer för ett tag. Det kan jag istället minnas och tänka på när jag kan göra det utan att det gör ont. Det kanske känns omöjligt till en början, men med min förra sambo som jag för 3 år sedan blev lämnad av efter 7 år tillsammans, så är det verkligen BARA med tacksamhet och nostalgl – och helt utan smärta – jag tänker på våra år tillsammans.

  Tankekraft är så mycket starkare än man tror. Skippa den sorgsna musiken och att stalka honom på sociala medier, det är minerat fält. Och (om du tycker det är lika roligt som jag gör) lägg 45 minuter varje morgon på smink, hår och klädval. Det är perfekt tidsfördriv och SÅ härlig känsla att gå runt och känna sig extra snygg varje dag. Min fåfänga var min räddning första veckan. Nu är det killar. Inte så jävla korrekt kanske men det funkar ju. I krig och kärlek finns inga regler.

  PS. inte riktat till Sandra egentligen, utan vi verkar vara så många i samma situation som behöver lite pepp.

  Magdalena 2016-11-15 12:26:34
  Svara
 • Kära Sandra,

  Det jag skriver nu är oromantiskt och krasst -men den viktigaste personen i ditt liv och den enda som kan göra dig lycklig är du själv. Jag tror att du vet det här och att just därför så kommer du att klara den här trista och jobbiga perioden bra. Ta hand om dig nu och alltid.

  /Maria

  Maria 2016-11-15 12:23:58
  Svara
 • tror att du gör så himla rätt i att bibehålla vardagen. även om du är riktigt jävla skitledsen så är det lättare att överleva när alla fundamentala behov tas hand om. liksom, det är lättare att fungera som människa när man äter, sover, får lite luft och motion. försök att tänka på dig själv som en bästa kompis, det är extra viktigt just nu. och sandra, se till att göra saker du mår bra av, som bara är för din egen skull. kram. <3

  elin 2016-11-15 12:23:02
  Svara
 • heja dig <3

  Madde 2016-11-15 12:22:39
  Svara
 • du är så klok, full av insikt och du klarar det här<3<3 vi är med dig<3

  karin 2016-11-15 12:16:53
  Svara
 • Vi hejar på dig Sandra och finns här för dig om du behöver extra stöd precis som du alltid hjälper oss igenom våra problem <3

  Kajsa 2016-11-15 12:14:57
  Svara
 • Så förbaskat bra formulerat, Sandra! All pepp och kärlek <3

  Ellen 2016-11-15 12:13:49 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Du är bäst. ❤️

  Signe 2016-11-15 12:12:20
  Svara
 • ”Det avslutet rubbade något existentiellt i mig som jag egentligen aldrig tror att jag kommer få tillbaka. Som att jag gick ner en takt i en ton typ.”
  Åh. Jag kände igen mig otroligt mycket i det här. Samma känsla fick jag för ett par år sedan efter en jobbig tid inom min familj. En liten del av en själv bara försvann, en tro på och om världen som inte längre finns kvar. Men någonstans inom mig har jag lite hopp ändå.
  Kram <3

  Emelie 2016-11-15 12:12:13
  Svara
 • Känner och gör samma sak. Äter frukost, duschar och lagar mat ensam. Du är så bra, glöm inte de

  Sofia 2016-11-15 11:57:48
  Svara
 • Jeg tenker på deg Sandra. Og jeg vet du skal klare dette! Ta vare på seg selv, vær rundt venner, vær rundt søte hunder, spis din beste mat og gi deg selv tid.

  Emilie 2016-11-15 11:57:30
  Svara
 • Alltså Sandra du är helt jävla fantastisk!! <3

  Charlotte 2016-11-15 11:57:13 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • när jag och mitt ex gjorde slut kände jag precis som dig. När han sa ” jag vill göra slut” så kände jag massa känslor på samma gång..mest rädsla.Jag raderade honom på alla sociala medier, blockade. efter det följde en mycket jobbig period då jag skulle avvänja mig vid honom…hans ögon, hans pussar, hans sätt att prata. Till slut insåg jag att jag måste överleva och det är klart man gör det. men jag saknar honom fortfarande..han som var min bästa vän. Han finns i en låda, en bild och kärleksbrev men vi kommer aldrig mer att se på varandra för vi båda har gått vidare. Jag har slutat tänka på honom nu efter 8 månader. förväntar mig inga sms. Träffar nya killar. Jag har överlevt och det kommer du också göra 🙂

  ella 2016-11-15 11:46:34
  Svara
 • både L och M var inte tillräckligt coola för dig ändå.

  lil 2016-11-15 11:35:08
  Svara
  • Svar på lils kommentar.

   Att säga att M inte var cool nog för Sandra är ju inte att vara arg! Vad jag har sett utifrån bloggen verkar han vara en gullig men inte särskilt karismatisk kille. Nästa gång Sandra hittar en man tror jag att det blir någon som tar mer plats, nån lite coolare precis som lil skriver. Men vad vet jag. Kram till dig Sandra, precis så som du gör nu har jag också gjort. Kastat kvarglömda t-shirts i soporna, raderat sms- och fbkonversationer, tagit bort alla bilder på honom och på oss på telefonen (men sparat på datorn för det kan vara fint att se tillbaka på i framtiden och det är mindre lättillgängligt där).
   Mitt bästa tips är iaf att möblera om i lägenheten. Ett tag kunde jag knappt vara hemma eftersom det kändes ungefär som en begravning men efter att jag möblerade om, gjorde mig av med saker han gillade och bytte ut lite grejer som lakan och filtar och plantor så blev det helt annorlunda. Heja dig!

   Julia 2016-11-15 16:48:51
   Svara
  • Svar på lils kommentar.

   Sandra har bett oss att inte vara arga på M, respektera det!

   S 2016-11-15 13:27:57
   Svara
  • Svar på lils kommentar.

   Jag tycker Magnus verkar vara en fin kille.

   Maria 2016-11-15 11:44:17
   Svara
 • Ja! Distraktion är ofta nyckeln till överlevnad. Och att vara fast besluten att överleva betyder INTE att man inte känner någonting. Saken är den att man behöver inte bearbeta allt precis när det händer. Det är viktigt att bearbeta. Men det är viktigt att ta det i portioner som man klarar av.
  Jag tror på din strategi, Sandra, heja dig!

  Lovisa 2016-11-15 11:31:06
  Svara
 • Alltså du är så otroligt stark och bäst Sandra!! Har tänkt på dig hela tiden sen jag läste ditt inlägg igår. Har läst din blogg i så många år så det känns ju lite som att du är min vän!! Tycker du är så oerhört klok, det går rakt in i hjärtat vad du skriver!! Men kom ihåg att det är okej att bara få vara ledsen lite också<33 Du förtjänar det allra bästa i världen!!! All kärlek och styrka till dig Sandra!! Som du skrev igår, det kommer att bli bra till slut<333 Jag beundrar verkligen dig!!
  KRAM KRAM KRAM<333

  Emelie 2016-11-15 11:27:58 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • ”Jag lärde mig allt om en människa som numera är helt obetydlig information.” Så hjärtekrossande att läsa. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva… Men jag inspireras så av dig, att du går upp, bäddar sängen och låter livet lunka på.
  Vem orkat ens det?
  Du. <3
  Såklart.
  Fantastiskt.

  Min mamma sa en gång, när min pappa var allvarligt sjuk, att det finns en tröst och trygghet i att göra alla de vardagliga sakerna. Att livet fortgår när allt annat rasar. Att bädda sängen och äta frukost kan vara det viktigaste och bästa en kan göra ibland, att få hänga upp livet på det mest basala rutinerna för att inte gå sönder fullständigt. Tack för att du delar med dig, för att vi får vara med på din resa. Det är så otroligt fint. Kärlek!

  Mikaela 2016-11-15 11:23:34 http://instagram.com/mikolela
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Tror också väldigt mycket på det här med att vardagen måste få fortgå när det annars är helt grötigt i bröstkorgen. Det infinner sig ett lugnt i kroppen av att andra saker är precis som vanligt, och så småningom hoppas jag att detta även kan smitta av sig på hjärtesorgen, så att den inte känns lika hemsk längre.

   Ellen 2016-11-15 12:15:46 http://lindbergellen.com
   Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej, måste bara säga att jag verkligen tror du har rätt i det. När jag blev dumpad för en månad sedan så var det så himla skönt att det bor två katter hos mig den här hösten. Några små liv som jag måste gå upp för, komma hem för, ta hand om, mata och leka med. Var liksom tvungen att det vardagliga sakerna fungerade även för deras skull. Och de tröstade mig, de la tassen på min arm och huvudet mot mitt bröst. Tycker för övrigt också att det är nu Sandra borde skaffa sig en liten jycke, eller hur? 🙂

   Emelie 2016-11-15 11:49:56 http://heyemelie.blogspot.com
   Svara
 • Blir så märkligt berörd av detta. Eller, kanske är det inte så märkligt eftersom jag läst din blogg i typ åtta år… Fy fan vad det värker bara att höra om en annans heartbreak. Också för att en påminns om risken att det kan, och troligtvis kommer, hända en själv förr eller senare (igen) också. Oavsett så är det fint att höra att du har självbevarelsedrift och en sådan beslutsamhet. Sedan mitt senaste breakup har jag också omvärderat besattheten av att minnas. När förgängligheten känns så våldsamt påtaglig som efter ett uppbrott kanske det är något att så gott det går acceptera. Låta det gå. Som du skriver. Tusen kramar <3 <3

  Johanna Malm 2016-11-15 11:18:22 http://afapel.se
  Svara
 • Det är någonting så otroligt fint och sårbart med hur öppen du är med dina känslor. Det är starkt, du är stark, och du kommer att klarar dig, så är det. Till dess: se till att ta hand om dig, du är värd att tas om hand. Speciellt av dig själv. Kram

  K 2016-11-15 11:15:25
  Svara
 • Heja Sandra! Detta fixar du galant. Vi tror på dig. <3

  Mikaela 2016-11-15 11:13:41
  Svara
 • Ah. Det gör mig så lättad att höra. Gick också totalt sönder en gång och det måste faktiskt finnas ett slut på det sorgliga. Heja!

  hannah 2016-11-15 11:08:01
  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Christina 2016-11-15 10:59:43
  Svara
 • Fina Sandra
  När du o L gjorde slut var jag förtvivlad då jag själv gick igenom en breakup, och du kändes så nedbruten. Hela den långa sommaren grät jag ikapp med dina inlägg. Men denna gång precis som du skriver så är situationen en annan, jag kunde känna i texten du skrev igår att du är mer beslutsam att må bra o ta hand om dig och det är skitbra! Man har all rätt att vara ledsen o tom, o den känslan kan slå en när som. Men du har så många som stöttar dig att jag tror att du känner det och det gör dig stark. Vi är många som var med dig den sommaren o vi är många som är med dig denna vinter. Much love <3333

  Aida 2016-11-15 10:59:11
  Svara
 • Du är så himla viktig och klok och jag känner verkligen att du förändrar och förbättrar livet för så himla många av oss läsare. Vi har kunnat luta oss mot dig genom alla möjliga former av problem i flera flera år. Och nu kan du luta dig lite mot oss. För här är vi ju allihopa <3

  Anna PC 2016-11-15 10:52:11
  Svara
 • ❤️

  Maria 2016-11-15 10:48:44
  Svara
 • Du är fantastisk! Du kommer klara detta galant, det är jag säker på.

  Reb 2016-11-15 10:43:58
  Svara
 • Du er så tøff og sterk, dette klarer du! 🙂

  Mari 2016-11-15 10:42:56
  Svara
 • Tänk allt som jag lär mig av dig. <3 <3 <3

  Tyra 2016-11-15 10:39:36
  Svara
 • Det låter så himla klokt Sandra <3

  Anna 2016-11-15 10:32:08
  Svara
 • Tusen kramar till dig Sandra <3 DU är så otroligt stark och kommer ta dig igenom detta.
  Att somna till podcasts är en riktigt bra taktik som jag också tog till när jag gick genom ett jobbigt break up.

  S 2016-11-15 10:28:37
  Svara
 • <3 <3

  Jessica 2016-11-15 10:28:05 http://www.inspirana.continuationmagazine.se
  Svara
 • Sandra, här kommer en kram. Du är så bra.

  M 2016-11-15 10:24:09
  Svara
 • Så innerligt jag känner varenda ord du skriver. Vid samma tid då det tog slut med din L tog det slut med min E, trodde också jag på allvar skulle dö. Var med honom i 7 år..jag sökte vård för jag kände inte längre att mitt hjärta slog..jag kände inte att jag andades. Så i somras när J gjorde slut tänkte jag..nej snälla någon inte en gång till. Jag kommer inte överleva en gång till. Men efter ett tag kände jag som du skriver..denna gången vill jag inte minnas hans doft..hans kyssar..hans närvaro. Jag klarar mig utan den. Hela min ton ska inte rubbas en gång till. Jag blir otroligt inspirerad av att läsa det du skriver idag. Var stolt över att du vågade ge ditt hjärta igen efter att du fick det krossat av L men glöm inte att du nu tar tillbaka det..Raw-Pure-Love ❤

  Bibbi 2016-11-15 10:22:09
  Svara
 • Kämpa! <3

  Petra 2016-11-15 10:18:53
  Svara
 • Så otroligt insiktsfullt!
  All kärlek till dig.

  Karin 2016-11-15 10:13:16
  Svara
 • <3

  moa 2016-11-15 10:13:05
  Svara
 • Du är inte densamma som för 4,5 år sedan, för du är ju så jäkla mkt starkare nu. Det var då, nu är nu. Och det är klart att du kommer ta dig igenom detta bättre – och komma ut ÄNNU starkare på andra sidan. In i dimman, vi finns ju här med dig. Genom hela jädra vintern finns vi här. Alla tusentals kommentarer som lika gärna hade kunnat stå utanför din port o kramat dig om du behövde det (eh det hade iofs varit lite scary). Fortsätt ät och gå upp på morgonen. Det kommer man fan långt på. <3 Ps. Skaffa inte en corgi. Skaffa en vovve som inte var ni, utan du. För du är banne mig bäst. HEJA DIG, puss.

  Jessica 2016-11-15 10:08:17
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Håller med. Skaffa inte en corgi. Bästa jag läst! Du ska ha en egen hund! Som är du! En cockerpoo kanske? Så mysiga hundar som är glada för en långpromenad, men nöjer sig med en kvartersruna, hårar ej och har världens mysigaste päls! Vill så gärna ha en sån. Ska bara övetala min kille först. Fast om det tar slut, då jävlar. 🙂 Kramar!

   Mikaela 2016-11-15 11:29:31 http://instagram.com/mikolela
   Svara
 • Alla förhållanden är olika och så också uppbrotten. Du är på riktigt helt fucking otrolig Sandra, allt det du har byggt upp med din blogg, du har släppt två fantastiska böcker, allt det du gör för dina läsare osv osv osv. Du förtjänar världen, ok? Du kommer klara detta som en jävla gudinna.

  Maja 2016-11-15 10:07:53
  Svara
 • <3<3<3

  rebecca 2016-11-15 09:55:00 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Tusen kramar till dig Sandra!

  Nellie 2016-11-15 09:48:25
  Svara
 • Du är helt otrolig. Hoppas du vet det ❤️

  Emma 2016-11-15 09:48:04
  Svara
 • Ibland har man redan bearbetat det, kanske omedvetet, om det har skavt ett tag. Och då går det fortare att komma förbi det efteråt. Alla säger att det är sunt att vara arg på sitt ex, men jag har aldrig förstått det. Klart att man inte ska försvara någon om hen har betett sig dåligt, men man är inte automatiskt en skithög för att man gör slut med någon. Du fixar det här! Och vi finns här som stöd. <3

  Linda 2016-11-15 09:43:09
  Svara
 • låter som en sund plan <3 heja!

  nicolina 2016-11-15 09:42:37 https://visanstanke.wordpress.com/
  Svara
 • Du är bäst, ut och äg skiten ur livet nu!!!!!!!!!!!! Kramar ❤️

  Amanda 2016-11-15 09:36:13
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3 <3

  madelen 2016-11-15 09:33:16
  Svara
 • En stor skillnad är också vem som gör slut – i Ludvigs fall var det ju han som gjorde slut och nu verkar det som att det var du som gjorde slut. Oavsettt så är det ju en stor sorgeprocess, men nog betydligt lättare att ‘dumpa’ än att ‘bli dumpad’. Då har man ju processat det en tid och har en äkta vilja att separera och gå vidare. I vilket fall är det ju en tråkig period i livet. Lycka till!

  Julia 2016-11-15 09:23:52
  Svara
 • Bra taktik, det kommer gå mycket bättre än sist för du ser nog livet och kärlek på ett lite annat sätt nu.
  Ibland är det nog inte heller meningen det ska vara för evigt med en person, men det kan ju vara värdefullt ändå den tid man har med varandra.

  DEt här låter superkrasst men jag tänker också att ju senare i livet man träffar rätt partner desto större chans är det att man vill leva ihop i alla sina dar..
  Jag träffade ex min man när jag var 28 (är idag 33) och hoppas verkligen vi vill leva ihop för alltid. Jag tror dock inte vi hade varit ihop idag om vi träffades när vi var 20 för då hade vi velat så olika saker… Men skiljer vi oss så kommer det går bra det med, för jag vet ju att jag klarar mig på egen hand. Det tror jag verkligen är en fördel av att ha varit en singel under flera år och gått igenom relationer och uppbrott, man vet att man klarar det och att man inte står och faller med en enda person.

  Kram!

  Ellen 2016-11-15 09:23:19
  Svara
 • Tack bästa Sandra för att du delar med dig, älskar dig för det. Du är stark och kommer klara dig igenom detta. Vi finns här för dig <3 vi bryr oss på riktigt!

  Sonya 2016-11-15 09:21:05
  Svara
 • Hej!
  I don’t know a thing about you, I’m just a reader of your blog.
  But you talk right out of my heart.
  I have been through a really terrible breakup four years ago and it almost broke me completely.
  I’m with you, this will never happen again.
  YOU are the most important one in your life, so take care of yourself.
  Stay strong! Everything will be fine, even if it takes a while.

  Kram from Germany!

  Stine 2016-11-15 09:20:59
  Svara
 • Låter som en bra strategi, ta hand om dig själv först och främst. Det kommer bli bra. Men det är en massa sorg att tröska sig igenom först. Ja du vet. Skickar styrka och kramar!

  Jess 2016-11-15 09:18:53
  Svara
 • Det har verkligen känts som att du fått en starkare och mer mogen syn på dig själv och förhållande (märktes även innan break upet). Liksom att saker kan ta slut, det kommer va hemskt men sen så överlever man och hittar sig själv och någon annan och det blir ännu bättre än sist. För så är det. Känns ändå som lite inspiration när man själv sitter här och tänker att det ska vara antingen ”lyckliga i alla sina dagar” eller inget alls, men så kan man inte tänka om livet egentligen.
  Så igen: du klarar detta, det vet du<3 du har väglett oss genom så många heartbreaks och allmänna ångestkänslor att nu e det vår tur att hjälpa dig.

  Maria 2016-11-15 09:18:30
  Svara
 • Ta hand om dig för det är du värd <3

  Anna 2016-11-15 09:18:00
  Svara
 • Heja dig! Du är så himla bra.

  E 2016-11-15 09:02:07
  Svara
 • Ska bli kul att följa dig på din väg mot ett lyckligare liv.

  A 2016-11-15 09:01:51
  Svara
 • Så himla skönt att höra att du har den här inställningen till det här breakupet, känns så jäkla strongt och moget – något som kan vara extremt svårt att vara när en är ledsen. Sköt om dig, drick mycket vatten, ät gott och må bra <3

  MK 2016-11-15 08:52:30
  Svara
 • Jag blir så glad att jag börjar gråta. Gick och tänkte på dig hela dagen igår för att jag kände med dig så mycket.
  Förverkliga alla saker som du drömt om. Och tacka dig själv för alla smarta val du gjort (ex. lägenheten är din).
  Boka julbord med massa gulliga personer!! (obs behöver ej vara julbord man kan äta på surfers också om man blir trött på dem) Ta en liten promenad varje dag. Hitta nya rutiner. (typ ät alltid frukost i soffan?) Håller med alla innan om att du borde köpa en kompis till Milla <3
  Det är otroligt att du redan nu ser vad du behöver göra och inte. Vi är bakom dig, alltid alltid.

  Alexandra 2016-11-15 08:52:08
  Svara
 • fina sandra! systerskapet framför allt, vi finns här! <3

  amanda 2016-11-15 08:46:04
  Svara
 • Gud gjorde exakt samma efter mitt ex som du gjorde med L, så extremt ohälsosamt. Det blir bra Sandra, du är bäst och förtjänar det bästa <3

  Beata 2016-11-15 08:42:14 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • <3 vi finns alla här!

  Nastasja 2016-11-15 08:40:43 http://nastasjathor.se
  Svara
 • Förträngning är effektivt och hälsosamt! Alltså naturligt. Minnen kommer ikapp ändå och bearbetning tar tid som en ändå inte kan skynda på, så så långt det är möjligt tycker jag att förträngning är skitbra. När mitt ex dumpade mig för när några år sedan glömde jag allt som var bra med honom (OBS efter några veckor av ”ta mig tillbaka!”). Jag visste ju själv att vi hade en lycklig tid de där åren så varför försöka minnas alla detaljer? Jag glömde och det var skönt. Jag KUNDE inte ens minnas alls, det bara hände. Sedan kom minnen tillbaka när jag blev ihop med nästa partner, just för att exet i min världsbild hade varit Pojkvännen med stort P. Den enda. Jag var förvånad över hur mycket som fanns kvar i mitt huvud av någon som jag hade kommit över och glömt bort så fort, för så längesedan. Det var som att det var konstigt att ha en pojkvän som inte var han, exet. Men hjärnan vande sig till slut och nu är den nya pojkvännen min make. Min poäng är att bearbetning sker på ett sätt vi inte kan påverka och det tar tid, så det är ingen poäng att försöka hänga kvar i minnena. De kommer när de kommer. Jag är glad att läsa att duförsöker hålla dig uppe!

  Rebecka 2016-11-15 08:39:39
  Svara
 • Klokt. Du har erfarenhet med dig från det breaket till nu, som kan hjälpa dig nu. Allt blev ju bra efter det breaket, till slut. Allt kommer bli ännu ett steg bättre denna gången. Så är det med det.

  Frida 2016-11-15 08:37:11
  Svara
 • Obs sorry såg att du inte ville älta och Iiris är rätt så ältig. Så varnar för det. Men ändå är hon bäst.

  Sara 2016-11-15 08:35:28
  Svara
 • Hoppas att du mår bättre snart <3 på nåt konstigt sätt har jag alltid känt att Magnus inte var rätt kille för dig. Efter att ha följt dig i såå många år. Jag tror att alla man möter genom livet har en viktig plats just -då- och är viktiga på vägen men jag har alltid sett dig med en lite äldre, världsvan kille som vet vad han vill och också är framgångsrik författare kanske… missförstå mig rätt, jag är säker på att Magnus är/var en toppenkille, jag har bara alltid känt att du är värd mer (något annat kanske bättre ord, säker på att Mange också är ok) och han kändes aldrig rätt i magen för den person man lärt känna dig som genom bloggen åtminstone. Massa kramar, glöm aldrig —-the best is yet to come <3

  Petra 2016-11-15 08:34:32
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Vad är detta för kommentar ens??? Elaka analyser! Låt M vara. Sandra verkar kämpa på bra som det är.

   Elsa 2016-11-15 16:58:13
   Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Man ska inte förminska det de hade, så ska man aldrig göra när saker tar slut. Klart han var rätt kille för Sandra – just under den perioden de var ihop.

   Ellen 2016-11-15 09:17:30
   Svara
 • Det känns som att du har växt väldigt mycket som människa sen dess plus att det här mer långsamt tagit slut än det hastiga uppbrott som var sist. Håller tummarna för att du snart kommer må toppen igen på ditt sätt!

  Lisa 2016-11-15 08:34:02
  Svara
 • Du är så klok! All min pepp skickas åt ditt håll nu!

  Pauline 2016-11-15 08:33:06
  Svara
 • Ett tips är att lyssna mycket på Iiris Viljanen- hon sätter ord på situationer om olycklig kärlek men även tex pmds. Ett SANT emotionellt GENI, ursprungligen sångerska i Vasas Flora och Fauna som jag vet att du gillar. Österbotten for life.

  // En som en gång blev olyckligt kär i en från österbotten 🙂

  Sara 2016-11-15 08:32:29
  Svara
 • Fina Sandra, kram <3

  Sophie 2016-11-15 08:30:36
  Svara
 • Det låter som en sund inställning, Sandra. Hang in there – kämpa vidare

  Patricia 2016-11-15 08:30:08
  Svara
 • Inte för att vi läsare har någon aning om det så verkar det som att det har skett på ett annat vis är då Ludvig gjorde slut, och det ger ju bra förutsättningar för att också mäkta med att gå igenom uppbrottet på ett annat vis. Heja dig!

  Jeanette 2016-11-15 08:29:54
  Svara
 • När man följt din blogg typ sedan tidernas begynnelse är det här någonting som känns något enormt. All kärlek till dig <3 vi finns här för dig för att lyssna och peppa och allt vad du önskar. Man kan inte föreställa sig 🙁 verkade komma så hastigt alltihop, men vad vet jag! Kramar!

  Julia 2016-11-15 08:29:47
  Svara
 • Du är så himla smart och bra och vettig! Heja heja dig!

  Linnea 2016-11-15 08:28:51
  Svara
 • Det låter som att du har kommit fram till kloka slutsatser och har en sund inställning till detta. När jag var med om mitt break up samtidigt som du var med om ditt och Ludvigs, så var jag precis som du, trodde jag skulle dö av hjärtesorg och var ledsen så jävla länge, så avgrundsdjupt. Och så hände det för en månad sen igen och jag fattade inte hur jag skulle kunna gå igenom det en gång till. Jag sörjde, var sjukt ledsen, kunde inte äta, inte sova. Men så plötsligt bara efter två veckor typ så tog det ledsna slut. Jag fattade ingenting, men det var som att en kran hade öppnats i mig och allting bra rann ut. Jag accepterade och ville bara blicka framåt.

  Förra veckan tog jag med en kille från Tinder på Silvana Imam och det var fint och roligt. Det trodde jag aldrig för en månad sen kan jag säga! Men jag vill leva livet och jag är fan gladare nu än vad jag har varit på hela det senaste året, vilket i sig är ganska fantastiskt. Alla uppbrott är olika och på något sätt lär man sig saker, om sig själv och hur man hanterar kriser, antar jag.

  Kämpa på! Jag hoppas din strategi kommer funka! Du kommer att komma stark ur detta! Var ledsen men fortsätt att blicka framåt! Allt blir bra igen.

  Och en sak till, heja systerskapet, fan så fint! <3

  Hey Emelie 2016-11-15 08:28:31 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Du är så klok Sandra. När jag blir stor ska jag bli som du (fast vi är nästan lika gamla).
  Massa styrkekramar till dig.

  tilda 2016-11-15 08:26:49
  Svara
 • <3

  Puck 2016-11-15 08:16:42
  Svara
 • Sandra, vi håller dig i handen. <3

  maria 2016-11-15 08:16:40
  Svara
 • Åh älskade du. Lite chockad och alldeles tårögd blev jag av detta. Kan inte föreställa mig hur det känns. Massor av kramar till dig, omge dig av fina vänner och fortsätt gå upp på morgnarna! <3

  Jenn - forever abroad 2016-11-15 08:14:54 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Caroline 2016-11-15 08:11:16
  Svara
 • Ta vare på deg sjølv <3

  Trine 2016-11-15 08:10:39
  Svara
 • Livets vändningar alltså.. Lika utmattande som lärorika. Efter ett riktigt ‘trauma-år’ vill jag tipsa om: håll kvar smårutinerna även när det är som tyngst (duscha, ät, sov, träffa energigivare). Plötsligt en dag kommer du komma på dig själv med att le mot folk du möter på gatan igen. Du är bäst! <3

  D. 2016-11-15 08:07:22
  Svara
 • Fina Sandra, fortsätt ta hand om dig ♡

  Ida 2016-11-15 08:05:59
  Svara
 • Sandra <3 Blev så på riktigt ledsen när jag läste detta.. Känner med dig i hjärtat <3 Dina texter har hjälpt mig så mycket i mitt tidigare uppbrott och jag hoppas så att denna gång blir lättare och snabbare för dig. Låter som en bra strategi du har i alla fall! Hang in there, du är helt fucking amazing <3

  Sofia 2016-11-15 07:57:23
  Svara
 • Heja dig! ✨?

  Charlotta 2016-11-15 07:56:21
  Svara
 • är i någorlunda samma sits själv, och känner igen mig i den här tekniken även om vi alla hanterar hjärt-trauman olika. men jag tror det funkar Sandra, jag tror verkligen att det är det minst smärtsamma sättet att anamma den realitet som man påtvingats plötsligt. lycka till till dig och börjar det blåsa mer i hjärtat än man/du/vi klarar av just du – bara gör inget pga av det, stå still, håll dig still och rid ut det.
  Jävla heartbreaks i 30 +-åldern.

  Nina 2016-11-15 07:54:57
  Svara
 • Heja dig <3

  Alex 2016-11-15 07:50:39
  Svara
 • Du är en sån hjältinna, kom ihåg det! När någon i min närhet går ur ett förhållande vill jag givetvis ge dem utrymme att sörja, men också påminna om att det är ett tillfälle att lära känna sig själv på nytt, att ett breakup formar en lite, lite annorlunda och att upptäcka sig själv kan vara det mest spännande av allt. Hoppas att du får ljusglimtar från dig själv i allt detta, får tid att upptäcka sidor av dig själv som du inte visste om förut. Massor av styrkekramar!

  Sarah 2016-11-15 07:49:57
  Svara
 • <3

  Matilda 2016-11-15 07:47:58
  Svara
 • Okej okej, då säger vi så.

  älskar dig Sandris,

  Tusen gånger starkare idag än igår.

  Johanna x

  Johanna 2016-11-15 07:46:00
  Svara
 • Sandra! Du e så YEAH YEAH WOW WOW!

  G 2016-11-15 07:41:41
  Svara
 • <3

  malin 2016-11-15 07:33:49
  Svara
 • styrkekramar till dig! <3

  Greta 2016-11-15 07:21:23
  Svara
 • Du är ibland vår livräddare. Utan din komma över-guide vet jag inte hur jag hade överlevt den här hösten. Så nu är det vår tur att till liten del vara din armé. Ta hand om dig, bästa du!

  Sara 2016-11-15 07:19:42
  Svara
 • I egenskap av bloggläsare som följt dig sedan 2008 måste jag säga att jag nästan känner mig stolt över dig på något knasigt sätt (?), som man gör med en kompis eller ett syskon, för jag tycker att du har vuxit så mycket sedan dess! Allt du skriver i detta inlägg låter så klokt. Skickar massa kärlek på vägen, det här fixar du <3

  anonym 2016-11-15 07:19:20
  Svara
 • En dag i taget! Har läst din blogg så länge så att det (nästan) känns som jag känner dig. Därför vill jag skicka dig massa styrkekramar! (även fastän det kanske är lite weird att krama nån man egentligen inte känner). Som du vet kommer du överleva detta också – du har så mkt kvar att se, uppleva, njuta av & kyssa! Men ibland är fanimej livet skit. Du är iaf kick ass, kom ihåg det!!! ?

  Lo 2016-11-15 07:15:38
  Svara
 • Du skriver så vackert mitt i det sorgliga, och din krishanteringsplan låter verkligen konstruktiv, jag tror att den kan inspirera många. Kramar! <3

  Jessicas viktiga mål 2016-11-15 07:12:52 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Jag kände också så i början, att jag inte kunde vara arg på honom. Ville försvara honom så fort nån kompis sa nåt lite elakt. Men efter ett tag började jag hitta små korn av saker som var dåliga med honom, och det hjälpte mig så jävla mycket att greppa dom. Till och med förstora dom. När jag börjat hitta massa anledningar till att inte vara kär i honom och att kunna känna ilska istället för sorg när jag tänkte på honom, kunde jag börja komma över det. Jag säger inte att du borde vara arg på M, men om det kommer fram såna tankar och känslor är det nog sunt att omfamna dom och inte trycka undan<3 Kram

  N 2016-11-15 07:11:47
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Ja men vad jobbigt o vara arg. Jag själv blir hellre ledsen o gråter så det kommer ut. När jag blir arg då bara hatar jag o då gillar jag inte mej själv.

   Maria 2016-11-15 11:50:08
   Svara
 • Ibland är det bäst att glömma. Ha det bra <3

  Fager Dam 2016-11-15 07:11:11 http://fagerdam.ratata.fi
  Svara
 • Stor kram! Plåstra om dig ordentligt och glöm aldrig hur bra du är.

  Jeannette 2016-11-15 07:09:34
  Svara
 • Du verkar hantera det på bästa möjliga sätt! Fortsätt så. Njut av egentid, unna dig ?

  Maria 2016-11-15 07:05:49 http://mariabusck.wordpress.com
  Svara
 • Fina du❤️
  Som många andra har jag läst dina texter om breakup. Din blogg är en del av min kvällsrutin och blev oerhört ledsen att läsa vad som hänt. Tänker på dig och som många skrivit – det kommer att bli bra! Sen att det händer i november är ju bara ett jävla helvete, va själv med om ett oerhört jobbig relationsdrama i november för några år sedan, det året när det typ va minst soltimmar på hundra år eller ngt…
  Minns att det kändes tungt men typ komiskt att det va totalt kolsvart konstant. Du verkar vara en fantastiskt härlig person och vi är många som håller på dig❤️❤️❤️
  PS: personen bland kommentarerna som erbjöd sig att låna ut sina hund???

  Åsa 2016-11-15 07:05:36
  Svara
 • Åh du är så bra!!!!

  A 2016-11-15 07:05:15
  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️

  Alma 2016-11-15 07:01:11
  Svara
 • Ja livet är inte lätt. Jag hatar att sörja. Men som en kompis så man måste gå igenom det. Orkar du inte nu kommer känslorna senare men det är ok. Tur att du inte är arg på honom. Du får ta en tag i taget. Han har det ju jobbigt med. Ja fy fan för sorg. När det tar slut eller någon dör. Viktigt o träffa kompisar o vara ute bland folk. Även om man inte vill så ska man följa med. Eller byta miljö. Ta hand om dej o tack för din fina blogg. Kram.

  Maria 2016-11-15 06:58:09
  Svara
 • <3

  Elin 2016-11-15 06:53:58
  Svara
 • du är så stark som orkar berätta så mycket om det i bloggen <3 och du är så stark att du kommer klara av det här, det vet jag. vi finns här för dig!

  elsa 2016-11-15 06:45:30
  Svara
 • Så otroligt kloka slutsatser!
  En dag i taget och idag är det tisdag.
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-11-15 06:45:24 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Så kloka ord <3 och så skönt att höra att du månar om och skyddar dig och dina känslor så väl i det här. Till syvende och sist har en ju bara sig själv <3

  Ami 2016-11-15 06:44:17
  Svara
 • Kramar <3

  S 2016-11-15 06:42:29
  Svara
 • Du är så klok, och stark. All styrka & kärlek till dig, du kommer ta dig igenom det här <3

  LM 2016-11-15 06:40:55
  Svara
 • Godmorgon på dig! Må solen lysa på dig idag <3

  Helena 2016-11-15 06:39:49
  Svara
 • <3

  Anna 2016-11-15 06:30:38
  Svara
 • Kram.

  Amanda 2016-11-15 06:07:24
  Svara
 • <3 <3 <3

  Linnéa 2016-11-15 06:06:49
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!