Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fina saker att ha på sig.

Glad söndag. Låt oss vila ögonen på lite materiella ting för att det är härligt.

valen
Valentinos pre-fall 2016. Så fint.


Vintage bomberjacka med körsbärs-läsktryck. Ingen aning om källan dock.

Untitled-1

Höga, tajta jeans a la tidigt nittiotal.
(bildkälla 1, 2, 3 & 4)

57e6c0392645e0e1c1965c22a41816c9
Sailor Moon-eyeliner! (bildkälla och fler bilder)

Untitled-1

Nätstrumpor. Köpte faktiskt två par i somras som ser ut som dessa två bilder, men det känns nästan otippat ovant. Får bli till våren.
(bildkällor 1 & 2)

ysl
YSL’s små miniväskor med hjärtan och stjärnor.

☆☆☆☆☆

Translation. Pretty things.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Du, som gillade Carven förut, jag skulle tipsa dig modedesigner Roberta Einer. Fint att titta på.
  http://vg-images.condecdn.net/image/L6aqqOmQlA7/crop/810

  Maija 2016-11-21 20:58:04
  Svara
 • Hej, Sandra! Det är inte riktigt en recension, men din bok blir omnämnd och analyserad på s. 74 i senaste numret av ”Vi läser”!

  Jana 2016-11-20 20:54:10 http://9careersatonce.blogspot.com
  Svara
 • Tänk vad världen är stor och att man hela tiden kan hitta nya saker. Idag hittade jag din blogg! Älskar att människor är så olika, tror att exempelvis du och jag är väldig olika men så mycket jag kan lära av dig! KRAM

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-20 17:40:22 http://www.evasvard.com
  Svara
 • Älskade klänningen högst upp till vänster, det ser ut som mönstret som formar sig av havet vid strandkanten när vågorna sköljs in och sen dras ut igen <3

  BySiri 2016-11-20 17:06:10 http://bysiri.se
  Svara
 • Åh älskar långklänningen 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-20 16:19:47 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej! En fråga dårå som det känns som du kanske kan svara på (i synnerhet efter att ha hört tankar med..). Man är ju typ uppväxt med idén med att killar alltidalltid vill ha sex och tjejer inte är lika kåta och ofta har huvudvärk osv men med åren har man ju förstått att tjejer kan ha lika stor och större sexdrift än killar. Jag upplever dock att detta fortfarande är lite tabu. Hur hanterar du om du är tillsammans med någon som inte vill ha sex lika ofta som du? KRAM

  L 2016-11-20 15:32:06
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej L.
   Jag är ju inte sandra, men har erfarenhet av att vara tillsammans med någon som inte vill ha sex lika ofta (min fästman). I början var det OTROLIGT jobbigt, mest för att (som du säger) vi är så inlärda att killar alltid ska vilja ha sex. Vilket ledde till att jag vände det mot mig, tankar som ”är jag inte het nog? är jag dålig i sängen? ligger han med någon annan? är han inte kär i mig längre?” kom. Så vi pratade om det (efter att vi bråkat om det, jag har en tendens att pick a fight när jag är orolig) och kom fram till att det är bara så här det är. Vi älskar varandra, och nu funkar det bra. Jag får helt enkelt rub one out i mellan samlagen med min partner.

   Linda 2016-11-20 18:16:54
   Svara
   • Svar på Lindas kommentar.

    Åh känner igen mig i detta också från början av mitt förhållande, typ dom två första åren. Jag ville ha sex typ jämt men det ville inte han! Kunde oclså tycka det var jobbigt eftersom jag precis som du undrade om det var fel på mig. Men vi kom fram till samma sak! Nu har vi varit ihop i sex år och vi vill ha sex lika ofta vilket är skönt 🙂

    Charlotte 2016-11-20 21:03:41
    Svara
   • Svar på Lindas kommentar.

    Jag ville också ha sex oftare än min kille främst i början och tyckte det var jobbigt, eftersom man är upplärd i att killar alltid vill ha sex. Och då tänker man att det är fel på en. Så dumt. Men som du säger är det ju bara en jättekorkad myt, som kanske inte pratas så mycket om eftersom det är så himla känsligt att känna sig bortvald, och därför inte uppdagas den i den takt den borde. Det är väl alltid en person som vill ha sex mer i ett förhållande (om man inte av någon otrolig slump har exakt identisk sexlust), och det borde inte behöva vara något problem. Vilken skitfördom som drabbar både tjejer och killar.

    Mig bekymrar det inte alls längre. För oss har det nog gått i perioder förresten, kanske är det tvärt om, om något år, för er.

    Tove 2016-11-20 20:14:13
    Svara
 • https://m.topshop.com/en/tsuk/product/velvet-puffer-jacket-5840816

  f 2016-11-20 15:27:25
  Svara
 • Har en Sailor Moon lipliner som jag fick i present när killen var på jobbresa i japan. Alltså den är så så så fin att jag inte vill använda den för då tar den slut? 🙂

  thesadbox 2016-11-20 09:15:16 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!