disney world, svår akademisk engelska & skinnarviksberget.

29baa31d9126bfa40a7c8d4672d27374

efca9089bb647215ef9056c8f930ac0f

 

Man kanske tänker att det är jobbigt att läsa och välja ut kommentarer i inlägget om det finaste som hänt er på sistone. Men det är det inte. Det är så himla mysigt att läsa om era små liv och bra saker som hänt i det.
Här kommer ett lass med lite extra finheter:

.


Jag har känt mig så jävla dum i huvudet på sista tiden. Verkligen korkad. Men idag läste jag en 30-sidors artikel på svår akademisk engelska om marxistisk teori i relation till feministisk frigörelse och det var inte ens svårt.


Skulle slänga soporna och där precis vid soprummet står min granne med en helt ny taxvalp. Jag stannade och bara glodde socialarbetare-style. Herregud vad dom är fina


Bokade just en resa till Disney World till min dotters femårsdag. Hon önskade sig vad som helst med prinsessor och då tänkte vi varför inte träffa dem allihop? När hon blir stor ska hon bli astronautprinsessa så hon får bestämma bra saker och åka till rymden.


Jag har spenderat fem dagar i Tokyo och den staden golvade mig totalt. Kärlek vid första ögonkastet. Dess vänliga människor som ser ut som att de kommer direkt från front row vid catwalken. Att jag gått upp 2 kg på ramen, crepes, risbollar och udon-nudlar. Å dess små städer i den stora staden med mysiga kringelkrokiga gator med bollliknande träd.


Den här hösten har jag insett att det går jättebra att bli kär i tjejer också. Vilken vinst!


Pratade i telefon med mitt ex (det var han som gjorde slut) och han sa att det är roligt att prata med mig och att vi väl kan göra det snart igen, och jag kände att jag nog inte kommer bli så lätt för honom att glömma bort.


Hans kör kom och sjöng serenader för mig mitt i natten. Jag bara stod och fnissade på balkongen och önskade att det betydde något. Trots att han inte vill ha mig så kändes det så himla fint på något sätt. Sen hade vi så jävla bra sex.


Jag friade till min sambo på Skinnarviksberget och var så nervös att jag knappt visste vad jag skulle göra av mig själv. Han svarade att ”alltså ja, att du ens behöver fråga!?”, sen drack vi champagne och han och detta är det största finaste som hänt någonsin.


Efter att det tagit slut med min kille var det en så befriande känsla att helt plötsligt komma på mig själv med att tänka: FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT BO SJÄLV. Inte längre ensamt, sorgligt, kallt. Helt plötsligt är det roligt, mysigt, varmt, och vilken jävla frihet det är alltså.


Jag blev sjuk i somras och flyttade hem till min familj. När föräldrarnas semester och småsyskonens sommarlov tog slut var det bara hunden och jag all day every day. I lördags bestämde jag mig för att jag var frisk och att det var dags att flytta tillbaka till mitt vuxenliv i stan. På kvällen smsade mamma: ”Hunden letar efter dig”.

 

♡♡♡♡♡♡

photo source & picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
  • <3
    s.å. fint.
    "hunden letar efter dig"

    marire 2016-11-22 19:29:34 http://hoydepunkt.wordpress.com
    Svara
  • ”Hunden letar efter dig”

    Fick hjärtkramp av sista texten

    Frida 2016-11-22 16:26:08
    Svara
  • Blev helt gråtig av den där hunden som letar. <3

    Julia 2016-11-22 09:52:28
    Svara
  • ”hunden letar efter dig” jag avlider vad gulligt <3

    Eva-Lis 2016-11-21 22:10:38
    Svara
  • Fint att läsa 🙂

    Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-21 21:53:37 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Underbart att läsa.

    Jag älskar ju din blogg men nu när vi båda blivit singlar nästan samtidigt ger de mig ännu mer. Känner mig inte lika ensam. Visserligen blev du lämnad och jag lämnade. Men jag sörjer ändå. Det var ett tufft beslut även om de var rätt.

    Kram

    Finurliga fröken 2016-11-21 21:14:28 http://finurligafrokens.blogspot.com
    Svara
  • Jättefina allihopa, blev förstås extragrinig åt den sista. Lilla vovven!! <3

    Linnea 2016-11-21 21:13:50
    Svara
  • Fina Sandra. Det som hänt dig hände mig för tre veckor sen. Känns skönt att berätta det på något sätt. Det är helt fruktansvärt, det är det verkligen. Gör så ont. Jag kommer fortsätta gå in här och läsa om hur du gör för att klara det. Och så kan jag lämna lite tips till dig om jag lyckas komma på något som hjälper? Just nu har jag inga. Kommer nog inte ha några på ett tag. Men om det känns bättre så ska du veta att du inte är ensam. Jag kämpar också med mitt krossade hjärta

    M 2016-11-21 20:37:03
    Svara
    • Svar på Ms kommentar.

      Jag blev också lämnad för tre veckor sedan – och mår bra! Det behöver inte vara månader av mörker! Så ni kan få mina tips. De är faktiskt ganska enkla och handlar mest om hur man ska tänka. Here we go (skippar de klassiska som att umgås med folk, de finns ju på Sandras egen lista).

      1. Du äger dina tankar – skit i hans sociala medier, sorglig musik, att tänka tillbaka på allt det fina och hur han luktar och vad ni skulle göra i sommar. Det behöver du inte i början. Lyssna istället bara på peppig girlpowermusik (typ I will survive, Lyckligare nu, Flytta på dig och Shoutout to my ex). Träng undan det sorliga. Lättare sagt en gjort men man kan uppenbarligen träna upp det (ej mitt första brutalt krossade hjärta). Det är ingen idé att vältra sig i sorg, för det är över och du behöver inte känna och minnas allt det där längre.
      2. Var fåfäng! Jag sminkar mig och fixar håret dubbelt så länge som innan. När självkänslan är sådär kan det yttre verkligen boosta och jag ler åt killar på gatan och tänker att de tycker jag är skitsnygg. Förslagsvis med girlpowermusik i öronen.
      3. Skriv listor över saker du inte gillade med honom och ert förhållande, varför det är fett att vara singel, allt du ska göra nu när du bara har dig att tänka på osv.
      4. Älska din ensamtid! Tänd ljus, kolla på filmer och serier, häll upp ett glas vin, köp din bästa färdigmat en tisdag.
      5. Allvarligt, man vill inte vara med någon som inte kämpar för en, som inte vill vara med en. Tog det slut var det inte rätt. Punkt. Obs. Jätteviktigt att säga till sig själv varje dag. Bättre det kom fram nu än om 10 år liksom. Till slut början man tacka hen för dumpningen.
      6. Man kan bara komma ut starkare, självständigare, coolare och självsäkrare på andra sidan. Se den personen framför dig varje dag. En dag är du där och den känslan är fetare än varje ”jag älskar dig”, pga ”jag älskar mig” är för alltid.

      You go girls. Det blir bättre. Jag är lyckligare nu än innan. Även fast jag trodde jag skulle dö. Puss.

      M 2016-11-22 00:42:18
      Svara
  • Mmmmmen, du med typen som tok med seg koret sitt og sang for deg på natten: ”han vill inte ha” deg? Det kaller jeg mixed signals, altså!

    Stine 2016-11-21 20:28:07
    Svara
  • grinar alltid till dessa :’) så glad för alla fina grejer som händer alla.

    Sofie 2016-11-21 19:51:15
    Svara
  • Hej!

    Tänkte att du behövde lite pepp också och inte bara vi som läser. Jag sitter atm i min lägenhet som ajg delar med två vänner och en av dem såg att jag läste din blogg och frågade ”Åh har Sandra uppdaterat?” jag sa ”Ja ett sånt där inlägg med gulliga historier” hon sa ”Åhh vad kul spoila inte!”

    Jag tyckte det var ganska fint fenomen liksom, att man kan spoila din blogg för någon om de inte läst än. Fint va?

    Puss

    Alva 2016-11-21 19:09:50
    Svara
  • ang taxvalpen: måste pointera att socialarbetare blev autocorrectad av iphone! det ska stå social creep haha 😀

    emma 2016-11-21 18:07:35
    Svara
  • Så mycket fint! ♥

    EMMA ◆ MARIA 2016-11-21 17:57:50 http://nouw.com/emzooh
    Svara
  • alltså den sista. med hunden. JAG DÖÖÖÖR JU <3 <3 <3

    CINDY 2016-11-21 17:14:53
    Svara
  • Den sista med hunden <3

    Elena Goncharuk 2016-11-21 16:54:04
    Svara
  • <3<3<3<3<3

    M 2016-11-21 16:42:36
    Svara
  • guld. <3

    Mimmi 2016-11-21 16:30:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!