Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

you don’t like dogs? good luck with your life without a soul.

dogs.

dogs.

dogs.

dogs.

dogs.

Börjat samla på hundar den senaste veckan och fått ihop ganska många. De lägger sina små tunga huvuden i ens knä och är varma och luktar gott. Den bästa av mediciner.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Translation. Dogs are everything.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • ÄLSKAR detta inlägg <3 Bild nummer 2 ser verkligen ut som min Otto!

  Ellen 2016-11-26 15:18:03 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Alltså ba så du vet så är du välkommen att när du vill hälsa på och gosa med min bunny boy! Han har blivit gammal och gosig och gulliga djur hjälper ju lite mot heartbreak faktiskt!

  A 2016-11-23 17:07:24 http://adwink.blogspot.com
  Svara
 • Åååh, jag har upptäckt grejen med hundar på senare år. Blev rätt ordentligt skrämd av en ouppfostrad schäfer som barn, tyckte inte om hundar efter det. Stora hundar var jag rädd för, små hundar tyckte jag mest var irriterande. Så blev jag ihop med en kille vars familj hade världens snällaste gamla labrador retriever. Jag älskar gamla hundar. Var ensam hemma hos hans familj ibland och skrev på mina uppsatser och hemtentor när jag pluggade, bara jag och hunden. Hon sov på sin puff och jag drack te och skrev, ibland kom hon upp och puffade lite på mig med nosen och gick och lade sig. Har aldrig varit med om en snällare och mer väluppfostrad hund. Nu är hon i hundhimlen men jag är inte rädd för hundar längre, killen har blivit sambo, och vi ska skaffa en hund när vi inte längre bor i tre trappor upp i en lägenhet. Det ska vara en leonberger. 🙂

  Kram på dig Sandra. Ett uppbrott är inte ens lite roligt. Ta en dag i taget, snart har det plötsligt gått flera veckor som blir månader och sen plötsligt är det första dagen i april där man kan ta av sig jackan och sitta i solen. <3

  Emelie 2016-11-23 12:54:30
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag skriver sällan kommentarer, men läser ofta. Förlåt för de. Jag ska bättra mig tänker jag alltid och jag skriver en miljard kommentarer… som ja aldrig postar.

  Jag ville egentligen bara säga att ja beundrar dig så mycket. Speciellt nu. Och ja har precis skaffat en taxvalp. Hon heter Greta. Hade ja bott i Stockholm skulle du fått komma på valpgos närsomhelst 🙂

  Jag har alltid älskat hundar. Speciellt taxar. Och när jag mådde som sämst fick jag ett handskrivet brev av min kompis där hon bara påminde mig om att ”valpar finns”. Det hjälpte!

  Sandra, valpar finns! 🙂 <3

  Petra 2016-11-23 01:46:06
  Svara
 • Kram bästa du <3

  Lillis 2016-11-23 01:39:24
  Svara
 • Åh hundar <3

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-22 18:10:24 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • alltså djur = bästa boten mot ledsamhet! <3 vem behöver mänsklig kärlek när man kan trycka näsan mot en nos och titta in i stora snälla ögon??

  Frida 2016-11-22 17:54:53
  Svara
 • Älskar att du också öppet älskar hundar. Alla bara tjatar om katter hela tiden (särskilt i feministiska kretsar) men hundar är så mycket bättre, så gillar att vi delar den åsikten :’))

  m 2016-11-22 17:16:50
  Svara
 • Åh det är så sant <3 I somras bröt jag handleden o fick bo hemma hos mamma i några veckor i väntan på operation etc. Hennes hund Egon (med världens mjukaste öron) vägrade lämna min sida under hela den tiden. Sov tryckt emot min mage, jag väcktes varje morgon av hans blöta nos mot min, han väntade utanför dörren när jag duschade, vid ytterdörren när jag gick till Ica. Bästa medicinen ever <3

  elin 2016-11-22 16:27:13 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Som barn älskade jag hundar över allt annat och önskade mest av allt i hela världen att ha en egen. I tonåren blev jag ganska svårt hundbiten av en kompis hund och nu i vuxen ålder är jag väldigt reserverad och skygg mot hundar. Jag antar att jag får leva mitt liv utan själ för min kärlek till hundar är helt död.

  sara 2016-11-22 15:53:57
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Så är det absolut inte. Du har en fin själ och kärleken till hundar har du ännu även om du har gömt den långt in. Du har varit med om en traumatisk upplevelse och det är något som har levt kvar inom dig och det är helt förståeligt. Men det är aldrig hundens fel om den biter eller attackerar någon om det inte är så är den har fel på mentaliteten. Men det är något som den inte kan hjälpa utan det beror på gener eller sönderavel. Personen som äger hunden är den som ligger till grund för hundens personlighet för om hunden inte får några regler och dåligt beteende uppmuntras så blir det en dålig hund. Hunden som bet dig ville dig inget illa utan det var ägaren som låg bakom att det hände. Du förtjänar att bli lycklig tillsammans med en hund igen och känna all villkorslös kärlek som den ger.

   Jag har haft hund sedan barnsben och hundar är livet för mig men jag har alltid varit livrädd för katter. Jag älskar alla djur men när jag har sett en katt har jag sprungit omvägar. De har alltid skrämt mig och jag trodde aldrig det skulle gå över men för ett år sedan började jag arbeta på ett kattstall som Kommunikatör men de behövde även hjälp med sina katter och jag trodde jag skulle svimma. Men jag övervann min rädsla och katterna blev mina bästa vänner. Nu när jag ser en katt går jag inte omvägar utan jag kelar med den och myser med den. Så det är något jag rekommenderar dig att göra. Börja träffa hundar igen och bygg upp förtroendet med dem för de älskar dig för den du är. Och tänk på citatet från Cesar Milan: ”I rehabilitate dogs and train humans”

   Kram!

   Lisa 2016-11-22 17:22:54
   Svara
 • I wish I own one 🙂

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-11-22 15:47:21 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hallå Sandra och alla ni andra som lyckas skaffa er hångel/ligg/kärlek. Hur gör man?? Jag blev dumpad i våras och blev deprimerad (igen), mått så himla dåligt men nu börjat återhämta mig. Börjat kära ner mig i en kille i min klass som jag knappt pratat med men ändå är övertygad om att jag skulle bli rätt kär i om jag bara fick nåt tillbaka. Vad finns det för tips för att få honom att fatta att jag gillar honom? Tycker redan jag varit helt uppenbart flörtig men det kanske jag inte har. OBS är alldeles för blyg för att göra något för tydligt (typ säga det rätt ut hehe). Hjälp jag vill verkligen att det ska hända nåt mellan oss!!!!!!

  N 2016-11-22 14:48:41
  Svara
 • alltså man sitter ju med så stort leende när man tittar på dessa bilder och åå filmen! hundar är verkligen allt, det finaste som finns!

  Nina 2016-11-22 10:34:39
  Svara
 • Åhhh! Och blev lite glad faktiskt när du skrev att du inte tänker skaffa hund nu. Hund är inget man skaffar när fokus bör ligga på en själv. Att ta hand om ett sånt underbart liv kräver mer än man tror och är ingen quick fix på ett problem. Super dock att hänga med kompishundar <3

  S 2016-11-22 09:08:22
  Svara
 • Till dig, Sandra! https://www.facebook.com/kiss92fm/videos/1244930748863121/

  Linnea 2016-11-22 08:58:37
  Svara
 • Så himla fint och hundar är verkligen den bästa medicinen ❤ Jag har hund hela livet men just nu har jag ingen och det är så tomt och ledsamt. Men försöker sikta in mig på en nästa år så livet kan bli bra igen.

  Lisa 2016-11-22 08:54:04
  Svara
 • Fyran så avundsjuk jag blir.

  Fanny 2016-11-22 08:42:47 http://Fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • <3 <3 <3 <3

  marire 2016-11-22 08:21:53 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Åh så söta! Blir ju sugen på att skaffa en egen ?

  Maria 2016-11-22 07:41:34 http://mariabusck.wordpress.com
  Svara
 • Åh va? Nej! Hundar luktar verkligen supergott! Kan sniffa på min hund i evigheter, speciellt när hon sover eller är trött då luktar de extra gott? Sömniga hundtassar! Och i ansiktet vid nosen. Och i öronen! Nej jösses, hunddoft är himmelsk.

  Elvira 2016-11-22 07:27:29
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Jag tycker mina egna hundar luktar gott (även när de luktar illa enligt andra;)), men kan tycka att andras hundar inte luktar lika gott… Det är väl som med partners, barn och liknande – sina egna kan man sniffa på hur länge som helst pga kärlek osv, men andras kanske inte är lika angenäma att lägga näsan mot.

   Linda 2016-11-22 09:05:03
   Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hundtassar!! Precis. Minns när jag berättade för min pojkvän att vår hunds tassar luktar gott och bad honom att testa själv. Och sen dess är den lukten en drog, haha. Nej men. Seriöst. Hundaaaarrr!!! ❤️❤️

   Vee 2016-11-22 08:42:07
   Svara
 • Haha tänkte exakt detsamma! Särskilt blöt hund – spyr.

  A 2016-11-22 07:10:57
  Svara
 • Alltsåå guuu vad mysigt! Att gosa med valpar måste ju ändå vara det bästa när man känner sig lite trasig<3

  Matilda 2016-11-22 07:04:34
  Svara
 • luktar gott???? oj. hunddoft är bland det äckligaste jag vet. synd på annars rätt så gulliga djur.

  S 2016-11-22 06:53:14
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Då är du nog ingen hundvakt person. Olika hundar luktar olika. Min hund luktar tex inte ett smack. Om du är känslig så bada hunden en gång i veckan bara? Eller skaffa inte hund alls om en sån liten bagatell får dig att tveka. Hundar är ju djur trots allt, den kommer spy, rulla sig i bajs eller döda djur, äta bajs (av nån jädra avdelning) och dregla och bli lerig.

   Anna Eliasson 2016-11-22 15:52:21
   Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   ja herregud, hundlukten är en stor anledning till varför jag tvekar.

   L 2016-11-22 12:33:20
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Seriöst? Köp dig en katt då. Eller köp en hund som inte fäller.

    Lisa 2016-11-22 12:55:10
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

     Nää..jag behöver ju nåt som är snyggt på IG. Statistiken säger att hundar är bäst, då går man upp 4,5 punkter på IG. Så hund blir det..jag får väl bada henne i Armaniparfym varje dag.

     L 2016-11-23 15:43:05
     Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!