Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en tacofest att spana in någon annanstans.

I samarbete med ICA.

Onsdagen för två veckor sedan innan allt blev som det blev skulle jag egentligen ha en stor tacofest med mina kompisar. Men jag fick avboka den i sista sekunden pga pajjat hjärta etc. Förlåt ICA för det. Det var oproffsigt och inget jag skulle göra om det verkligen inte var på riktigt.

I ALLA FALL så tog stjärnorna Henrietta Fromholtz och Marcus Schuterman över bollen och kalaset på ett helt strålande sätt. Så jäkla snällt och bra. Överdrivet tacksam kring detta.

Vill ni ta en titt på hur kvällen såg ut genom Henrietta kamera så spana in inlägget här:
Taco bout a party, en onsdag!
Och här och här är 2 bilder från Marcus insta.


www.ica.se/taco kan du skaka fram ditt eget unika tacorecept med mobilen. Varje vecka fram till vecka 47 (alltså slutet av denna) väljer ICA’s tacojury ut en vinnare som får ett presentkort på ICA värt 1300 kronor. Gå in och testa och tävla nu vetja.

.

I samarbete med ICA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Ibland blir det ju bara så, att annat kommer emellan. Och det måste få vara okej <3

  Ellen 2016-11-26 11:23:29 http://lindbergellen.com
  Svara
 • <3

  BySiri - the life of a creative and depressed mind 2016-11-24 12:35:05 http://bysiri.se
  Svara
 • Man får ställa in ibland om man mår riktigt jäkla illa, det är inget oproffsigt i det – bara mänskligt. Ibland går det inte att tvinga sig själv att göra saker. Och du löste ju det genom att andra tog över. Kram och fint att se att du mår bättre nu. Du är stark! <3

  Linda 2016-11-24 08:33:01
  Svara
 • Tips på mat i Göteborg torsdag emellan boksigneringar!
  – Fee fi fo fum (bästa ramen i stada!)
  – Little meats (sanslösa tacos)
  – Råda Gelato (godaste glassen)

  Ragna 2016-11-24 01:55:55 http://bluebay.wordpress.com
  Svara
 • Kan inte du göra ett inlägg med tips på klänningar man kan ha på sig på nyår? Känns som att man bör vara ute i ganska god tid så allt inte hinner sälja slut. Jag vill känna mig som en gudinna på nyår och det tror jag många andra vill också! Hoppas du mår bättre snart <3

  Felicia 2016-11-23 23:54:19
  Svara
 • Åh ska absolut in och kika :D. Älskar tacos 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-23 22:27:46 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Förstår att det kändes tråkigt att avboka men så gött att du gjorde det. Att våga tacka nej känns skit ju, men är en vinst ändå. Jag gjorde samma sak idag och det känns kasst först men sen är det jävligt värt det. Hjärtat går före.

  Elsa 2016-11-23 20:46:45 http://elsakinnerfors.blogg.se
  Svara
 • jag läste först ”för två veckor sedan innan allt blev som det skulle” och tyckte det var så himla fint. kunna vara trasig och ledsen och ändå inse att är bäst så. jag försöker komma dit, är kanske där, jag vet inte. jag är tusen gånger starkare utan honom i alla fall.

  lisa 2016-11-23 18:11:12
  Svara
 • Sandra, Elsa och alla andra med brustet hjärta, jag sitter här i Los Angeles och stora tårar rullar ner för kinderna. Pratade med mitt ex för första gången sen det tog slut och han berättade att han är lycklig, har träffat någon annan och har gått vidare. Trodde jag var stark och hel men slets sönder ändå… Tiden kanske läker alla sår men faaaan vad lång tid det tar! Tränar på att ”älska” tystnaden och meditation känns som det värsta straffet men jag vet att jag måste läkas inifrån för att bli hel igen.

  Deb 2016-11-23 18:09:09
  Svara
  • Svar på Debs kommentar.

   Vet du, den som sörjer först efter ett slut är den som kan känna genuin glädje sen. Han har kanske kvar sitt sorgebearbete.

   L 2016-11-24 02:17:08
   Svara
  • Svar på Debs kommentar.

   Försök att se det som en ny början och ett definitivt slut. Lev, lev, lev och lev i stunderna det onda ger dig en chans att andas. Största möjliga kram genom cyberspace!

   Jenny 2016-11-24 00:33:35
   Svara
 • Åh Sandra, ville bara säga att mitt hjärta också är krossat och jag har sådan otrolig ångest över att ha blivit lämnad och ensamheten och den spruckna självkänslan som följer. Det gör så ont att jag ibland har svårt att andas. Ville bara säga att du inte är ensam. Kram och ta hand om dig <3

  Elsa 2016-11-23 17:51:48
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Vet hur det känns. Det blir bättre, lovar, och under tiden får man fokusera på att överleva – utan högre krav på sig själv än så. Tröstkram <3

   Linda 2016-11-24 08:29:10
   Svara
 • <3

  Emma 2016-11-23 17:42:51 http://www.emmae.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!